Canım ... Genital bölgede sızı ve baskı hissi sıkında öyle aman aman ağrı yok.. Bacak aramdan yağ alınmış dış dudaklara enjekte edilmesi için. O bölge büyük bandajlarla sarılı. O kısımda ağrı var. Dayak yemiş gibi,spor yapmış hamlamış gibi ..Yavrum nasil oldun?agri sizi varmi?bir de merak ettigim bu ameliyatlarda temizlik ve bakim ne sekilde yapiliyor.sonucta tuvalete cikiliyor mecbur.mikroba acik bir alan.
Hadi inşallah bakalımcanım çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun. Sonuçların çok güzel olacağını daha önce test etmiş biri olarak söyleyebilirim.
En zor ameliyatlardan biri oldugunu düsünüyorum.sonucta bir kadinin en hassas yeri.sanirim bundan sonra en önemlisi temizlik ve bakim.tampon ve sonda cikarilinca cok rahatlamişsindir.labioplastiyi gordun mutlaka guzel olmustur.vajinoplastinin de basarili olup olmadığını herhalde 1 ay sonra falan anlarsinCanım ... Genital bölgede sızı ve baskı hissi sıkında öyle aman aman ağrı yok.. Bacak aramdan yağ alınmış dış dudaklara enjekte edilmesi için. O bölge büyük bandajlarla sarılı. O kısımda ağrı var. Dayak yemiş gibi,spor yapmış hamlamış gibi ..
İçeride tampon vardı,şimdi o çıkarıldı ve idrar sondası çıkarıldı.. Hafif kan sızmaları olabilir Dedi doktorum,bı gayet normal Dedi.. Tuvaletten sonra su ve baticon yapacagım pansuman yapar gibi.. Banyo yasak.. Salı kontrolüm var,değerlendirip gerekli şeyler tekrar söylenecek
Valla asistan tamponu çıkartmak için külotu indirdiğinde üstten şöyle bir baktımda inanılmaz değişmiş yani :) Sadece bu kadarcık bakışta bile çok fark gördüm düşün yani
Şöyle söyliyim.. Karın germe,meme büyütme yada burun ameliyatından daha kolay.. Ağrı sızı doğum sonrası gibi. Dikiş yerleri ağrıyor.Kesi var birde iç dudaklar kesilip alındığı için bir ağrı var.. Eve geldim,henüz tuvalete çıkmadım :) sonda rahattıEn zor ameliyatlardan biri oldugunu düsünüyorum.sonucta bir kadinin en hassas yeri.sanirim bundan sonra en önemlisi temizlik ve bakim.tampon ve sonda cikarilinca cok rahatlamişsindir.labioplastiyi gordun mutlaka guzel olmustur.vajinoplastinin de basarili olup olmadığını herhalde 1 ay sonra falan anlarsin
Arzum cok geçmiş olsun bende iç dudakları gördüğümde (ilk başta şişlikten görememiştim dudak gitmiş diye paniklemiştimŞöyle söyliyim.. Karın germe,meme büyütme yada burun ameliyatından daha kolay.. Ağrı sızı doğum sonrası gibi. Dikiş yerleri ağrıyor.Kesi var birde iç dudaklar kesilip alındığı için bir ağrı var.. Eve geldim,henüz tuvalete çıkmadım :) sonda rahattı
Tabi temizlik bakım çok çok önemli.. Allah korusun birşey olmadan atlatırım inşallah..
Üstten gördüğüm kadarıyla iç dudaklar gitmiş harika bebeksi bir görüntü var
Diğeride bir ay 40 gün sonra gibi belli olur herhalde
Teşekkür ederimArzumm canimm cokkk gecmis olsun!!! Olmus bitmis!' Bile!
Gercekten cok hasas bir yer! Ne kadar alindi acaba?
Canım çok teşekkür ederimArzumm çok geçmiş olsun atlattın işte memnun kalmana inanılmaz sevindim bende olmuştum8 ay önce Ercan Beye karın germe ile beraber ama daraltma olmamıştı benimki çok sarkıktı baya bi fakat inanılmaz şişti bildiğin gibi değil yaratık gibi oldu sonra düzeldi ama bebk gibi olamadı o da malesef dudaklarım hala var çok çıkardım dedi ama yeterli olmadı sanırım klitoris e çok yaklaşmak istemedim düzeltiriz dedi ama artık karın da biliyosun istediğim gibi olmadı belki hepsin revizyon bende senin adına çok sevindim senin kini hangi istemle yaptı normal mi lazer mi cnm
Teşekkür ederim Can'ımArzum cok geçmiş olsun bende iç dudakları gördüğümde (ilk başta şişlikten görememiştim dudak gitmiş diye paniklemiştim) bebeksi hissetmiştim minicik yaptıkları için öyle oluyor batikon bana yan etki yaptı yaktı beni ve şişti dr kes demişti ben her wc den sonra bi losyok hazırlatmıştı bana onunla temizliyordum dr una bence sende sor wc sonrası nasıl temizlik yapman gerektiğini cok hassas bi bölge Allah korusun mikrop kapmaya cok acık bi bölge
Çok teşekkür ederimBaşka bir konuda ameliyat olacağınızı okumuştum . Geçmiş olsun , inşallah herşey tam da istediğiniz gibi olur . Sizin adınıza çok sevindim .
Canım,çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim Can'ım,bunada el attık şükürSlm arzumcum hayirli olsun konunu yeni gördūm masallah bunuda atlattin:)canim meme buyutme ve karin germe ameliyattinda bende yaptirim diyorum bunu kombine oldugu icin 7 50euro dedi sence uygunmu 3zor olurmuki acaba
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım..
Teşekkür ederimaskkitabi
Doğum yapmış gibi düşün.. İç dış dikişler.. Tek fazlası labıumların kesilip alınması ve onların dikişleri.. Hijen e dikkat etmek lazım tabi.. Rahatım çok şükür,biraz sıkıntılar olacak
Gerekli oldugu kadar almış yani.. Nasıl anlatsamki,öncesi ve şu an arasında oldukça fark var. Bence
Güzel oldu
iyi sevindim. gercekten hasas bir yer!!
son ameliyatim olur, yazmissin, Sanmam sen hicten birsey bulursun kendinde