• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bu arada ben de aşalı 1 ay olacak. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum artık kızlar. Allah'ıma bin şükür. Yardımcı olmamı isteyen olursa seve seve yardımcı olurum özelden ya da buradan. Allah herkese güç versin, irade versin, hepinizin yuvası güllük gülistanlık olsun inşallah. İyi Bayramlarınız olsun :)
Canim sen nasıl normale bindi ilişki. Ben yapamiyorum hâlâ yaa

Merhabalar , kızlar bugün vemcaine spreyle ilk kez ilişkiye girdim hiçbir şey hissetmedim yarın tekrar denemek istiyorum fakat içeride bi acı hissediyorum sizce bikaç gün beklemeliyim ? Birde ikinci denemede tekrar olmama gibi bi durum yaşamak istemiyorum, çünkü eşim benim yenebileceğime hiç inanmıyordu sen yapamazsın diyodu hep ikincide yapamazsam herhangi birşey söylerde psikolojim tekrar altüst olur diye korkuyorum spreyden dolayı hiçbirşey hissetmedim tekrar spreylemi denemeliyim ? Bu şekilde yenenlerin ikinci denemeleri Nasıl geçti yardımcı olursanız sevinirim.bi taraftan inanılmaz mutluyum bi taraftanda doğal olmadığı için yine tedirginim

Birde ilk defa ilişkiye girenlerde sonrasında içeride yoğun yanma oluyomu , açık olacak biraz kusura bakmayın ama uyuştuğu için ilişki uzun sürdü eşim ilk ilişki için fazla sürdürdü sanırım ondan mı yada aradan 6 saat geçmesine rağmen bu yanma normal mi? Sprey yada kremlerden kaynaklanan bir durum olabilir mi ?

Birde ilk defa ilişkiye girenlerde sonrasında içeride yoğun yanma oluyomu , açık olacak biraz kusura bakmayın ama uyuştuğu için ilişki uzun sürdü eşim ilk ilişki için fazla sürdürdü sanırım ondan mı yada aradan 6 saat geçmesine rağmen bu yanma normal mi? Sprey yada kremlerden kaynaklanan bir durum olabilir mi ?

Bende uyusturucu kremle yendim ikinci iliski icin endiseliydim sizin gibi oyuzden yine az da olsa anestol surup devam ettim bi sure iliskiye. Bende hafif bi sizi vardi otururken ilk bi kac saat ama gun icinde azaldi ve gecti. Cok zorlamis olabilirsiniz hissetmeyip

Kan geldi mi kizligin gitti mi yani.

Kan geldi mi kizligin gitti mi yani.
Evet bitikten sonra peçeteyle sildim çok az kan geldi 1 saat sonra falan iç çamaşırımdada hafif kan vardı bu durumda bozulmuş oluyor sanırım birde sonuna kadar girdi eşim ben hissetmediğim için elimle baktım hepsi içimdeydi bide uzun süre gitgel yaptı

Teşekkür ederim ikinciyide yaparsam tam bir sevinç yaşayacağım , bittikten sonra hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım.birde ben karnıma doğru gidicek sanıyodum ama popoya doğru ilerliyormuş gitgel yaparken popomda hissettim hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş

Teşekkür ederim ikinciyide yaparsam tam bir sevinç yaşayacağım , bittikten sonra hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım.birde ben karnıma doğru gidicek sanıyodum ama popoya doğru ilerliyormuş gitgel yaparken popomda hissettim hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş

Ilk kizlikta hafif yanma aci fln olur spreyin etkisi gidince hissedersin ama gecer ki zaten gecmis dediginiz gibi spreyde hafif yanma yapiyor dune gore daha az sikip tekrar deneyebilirsiniz ama kizlik gittikten sonra 1 gun bekleyebilirsiniz sonucta kizlik iyilesmesi lazim ama tercih sizin fazlada zorlamayin 2. Denemeniz sprey 3. Anestol deneyip krem sprey isini sonlandirabilirsiniz

T
Ilk kizlikta hafif yanma aci fln olur spreyin etkisi gidince hissedersin ama gecer ki zaten gecmis dediginiz gibi spreyde hafif yanma yapiyor dune gore daha az sikip tekrar deneyebilirsiniz ama kizlik gittikten sonra 1 gun bekleyebilirsiniz sonucta kizlik iyilesmesi lazim ama tercih sizin fazlada zorlamayin 2. Denemeniz sprey 3. Anestol deneyip krem sprey isini sonlandirabilirsiniz
teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım

