• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Penisin vajinaya giriş hareketleri nasıl oluyor
Parmak girişi gibi yavaş yavaş ilerletme yaptırıyor doktor. İlk başta penisin başıyla 100 kere giriş yapılıyor 1 hafta boyunca. Sonra biraz daha ilerletiyor. Öyle öyle devam ediyor, sonunda da giriş oluyor işte.

Parmak girişi gibi yavaş yavaş ilerletme yaptırıyor doktor. İlk başta penisin başıyla 100 kere giriş yapılıyor 1 hafta boyunca. Sonra biraz daha ilerletiyor. Öyle öyle devam ediyor, sonunda da giriş oluyor işte.
Anladım. Çok zor oluyor ya

Rabbim bir an önce yenebilmeyi nasip etsin. Çok zor gerçekten. Ne kadarlık evlisin? Sen terapiye gidiyor musun veya ne yapıyorsun tedavi yöntemi olarak?
2 aylık evliyim canım. Doktorum koronadan dolayı terapi veremediğini söyledi. Bende kendim egzersiz yapıyorum

kızlar jnci jnci arkadaşımızın Konusu var bu hastalık için kendisi de çok yardımcı oluyor şu an konuyu linkleyemedim ama profiline girip bakabilirsiniz.

Vajinusmus problemi olup da aşanlar lütfen bana yardımcı olun. Ben 29 Nisan 2017’de evlendim ve hâlâ eşimle karı&koca olamadık. Bu sorunu artık aşmak istiyorum. Özelden de yazıp bana yardımcı olabilirsiniz yeter ki destek olun.. Bu sıkıntıyı yaşayanlar eminim beni çok iyi anlayacaktır😔😔

Vajinusmus problemi olup da aşanlar lütfen bana yardımcı olun. Ben 29 Nisan 2017’de evlendim ve hâlâ eşimle karı&koca olamadık. Bu sorunu artık aşmak istiyorum. Özelden de yazıp bana yardımcı olabilirsiniz yeter ki destek olun.. Bu sıkıntıyı yaşayanlar eminim beni çok iyi anlayacaktır😔😔
Bende 4 senelik evliyim 1 ay önce doktora gittim ve yendim ...3 saatte yapamam dediğim şeyleri yaptım ...imkanınız varsa lütfen gidin

Ben de 23 Nisan 2017 evlendim vajinismusla tanıştım 2020 Martta yendim çok şükür. Seni çok iyi anlıyorum. Bana özelden yaz yardımcı olmak isterim, ilerleme olmazsa egzersiz yapamıyor isen kesinlikle doktora gitmeni öneririm daha fazla yıpranmadan... Çağresi olduğunu unutma ve üzülme 🙏

Back