• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Evet bi yerden baslamam gerek artik o yuzden ilk adimi buraya uye olarak attim
Ikinci adim olarakda spreyi alin adi wemcaine eczanelere sorun getittirin 20 tl gibi bir fiyati var zaten.spreyi alincada yazin detayli anlatim o an nasil yapicaginizi.burdaki arkadaslarda yazar size zaten ama bi yerden baslayin mutlaka

Tamam canim.doktora gittim muayene oldum bi sorun yok iki kere gittim hemde birisi kizlik zarinin kalin oldugunu soyledi.daha cok panikletti beni.ikinci gittim anestol ve kas gevsetici verdi.duruyo onlarda

Arkadaslar vajiyi yenmek isteyen herkese elimden gelen tum yardimlari yaparim yeterki yazin. Ben artik anne olmak istemiyorum cunku dogucak bebege gunah. Esimden bosanmaya karar verdim. Artik anlasamiyoruz herseyden kavga ediyoruz olaylar cok buyuyor daha 1.5 senelik evliyiz ama artik birbirimizden nefret eder olduk. Son damlada bugun geldi bardak tasti. Herkes icin hayirlisi neyse o olsun ins cok guzel olur hersey. Vajili arkadaslar hersey cinsellik degil sevgi saygi daha onemli Allah buyuk saglik sorunlari vermesin gerisi hallolur.

Arkadaslar vajiyi yenmek isteyen herkese elimden gelen tum yardimlari yaparim yeterki yazin. Ben artik anne olmak istemiyorum cunku dogucak bebege gunah. Esimden bosanmaya karar verdim. Artik anlasamiyoruz herseyden kavga ediyoruz olaylar cok buyuyor daha 1.5 senelik evliyiz ama artik birbirimizden nefret eder olduk. Son damlada bugun geldi bardak tasti. Herkes icin hayirlisi neyse o olsun ins cok guzel olur hersey. Vajili arkadaslar hersey cinsellik degil sevgi saygi daha onemli Allah buyuk saglik sorunlari vermesin gerisi hallolur.
Canım ne oldu ? Rabbim hakkından hayırlısını versin..Konu nedir,neden anlaşamıyorsunuz..az çok hatırlıyorum ailesiylede alakalıydı sanırım ?

Hersey ailesi arkadaslari hersey. Oyle tuaf ki oyle cok degisti ki taniyamiyorum.
Benim de çok sorunlarım vardı eşimle ilgili canım,iki ay sonra 4 yıllık evli olacağım ( şaka gibi ) bir yıllık evliyken dönem dönem ailesi yüznden başka şeyler yüzünden bende çok boşanmayı düşündüm..ama olmadı iyiki de olmamış..zamanla herşey rayına giriyor..şimdi oda bende o kadar sakin olduk ki ailesi herkes herşey geride..en önde herzaman ben varım eşim için..geçecek bunlar canım..kavgalar bitecek,aşkın yeniden depreşecek..herşey güzel olacak..

Canim uyusturucu spreyle bir iki defa yapsan yeter sonunda aşmak icin yapiyosun yenmek için,hemen cocuk zaten onu bi kenara birak, suan vajini yen trasel33 trasel33
Vajiyi tam yenmeden çocuk istemiyorum zaten araya hamilelik girerse daha sonra başa dönmek istemem iyice alışıp bilinçaltıma yerleştikten sonra istiyorum.geçen hafta ilk yaptığımda yumurtlama dönemindeydim 2 gündür hamilelik belirtisi olabilecek şeyler yaşıyorum bu kadar erken kendini belli eder mi bilemiyorum o yüzden sordum spreyle kremle olabilme ihtimali var mı diye

Benim de çok sorunlarım vardı eşimle ilgili canım,iki ay sonra 4 yıllık evli olacağım ( şaka gibi ) bir yıllık evliyken dönem dönem ailesi yüznden başka şeyler yüzünden bende çok boşanmayı düşündüm..ama olmadı iyiki de olmamış..zamanla herşey rayına giriyor..şimdi oda bende o kadar sakin olduk ki ailesi herkes herşey geride..en önde herzaman ben varım eşim için..geçecek bunlar canım..kavgalar bitecek,aşkın yeniden depreşecek..herşey güzel olacak..

Cok zor benim icin eger suan hamileysem bebegim icin katlanirim ama bebegim yoksa biraz daha bekleyip ayrilma kararimi uyguluycam benim artk bi beklentim yok

Gerçekten buraya yüz kere Bebek muhabbetlerimizi yazmayın lütfen dedik ama yinede içime bosaldi ama olMadi yok hamilelik belirtileri yok siz ne yaptınız ??? Kızlar koskoca forumda vajili sayfadan baska danışacağınız kimse yok mu ? Girip okumak istemiyorum artık yenemedikce daha kötüye gidiyor psikolojim burda Bi nefes alicaz sayenizde oda Kursagimizda

K
Gerçekten buraya yüz kere Bebek muhabbetlerimizi yazmayın lütfen dedik ama yinede içime bosaldi ama olMadi yok hamilelik belirtileri yok siz ne yaptınız ??? Kızlar koskoca forumda vajili sayfadan baska danışacağınız kimse yok mu ? Girip okumak istemiyorum artık yenemedikce daha kötüye gidiyor psikolojim burda Bi nefes alicaz sayenizde oda Kursagimizda
kusura bakmayın gerçekten üzüldüm yazınızı okuyunca bazen bu durum yenmek için tetikleyicide olabiliyor bende henüz yenmiş değilim spreyle yapabildim ve bazı şüphelerimden dolayı burdada spreyle yenen bir çok arkadaş olduğu için belki bilgisi olan vardır diye sordum bu sayfada sorumun yanıtını alabileceğimi düşündüm.diğer hamilelikle ilgili topiklerde ilişki normal yaşandığı için cevabımı alamazdım.2 yıl boyunca mücadele etmiş ve normal ilişkiyi henüz denemeye cesaret edememiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum ama buradaki herkes bu sorunu yaşamış ve herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor arada Bebek muhabbetleri olabilir bu kadar takılmayın bence kimse kötü niyetinden paylaşmıyor

