- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heveslendirmek gibi olmasın ama ihtiyacı olanlara bilgi,cesaret olsun tatlımGeçmişler olsun canım.. Böyle anlatıyorsun anlatıyorsun bizi de heveslendiriyorsun yaa..
Teşekkür ederim canım,çok daha iyiyim :) Eriyen dikişlerin birçoğu düştü ama kalanlar var henüz. Geçen kontrole gittim biraz akıntım vardı birazda şişlik. Cipro hap verildi çok iyi geldi :)arzum77 nasil oldun ? Daha iyisindir insallah yurumelerin duzeldimi?
Ohh masallah cok sevindim adinaTeşekkür ederim canım,çok daha iyiyim :) Eriyen dikişlerin birçoğu düştü ama kalanlar var henüz. Geçen kontrole gittim biraz akıntım vardı birazda şişlik. Cipro hap verildi çok iyi geldi :)
Yürüyorum,geziyorum artık. Yılbaşından önce tekrar kontrolüm var.. Herşey çok iyi gidiyor süreç harika Dedi doktorum :) Çok mutluyum
Yok,çok zor değil. Diğerlerinin yanında sinek ısırığı gibi Doktorum ameliyattan sonra ağrı çekince odama gelmişti.Ohh masallah cok sevindim adina
Cok zor degilmis o zaman bu ameliyat
Aynen dogru demis :)) illaki ufak tekek agrilar oluyor birde lipo agrisiz birsey degil ama yag transferini daha tatmadimYok,çok zor değil. Diğerlerinin yanında sinek ısırığı gibi Doktorum ameliyattan sonra ağrı çekince odama gelmişti.
-Ohooo sen ne ameliyatlar oldun,bunda hiç sızlanma,demişti. Ama ağrı ,baskı ve batma şikayetleri olmuştu tabi.. Lipo yerleri daha çok ağırdı. Dolgu yapılan yerlerde hassasiyet var. Cinsel perhiz devam :))
Halen her tuvaletten sonra su ile temizlik,kurulama,gazlı bez ile baticon sürüp temiz gazlı bez kapama görevleri yerine getiriliyor tabi
Görüntü şahane işlev denemeden sonra belli olacak
Aynen... Aynı doğum sonrası gibi olacak sanırım.. Yardımcı ürünler kullanmayı düşünüyorum bakalımAynen dogru demis :)) illaki ufak tekek agrilar oluyor birde lipo agrisiz birsey degil ama yag transferini daha tatmadim
Hijiyen cok onemli tabi ...
Ilk denemede belki tedirgin olursun haliyle sanki ilk defa oluyormus gibi
Ben dogumlardan sonra oyle oluyordum
Teşekkür ederim Amin,darısı başınıza :)Öncelikle cok gecmis olsun. Darısı başima artik Birde ayıp olmazsa maliyeti ne kadar oldu ameliyatin :)
Merhabalar.. Teşekkür ederim,sizede geçmiş olsunMerhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Benim bi sorum olacak. Labioplasty ameliyatı olalı 11 gün oldu fakat dikişler hiç eriyecek gibi diil. Acaba sizin dikişleriniz ne zaman eridi?
Teşekkür ederim. Beklicez o zaman. Bide çok kaşınyolar, sizdede kaşıntı oldu mu?Merhabalar.. Teşekkür ederim,sizede geçmiş olsun
Ben 3 Aralıkta Ameliyat oldum. Dün doktora kontrole gittim. Benimde bir iki,üç tane dikişim var görünen. Doktoruma alınan dikişmi bunlar,neden düşmedi dedim ama alınan değilmiş eriyenmiş..
Düşecek sabırlı ol. Batıcon yapmaya devam et,kuru tutmaya çalış Dedi. Sanırım nemli bir bölge oldugu için geç eriyip düşüyorlar
İki gün önce deli kaşıntı oldu. Hatta uyuyamadım kaşıntıdan.. Sürekli tuvalete gittim,batıcon yaptım,temiz gazlı bez koydum. Kuru tutmaya çalışıyorum,günlük ped kullanıyorum.. Anlayacağın çok dikkat ediyorum temizliğine ama normal herhalde. Çünkü doktorum o gün kaşıntı varmı diye sormuştu,ara ara oluyor demiştim. Aynı günün gecesi deli gibi kaşındım :))Teşekkür ederim. Beklicez o zaman. Bide çok kaşınyolar, sizdede kaşıntı oldu mu?
Evet benim sadece iç dudaklar. Bende temizliğine çok özen gösteriyorum ama bu kaşıntı beni deli edyo. Doktora kontrole gittiğimde herşen yolunda , kaşıntı da normal olduğunu soyledi.İki gün önce deli kaşıntı oldu. Hatta uyuyamadım kaşıntıdan.. Sürekli tuvalete gittim,batıcon yaptım,temiz gazlı bez koydum. Kuru tutmaya çalışıyorum,günlük ped kullanıyorum.. Anlayacağın çok dikkat ediyorum temizliğine ama normal herhalde. Çünkü doktorum o gün kaşıntı varmı diye sormuştu,ara ara oluyor demiştim. Aynı günün gecesi deli gibi kaşındım :))
Bir ara dayanamadım hafif hafif kaşıdım artık ,hatta biraz kanadı dış dudaklar ama sonra geçti..
Devam etseydi doktorumu arayacaktım artık . Şu an yok..
Benim dış dudaklara yağ dolgusuda oldu.. Senin sadece iç dudaklarmı gitti?
Bencede normal sanki.. Doktorda öyle demişse kesin normal Ama ben kaşıntı o şekilde devam etseydi arayacaktım doktorumu .. Dur bakalım neler olacakEvet benim sadece iç dudaklar. Bende temizliğine çok özen gösteriyorum ama bu kaşıntı beni deli edyo. Doktora kontrole gittiğimde herşen yolunda , kaşıntı da normal olduğunu soyledi.
Bende göğüs büyütme ile labioplasti ameliyatı aynı anda oldum. Ağrım neredeyse yoktu. Aynı gün hastaneden çıktım ve sadece 3 kere ağrı kesici aldım. Ameliyattan 3 gün sonrada alışveriş merkezine gidip yılbaşı alışverişi yaptım. Bu benim ikinci göğüs ameliyatım, ilkinde 15 gün yataktan kalkamamıştım. Benim de korkularım çok büyüktü, ama doktorum beni konuşmalarıyla çok rahatlattı, ve dediği gibi de oldu şükürler olsun.hrustalnaya ameliyat sonrasi agri durumu nasildi? bende meme diklestirme ve labia estetigi kombin olacagim korku heyecan karma karisigim.
Yaa benim hâlâ düşmeyen dikişler varAğ
Bende göğüs büyütme ile labioplasti ameliyatı aynı anda oldum. Ağrım neredeyse yoktu. Aynı gün hastaneden çıktım ve sadece 3 kere ağrı kesici aldım. Ameliyattan 3 gün sonrada alışveriş merkezine gidip yılbaşı alışverişi yaptım. Bu benim ikinci göğüs ameliyatım, ilkinde 15 gün yataktan kalkamamıştım. Benim de korkularım çok büyüktü, ama doktorum beni konuşmalarıyla çok rahatlattı, ve dediği gibi de oldu şükürler olsun.