• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ben ikisinede uzagim bazen anneme yakin olmak istiyorum ha diyince gelemiyo ama yinede bi sikayetim yok sukur kayinvalidemle anneme kalsa ikiside cok yakin olmamizi isterler ama neyseki esimin isi geregi tercihi buyonde oldu tabi ilerde nolur bilinmez.. cocuk olunca annelerin yardimi baya oluyo tabi ama bende kendim ustesinden gelmek isterim patate patate

ah yavrum sen valla kaşınıyosun :KK70: canım yaa kocan ne güzel demiş sanaaaa. kabul et bence yaaaa. hem kafan rahat olur. hem yuvanın kuşu olursun. hep anne hep anne olmaz. eşin haklı canımmm. sadece annen için, daha çok artıları olan ve en önemlisi senin daha çok huzurlu ve mutlu olabileceğin bir yeri geri tepme. yine gidersin annene hoş. ben başka şehirde olduğum halde nerdeyse hiç zorlanmadım. hem eşin de bak ne güzel tam destek sana. :KK200:

Evet artk ucmam gerekiyor sanrm. Yoksa hayatim iyice icinden cikilmaz bir hal alicak bunu farkettim.

Ben ikisinede uzagim bazen anneme yakin olmak istiyorum ha diyince gelemiyo ama yinede bi sikayetim yok sukur kayinvalidemle anneme kalsa ikiside cok yakin olmamizi isterler ama neyseki esimin isi geregi tercihi buyonde oldu tabi ilerde nolur bilinmez.. cocuk olunca annelerin yardimi baya oluyo tabi ama bende kendim ustesinden gelmek isterim patate patate

Cok yoruldum ya . Galiba kendimi bulmam lazm. Cunku hayal ettigim hayat bu degil. Bu eve sigamiyorum bana pek iyi gelmedi bu ev. Isteklerimi karsilamiyor bi skstm ya kendinlmi fln taniyamiyorumm.

Evet artk ucmam gerekiyor sanrm. Yoksa hayatim iyice icinden cikilmaz bir hal alicak bunu farkettim.
kesinlikle canım. eş desteği çok öenmli. görüyorum ki senin eşin de destek sana. senin mutluluğunun yanında sosyalleşmen için de çaba harcıyor. anam ne kocalar var kızzz sen dua et ;) :D

kesinlikle canım. eş desteği çok öenmli. görüyorum ki senin eşin de destek sana. senin mutluluğunun yanında sosyalleşmen için de çaba harcıyor. anam ne kocalar var kızzz sen dua et :KK66: :KK70:

O benim sosyallesmemi onemsemiyor ki. Ben surekli cteside calisiyorsun diye dirdir ettigim icin beni kendi halime birakmaya calisiyor ama kontrollu bi sekilde.. ne yazikki durum bu.

O benim sosyallesmemi onemsemiyor ki. Ben surekli cteside calisiyorsun diye dirdir ettigim icin beni kendi halime birakmaya calisiyor ama kontrollu bi sekilde.. ne yazikki durum bu.
bak işte tatlım en azından bunu düşünebiliyor. kimi erkekler 'amaaan banane benim iş saatim bu, evde naparsan yap' der, senin kocan yine başka fikirler de sunuyor. ne iş yapıyor eşin?

bak işte tatlım en azından bunu düşünebiliyor. kimi erkekler 'amaaan banane benim iş saatim bu, evde naparsan yap' der, senin kocan yine başka fikirler de sunuyor. ne iş yapıyor eşin?

Kiz onun umrunda deglmki ztn amaaan banane dio ben cok dirdir yapinca umursamaya basladi bilmiyorum ki bu evde bana hic iyi gelmedi kendimi pek iyi hissedemiyorum hep yorgun hep mutsuzum . Toptan ayakkabi terlk satiolar

hımm anladım canım sen de huzurlu ve mutlu değilsen taşın istersen yaa. eşin göze almışsa taşınmayı kabul et bakalım. hem bi yuvanın yükünü sırtlandığında daha bi özgüvenli olursun. sen çalışıyor musun? veya okuyor musun?

Hayırdır canım neden kendini iyi hissetmiyorsn. Paylaşırsn ben ve kızlar daha iyi hissetmeni sağlayabiliriz

Canim 11 gun kala cikmaz tabi. Duzenli olunca hemen kalirsin diye bisey yok canim benim duzensizdi hemen kaldim. Onemli olan yumurta catladigi zamana denk gelmesi onun icinde ovulasyon testi al 10 tane falan oyle daha iyi anlarsin

