Vajinusmus

Karanfil44

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
43
14
18
Vajinusmus problemi olup da aşanlar lütfen bana yardımcı olun. Ben 29 Nisan 2017’de evlendim ve hâlâ eşimle karı&koca olamadık. Bu sorunu artık aşmak istiyorum. Özelden de yazıp bana yardımcı olabilirsiniz yeter ki destek olun.. Bu sıkıntıyı yaşayanlar eminim beni çok iyi anlayacaktır

Keşke doktora gitseniz...
Maalesef herkesin doktora gidecek imkanı olamıyor

Üç senedir böyle bir problem varsa o imkan bir şekilde yaratılmalı. Bir yeri ağrısa, kırılsa vs. ilk iş doktora gidilir. Bunun da bir hastalık olduğunu kabullenmeliler artık.
Kırık çıkık vb şeylerin fiyatlar altından kalkılabilir miktarda ama bunun tedavisi gerçekten çok uçuk fiyatlar

Ben cinsel terapiste gidiyordum eşimle beraber. Güzel bi yol katettik. Parmak hareketleri bitmişti. Penisin vajinaya giriş hareketlerine başlayacaktık ki araya bir sürü şey girdi. Bir türlü devam ettiremedik. Şimdi tekrar parmak egzersizleriyle başlayıp hızlandırarak ilerlemek istiyoruz.
Yani her şey iyi tamam ama o aşamada aşırı kasılıyorum. Gerçekten bunu nasıl yendin? Ben üstte pozisyonda da deniyorum. Onda kontrol bende diye daha rahat hissediyorum. Ama çok afedersiniz eşimin özel bölgesi hareket ettiği anda tekrar kasıyorum kendimi

Maalesef herkesin doktora gidecek imkanı olamıyor
Haklısın. Benim çok yakın bir akrabam Kadınlar kulübünde bu konuyla alakalı konuşan kadınların birisiyle görüşerek kendi kendine halletmiş. İsteyince ve üzerine düşünce, dert edince eninde sonunda başarıyorsun. Rabbim imkanı olmayanlara da o fırsatı versin inşallah, ne diyelim. Hayırlısıyla benim de bu sorunu yakın zamanda çözebilmemi nasip etsin..

Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.

Bu işin doktoru terapist değil. Eğer öyle diyorsa yalan. Bu işten anlayan jinekologa gidin 3 günde çözsün.
Jinekolog nasıl bir yol izletiyor ki? Terapide adım adım ilerletiyor insanın gözü korkmuyor. Amaç da bu zaten.. O korkuyu yenmek için birdenbire sihirli güç kullanamaz kimse. Her şey yavaş yavaş ilerler. Zaten birlikteliğe karşı bir korkusu olan insan hemen bu sıkıntıyı nasıl çözebilir ki?

Evet bende kendi kendine yenen bir sürü insan tanıyorum canım. Bende evde kendi imkanlarımla yenmeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu isin doktoru cinsel terapi egitimi almış jinekolog psikolog ve psikiyatristtir. Size Bunu soyleyen jinekolog yalan söylemiş asıl. Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Burada terapist ile çözmüş binlerce insan var. Ayrica hastalık fizyolojik degil psikolojik. Bu sebeple jinekolog diye israrci olmaniz cok tuhaf.

valla ben gayet devlet hastahanesindeki psikiyatrist ile çözdüm. o beni zihinsel olarak hazırladı ben de egzersiz yapabilme cesareti buldum ve başardım.

Bende yarın devlet hastanesinden bi doktorla görüşeceğim tedirginim biraz. inşallah bende sizin gibi başarabilirim çok sevindim adınıza
valla ben gayet devlet hastahanesindeki psikiyatrist ile çözdüm. o beni zihinsel olarak hazırladı ben de egzersiz yapabilme cesareti buldum ve başardım.

Bende yarın devlet hastanesinden bi doktorla görüşeceğim tedirginim biraz. inşallah bende sizin gibi başarabilirim çok sevindim adınıza

umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz bu konuda. benim yaşadığım yerde yoktu ancak cised sitesinden şehrinizdeki cinsel terapi eğitimi alan doktorları bulabiliyorsunuz.

Evet bende kendi kendine yenen bir sürü insan tanıyorum canım. Bende evde kendi imkanlarımla yenmeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Âmin canım inşallah. Sen ne zamandır bu problemi yaşıyorsun? Şu an hangi aşamadasın

Ben de bir psikiyatr in kitabiyla illerledim ikiparmak yol aldım iki ayda. Ve çözemedik. Jinekokogla 3 günde çözdük. Benim deneyimim bu. Gerisi arkadaşa kalmış...

Oldukça memnun kaldık doktordan yavaş ama sağlıklı bi tedavi olacak sanırım.
umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz bu konuda. benim yaşadığım yerde yoktu ancak cised sitesinden şehrinizdeki cinsel terapi eğitimi alan doktorları bulabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…