- 9 Ağustos 2018
- 43
- 14
- 18
- Konu Sahibi Karanfil44
-
Vajinusmus problemi olup da aşanlar lütfen bana yardımcı olun. Ben 29 Nisan 2017’de evlendim ve hâlâ eşimle karı&koca olamadık. Bu sorunu artık aşmak istiyorum. Özelden de yazıp bana yardımcı olabilirsiniz yeter ki destek olun.. Bu sıkıntıyı yaşayanlar eminim beni çok iyi anlayacaktır
Burada tecrubelerini paylaşan uyeler sayesinde ben de evde yendim. Yazacaklarim kendi tecrubelerim ve yorumlarimdir. Herkesin fikrine, bedenine uyum saglayamayabilir. Bunu basta belirtmek isterim.
Bence en onemlisi eş desteği. Eger uyumlu, anlayisli bir esiniz varsa bunu çözmek çok kolaylasiyor.
Evde tedavi icin Dilatör seti gerekiyor. Gizli kargo ile gönderim yapiyorlar.
Ön Sevisme sonrasi Dilatör calismak bana daha kolay geliyordu. Kendi islakligim ile daha kolay ilerledim. Islaklikta sorun varsa bilinen kayganlastiricilar kullanilabilir.
Kendiniz calismaya cesaretiniz yoksa esinizden yardim isteyin.
Yataga uzanın, derin nefes alin, nefes verirken ıkının ve her nefes veriste Dilatörü biraz ilerletin.
Her milimetre ilerleme bir basaridir. Her basarinizda kendinizi takdir edin. Bu 1 günde yapip sorunsuz iliskiye girebileceğiniz bir sey degil. Belki 1 gunde halledebilmis olan vardir. Ancak kendimizi onlarla kiyas etmeyecegiz. Hepimiz ayri bedenlere sahibiz.
Bende iliskiyi en kolaylastiran şey 4. Dilatörü icimde bekletmek oldu. Diger bir kolaylik ise 4. Dilatörü vajina kasıma sağdan soldan bastırmak oldu. Dogrudan kası esnettim. Kastan geçtiği esnada durup esnetebildigim kadar esnettim. Çapraz bir açıyla sagdan soldan bastırdım. Çok faydasini gordum.
ilk esli denemede kadin ustte pozisyonda çok rahat ileriyor. İkınarak oturursanız kaslar açılır. Cok rahat giris saglanir.
Sormak istediginiz bir sey olursa ozelden ya da buradan seve seve cevaplarim.
Vajinusmus problemi olup da aşanlar lütfen bana yardımcı olun. Ben 29 Nisan 2017’de evlendim ve hâlâ eşimle karı&koca olamadık. Bu sorunu artık aşmak istiyorum. Özelden de yazıp bana yardımcı olabilirsiniz yeter ki destek olun.. Bu sıkıntıyı yaşayanlar eminim beni çok iyi anlayacaktır
Maalesef herkesin doktora gidecek imkanı olamıyorKeşke doktora gitseniz...
Üç senedir böyle bir problem varsa o imkan bir şekilde yaratılmalı. Bir yeri ağrısa, kırılsa vs. ilk iş doktora gidilir. Bunun da bir hastalık olduğunu kabullenmeliler artık.Maalesef herkesin doktora gidecek imkanı olamıyor
Kırık çıkık vb şeylerin fiyatlar altından kalkılabilir miktarda ama bunun tedavisi gerçekten çok uçuk fiyatlarÜç senedir böyle bir problem varsa o imkan bir şekilde yaratılmalı. Bir yeri ağrısa, kırılsa vs. ilk iş doktora gidilir. Bunun da bir hastalık olduğunu kabullenmeliler artık.
Gidiyoruz zaten cinsel terapiste. Ama kaç aydan beri sürekli sıkıntılar çıktı. Devam ettiremedik. Güzel bi yol katetmiştik.Keşke doktora gitseniz...