Kotu niyet elbetteki yok ; herkes kendi derdini biliyor kendi sınavını veriyor .. Simdi burda daha egzersiz bile yapamayan arkadaşlar var sadece yendim demek yeterli motivasyon bence sonraki aşamalar benim beynimi tırmalıyor .. Simdi ben hamileler le muhatap bile olamıyorum tam bir ay sonra 2.yil dönümümüz.. Yaklaşıktıkca gerildim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Patate suan benim amcamın 2 kızı benden 4 yas ve 5 yas küçükler ikiside hamile .. Biri gerdek gecesi hamile kaldı biri 6 ay sonra.. Babaannem bile sen ne tembel çıktın yap artık diye herkesin icinde yüzüme vuruyor.. Kafayı yememe az kaldı..

İşte bu sinirin hat safhaya gelmesi yenmek için ideal Zaman çünkü herşey üzerine düşmeyip sadece üzülmekle yetinmekten kaynaklanıyor fizyolojik bi sorun yoksa olmaması için hiçbi neden yok.ben yapmadan yarım saat önce çok kötü bi psikolojideydim çok gergindim eşim sen bana hiçbizaman çocuk veremiceksin tüp bebek tedavisi ol ablam evlendi 1 ay önce işte ablanın çocuğunu sever yetiniriz gibi acayip sinir bozucu laflar etti ve 2 yıldır böyle bi sorun yokmuş gibi davranıyodu o kadar üzerime geldiki o sinirle spreyi sıktım ve gözümü karartıp yaptım.sakin olup sadece üzülerek süreç uzuyo anlayışlı eş bu işi uZatıyo.ne zamanki sinirler bozulup ben bu işi artık yapmak zorundayım bu psikolojiyle yaşayamıyorum safhasına gelinirse orası gidişatın değişeceği yerdir.benim hikayem böyle oldu.olmayacak diye bişey yok yeterki bi atakta bulunun.ama kimseye bu noktaya gelmelerini beklemelerini tavsiye etmem bu işten kurtuluş yok ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyidir geçen zamana yazık
Patate suan benim amcamın 2 kızı benden 4 yas ve 5 yas küçükler ikiside hamile .. Biri gerdek gecesi hamile kaldı biri 6 ay sonra.. Babaannem bile sen ne tembel çıktın yap artık diye herkesin icinde yüzüme vuruyor.. Kafayı yememe az kaldı..

Benimde evliligim bitmek uzereydi vajiyi yendigidimde hos vajiyi yendim ama yinede evliligim bitti sayilir hayat oyle acimasizki. Benim etrafimdakiler bana neler yapiyor bi bilseniz inanin acirdiniz halime. Evimde normal 1 gun gecmiyor esimin ailesi beni hizmetcileri gibi goruyor esim daha fena kolesi gibi goruyor ama yinede sabrediyorum. Bakin esinizle ilgili sorunlariniz yoksa yenmeniz icin hic bir sorun yok. Kendinize bunu yapmayin. Yapicaginiz sprey sikmaksa sikin. Hissetmediginiz icin kasmiycaksinizda. Ama tek sorununuz vaji olsun. Bebekte olur uzulmeyin. Yeterki aile baglariniz olsun.. herkesin derdi kendine.. insanlara yuklenmeyin burda herkes tedirgin herkes uzgun yenenler baska sorunlarla karsilasiyor yenemeyenlerin en buyuk sorunu bu. Kucuk cocuklar yapiyor dediginiz gibi olum yok ucunda bi sekil illa olucak spreyle doktorla psikologla ama olucak. Umarim yendiginiz gibi hamile kalirsiniz aile olursunuz.

Benimde evliligim bitmek uzereydi vajiyi yendigidimde hos vajiyi yendim ama yinede evliligim bitti sayilir hayat oyle acimasizki. Benim etrafimdakiler bana neler yapiyor bi bilseniz inanin acirdiniz halime. Evimde normal 1 gun gecmiyor esimin ailesi beni hizmetcileri gibi goruyor esim daha fena kolesi gibi goruyor ama yinede sabrediyorum. Bakin esinizle ilgili sorunlariniz yoksa yenmeniz icin hic bir sorun yok. Kendinize bunu yapmayin. Yapicaginiz sprey sikmaksa sikin. Hissetmediginiz icin kasmiycaksinizda. Ama tek sorununuz vaji olsun. Bebekte olur uzulmeyin. Yeterki aile baglariniz olsun.. herkesin derdi kendine.. insanlara yuklenmeyin burda herkes tedirgin herkes uzgun yenenler baska sorunlarla karsilasiyor yenemeyenlerin en buyuk sorunu bu. Kucuk cocuklar yapiyor dediginiz gibi olum yok ucunda bi sekil illa olucak spreyle doktorla psikologla ama olucak. Umarim yendiginiz gibi hamile kalirsiniz aile olursunuz.

Sizin tasinma mevzusu ne oldu patate cim belki oyle hersey senin icin daha rahat olur.. uzak olursaniz

Back