• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar merhaba belki saçma gelicek ama bayadır burayı okuyorum henüz evli değilim nişamlıyım 15 gün sonra düğünüm var ve ilk geceden çok korkuyorum acaba vajilimiyim diye düşünmeden edemiyorum ama parmak egzersizlerinden korkmuyorum bir deneyeyim dedim hepsini yapabildim sadece iki parmak yapamıyoruö birazda bakireliğimi boZmaktan korkuyorum tabiki sizce vajinismus olabilirmiyim nişanlımla deneme yapmaya kalktık ama ben kendimi hiç serbest bırakmadım oda yapamadı o yüzden hep ilk gece olur diye kafama yerleştirmişim yapamıyoruö 15 gün sonrada düğünüm var tedirginim bana yardım edin vaji olup olmadığımı nasıl anlarım kuruntu yapıyo olabilirmiyim düşündükçe o işi nefesim kesiliyo:KK43:((((
Niçin okuyup duruyorsun ki. Kendine olumsuz şeyler telkin ediyorsun.. düşündükce nefesin kesilir tabi. Heyecan yapman doğal. Hayırlısıyla bi evlen bakalım. Akışına bırak. O zamana kadar görmeyeyim seni burda! Daha romantik şeylere takıl bakayım.

Biliyorum burda hala yenmeye calisanlar varken bu konudan bahsetmem yanlis ama burda yenmeyen kalmayacak..adetime 9 gun kaldi ama ben asiri heycanliyim neden boyleyim...zaten vajinismus olmamada bu asiri heyecanli yapimin sebep oldugnu dusundum hep...kendi kendime hamilelik belirtileri buluyorum belki de tamamen beynimin yaptigi seyler yine...ne zor bi bekleyis...ama hic icimde bebek var gbi bi his yok malesef

Biliyorum burda hala yenmeye calisanlar varken bu konudan bahsetmem yanlis ama burda yenmeyen kalmayacak..adetime 9 gun kaldi ama ben asiri heycanliyim neden boyleyim...zaten vajinismus olmamada bu asiri heyecanli yapimin sebep oldugnu dusundum hep...kendi kendime hamilelik belirtileri buluyorum belki de tamamen beynimin yaptigi seyler yine...ne zor bi bekleyis...ama hic icimde bebek var gbi bi his yok malesef

Kendini sartlandirma olacagi varsa zaten olur. Bende yaptim o hatayi oyle cok yikildm ki ustune bide adetm 10gum gecikti hergun test aldm hep negatif dusundukce adetim gecikmisti. En son hamile fln deglmdir kesn kist fln var dedm ertesi gun adet oldm. Bebek icin cok sartlandirinca psikolojik olarak ileri atio adetini. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Habersiz gelisi daha guzel surprizzz :)

Kızlar bende dün az az akıntı geldi. gece tam kan geldi. Hani günler önemli ya çok komik olacak ama ben hangi günü not alayım. Dünü mü bugünûmü:oops:

Olmuo olmuo olmuo.nefret ettim yaa adam tadını çıkarmaya izin vermiyor kii sezeryanla doğum olduğu için soğuk aldım ve vajina ağzı da şiş gibi yanii Canım yaniyodu zaten bugün olmasın dedim yok dedi offfff offffff:kızgın: bide yanimdan giderken bağıra bağıra canı yanıomus dio.:KK42:

Olmuo olmuo olmuo.nefret ettim yaa adam tadını çıkarmaya izin vermiyor kii sezeryanla doğum olduğu için soğuk aldım ve vajina ağzı da şiş gibi yanii Canım yaniyodu zaten bugün olmasın dedim yok dedi offfff offffff:kızgın: bide yanimdan giderken bağıra bağıra canı yanıomus dio.:KK42:

Tam olarak ne oldu canım :KK64:

