• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

TTesekkur ederim o spreyi sıkamadım birdefa sikinca çok yandi yikadim hemen ama emla kremle çok şükür kurtuldum;-);-)
emla da uyuşturuyormuş evet. sprey de çok çabuk ve güçlü uyuşturuyor gerçekten. yakması da hemencik geçiyor, korkma ;)

M monalazo bak simdi canm ben evlendigimde kayinvalim ve annemlern arasnda secm yapip annemlerin mahallesini sectim kayinvalidem fatih annemler gungorende oturuodu. Ama burasida artk benim hayal ettigim hayati vermiyor. Yani gittikce anneme dondum 1 sene icinde 15 kilo aldm hic arkdsm kalmadi cevremde evlendgm icin. Boyle tuaf biri oldm ya surekli evdeym ev isleri bile yapasm yok boguluyorm. Esim bana basaksehir yada bahcesehire tasinalim dedi. Orda site icinde herseyi olan bir yerde evimiz olur guvenlikli marketi sporu havuzu fln hem sen rahat edersn hem ben dedi. Benden bisey bekleme haftanin 6 gunu calsyrm pazar gunleride senin istedigin hayati veremem sana dedi. Gungorende bide senin bir yere gitmeni istemyrm cikmani istemyrm sana burda sosyal bir hayat yasatamam sosyal hayatn 1 gun oda pazar gunu 3 4 saatte sinirlandiriliyor burda dedi. Ama orda site ici guvenlikle herseyi olan yerde sen rahat olursun dedi. Ne blm ben annemin kapisindan zor ayrldm onceden boyle dgldm ama evlennce annem gibi oldm ya universitede lisede cok sosyal gezen tozan zayf herseyi olan biriydm evlenince tam tersi oldu. Kilo aldm ozgurlugum gitti markete bile esim birakmio boguyo. Kendimden nefret ettm ya. Annem orda yapamazsn uzak dio ama ne kdr annemle yasycam yastlarm evlenp cocuklari olan oyle ailelerinden uzak yerlerde oturuoki onlar nasl yapio. Bende yaparm gibi gelio annem benden ayrlmak istemedigi icin boyle blyrm ama yinede acaba gercekten yapamaz mym diyede dusunuyorum. Evimiz cok kucuk hep esimle bu yuzden tartsyrz gungorende 2 +1e verdgm parayi orda 4+1e verrm dio cok kararszm orda ozgursun guvenlr saygn insanlarn oldgu yerler dio offf. Olay bu bide cocuk faktoru var. Cocugumu benm buyudgm bu ortamda buyutmek istmyrm ablama sordm 3 aydr kac kere gotrdn parka dedm 5 kez dedi okul acilio cocuklar full evde gecrdi tatilleri bakiyorm burda ne benm icin nede olucak cocugum icin bi hayat yok. Benm isteklerimi karsilayamio cocugmun olsa o nasl karsiliycak .s
Bence site iyi fikir parateciğim. Alışırsın. Komşuların, yeni arkadaşların olur. Kendine ait yeni hayatın olur. Annenide, özlediğinde ziyaret edersin nasıl olsa. Ama ailenden farklı olarak kendine çevre ve komşular edinmen daha sağlıklı. Başta zorlanırsın alışana kadar. Site çocuk büyütmek içinde güvenilir olur. Bence ailelerden biraz uzak olmakda da fayda var. Kendi özel çevreniz olsun . Eşinin düşüncesi bence olumlu.

Bence site iyi fikir parateciğim. Alışırsın. Komşuların, yeni arkadaşların olur. Kendine ait yeni hayatın olur. Annenide, özlediğinde ziyaret edersin nasıl olsa. Ama ailenden farklı olarak kendine çevre ve komşular edinmen daha sağlıklı. Başta zorlanırsın alışana kadar. Site çocuk büyütmek içinde güvenilir olur. Bence ailelerden biraz uzak olmakda da fayda var. Kendi özel çevreniz olsun . Eşinin düşüncesi bence olumlu.
Gercekten cok yoruldum canm evlendigimden beri hayatim hic duzgun gitmedi vsjiydi kayinvalideydi esimle skntilardi maddi zorluk fln derken kilo almaya basladm pko ve kist oldgunu ogrendm iyice buyuk buhran yasadm en mantiklsi bencede gitmek suan bunu goruyorum

Canim 11gün kala ilişkiye girdik.