Haklısın. Benim çok yakın bir akrabam Kadınlar kulübünde bu konuyla alakalı konuşan kadınların birisiyle görüşerek kendi kendine halletmiş. İsteyince ve üzerine düşünce, dert edince eninde sonunda başarıyorsun. Rabbim imkanı olmayanlara da o fırsatı versin inşallah, ne diyelim. Hayırlısıyla benim de bu sorunu yakın zamanda çözebilmemi nasip etsin..Maalesef herkesin doktora gidecek imkanı olamıyor
Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.Ben cinsel terapiste gidiyordum eşimle beraber. Güzel bi yol katettik. Parmak hareketleri bitmişti. Penisin vajinaya giriş hareketlerine başlayacaktık ki araya bir sürü şey girdi. Bir türlü devam ettiremedik. Şimdi tekrar parmak egzersizleriyle başlayıp hızlandırarak ilerlemek istiyoruz.
Yani her şey iyi tamam ama o aşamada aşırı kasılıyorum. Gerçekten bunu nasıl yendin? Ben üstte pozisyonda da deniyorum. Onda kontrol bende diye daha rahat hissediyorum. Ama çok afedersiniz eşimin özel bölgesi hareket ettiği anda tekrar kasıyorum kendimi
Jinekolog nasıl bir yol izletiyor ki? Terapide adım adım ilerletiyor insanın gözü korkmuyor. Amaç da bu zaten.. O korkuyu yenmek için birdenbire sihirli güç kullanamaz kimse. Her şey yavaş yavaş ilerler. Zaten birlikteliğe karşı bir korkusu olan insan hemen bu sıkıntıyı nasıl çözebilir ki?Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.
Evet bende kendi kendine yenen bir sürü insan tanıyorum canım. Bende evde kendi imkanlarımla yenmeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahHaklısın. Benim çok yakın bir akrabam Kadınlar kulübünde bu konuyla alakalı konuşan kadınların birisiyle görüşerek kendi kendine halletmiş. İsteyince ve üzerine düşünce, dert edince eninde sonunda başarıyorsun. Rabbim imkanı olmayanlara da o fırsatı versin inşallah, ne diyelim. Hayırlısıyla benim de bu sorunu yakın zamanda çözebilmemi nasip etsin..
Bu isin doktoru cinsel terapi egitimi almış jinekolog psikolog ve psikiyatristtir. Size Bunu soyleyen jinekolog yalan söylemiş asıl. Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Burada terapist ile çözmüş binlerce insan var. Ayrica hastalık fizyolojik degil psikolojik. Bu sebeple jinekolog diye israrci olmaniz cok tuhaf.Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.
valla ben gayet devlet hastahanesindeki psikiyatrist ile çözdüm. o beni zihinsel olarak hazırladı ben de egzersiz yapabilme cesareti buldum ve başardım.Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.
valla ben gayet devlet hastahanesindeki psikiyatrist ile çözdüm. o beni zihinsel olarak hazırladı ben de egzersiz yapabilme cesareti buldum ve başardım.
Bende yarın devlet hastanesinden bi doktorla görüşeceğim tedirginim biraz. inşallah bende sizin gibi başarabilirim çok sevindim adınıza
Evet bende kendi kendine yenen bir sürü insan tanıyorum canım. Bende evde kendi imkanlarımla yenmeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Âmin canım inşallah. Sen ne zamandır bu problemi yaşıyorsun? Şu an hangi aşamadasınEvet bende kendi kendine yenen bir sürü insan tanıyorum canım. Bende evde kendi imkanlarımla yenmeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
2 aylık evliyim canım şuan sonuncu aparattayım ama olmuyor onda çok zorlanıyorum. Sen?Âmin canım inşallah. Sen ne zamandır bu problemi yaşıyorsun? Şu an hangi aşamadasın
Ben de bir psikiyatr in kitabiyla illerledim ikiparmak yol aldım iki ayda. Ve çözemedik. Jinekokogla 3 günde çözdük. Benim deneyimim bu. Gerisi arkadaşa kalmış...Bu isin doktoru cinsel terapi egitimi almış jinekolog psikolog ve psikiyatristtir. Size Bunu soyleyen jinekolog yalan söylemiş asıl. Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Burada terapist ile çözmüş binlerce insan var. Ayrica hastalık fizyolojik degil psikolojik. Bu sebeple jinekolog diye israrci olmaniz cok tuhaf.
umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz bu konuda. benim yaşadığım yerde yoktu ancak cised sitesinden şehrinizdeki cinsel terapi eğitimi alan doktorları bulabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?