• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tebrik ederim canim nasil yendiniz ?

Kendi kendime denemeler yaptım aparat falan almıştım onlar ile deneyince kendim yapabiliyordum eşim ile deneyince kasılıyordum bir gün eşime aparatlarıi kendisinin sokmasına izin verdim o an sanırım güven duygusu geldi apart ile eşim denedi oldu sonra onunla beraber denedik o zaman da oldu ama spreyden tahriş olmuştu 1 hafta tahrişin geçmesini Bekledik sonrasında sadece bol kayganlaştırıcı ile denedik oldu gün aşırı deniyoruz sadece kayganlaştırıcı ile . İlk başta sen üstte oluyorum kendim yerleştirmeye çalışıyorum hafif bir acı oluyor ilk girişte sonrası çok kolay eşim daha sonrasında kendi yönetiyor tam girdikten sonra
hala bacaklarımı çok kasıyorum ama zamanla o da geçecektir

Kızlar merhaba
Artık biz sorunumuzu yendik darısı herkesin başına inşallah.
İnşşalh herkes yener de kucağına minik minik bebekler alır :anneadayı:
ne kadar zor olduğunu biliyorum 2.5 sene uğraştım ama İnanın ve denemeler yapın o zaman oluyor
Tebrik ederim canım senin adına çok sevindim inşaallah bizlerde yeneriz . .. nasıl yendin peki ?

Offf cok kararsizim yaaa bi saat sonra randevum var surekli erteledim gideyimmi gitmeyimmi kadin doguma,alttan muayne yapsda ben korkmam sorun olmaz ama bilmiyorum napacamm

Bende ilk devlet h
Hc bir faydasi yok direk piskiyatriye yonlendiriyor
haHastanesi
Kizlar kadin doguma gidip faydasini goren varmi aranizda :?
Bende ilk devlet hastanesine gitmiştim durumumu da anlatmistim doktor bana çok aferdersiniz ama iki parmak birden soktu bağırdım o an sonrasında bayilmisim o günden sonra hiç denemeye bile cesaret edemedim ama şimdi özel e gidiyorum kadın doğuma doktor çok iyi öyle korkutacak hicbirsey yapmıyor . Bu süreçte doktor çok önemli kızlar çok iyi araştırın öyle gidin .

Oylemi diyosun :KK43: erteleye erteleye 4 yil gecti hala mal gibi kararsizim herseyde
Erteleme canım ama doktora iyice söyle ani hareket yapmasın parmak sokmadan da kizligi falan gorebiliyorlar sonuçta ve hiç acı falan olmuyor rahat ol doktorunla konuş ve korkma

Bende ilk devlet h

haHastanesi

Bende ilk devlet hastanesine gitmiştim durumumu da anlatmistim doktor bana çok aferdersiniz ama iki parmak birden soktu bağırdım o an sonrasında bayilmisim o günden sonra hiç denemeye bile cesaret edemedim ama şimdi özel e gidiyorum kadın doğuma doktor çok iyi öyle korkutacak hicbirsey yapmıyor . Bu süreçte doktor çok önemli kızlar çok iyi araştırın öyle gidin .
Evet gercekten dr cok onemli,ani bi hareket moral bozacak seyler bunlari kaldiramam..Senin adinada cok uzuldum o pis dr uda Allah bildigi gibi yapsin..

Kızlar merhaba
ne kadar zor olduğunu biliyorum 2.5 sene uğraştım ama İnanın ve denemeler yapın o zaman oluyor
inşallah yenmene cok sevindim.

Kızlar merhaba
Tebrikler canım.... çok sevindim. :nazar:

Bende ilk devlet h

haHastanesi

şiddete karşıyım, ama böyle doktorların tam dövülmelik olduğunu düşünüyorum.

Gitdinmi doktora nkayar nkayar ? Nasıl geçti. Sakın gitmedim deme!! :KK43:
Gittim monalazo,kadin cok guleryuzle karsiladi ne vajinismus hastalari gordum ben dedi.muayne edelim bi dedi sonra elle yapti acimadi hissetmedim.sonra gelmisken bide rahmine bakalim dedi ucu kamerali kalin bi alet var onunla bakti iyi ama ben kendimi ne kadar kasmissam muayne bitti tansiyonum dusmus bayildim yine :( lanet olsun ya kendimi toparlmam 10 dkyi buldu.dr da dedi muayneden sonra bayilani ilk defa goruyorum dedi.herseyim normalmis bayilmsaydm ileri seviye degilsin aslinda dedi ama bi nokta var korkuyosun oda tansiyonunu dusuruyor dedi.