Tam olarak ne oldu canım :KK64:
Zorla yapmaya çalıştı.canım yanıo zaten bugün olmasin dedim tam o sıra çocuk uyandı bende konsantre kalmadı çocuk uyandığı için hemen deneme derdindeydi..ben canım yaninca bağırdım çocuk daha çok ağladı ve kalktı gitti..iyice sinirlerim bozuldu:KK42:

Zorla yapmaya çalıştı.canım yanıo zaten bugün olmasin dedim tam o sıra çocuk uyandı bende konsantre kalmadı çocuk uyandığı için hemen deneme derdindeydi..ben canım yaninca bağırdım çocuk daha çok ağladı ve kalktı gitti..iyice sinirlerim bozuldu:KK42:

Hmm allahım yarabbim bu erkeklerin hepsimi anlayışsız! Canım boş ver strese kapılma sen, öyle bağıra çağıra ilişki mi olur muş

Canim sen kendin ayarla gunlerini mesela pazar yapiosaniz bi dahaki gun carsamba olsun oyle ayarlayin 2 gunde 1 olunca erkeklerde cok ustelemiyor

Canim sen kendin ayarla gunlerini mesela pazar yapiosaniz bi dahaki gun carsamba olsun oyle ayarlayin 2 gunde 1 olunca erkeklerde cok ustelemiyor
öyle olmuo işte ona kalsa 7 24 ..hep istiycek utanmazsa. Çocuk ağlayınca heves falan gitti ona rağmen devam etmek isteyince delirdim..

Kizlar merhaba çok şükür cok rahat ilişkiye girebiliyorum hicbir sorun yok kayganlastirici bile kullanmiyoruz o derece yani:) fakat baska bir sorun var yenen arkadaslarrr !! Zevk aliyorum ama tam degil yani bosalma vs yasiyamiyorum.normalmi bu sizde oylemisiniz eşim zamanla olur dedi ama bilmiyorum nasil olcak

Kızlar ben geçen hafta yendim ikinci denemede eşim içime boşalmıştı bacaklarım havada bekledim ama ertesi gün adet oldum... adetim biteli 2gün oldu mide bulantım mide de yanma bide aşırı halsizlik var belimde de ağrı var acaba psikolojik mi yaşıyorum bunları çünkü çok istiyorum yoksa bişey olabilir mi??

Kizlar kimse kimsenin hamile oldugunu bilemez ki...regliniz bir ay gecer bi bakarsiniz hamile kalmazsiniz, bi bakarsiniz bir defada hamile kalınmış, üstüne adet gorenlerde varmiş ama cok nadir bir durum o...adetiniz gectiyse bir hafta sonra test yapin eczaneden alip

Kızlar ben geçen hafta yendim ikinci denemede eşim içime boşalmıştı bacaklarım havada bekledim ama ertesi gün adet oldum... adetim biteli 2gün oldu mide bulantım mide de yanma bide aşırı halsizlik var belimde de ağrı var acaba psikolojik mi yaşıyorum bunları çünkü çok istiyorum yoksa bişey olabilir mi??
Buyuk ihtimal pisikolojik gibi:(

Selam kizlar napiyorsunuz.. bende suan yazlktayim.. geldk yine ins bu sefer guzel gecer. Yarin ins herkes icin coook guzel bir bayram olur. Herkesde bir bayram havasi olur. Baris huzur saglik mutlu ve sevdiklerinizle guzel bir bayram gecirmenizi dilerimmm hepinizi coook opuyorum.

Selam kizlar napiyorsunuz.. bende suan yazlktayim.. geldk yine ins bu sefer guzel gecer. Yarin ins herkes icin coook guzel bir bayram olur. Herkesde bir bayram havasi olur. Baris huzur saglik mutlu ve sevdiklerinizle guzel bir bayram gecirmenizi dilerimmm hepinizi coook opuyorum.
Ben suan börek yapıyorum. :hamarat:belimi koptu..inşaallah inşaallah bütün dileklerine katılıyorum

Back