Canim 11 gun kala ihtimal biraz dusuk. Ilk adet gununu 1 sayip 10. Gun ile 15. Gun arasi gun asiri iliski diyor doktorlar. Duzenliyse 14.gun yumurtan catlar cunku. Benim duzensizdi 18. Gun catladi 2 iliski oldu o hafta tutmus iste. Sen bu ay olmazsa uzulme bir dahaki ay dedigim gibi ovulasyon testi al olur Allahin izniyle.

Canim 11 gun kala ihtimal biraz dusuk. Ilk adet gununu 1 sayip 10. Gun ile 15. Gun arasi gun asiri iliski diyor doktorlar. Duzenliyse 14.gun yumurtan catlar cunku. Benim duzensizdi 18. Gun catladi 2 iliski oldu o hafta tutmus iste. Sen bu ay olmazsa uzulme bir dahaki ay dedigim gibi ovulasyon testi al olur Allahin izniyle.
Canim o test nasıl birsey. Ben onların ayrıntısıni bilmiyorum. Hatta utanrk söylüyorum ki ovulasyon nedir onu bile bilmiyorum. Yumurta ne zaman çatlar vs

Canim o test nasıl birsey. Ben onların ayrıntısıni bilmiyorum. Hatta utanrk söylüyorum ki ovulasyon nedir onu bile bilmiyorum. Yumurta ne zaman çatlar vs

Canim utanilacak bisey yok bende 3 4 ay oncesine kadar bilmiyordum:) 1 ay icinde hamile kalma ihtimalin 3 4 gun. Yumurta catlamazsa sperm tuplere ulasmaz hamile kalamazsin. Bu arada her ay yumurta catlamayabilir. Sperm ortalama 48 saat yasiyor ve yumurta catlamadan 2 gun once de iliski olsa hamile kalma ihtimalin yuksek. Tam catladigi gune denk gelse en yuksek. Catladiktan sonra da yumurta 24 saat icinde iliski olursa da ihtimalin var. Ama 2 3 gun sonra olursa ihtimal zayif. O testler de yumurtanin catladigi gunu anlayabiliyorsun cift cizgi cikinca iliski olmasi lazim. 10 tane al o testten hatta 20 30 tane al gittigidiyorda cok uygun testler var 20 30 liraya alirsin baya test. Bir de ben bi ilac kullanmistim saglikli yumurta olussun diye faydasi oldumu bilmiyorum 1 ay sonra hamile kaldim istersen ozelden yaz soyliyim adini doktoruna sorarsin

Canim utanilacak bisey yok bende 3 4 ay oncesine kadar bilmiyordum:) 1 ay icinde hamile kalma ihtimalin 3 4 gun. Yumurta catlamazsa sperm tuplere ulasmaz hamile kalamazsin. Bu arada her ay yumurta catlamayabilir. Sperm ortalama 48 saat yasiyor ve yumurta catlamadan 2 gun once de iliski olsa hamile kalma ihtimalin yuksek. Tam catladigi gune denk gelse en yuksek. Catladiktan sonra da yumurta 24 saat icinde iliski olursa da ihtimalin var. Ama 2 3 gun sonra olursa ihtimal zayif. O testler de yumurtanin catladigi gunu anlayabiliyorsun cift cizgi cikinca iliski olmasi lazim. 10 tane al o testten hatta 20 30 tane al gittigidiyorda cok uygun testler var 20 30 liraya alirsin baya test. Bir de ben bi ilac kullanmistim saglikli yumurta olussun diye faydasi oldumu bilmiyorum 1 ay sonra hamile kaldim istersen ozelden yaz soyliyim adini doktoruna sorarsin
ahh canım benim usenmeden de yazmışsn çok teşekkür ederim:KK68:bayagi açıklayıcı olmuş. O hapin ismini isterim. Özelden yazarsn çok sevinirim

