• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba kızlar bende sizler gibi bu durumu yaşayanlardandım. Ama çok şükür ki geçtiğimiz hafta yendim bu sorunu. Hiç bir egzersiz yapmadım hiç bir ilaç kullanmadım doktora gitmedim. Sadece kendimi kasmadım bu kadar. Bunu buraya artistlik olsun ben hiç bir şey yapmadan yendim manasında yazmıyorum yanlış anlamayın. Sadece şunu demek istiyorum bu sadece psikolojik ve beyinde biten bi olay beyne gönderdiğimiz mesajlarla vücut kendini yönetiyor bunu hepimiz biliyoruz kendinize güvenin lütfen ve gerçekten beynimde hayal edip kurguladığımız o acı var ya öyle bi şey yok. Gerçekten canım hiç yanmadı anlamadım bile o kadar anlık bişeydi ki bu kadar zaman kendimi yıprattığıma üzdüğüme değmezmiş bizler başardık şükürler olsun ve sizler de başaracaksınız inşallah

Aynenn öyle. artık bi çabam yok.ama hergün kendimi yiyorum sakın kalamıyorum. düşüncemde su yaparsak bu işi ayağa kalkar bilecekmiyim saçma saçma şeyler işte. kafamı gereksiz şeylerle cok doldurmuşum.

Kendini çıkmaza sokuyorsun ve bu elinde olmadan oluyor. Biliyorum aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Lütfen cepheyi terk etme. Eğer tek başına mücadele edemiyorsan profesyonel yardım al. Düşüncelerimizi kontrol etmeyi, olumlu fikirler üretmeyi, olayların iyi yanını da görebilmeyi kendimiz başaramıyorsak doktora gitmeliyiz.

Kızlar biz girişi yapiyorz ama gitgelde sknti yaşıyoruz bu normal mi git gel hissini sevmedm hiç karnima geliyo sanki buda gecicekmi git gel yaptığı zaman eşim cekiyorm hemen kendimi

Merhaba kızlar bende sizler gibi bu durumu yaşayanlardandım. Ama çok şükür ki geçtiğimiz hafta yendim bu sorunu. Hiç bir egzersiz yapmadım hiç bir ilaç kullanmadım doktora gitmedim. Sadece kendimi kasmadım bu kadar. Bunu buraya artistlik olsun ben hiç bir şey yapmadan yendim manasında yazmıyorum yanlış anlamayın. Sadece şunu demek istiyorum bu sadece psikolojik ve beyinde biten bi olay beyne gönderdiğimiz mesajlarla vücut kendini yönetiyor bunu hepimiz biliyoruz kendinize güvenin lütfen ve gerçekten beynimde hayal edip kurguladığımız o acı var ya öyle bi şey yok. Gerçekten canım hiç yanmadı anlamadım bile o kadar anlık bişeydi ki bu kadar zaman kendimi yıprattığıma üzdüğüme değmezmiş bizler başardık şükürler olsun ve sizler de başaracaksınız inşallah
Kim acaba ben egzersiz yapmadan yendim diyecek diye bekliyordum. Çünkü egzersiz beni acayip ürkütüyor.Tebrik ederim bu arada darısı bizlerin başına. Ayrıca ne zamandır evlisin

Kim acaba ben egzersiz yapmadan yendim diyecek diye bekliyordum. Çünkü egzersiz beni acayip ürkütüyor.Tebrik ederim bu arada darısı bizlerin başına. Ayrıca ne zamandır evlisin
Teşekkür ederim amin inşallah en kısa sürede sizler de yenersiniz. İki aylık evliyim ben çok şükür ki atlattım elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya hazırım

Teşekkür ederim amin inşallah en kısa sürede sizler de yenersiniz. İki aylık evliyim ben çok şükür ki atlattım elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya hazırım
Bende 1.5 aylık evliyim ve ilk gece giriş sağlanmadı ama azcık peceteye kan geldi. Şuan ise kendimi çok kasıyorum. Kegel yapıyorum nefes alıp verme tamam ama o aparat ve parmak egzersizi beni soğutuyor. Çok stres yapıyorum. Nasıl yendigini anlatabilir misin

Kendini çıkmaza sokuyorsun ve bu elinde olmadan oluyor. Biliyorum aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Lütfen cepheyi terk etme. Eğer tek başına mücadele edemiyorsan profesyonel yardım al. Düşüncelerimizi kontrol etmeyi, olumlu fikirler üretmeyi, olayların iyi yanını da görebilmeyi kendimiz başaramıyorsak doktora gitmeliyiz.
Doktora gittim baya pahalı ya o kadarda veremem kendim yenmem lazım cok yalnızım içimde patlatıyorum herşeyi bi cesaret edip deneye bilsem yensem

Kızlar biz girişi yapiyorz ama gitgelde sknti yaşıyoruz bu normal mi git gel hissini sevmedm hiç karnima geliyo sanki buda gecicekmi git gel yaptığı zaman eşim cekiyorm hemen kendimi
Git gel yapınca orası daha çok açılıyor aslında biz bolca kayganlaştırıcı sürdük bu sebepten anlamıyorum bile
Eşinizin sizi zevke getirmesi ile alakalı bence bu o zaman baskı falan hissedilmiyor

Git gel yapınca orası daha çok açılıyor aslında biz bolca kayganlaştırıcı sürdük bu sebepten anlamıyorum bile
Eşinizin sizi zevke getirmesi ile alakalı bence bu o zaman baskı falan hissedilmiyor
Biz iyice alistiralim diye sadece o işi yapiyorz daha inşaallah dediğin gibi olur o şekilde yapinca

Merhaba gizli takıpcilerdenim taa en basından okudum eski sayfayu ve burayı sprey aldım denicem aynada vajina girisinde et farkettim bunca zamandır korkumdan bakmamıstım ama delik yok kapatan et var :( doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum :( off o kadar hazırlamıstım kendımi 7 ay oldu evleneli bugunu buldum bu görüntü !! Önceden denedik bi kaç kez agrı var ama az giris oluyodu suan esimde sasırdı görünce anlayamadık :/

Kendini kasamadığın pozisyonu belirledikten sonra inan çok kolay. Ben mesela sırt üstü yatıp dizlerimi kendime çekince kendimi inanılmaz kasıyordum bunu fark ettim dümdüz sırt üstü yattım bide ağzıma yastık aldım o an ve onu var gücümle ısırdım yani bi nevi çenemi kastım bacaklarımı kasamadım bide kayganlaştırıcı da tabi önemli ve gerçekten anlık bişey çok kısa süre aklını başka şeye yönlendirdiğin an bitiyor sen anlamıyorsın bile

Ben cidden et parçası gördüm kapıyo deligi arastırma yaptım ner cevAp yok bayada sorulan sory olmus ama anlamadım :/ of of

Back