- 27 Mart 2016
- 504
- 361
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyla ilgili diger topiklerde sana daha cok yardimci olurlar mutlaka.burda cogu kisi sonucta vajiliYenmekle de bitmiyormuş hiçbir şey.Aartık çocuğum olmasını istiyorum. Bu ay olur diye düşündüm ama yine belim ve göğüslerim ağırmaya başladı. Kesin regl olucam. Kafayı yemek üzereyim. Birlikte olduktan sonra 20dk falan kalkmıyorum yerimden belime yastık koyuyorum. Yine yok yine yok. Yol gösterin lütfen. Kadınlar nasıl boşalıyor anlamıyorum anlayamıyorum. Evet zevk alıyorum içime boşalıyor canım yanmıyor artık korkmuyorum da. Bu nasıl bir bilmecedir. Allahım beni mi sınıyor. Bide folikasit nedir içenler var mı. Doğal olanı varmış başka türlüsü varmış her ağızdan bir söz. Boğuluyorum. Yardım edinnnn
Yenmekle de bitmiyormuş hiçbir şey.Aartık çocuğum olmasını istiyorum. Bu ay olur diye düşündüm ama yine belim ve göğüslerim ağırmaya başladı. Kesin regl olucam. Kafayı yemek üzereyim. Birlikte olduktan sonra 20dk falan kalkmıyorum yerimden belime yastık koyuyorum. Yine yok yine yok. Yol gösterin lütfen. Kadınlar nasıl boşalıyor anlamıyorum anlayamıyorum. Evet zevk alıyorum içime boşalıyor canım yanmıyor artık korkmuyorum da. Bu nasıl bir bilmecedir. Allahım beni mi sınıyor. Bide folikasit nedir içenler var mı. Doğal olanı varmış başka türlüsü varmış her ağızdan bir söz. Boğuluyorum. Yardım edinnnn
ikihayat inda dediği gibi herkes ilaç kullanmıo planlı olmuyo yanii çocuk işi. Mesela ben bu halde hamile kaldım hiç beklenmedik bi durumdu.. Allah ın mucizesi işte.. ilk önce Dr a git gebeliğe dair bi sorun varmi sende eşinde. Ona göre baska şeyler araştırırsinYenmekle de bitmiyormuş hiçbir şey.Aartık çocuğum olmasını istiyorum. Bu ay olur diye düşündüm ama yine belim ve göğüslerim ağırmaya başladı. Kesin regl olucam. Kafayı yemek üzereyim. Birlikte olduktan sonra 20dk falan kalkmıyorum yerimden belime yastık koyuyorum. Yine yok yine yok. Yol gösterin lütfen. Kadınlar nasıl boşalıyor anlamıyorum anlayamıyorum. Evet zevk alıyorum içime boşalıyor canım yanmıyor artık korkmuyorum da. Bu nasıl bir bilmecedir. Allahım beni mi sınıyor. Bide folikasit nedir içenler var mı. Doğal olanı varmış başka türlüsü varmış her ağızdan bir söz. Boğuluyorum. Yardım edinnnn
Yenmekle de bitmiyormuş hiçbir şey.Aartık çocuğum olmasını istiyorum. Bu ay olur diye düşündüm ama yine belim ve göğüslerim ağırmaya başladı. Kesin regl olucam. Kafayı yemek üzereyim. Birlikte olduktan sonra 20dk falan kalkmıyorum yerimden belime yastık koyuyorum. Yine yok yine yok. Yol gösterin lütfen. Kadınlar nasıl boşalıyor anlamıyorum anlayamıyorum. Evet zevk alıyorum içime boşalıyor canım yanmıyor artık korkmuyorum da. Bu nasıl bir bilmecedir. Allahım beni mi sınıyor. Bide folikasit nedir içenler var mı. Doğal olanı varmış başka türlüsü varmış her ağızdan bir söz. Boğuluyorum. Yardım edinnnn
patate biz birlikte yenmiştik hatırladım şimdi ben çoktandır pek internette dolaşamıyodum. Sende bebek istiyordun hatırlıyorum. Bende gittim doktora kan testi idrar testi ve ultrasonla baktı. Bi sıkıntın yok dedi. Bende beklemedeyim. Her şey Allahtan bakalım ne yapcazBende bebek istiyorum doktora gttm hormon testi fln herseyi yaptm bi sorun ckmadi 8 aya kadar hamile kalmazsan birde esine bakicaz dedi. Folikasit fln hicbisiy vermedi gerekli gormedi hersey normal hamile kalman icin dedi. Bende kalamadm hala adetime 7 gun var ama hic bir adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok bakalm hersey Allahtan
sorun can yanması değil aslında cinselliği istememek erteledikçe ertelemek vakit kaybettikçede omuzlardaki bu yük psikolojik sıkıntılara neden oluyoMerhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl
patate biz birlikte yenmiştik hatırladım şimdi ben çoktandır pek internette dolaşamıyodum. Sende bebek istiyordun hatırlıyorum. Bende gittim doktora kan testi idrar testi ve ultrasonla baktı. Bi sıkıntın yok dedi. Bende beklemedeyim. Her şey Allahtan bakalım ne yapcaz
gecmis olsun tabiki yardim ederiz canim.ne aşamadasin egzersiz yapiyormusun sprey vs krem kullandinmi üc yil olmuş cok uzun bi sure yaz detaylari yardim edelim canimHayirli aksamlar kizlar bende vajinismusum 3 seneye yaklasti banada yardim edermisiniz
Ben egzersiz yapmadim yapamadim.yedi ay sonra burdan okudum uyusturan spreyi bes dakikada yaptik bitti.anestol uyusturmuyor ama spreyden dort bes fıs sıkıp bol kayganlastirici surerek de deneyip yapabilirsiniz.yada egzersiz parmak egzersizleri kegeller falan onlar bu sayfanin en basinda yaziyor ordan bakabilirsiniz.egzersuz yapamiyorum derseniz dedigim yontemlede deneyebilirsiniz.bes dakikalik bi uyusukluk aninda olup bitiyo bumuymuş diceksiniz emin olunSagol.hayir hic egzersiz yapmadim.anestol var bende doktor vermisti cesaret edip kullanamiyorum.evet uzun sure oldu artik cok yoruldum.
Hicbir yan etki yaşamadim ben.egzersiz yapmaya calisin yada spreyi alip deneyin yazik uc yil vermissiniz sprey iki dakika yakip gecicek sonra uyusucak orasi yarim saat sonrada uyusukluk gecip normal hayatiniza donuceksiniz.ben yedi ayda kafayi yicektim yapamiyorum diye beklemeyin deneyin her yolu inanin hicc aci sanci vs hic bise yok pıtt diye giriyor ve bitiyor sonra bumuymus diyosunuzBende yapamiyorum egzersiz.hergun takip ediyorum burayi gunde kac kez giriyorum allah bilir.spreyin yan etkisi felan varmi.