- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
Sevgili E EzraSlan inan bu yolların hepsinden bizde geçtik ben buraya yazamıyordum bile sadece okuyup ağlıyordum.kendi kendime de yenemedim bu yükün ağırlığında eziliyordum artık... param da yoktu çalışmama rağmen ama kredi çektim ve doktora gittim 1 günde her şey halloldu. biz burdaki arkadaşlarla çok uzun zamandan beri yazışıyoruz. önceden farklı bir forum vardı sonrasında oraya erkek bir üye dahil oldu diye bu forumu açtı H hanya .. şimdi de amacımız bebeğimizin olması. insanın istekleri hiçbir zaman bitmiyor çünkü... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama çok zor zamanlarda dertleştik birbirimizle. vajinismus bi saplantıdan başka bir şey değil yıllarımı çaldı benden şimdi bunu mu yapamıyordum diyorum kendime. belki hayatım daha farklı olurdu. ama kader işte herkesin çekecek çilesi varmış. umarım sen ve diğer yenemeyen arkadaşlarda bir an önce yenersiniz. bunu söylemek lafta kolay ama icraatta zor ne yazıkki bunu da biliyorum. bir kere kendine güvendiğin zaman her şey oluyor. sıkıntı yaşayan herkese bunu 3 yıl yaşamış ve yenmiş biri olarak yardım etmeye her zaman hazırım. sevgilerr...Gerçekten buraya yüz kere Bebek muhabbetlerimizi yazmayın lütfen dedik ama yinede içime bosaldi ama olMadi yok hamilelik belirtileri yok siz ne yaptınız ??? Kızlar koskoca forumda vajili sayfadan baska danışacağınız kimse yok mu ? Girip okumak istemiyorum artık yenemedikce daha kötüye gidiyor psikolojim burda Bi nefes alicaz sayenizde oda Kursagimizda