- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kendi yeriniz degilmiKeske gercekten bende borek sarsam. Ya bayram havasi yok tatile geldk bayram degl yani boyle olnca sevmiyorum bende .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi yeriniz degilmiKeske gercekten bende borek sarsam. Ya bayram havasi yok tatile geldk bayram degl yani boyle olnca sevmiyorum bende .
Kendi yeriniz degilmi
Anladım. Ordada yapabilirsin dicektimKayinvalidemin yazligi. Pek benm sayilmaz yani
Anladım. Ordada yapabilirsin dicektim
Yaa hizmetci onlugu yaptirmayi düşünüyorum sanada yaptirayim. Ben kocamin yanında takarim sen onların yanındaPek karisamiyorum hemen mudahale ediolar. Sadece sofra topla kur temzlk fln filan
Iyi bayramlat arkadaslar...yenenler icin zaten tam bayram...yakin zamanda yenecek olanlar ise lutfen bayrami bu dertlerinizi dusunerek karamsar gecirmeyin...tatiliniz bitip dondugunuzde egzerszilere asilarak 1 hafta icinde kendi bayraminizi yapabilirsiniz..alın size bir bayram sorusu...once erkek tarafinami gidilmeli kiz tarafina mi tek derdiniz bu olsun
Ben yukarda bise sormustum o konuda bilgin varmi canimSelam herkese nasil gidiyor vajiden kurtulan var miii acaba. Kurban keserken esinize fln soyleyn o an dua etsin kabul olur gencler
Ben yukarda bise sormustum o konuda bilgin varmi canim
patate bu konuKizlar merhaba çok şükür cok rahat ilişkiye girebiliyorum hicbir sorun yok kayganlastirici bile kullanmiyoruz o derece yani:) fakat baska bir sorun var yenen arkadaslarrr !! Zevk aliyorum ama tam degil yani bosalma vs yasiyamiyorum.normalmi bu sizde oylemisiniz eşim zamanla olur dedi ama bilmiyorum nasil olcak
patate bu konu
Tmm canim sagol.benmi boyleyim acaba diye dusunmustum zaman bakalim öğrencez onudaAynen canm normal. Zamanla olucak esinle o sirada opusun koklasin yada once on sevismeyi uzun tutun esin biraz oksasin falan. Bende bosaliyorum ama zevk aldigim pek soylenemez. Zamanla olucaktir
Tmm canim sagol.benmi boyleyim acaba diye dusunmustum zaman bakalim öğrencez onuda
Tmm canim sagol.benmi boyleyim acaba diye dusunmustum zaman bakalim öğrencez onuda
Bide canm ben once esime kendimi oksatiyorum benden sivi gelsin diye. Sivi gelince daha rahat bosaliosun hemde p.. girerken kuru kuru zorlamiyor hemen giriyor