@monalazo bak simdi canm ben evlendigimde kayinvalim ve annemlern arasnda secm yapip annemlerin mahallesini sectim kayinvalidem fatih annemler gungorende oturuodu. Ama burasida artk benim hayal ettigim hayati vermiyor. Yani gittikce anneme dondum 1 sene icinde 15 kilo aldm hic arkdsm kalmadi cevremde evlendgm icin. Boyle tuaf biri oldm ya surekli evdeym ev isleri bile yapasm yok boguluyorm. Esim bana basaksehir yada bahcesehire tasinalim dedi. Orda site icinde herseyi olan bir yerde evimiz olur guvenlikli marketi sporu havuzu fln hem sen rahat edersn hem ben dedi. Benden bisey bekleme haftanin 6 gunu calsyrm pazar gunleride senin istedigin hayati veremem sana dedi. Gungorende bide senin bir yere gitmeni istemyrm cikmani istemyrm sana burda sosyal bir hayat yasatamam sosyal hayatn 1 gun oda pazar gunu 3 4 saatte sinirlandiriliyor burda dedi. Ama orda site ici guvenlikle herseyi olan yerde sen rahat olursun dedi. Ne blm ben annemin kapisindan zor ayrldm onceden boyle dgldm ama evlennce annem gibi oldm ya universitede lisede cok sosyal gezen tozan zayf herseyi olan biriydm evlenince tam tersi oldu. Kilo aldm ozgurlugum gitti markete bile esim birakmio boguyo. Kendimden nefret ettm ya. Annem orda yapamazsn uzak dio ama ne kdr annemle yasycam yastlarm evlenp cocuklari olan oyle ailelerinden uzak yerlerde oturuoki onlar nasl yapio. Bende yaparm gibi gelio annem benden ayrlmak istemedigi icin boyle blyrm ama yinede acaba gercekten yapamaz mym diyede dusunuyorum. Evimiz cok kucuk hep esimle bu yuzden tartsyrz gungorende 2 +1e verdgm parayi orda 4+1e verrm dio cok kararszm orda ozgursun guvenlr saygn insanlarn oldgu yerler dio offf. Olay bu bide cocuk faktoru var. Cocugumu benm buyudgm bu ortamda buyutmek istmyrm ablama sordm 3 aydr kac kere gotrdn parka dedm 5 kez dedi okul acilio cocuklar full evde gecrdi tatilleri bakiyorm burda ne benm icin nede olucak cocugum icin bi hayat yok. Benm isteklerimi karsilayamio cocugmun olsa o nasl karsiliycak .s
Bende ailemden çok uzağım başka şehirdeyim,kaynanamında dibindeyim.Keşke kaynanamada uzak olaydım ama malesef :( zamanla alışıyosun ailen den ayrı kalmaya.benim eşim de çok yoğun çalışıyor ama ben kendime burda azda olsa bi çevre edindim.sende başka yere taşınırsan başka bi çevren olur.Benimde eşim eskiden çok boğardı gidemezsin edemezsin diye ama ben dinlemedim zam anla alıştı :)

hımm anladım canım sen de huzurlu ve mutlu değilsen taşın istersen yaa. eşin göze almışsa taşınmayı kabul et bakalım. hem bi yuvanın yükünü sırtlandığında daha bi özgüvenli olursun. sen çalışıyor musun? veya okuyor musun?

Ben okulu bitirdim uniyi. Calsyrdum biraktm eve yetisemiyorm diye. Tasnirsam oralarda bakarm kendime bi is belki yada cocugum olursa daha iyi olur. Sanrm buhran donemndeyim. Kararsizim aslnda bankaclk dusunuodm bu sene hanile kalsaydm seneye kpss fln yapardm ama ksmet iste ya

Bende ailemden çok uzağım başka şehirdeyim,kaynanamında dibindeyim.Keşke kaynanamada uzak olaydım ama malesef :KK43: zamanla alışıyosun ailen den ayrı kalmaya.benim eşim de çok yoğun çalışıyor ama ben kendime burda azda olsa bi çevre edindim.sende başka yere taşınırsan başka bi çevren olur.Benimde eşim eskiden çok boğardı gidemezsin edemezsin diye ama ben dinlemedim zam anla alıştı :)

Aynen sanrm esimin alismasi lazm. Benimde alismam lazm bunu herkesten once kendim icin yapmalym daha 23 yasndayim. Cesur olmam gerekirken cok korkak davraniyorm ya. Annem dio 2 insanla konusamiosn tek napicaksn .s off

Canim 11 gun kala cikmaz tabi. Duzenli olunca hemen kalirsin diye bisey yok canim benim duzensizdi hemen kaldim. Onemli olan yumurta catladigi zamana denk gelmesi onun icinde ovulasyon testi al 10 tane falan oyle daha iyi anlarsin
Canim 11gün kala ilişkiye girdik.

Aynen sanrm esimin alismasi lazm. Benimde alismam lazm bunu herkesten once kendim icin yapmalym daha 23 yasndayim. Cesur olmam gerekirken cok korkak davraniyorm ya. Annem dio 2 insanla konusamiosn tek napicaksn .s off
İnan bana alışırsın bende 24 yaşında geldim başka şehire,eşimden başka kimsem yoktu..alışıyosun,öğreniyosun,güçleniyosun..12 gün hasta yattığımı bilirim kalkamadan ama kalkmayıda öğreniyosun. Tek başına yetmeyi biliyosun.

Kimse yokmu yardım edebilecek sprey aldım bir hevesle ama sıktıgım zaman çok fena yakıyor sizde de böyle mi olmustu acaba?

İnan bana alışırsın bende 24 yaşında geldim başka şehire,eşimden başka kimsem yoktu..alışıyosun,öğreniyosun,güçleniyosun..12 gün hasta yattığımı bilirim kalkamadan ama kalkmayıda öğreniyosun. Tek başına yetmeyi biliyosun.

Evet ben gecen kis hasta oldm geldm annemlerde kaldm 4 gun esimde gitti annesine. Sanrm benim kendime yetmeyi ogrenmem lazm gitmek cok istiyorum artk ucmam lazim

Back