İnşaallah kurtulursun. Yeterki iste ve çabala.hBn parmagimle bi kere denemistim isaret parmaginin tamamini yapmistim ama artik yapamiyorum bide kulak vopu denicem bakalim siraylaa denicem orama biseyin girmesini iyice âlistrcam olur insallah bu ay bu skntidan kurtulmak istiyorum
Inşallah ugrascam buraya yazarim yaptikcaİnşaallah kurtulursun. Yeterki iste ve çabala.h
Vajinanın içinin kıvrım kıvrım bir yapısı var. Düz değildir. O kıvrımlara takılmış. Tedirgin olma canım. Kıvrımlar olmasa zevkte olmazdı.Bu gece esim yokken egzersiz yapiyim dedim orta parmagimi once bi bogum sonra iki bogum yaptim ama ikinci bogumu yaparken cok tedirgindim ve parmagimin ucuna degen biseyler vardii buda bni korkuttu sizce nedir kemik yada damar gibii biseydi bnde hemen biraktim
Cok sagoll devam etcem ne olursa olsun bide siz hep ikinin ikindikca acilir diyodunuz gercektente aciliyomus ikina ikina yapabildim insallah bu aksam gene denicem bu sefer iki parmak denicem insallah bnde yenerim coook sagalolunVajinanın içinin kıvrım kıvrım bir yapısı var. Düz değildir. O kıvrımlara takılmış. Tedirgin olma canım. Kıvrımlar olmasa zevkte olmazdı.
Rüyamda yenmisim o kadar çok mutlydum ki uyandgmda ruyaymis dedim malesef
Canım normal evet idrar kesene basınç olduğu için olabilir benim de oluyorYenen arkadaşlar ilişkiye girerken sanki çisim varmış gibi hissetmem normal mi. Patlayacak gibi oluyorum
Bana psikoloğun ilk ödevi buydu ve pamuk kısmını jelleyip öyle sokuyorsun için rahat olsun hiç içeri kaçmıyorKulak copunun pamuğu ya kalirsa içerde bende denycmde kalırsa die korkuyorum
Tahriș olmayabilir. Bende denemelerde bazen sıkıntı yaşıyordum. Kendini kasıyor olabilirsin hiç moralini bozma denemeye devam et olur mu?Aynen öyle yaptım reglim bitince hemen denedim tahriş oldu sanırım inş geçer ama yaptığım için çok mutlu olmuştum ... serçe parmağı yapabilirsem doktora gidicem öyle dedi doktorum o yüzden acele ediyordum ama biraz daha beklemem gerek ya kızlar bide parmak falan yapabilirim gibime geliyor ama Penis daha büyük o nasıl olacak hala bilemiyorum bunu nasıl asicaz
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama bugun hiç denemedim aci ve hassasiyet var gibi sanki inş bi kaç güne gecerTahriș olmayabilir. Bende denemelerde bazen sıkıntı yaşıyordum. Kendini kasıyor olabilirsin hiç moralini bozma denemeye devam et olur mu?
Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyoEgzersiz daha kolay geliyo. Ama yendikten sonra onun daha zor olduğunu anlıyosun. Kulak çöpü bence parmaktan daha zor. Ben işaret parmağıyla başlayıp aparatla devam etmiştim. Önce oarmağın bir boğumu sonra iki sonra tamamı.
1mum yeterli çünkü Mum alan arkadaşlar üstüne peçete sarıp streçliyolardı. Her seferinde peçeteyi artırıp kalınlaştırıyolardı.Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyo
Bu arada 1 parmağın tamamını alabilmen çok iyi. Ben kaç günde anca alabilmiştim :)Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyo
Daha onceden de ugraslarim vardi ama ustune dusmemistim kegel nefes egzersizleri yapabiliyodum bikerede denemede yarisina kadar alabilirmistim ama kizligim bozulmamisti ondan sanirim bide iyice bunaldim hirs yaptim biran once bitsin kurtulayim istiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz kurtuluruzBu arada 1 parmağın tamamını alabilmen çok iyi. Ben kaç günde anca alabilmiştim :)
günaydın kızlar.bir ay kadar, çok yoğun olacağım. eskisi kadar çok takip edemiyebilirim. Ama aklım burda ve sizde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?