• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkdslar size bisiy sorucam cok utaniyorum ama . vajiyi zor bela yendim zaten bide simdi esimle sorun yasiyoruz arkadan istiyor bu seferde ya gunah diyorum zor bela basimdan savdim bi kac hadis gosterdim inandi ama simdilik . sizde boyle sorun yasayan var midir acaba

Arkdslar size bisiy sorucam cok utaniyorum ama . vajiyi zor bela yendim zaten bide simdi esimle sorun yasiyoruz arkadan istiyor bu seferde ya gunah diyorum zor bela basimdan savdim bi kac hadis gosterdim inandi ama simdilik . sizde boyle sorun yasayan var midir acaba
Abooooov!! 
Dinimize göre yasak. Bütün dinlerde yasaktır.
Yasaklar da insanoğlunu her zaman cezbeder.
Ben ne desem bilemedim.

Tövbe tövbe yaa.bu erkekler günaha girmekten zevk alıyo galiba..helalisin diye de herseyi yaparım kafası yaşamak anlamıyorum gercekten

Kızlar biz girişi yapiyorz ama gitgelde sknti yaşıyoruz bu normal mi git gel hissini sevmedm hiç karnima geliyo sanki buda gecicekmi git gel yaptığı zaman eşim cekiyorm hemen kendimi
Zevk almadığın için git gelde sorun yaşıyorsun. Öncesinde istekli olmalısın. Sevişirken de beynin yaptığın işe odaklanmalı, fantaziler hayal etmelisin. Müziksiz dans edersen ritim tutturamasın!!!!

Merhaba gizli takıpcilerdenim taa en basından okudum eski sayfayu ve burayı sprey aldım denicem aynada vajina girisinde et farkettim bunca zamandır korkumdan bakmamıstım ama delik yok kapatan et var :KK43: doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum :KK43: off o kadar hazırlamıstım kendımi 7 ay oldu evleneli bugunu buldum bu görüntü !! Önceden denedik bi kaç kez agrı var ama az giris oluyodu suan esimde sasırdı görünce anlayamadık :/
Kızlık zarıdır et dediğin şey. Orda bir delik vardır. Ikınıp bak açılır. Eğer delik yoksa aybaşı kanın dışarı akamazdı. Başka ne olabilir ki?

Ben cidden et parçası gördüm kapıyo deligi arastırma yaptım ner cevAp yok bayada sorulan sory olmus ama anlamadım :/ of of
Et parçası gibi görünür zaten. Baktın mı internetden kızlık zarı görsellerine, karşılaştırma yap. Farklılık varmı?

Et parçası gibi görünür zaten. Baktın mı internetden kızlık zarı görsellerine, karşılaştırma yap. Farklılık varmı?
Ben önceden mum apart vs yazarken bakmıstım sanki yoktu simdi detaylı bakınca var ıkınıyorum delik melik göremiyorum :/ anlamıs degilim dr baktırıcam da su alttan muayene sıkıntı :( baktım görsellere farklı sanki de yolu göründü gibi ilginiz icin cok cok sagolun gece gece ugrastırıyorum

Kendini kasamadığın pozisyonu belirledikten sonra inan çok kolay. Ben mesela sırt üstü yatıp dizlerimi kendime çekince kendimi inanılmaz kasıyordum bunu fark ettim dümdüz sırt üstü yattım bide ağzıma yastık aldım o an ve onu var gücümle ısırdım yani bi nevi çenemi kastım bacaklarımı kasamadım bide kayganlaştırıcı da tabi önemli ve gerçekten anlık bişey çok kısa süre aklını başka şeye yönlendirdiğin an bitiyor sen anlamıyorsın bile
Vajinismus istemsiz olarak vajen kaslarının kasıldığı hastalığa deniyor. Senin ki hafif derecede olabilir. Ya da sadece korkuyordun, ama kendini bırakabildin. Zaten ilk bir kaç ay doktorlar süre veriyor. Bu zaman zarfında bir şekilde olacaksa oluyor. Ama olmayınca tedavi edilmese kendiliğinden düzelme şansı az. İşte bu gruptakiler vajinismus. Vajinismusu yenmek için de egzersiz yapmak gerekiyor.

Ben önceden mum apart vs yazarken bakmıstım sanki yoktu simdi detaylı bakınca var ıkınıyorum delik melik göremiyorum :/ anlamıs degilim dr baktırıcam da su alttan muayene sıkıntı :KK43: baktım görsellere farklı sanki de yolu göründü gibi ilginiz icin cok cok sagolun gece gece ugrastırıyorum
Ya yanlış bakıyorsun, ya yanlış yere bakıyorsun. Elinle vulva dudaklarını tutup öne doğru çek. Daha iyi ortaya çıkar. Adet kanın çıkıyorsa delikde vardır.

Ama delik yok hic gibi görünürde cıkıntı degilde hani deligi kapıyo gibi

Bende doktorla iddialasiyordum. Delik yok kapali ikinsamda yok diyordum. 8 ay once vajiyi yendim demekki varmis:) seni cok iyi anliyorum canim orda delik var olmasa arkadasin dedigi gibi regl oldgunda disari akmazdi kanaman. Bende 1 ay inanmadim yok yok dedim ama doktor israrla var dedi muayene ederken hersey normaldi.

Abooooov!! 
Dinimize göre yasak. Bütün dinlerde yasaktır.
Yasaklar da insanoğlunu her zaman cezbeder.
Ben ne desem bilemedim.

Hic sorma valla basima gelmeyen kalmadi vazgecirmek icin gosterdim bi kac hadis aslinda korktu vazgecti ama o sevisme aninda yine istiyor gunah biliyor ama izin versem yok gunah demez yani biliyorum onu ben sasirdim kaldim. en iyisi onu cocuga yonlendirmek yoksa baska kacis yok

Son düzenleme:
Tövbe tövbe yaa.bu erkekler günaha girmekten zevk alıyo galiba..helalisin diye de herseyi yaparım kafası yaşamak anlamıyorum gercekten

Aynen karisiyim diye hersey yapabilir saniyor. ama iste sacmalama gunah fln diyip hadis gosterdm kesildi biraz ama bu seferde iliskiden soguyormus gibi geliyor zaten vajiyi zor yendik hep bi kisitlama gibi

Bende doktorla iddialasiyordum. Delik yok kapali ikinsamda yok diyordum. 8 ay once vajiyi yendim demekki varmis:) seni cok iyi anliyorum canim orda delik var olmasa arkadasin dedigi gibi regl oldgunda disari akmazdi kanaman. Bende 1 ay inanmadim yok yok dedim ama doktor israrla var dedi muayene ederken hersey normaldi.
Yarın detaylı bakıcam cok sagolun

Aynen karisiyim diye hersey yapabilir saniyor. ama iste sacmalama gunah fln diyip hadis gosterdm kesildi biraz ama bu seferde iliskiden soguyormus gibi geliyor zaten vajiyi zor yendik hep bi kisitlama gibi
Başka şeyler denesen aslında o fikrinden vazgecebilir..illa heyecan ariyosa

Back