Vajinusmus

2 aylık evliyim canım şuan sonuncu aparattayım ama olmuyor onda çok zorlanıyorum. Sen?
Ben 3 yıllık evliyim canım Biz cinsel terapiye gidiyorduk. Parmak hareketlerini bitirdik. Penisin vajinaya giriş hareketlerine gelmiştik ama araya bir sürü şey girdi ve devam ettiremedik. Bugünlerde tekrar üzerine düşelim dedik. Ama birdenbire son kaldığımız yerden devam edemeyiz tabi. Hızlandırarak parmak hareketlerini yapıp aynı noktaya geleceğiz işte. Hiç çözülmeyecekmiş gibi geliyor..

Ben de bir psikiyatr in kitabiyla illerledim ikiparmak yol aldım iki ayda. Ve çözemedik. Jinekokogla 3 günde çözdük. Benim deneyimim bu. Gerisi arkadaşa kalmış...
Kitaptan okumak farklı bir sey, psikiyatrdan birebir yardım almak farklı bir sey. Bence peşin hüküm verip kendine uygun yolu izleyen insanları yanıltmayın derim. Kitap okuyup psikiyatr işe yaramıyor demek çok mantıklı gelmedi bana.

Oldukça memnun kaldık doktordan yavaş ama sağlıklı bi tedavi olacak sanırım.
Evet canım yavaş ilerletiyorlar kademeli yaklaşma tekniği kullanıyorlar. Bakma, inceleme, dokunma şeklinde gidiyor. Nasıl yendiğimin mesajını alıntılayacağım simdi sana motivasyon olur

M maviss0606 oku canım bak burdan özelden de yazabilirsn bana.

Ben de bir psikiyatr in kitabiyla illerledim ikiparmak yol aldım iki ayda. Ve çözemedik. Jinekokogla 3 günde çözdük. Benim deneyimim bu. Gerisi arkadaşa kalmış...
Sizin deneyiminiz evrensel dogru bilgi olarak kabul edilemez. Ayrica biri kitap tek başınızaydınız. Biri doktor yoneten biri vardi. Bu ayrimi yapabilmek onemli.

Penisin vajinaya giriş hareketleri nasıl oluyor

Sizin deneyiminiz evrensel dogru bilgi olarak kabul edilemez. Ayrica biri kitap tek başınızaydınız. Biri doktor yoneten biri vardi. Bu ayrimi yapabilmek onemli.
Arkadaşlar vajinusmus elbette psikilojiktir. Ama psikolojimiz vajina kaslarımızı kasar ilişkiye giremeyiz tam olarak bu seviyede durum fizyolojik oluyorve jinekolog ile 2-3 günde çözulebiliyor. Bnce psikolog ya da psikiyt vakit kaybıdır ama travmatik birsey varsa destek alinir tabiki o ayrı konu. Arkadaş sormuş ve ben yineliyorum " git bu isten anlayan jinekologa 3 günde çözsün "

Arkadaşlar vajinusmus elbette psikilojiktir. Ama psikolojimiz vajina kaslarımızı kasar ilişkiye giremeyiz tam olarak bu seviyede durum fizyolojik oluyorve jinekolog ile 2-3 günde çözulebiliyor. Bnce psikolog ya da psikiyt vakit kaybıdır ama travmatik birsey varsa destek alinir tabiki o ayrı konu. Arkadaş sormuş ve ben yineliyorum " git bu isten anlayan jinekologa 3 günde çözsün "

Benim yasadigim sehirde bir psikolog 1 gunde çözüyor

Çözüm penisi vajinamizi almaksa narkoz altında deneyelim 1 saatte çözülür:)

merhaba, ben Dr. reyyan hocayla aparatlarda baya sona geldim ama sonra maddi anlamda her sans 1000 tl olunca yetişemedim. şimdi eşimle evde deneme yaparken kasılmam oldukça azaldı. fakat ilginç bir şey yaşıyorum vajina girişine geliyor baskıyı hissediyorum hafif yanma oluyor. ben o an zannediyorum ki baya penis vajinaya girdi.. ama bir bakıyoruz yok daha girişte.. bunu yaşayan var mı ne yapmak lazım bu arada hiçbir ilaç kullanmadık sadece kayganlaştırıcı uyguladık. bu durumu yaşayan var mı? bir de malesef erken boşalma sorunları başladı tam ben rahatlamaya kendimi sakinleştirmeye başlıyorum eşimde olay bitiyor.
ve geciktirici ilaç öneriniz var mı? doktor önerisiyle bir hap aldı hiçbir etkisi olmadığı gibi şiddetli baş ağrısı oldu eşimin.

Arkadaşlar çok mu zor çok mu can acıtıcı ya düğüne 2 ay var korkar oldum ya kasılırsam olmazsa
İlk ilişki korkusu herkeste oluyor canım. Can acıtıcı bir şey değil. Vajinusmus da değilsindir sen belki. Ama erken teşhiste fayda var cinsel bölgene dokunmaktan bakmaktan çekiniyor musun mesela? Normal olarak değil ama mesela ben bakamazdım bakmaya çalışınca stresten terlerdim gerilirdim.

canım o acıdığı yerden sonra devam etse eşin inan hiçbir şey hissetmezsin. Girişteki o baskı yanma hissedilen yerin devamı anestezik bir bölge hiçbir şey hissetmiyorsun.

eşinin durumu geçici olabilir. birleşme kaygısı olmadan yapacağız edeceğiz gibi şartlanmadan başlayın yakınlaşmaya o zaman daha rahat oluyor kadın da erkek de.
Hayatisevhayatzor

Sanırım hiç bişey bilmiyorum bu konular hakkında

Sanırım hiç bişey bilmiyorum bu konular hakkında
Ben de bilmiyordum başıma gelince içli dışlı oldum. Mesela vajinusmus hastalarında orda bir delik yok, olsa bile o kadar geniş değildir düşüncesi oluyor. Merak ediyorsan googlea yaz bir oku tabi cinsel bir deneyimin olmadıysa fark etmen de zor olur.
inşallah sorun yaşamazsın

Bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz şu an

ne yapacağız ne olacağız biz böyle ya ya diğer insanlar mis gibi seks hayatı yaşıyor planlı gebelik yaşıyor biz daha seks yapamıyoruz şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…