Kizlar merhaba. Bayram nedeniyle hic yazamadim buraya. Herkesin bayramini kutluyorum. Kizlar bayram olunca cok calisamadik ama ara ara parmak calistik forsat buldukca. Parmak artik hic sorunsun gidiyor. Bugun eve geldik tekrardan aparatlara basladik en son 10 bucuk santim kalinligindaki aparati sonuna kadar aldim cok hafif yanma hissiyle. Krem sprey hicbirini surmedim. Daha sonra penis denedik yarisina kadar aldim ama gerisi gelmedi ne yapsam gecemedi kasin yarisinda kaldi. En kalin aparatimda da ilk başta zorlanmistim ama suan kastan oyle bi geciyo ki hissetmiyorum bile. Bugun cok asama kaydettigimi dusunuyorum cunku daha once en kalin aldigim alti cm kalinliginda falandi. Yarin da esimin penis kalinligindaki aparati yapip kasi ona alistirmayi ve penise gecmeyi dusunuyorum ne dersiniz? Cunku her aparatta kas ilk etapta direniyor ama sonra resmen vijt diye aciliyor sanki emre itaat eder gibi. Bu haftasonuna kadar size mujdeli haberi veririm gibime geliyor bana dua edin iyi miyim koty muyum bi degerlendirirseniz sevinirim. Cokca tesekkurler

Kizlar merhaba. Bayram nedeniyle hic yazamadim buraya. Herkesin bayramini kutluyorum. Kizlar bayram olunca cok calisamadik ama ara ara parmak calistik forsat buldukca. Parmak artik hic sorunsun gidiyor. Bugun eve geldik tekrardan aparatlara basladik en son 10 bucuk santim kalinligindaki aparati sonuna kadar aldim cok hafif yanma hissiyle. Krem sprey hicbirini surmedim. Daha sonra penis denedik yarisina kadar aldim ama gerisi gelmedi ne yapsam gecemedi kasin yarisinda kaldi. En kalin aparatimda da ilk başta zorlanmistim ama suan kastan oyle bi geciyo ki hissetmiyorum bile. Bugun cok asama kaydettigimi dusunuyorum cunku daha once en kalin aldigim alti cm kalinliginda falandi. Yarin da esimin penis kalinligindaki aparati yapip kasi ona alistirmayi ve penise gecmeyi dusunuyorum ne dersiniz? Cunku her aparatta kas ilk etapta direniyor ama sonra resmen vijt diye aciliyor sanki emre itaat eder gibi. Bu haftasonuna kadar size mujdeli haberi veririm gibime geliyor bana dua edin iyi miyim koty muyum bi degerlendirirseniz sevinirim. Cokca tesekkurler

Valla cok kolaylamissin evet son aparatida yap alistir kendini. Sonra esini aparat gibi yonlendir kendin tut yerlestir. Ben hala oyle yapiyorum bu bizim 11. Falan ama hala kendim yerlestiriyorum o ittiriyor oyle ilerliyoruz hadi artk pazartesi olmadan kurtulursun ins

Kızlar merhaba uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum, daha önce belirtmiştim 2 aylık evliyim ve ikişkiye giremiyorun diye.
Bayram günü sabahı denedik ve kendimi o kadar şartladım ki herkes yapıyor ben niye yapamıyorım diye. Hadi nutella yaparsın sen kimler yapmadı ki diye diye oldu. Yani içime baya bir aldım. Hatta peçeteyle sildiğimde kan vardı (kusura bakmayın açık yazdığım için) ama yine de aşılmamış bir yer vardı sanki. Neyse ara verdik. Aynı günün akşamı deneyince yine acı vardı ama yine aldım gel git olmadı.
Neyse dün deneyelim dedik ve ben alamadım!! Neden, nasıl olur anlamadım? Bir bileniniz var mı? Daha iki gün önce alabiliyorken, az da olsa kan gelmişken dün niye alamadım? Acaba zarımmı zedelendi? Olmadı mı yani? Lütfen aydınlatabilir misiniz? :KK43:
Kayganlaştırıcı jel ile denediniz mi . Kendinizi kasmayın. Yukarı doğru dikine yapmayın. Elinizle tutup indirin biraz girerken pn.

Ben bir ay içinde yendim. İlk önce bunu sorun olarak gördüm, her denediğimde yapamayacağıma inandım ama öyle değil. Bu bizden çok eşimizle de alakalı. Bana bunun gayet normal olduğu anlatmaya çalıştı, yanında kendimi rahat ettirdi. Bir gün parmakla denemek istedi, sonra okuduğum ve duyduğum kadarıyla ne kadar acıyabilir ki dedim. İzin verdikten sonra gerisi geliyor. İlk defa acıdan farklı haz aldım sonra gerisi geldi. Kafanı rahat tut. Doktorları da boşverin, günümüzde yaşadığımız stresten onlar zengin oluyorlar.

Kayganlaştırıcı jel ile denediniz mi . Kendinizi kasmayın. Yukarı doğru dikine yapmayın. Elinizle tutup indirin biraz girerken pn.

hallettik sonunda, o kadar çok mutluyum ki:KK36: darısı diğer kızlarımıza. Nasıl yendiğimi merak edenlere özelden yazabilirim. Şunu deyim abartacak bir şey değilmiş. Biliyorum bunu söylemek kolay ama gerçekten korkularım yersizmiş..

Back