Kızlar bana da yardım ve dua edin nolur 12 günlük evliyim ve eşimle birlikte olamadık jinekoloğ a gittim fiziksel herhangi bir sorun olmadıgını psikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi kendimi telkin etmeye çalışıyorum fakat olmuyor bu işi çok uzatmak da istemiyorum bi arkadaş vemcaine sprey den bahsetti bu sprey nasıl kullanılıyor bir anlatın hele yorumlarda bulamadım konu epey dagılmış bana da yardımcı olun lütfen

Kızlar bana da yardım ve dua edin nolur 12 günlük evliyim ve eşimle birlikte olamadık jinekoloğ a gittim fiziksel herhangi bir sorun olmadıgını psikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi kendimi telkin etmeye çalışıyorum fakat olmuyor bu işi çok uzatmak da istemiyorum bi arkadaş vemcaine sprey den bahsetti bu sprey nasıl kullanılıyor bir anlatın hele yorumlarda bulamadım konu epey dagılmış bana da yardımcı olun lütfen
ön sevişmeden sonra vajinadaki ıslaklığı sil, vajinayı hafif arala ve üç dört fıs sık, ilk bi yakacak ama korkma normal çünkü. biraz üflettir eşine rüzgar yap falan hemen geçiyo yakması zaten. sonra da uyuşuyo. uyuşunca hemen başlayın, penisi vajina girişine yerleştir ve senin kontrolünde az az ilerletin, her ilerletme esnasında güçlü bi şekilde ıkın, çükü ıkındıkça açılır. yorulduğun yerde bekle, karnından nefes alıp burnundan ver bu seni rahatlatır. sonra yine ilerletmeye devam. ama unutma ilerletirken ıkın ki açılsın. işte bu kadar ;) eşin de prez taksın.

Kızlar ikinci denemede birşey kullandınız mı acaba dün kremle uyuşturucu yaptık ama bu gün birşey kullanmalimiyim

Kızlar ikinci denemede birşey kullandınız mı acaba dün kremle uyuşturucu yaptık ama bu gün birşey kullanmalimiyim

Valla bu benim 10.olucak hala anestol leblebi kadar suruom uyusturuo mu desen bence uyusturmuo cunku esim prezervatifsiz girio ben girisu dahil baski vs hepsini hissediorm. Ama psikolojik rahatliyorm sanrm

Valla bu benim 10.olucak hala anestol leblebi kadar suruom uyusturuo mu desen bence uyusturmuo cunku esim prezervatifsiz girio ben girisu dahil baski vs hepsini hissediorm. Ama psikolojik rahatliyorm sanrm
Anladım o zaman bu gün yine emla kremi veya spreyi kullanmam gerekiyor :(

Kızlar merhaba belki saçma gelicek ama bayadır burayı okuyorum henüz evli değilim nişamlıyım 15 gün sonra düğünüm var ve ilk geceden çok korkuyorum acaba vajilimiyim diye düşünmeden edemiyorum ama parmak egzersizlerinden korkmuyorum bir deneyeyim dedim hepsini yapabildim sadece iki parmak yapamıyoruö birazda bakireliğimi boZmaktan korkuyorum tabiki sizce vajinismus olabilirmiyim nişanlımla deneme yapmaya kalktık ama ben kendimi hiç serbest bırakmadım oda yapamadı o yüzden hep ilk gece olur diye kafama yerleştirmişim yapamıyoruö 15 gün sonrada düğünüm var tedirginim bana yardım edin vaji olup olmadığımı nasıl anlarım kuruntu yapıyo olabilirmiyim düşündükçe o işi nefesim kesiliyo:(((((

Back