• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

herkese iyi bayramlar kizlar..ben geçen sene vajiyi yenmeye calisanlardandim.ve cok sukur yendim..rabbim kimseyi bu hastalikla imtihan etmesin.inanin bu hastalik beyinin size bi oyunu.aci yok yirtilma hic yok..insallah bu yil herkes vajiden kurtulur:KK200::KK200::KK200:

Iyi bayramlat arkadaslar...yenenler icin zaten tam bayram...yakin zamanda yenecek olanlar ise lutfen bayrami bu dertlerinizi dusunerek karamsar gecirmeyin...tatiliniz bitip dondugunuzde egzerszilere asilarak 1 hafta icinde kendi bayraminizi yapabilirsiniz..:halay:alın size bir bayram sorusu...once erkek tarafinami gidilmeli kiz tarafina mi :dondurma: tek derdiniz bu olsun:dua:

Iyi bayramlat arkadaslar...yenenler icin zaten tam bayram...yakin zamanda yenecek olanlar ise lutfen bayrami bu dertlerinizi dusunerek karamsar gecirmeyin...tatiliniz bitip dondugunuzde egzerszilere asilarak 1 hafta icinde kendi bayraminizi yapabilirsiniz..:halay:alın size bir bayram sorusu...once erkek tarafinami gidilmeli kiz tarafina mi :dondurma: tek derdiniz bu olsun:dua:

Erkek tarafina gidilir. Ailece bayram yemegi yenir. Sonra kiz tarafi adet boyle ne yazikki

Selam herkese nasil gidiyor vajiden kurtulan var miii acaba. Kurban keserken esinize fln soyleyn o an dua etsin kabul olur gencler

Kizlar merhaba çok şükür cok rahat ilişkiye girebiliyorum hicbir sorun yok kayganlastirici bile kullanmiyoruz o derece yani:) fakat baska bir sorun var yenen arkadaslarrr !! Zevk aliyorum ama tam degil yani bosalma vs yasiyamiyorum.normalmi bu sizde oylemisiniz eşim zamanla olur dedi ama bilmiyorum nasil olcak
patate patate bu konu:(

Aynen canm normal. Zamanla olucak esinle o sirada opusun koklasin yada once on sevismeyi uzun tutun esin biraz oksasin falan. Bende bosaliyorum ama zevk aldigim pek soylenemez. Zamanla olucaktir
Tmm canim sagol.benmi boyleyim acaba diye dusunmustum zaman bakalim öğrencez onuda

Bide canm ben once esime kendimi oksatiyorum benden sivi gelsin diye. Sivi gelince daha rahat bosaliosun hemde p.. girerken kuru kuru zorlamiyor hemen giriyor

Ben de öyleydim ama eşine bırak kendini. O da biraz senin zevk aldığın bölgelere yoğunlaşsın. Kızlar gerçekten cinsel uyum diye bir şey var. Eşler birbirini anlamalı, Mutlu olduğu noktaları bilmeli. Sen boşalamadığını söylediğinde keşke senin zevk aldığın bölgeye yoğunlaşsa emin ol daha çok hoşuna gidecek. Hatta hiç korkuyla yaklaşmayacaksın bi daha. Benden küçük bir tavsiye olarak eşinle konuşmayı deneyebilirsin, böylece ikiniz de boşalırsınız :) hem sen endişelerini gidermiş olursun. Zamanla düzelir demek biraz boşlamak bence. Kadınını Mutlu etmeyi bilmeli erkek. Biz kadınlar nasılsak onlar da öyle olmalı. Öylece işini görüp önüne bakmamalı bana kalırsa.

Bu arada ben de aşalı 1 ay olacak. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum artık kızlar. Allah'ıma bin şükür. Yardımcı olmamı isteyen olursa seve seve yardımcı olurum özelden ya da buradan. Allah herkese güç versin, irade versin, hepinizin yuvası güllük gülistanlık olsun inşallah. İyi Bayramlarınız olsun :)

Kızlar merhaba uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum, daha önce belirtmiştim 2 aylık evliyim ve ikişkiye giremiyorun diye.
Bayram günü sabahı denedik ve kendimi o kadar şartladım ki herkes yapıyor ben niye yapamıyorım diye. Hadi nutella yaparsın sen kimler yapmadı ki diye diye oldu. Yani içime baya bir aldım. Hatta peçeteyle sildiğimde kan vardı (kusura bakmayın açık yazdığım için) ama yine de aşılmamış bir yer vardı sanki. Neyse ara verdik. Aynı günün akşamı deneyince yine acı vardı ama yine aldım gel git olmadı.
Neyse dün deneyelim dedik ve ben alamadım!! Neden, nasıl olur anlamadım? Bir bileniniz var mı? Daha iki gün önce alabiliyorken, az da olsa kan gelmişken dün niye alamadım? Acaba zarımmı zedelendi? Olmadı mı yani? Lütfen aydınlatabilir misiniz? :(

Back