Rahminde hic bi sorun yok bebek icin dedi,vajina acikligin cok iyi dedi,elletmeyen vaji hastalari var sen oyle degilsin dedi..bende baska bi boyutum iste bayilan cinsinden.. mal gibi,esime sinirlenmistim acaba ondanmi boyle oldu gergindim biraz hastane ortami falan iyice gerildim..off niye bayildim ben ya :(

Rahminde hic bi sorun yok bebek icin dedi,vajina acikligin cok iyi dedi,elletmeyen vaji hastalari var sen oyle degilsin dedi..bende baska bi boyutum iste bayilan cinsinden.. mal gibi,esime sinirlenmistim acaba ondanmi boyle oldu gergindim biraz hastane ortami falan iyice gerildim..off niye bayildim ben ya :KK43:

Çok geçmiş olsun. Kadın doğumcular işin fiziksel boyutuna bakıyorlar biraz. Yenenler biliyor ki yıllardır orada bir duvar vardı ve gerçekten fiziksel bir acı hissediyorlardı, yendiklerinde ise duvar kalkmıştı. Psikoloji çok farklı ve en önemli boyutu bu işin. Heyecanı, korkuları, öğrenilmiş çaresizlikleri bastırma gücünüz varsa bunu yapın. Olmuyorsa psikiyatrik yardım alın. Gidip bu işi ticarete dökmüşlerden değil gerçekten bilgisiyle sizi tedavi edecek bir doktordan yardım alın. Toplum olarak hepimizin tedaviye ihtiyacı var. Bu hastalık da toplum kaynaklı bir hastalık zaten.

Çok geçmiş olsun. Kadın doğumcular işin fiziksel boyutuna bakıyorlar biraz. Yenenler biliyor ki yıllardır orada bir duvar vardı ve gerçekten fiziksel bir acı hissediyorlardı, yendiklerinde ise duvar kalkmıştı. Psikoloji çok farklı ve en önemli boyutu bu işin. Heyecanı, korkuları, öğrenilmiş çaresizlikleri bastırma gücünüz varsa bunu yapın. Olmuyorsa psikiyatrik yardım alın. Gidip bu işi ticarete dökmüşlerden değil gerçekten bilgisiyle sizi tedavi edecek bir doktordan yardım alın. Toplum olarak hepimizin tedaviye ihtiyacı var. Bu hastalık da toplum kaynaklı bir hastalık zaten.
Gercekten dr o kadar sicak kanli davrandiki rahatlatti falan ama benim beynime islemis catal muhabbeti elle muayne falan filan baya gerildim.

Rahminde hic bi sorun yok bebek icin dedi,vajina acikligin cok iyi dedi,elletmeyen vaji hastalari var sen oyle degilsin dedi..bende baska bi boyutum iste bayilan cinsinden.. mal gibi,esime sinirlenmistim acaba ondanmi boyle oldu gergindim biraz hastane ortami falan iyice gerildim..off niye bayildim ben ya :KK43:
Geçmiş olsun. Olsun canım bayılmış olsan bile bir tecrübe yaşamış oldun. Bu da seni olumlu yönde etkiler. Heyecan yapmışsındır. Kolay değil bizim için muayene. Her ne kadar bayılmış olsan da önemli olan olumlu düşüncelerle oradan ayrılmış olman. Bu seni inşallah iyi yönde motive eder. Bayılmaya çok takılma. Banada çarpıntı gelir, öyle durumlarda. Bir şey olmayacağını bile bile zangır zangır titrerim. Elinde değil ki !! Peki doktor ne önerdi sana?

Geçmiş olsun. Olsun canım bayılmış olsan bile bir tecrübe yaşamış oldun. Bu da seni olumlu yönde etkiler. Heyecan yapmışsındır. Kolay değil bizim için muayene. Her ne kadar bayılmış olsan da önemli olan olumlu düşüncelerle oradan ayrılmış olman. Bu seni inşallah iyi yönde motive eder. Bayılmaya çok takılma. Banada çarpıntı gelir, öyle durumlarda. Bir şey olmayacağını bile bile zangır zangır titrerim. Elinde değil ki !! Peki doktor ne önerdi sana?
Bendeki sorun oraya biseyin girmesi acimasi degil alet girdi cikti sonra bayildim ben :( dr pasiflora ve anestol pomad yazdi,anladimki bana benden baskasi yardimci olamayacak.egzersiz yapmam lazim bise yapmam lazim offf ne yapmaliyim yaaaa

Back