• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım arkadaşın dediği doğru 5den büyük olunca gebelik oluyor. Son adet tarihin ne zamandı? benim adet tarihime 5gün kala 295li bişeydi. Bazen değer düşük olunca dış gebelikten kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar o yüzden demiştir ama regl yeni bittiyse çok miniktir daha normaldir sonuç. ben vajinal usg ile baktırmıştım keseyi görmek ve kalp atışını duymak için bi zararı olmaz. ilk 7 8 hafta karından görünmeyebilir endişelenme vajinal baktırmak en garantisi.
Gecen ay adetim 23unde olmustu ,ovulyasiyon gunum qaliba 5i falandi ,reglim gecen ay 28de falan bitmisdi qaliba

Canim hamile olabilirsin ayrica eger daha i2 haftalik falansa bebisin ultrasonla zaten gozukmez. kesin sonuc icin yarin yafa obursu gun tekrar kan tahlili yaptirin gun asiri 2 kat artis olmasi lazim yani 39 ise 80den fazla olmasi lazim degerinin ins hamilesindir
Evet doktorla konusduq o da oyle soyledi oko gun tekrar test yapin dedi ,bi de ovulyasiyon gunlerinde de bu deger yuksele.bilir dedi ,gecen ay 23unce regl oldum bugune ovulyasyon gunum ola bilirmi ki

Gecen ay adetim 23unde olmustu ,ovulyasiyon gunum qaliba 5i falandi ,reglim gecen ay 28de falan bitmisdi qaliba

o zaman ortalama 9 gün mü var regl olmana? Değerin az çıkması normal o zaman canım doktor diğer ihtimali de göz önünde bulundurduğu için ultrason demiştir ama vajinal baktıramıyorsan karından göremez zaten daha çok minik. sen 2gün de bir beta hcg baktır ortalama 2 katı olmalı. Anormal artış olursa da normal değil 2 katının biraz aşağısı biraz yukarısı da normal. İnşallah güzel haberlerle dönersin Allah kalbine göre versin canım.

regl ilk gününü 1 sayıp 8. ve 14. gün arası ovulasyon tarihi olur normalde eğer gecikmen yoksa düzenliyse. senin ovulasyon günün geçmiş olmalı canım

o zaman ortalama 9 gün mü var regl olmana? Değerin az çıkması normal o zaman canım doktor diğer ihtimali de göz önünde bulundurduğu için ultrason demiştir ama vajinal baktıramıyorsan karından göremez zaten daha çok minik. sen 2gün de bir beta hcg baktır ortalama 2 katı olmalı. Anormal artış olursa da normal değil 2 katının biraz aşağısı biraz yukarısı da normal. İnşallah güzel haberlerle dönersin Allah kalbine göre versin canım.
Tamam oyle yapicam ,cok tesekkur ederimmmm

Merhaba arkadaslar bugun gene denedim ucu giriyor ama ilerletince cok buyuk aci cekip kendimi istemsizce geri cekiyorum ne yapmaliyim yardim edin lutfen cokk bunaldim artik

Artık yenmek istiyorum ama daha girişimde bile bulunuyorum.nie böyle oldum ben ya

Merhaba arkadaşlar
1 hafta ara verip bugün tekrar denedik bu sefer ne krem ne sprey kullandım bol bol kayganlaştırıcı ile denedik.
ilk başta yarımı alabildim bi yere geldiğinde acıyordu yavaş yavaş denedik milim milim ilerlettik olmayınca pozisyon değiştirip tekrar tekrar denedik eşime kontrolü bırakınca sonunda tam anlamıyla oldu çok fazla bir acı olmadı sanırım o bi yere gelip acıyor diye durduğum yeri kıvama gelince yapabildim

1.5 aylık evliyiz daha .eşim çok hassas biridir ve Allah var isterse 5 sene sürsün sen yanımda ol yeter diyen bir adam. Ama sadece böyle destek istemiyorum ben. Beni zevke getirecek ne bileyim tahrik edecek. Çokta anlatmaya çalıştım. Şimdi her tartışmayı oraya bağlıyorum
Başlangıçta öyle derler kabullendim ben böylede mutluyum yanımda ol yeterki sonra çocuk isteği ve seks yapamadıkları için sıkılıyorlar sonrada soğukluk duygusal kopuşlar başlıyo yenseniz dahi istek kalmıyo heyecan bitiyo daha çok yeni evliymişsiniz hiç uzatıp ilk aylarınız heyecanını bozmayın uzattıkça psikoloji mahvoluyo ben o hataya düştüm kaç senem gitti imkanınız varsa doktora gidin azimliyseniz kendinizde başarabilirsiniz ama egzersiz yapamama erteleme üşenme gibi bi durum varsa uzadıkça uzar uyanık olun hızlı çözüm bulun

Artık yenmek istiyorum ama daha girişimde bile bulunuyorum.nie böyle oldum ben ya

Öğrenilmiş çaresizlik bu işte. Hep olumsuz sonuçlanacak düşüncesi seni denemekten bile alıkoyuyor. O düşünceyi at kafandan. Olacak. Zor değil.

Merhaba arkadaşlar
1 hafta ara verip bugün tekrar denedik bu sefer ne krem ne sprey kullandım bol bol kayganlaştırıcı ile denedik.
ilk başta yarımı alabildim bi yere geldiğinde acıyordu yavaş yavaş denedik milim milim ilerlettik olmayınca pozisyon değiştirip tekrar tekrar denedik eşime kontrolü bırakınca sonunda tam anlamıyla oldu çok fazla bir acı olmadı sanırım o bi yere gelip acıyor diye durduğum yeri kıvama gelince yapabildim

Kıvama getirmek de erkeğe düşüyor işte. Tebrikler :)

Öğrenilmiş çaresizlik bu işte. Hep olumsuz sonuçlanacak düşüncesi seni denemekten bile alıkoyuyor. O düşünceyi at kafandan. Olacak. Zor değil.
Aynenn öyle. artık bi çabam yok.ama hergün kendimi yiyorum sakın kalamıyorum. düşüncemde su yaparsak bu işi ayağa kalkar bilecekmiyim saçma saçma şeyler işte. kafamı gereksiz şeylerle cok doldurmuşum.

Kızlar merhaba
Sanırım artık sorunu yendik dün denemelerde korunmadık takvimin de Düşük gebelik şansı yazıyor gerçi hemen olacağıda meçhul

Kızlar merhaba
Sanırım artık sorunu yendik dün denemelerde korunmadık takvimim de Düşük gebelik şansı yazıyor gerçi hemen olacağıda meçhul tabi
Ama insan Bebek isteyince belki bir umut diyor işte
Bu şekilde düşük gebelik şansı olupta hamile kalan arkadaşlar var mı aramızda

Back