- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
Hanımlar diblatörle vajinusmusu yenen varmı nasıl yendiniz acaba anlatır mısınız ? Aşama aşama herkese yardımcı olalım yenemeyenlere bende dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdemi yenemediniz
Okudum diblatörle 2, ye kadar yaptım zaten ben gerisi de gelir inşallah canımVAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Canım bu topikte çok güzel anlatılmış yardımcı olacaktır sana.
Ben çok deneme şansım olmadı eşim il dışında şuan görevde o sebeple . Ama pişmanım boşuna ertelemisim kendime kızıyorum şuan gerçekten. Keşke yapsaymisimSizdemi yenemediniz
Sanki konuşmuştuk sizinle öyle hatırlıyorumBen çok deneme şansım olmadı eşim il dışında şuan görevde o sebeple . Ama pişmanım boşuna ertelemisim kendime kızıyorum şuan gerçekten. Keşke yapsaymisim
Evet konusmustuk şimdi hatırladım bende:) tekrar söyleyeyim erteleme bugün Yarın deme kendine inan korkma yapSanki konuşmuştuk sizinle öyle hatırlıyorum
Sen nasıl yaptın peki senin durum neEvet konusmustuk şimdi hatırladım bende:) tekrar söyleyeyim erteleme bugün Yarın deme kendine inan korkma yap
Çok iyi oranın normal olduğunu keşfettiysen olur inşaallah.. Çünkü öncesinde delik yok zannediyoruz ya.Okudum diblatörle 2, ye kadar yaptım zaten ben gerisi de gelir inşallah canım
Evet öyle gerçekten ama içi degıl dışarıdan yaparken sıkıntı oluyo sadece zatenÇok iyi oranın normal olduğunu keşfettiysen olur inşaallah.. Çünkü öncesinde delik yok zannediyoruz ya.
2 yapmissim 3 mu yapamicaksin ???? Az kalmis canim acimiyor bunuda bliosun kendini nekdr rahat birakirsan okadr rahat gidicek bide ikinmayi unutma gitmiyor dedigin yerde ikin nekdr cok yaparsan egzerisizi oldr hizli yenersinOkudum diblatörle 2, ye kadar yaptım zaten ben gerisi de gelir inşallah canım
Aslında ben çok fazla yaklaşmış biriyim ucu girdi baskiyi hissettim acı yoktu lakin son anda kendimi çektim keşke cekmeseydim. Ha bir de eşim parmagiylada denedi hiç acımamıştı ,onda da ittim acimadigi haldeSen nasıl yaptın peki senin durum ne
Yok acımıyor zaten nefes ve ıkınma hareketini yapınca direk giriyor içine amabakalım 3 ü deneyeceğim yarın da hayırlısı gerisini de yaparım inşallah gerçekten bıktım 4 aydır yetti yani bu illet dışında sızlama oldu 3. De o yüzden yapamadım2 yapmissim 3 mu yapamicaksin ???? Az kalmis canim acimiyor bunuda bliosun kendini nekdr rahat birakirsan okadr rahat gidicek bide ikinmayi unutma gitmiyor dedigin yerde ikin nekdr cok yaparsan egzerisizi oldr hizli yenersin
Keşke çekmeseydin olurdu bende diblatör setiyle yapıyorum arkadasın önerdi burda tanıştığım oda onunla yendi sayılır iyiki tanışmışım onunla o bana yardımcı olduAslında ben çok fazla yaklaşmış biriyim ucu girdi baskiyi hissettim acı yoktu lakin son anda kendimi çektim keşke cekmeseydim. Ha bir de eşim parmagiylada denedi hiç acımamıştı ,onda da ittim acimadigi halde
Ben aynada inceledim vajinayi cidden iyice açınca aslında genişledigini gördüm orada delik var onu biliyorum yapmakta istedim eşimi göreve çağırdılar deneme fırsatım olmadı. Evet bende burdan bir kaç kişi ile arkadaş oldum yoldaş oldum hepsi iyiki var çoğu yendi sıra bende diyorum artik❤Keşke çekmeseydin olurdu bende diblatör setiyle yapıyorum arkadasın önerdi burda tanıştığım oda onunla yendi sayılır iyiki tanışmışım onunla o bana yardımcı oldu
Vallaha canım cidden bende parmagımı bile yapamazsın doktora gittim nefes egzersizi yap ve vajinanı tanı Oskay orayı önce ıkınırken nefes al ve parmagını yavaş yavaş it demişti zaten öyle oldumu hemen ittim nasıl yaptığımı bile anlamadım hemen girdi parmagım içinde oynat falan demişti ölelikle yaptım ama eşlide yapamadım sonrasında simdi diblayör seti aldım aynısını onla uyguluyorum simdi 3. Ye gececegim 3. Yi yaptım 4 ü kalıyo üçten sonra penis boyundaki inşallah yaparım.Bu durumu bende yaşıyorum ve hala atlatmış değilim bunu yenmek için ne olur tavsiyelerde bulunun ❤
Evet cidden yenenler var ve inşallah bizde yeneriz diblatörle devam ediyorum 4 e geldiğimde eşlide deniycem suan 3 deyim inşallah olacak canım yeneriz inşallahBen aynada inceledim vajinayi cidden iyice açınca aslında genişledigini gördüm orada delik var onu biliyorum yapmakta istedim eşimi göreve çağırdılar deneme fırsatım olmadı. Evet bende burdan bir kaç kişi ile arkadaş oldum yoldaş oldum hepsi iyiki var çoğu yendi sıra bende diyorum artik❤
Vallaha canım cidden bende parmagımı bile yapamazsın doktora gittim nefes egzersizi yap ve vajinanı tanı Oskay orayı önce ıkınırken nefes al ve parmagını yavaş yavaş it demişti zaten öyle oldumu hemen ittim nasıl yaptığımı bile anlamadım hemen girdi parmagım içinde oynat falan demişti ölelikle yaptım ama eşlide yapamadım sonrasında simdi diblayör seti aldım aynısını onla uyguluyorum simdi 3. Ye gececegim 3. Yi yaptım 4 ü kalıyo üçten sonra penis boyundaki inşallah yaparım.