Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Cnm cok gecmis olsun.bu da bitti gitti masallah.

arzum77 çok geçmiş olsun canım inşallah sonuç tamda istediğin gibi olur

Güzel sonuçların olsun arzum77 cnm

Geçmiş olsun arzum77 bunu da atlattin Cnm umarım herşey istediğin gibi olur

Gecmis olsun cnm.bilgin vardir ama kabizlik sorunu varsa magnesium calcine toz ilac icmelisin.dikisler icin kabizlik zararli Ve tehlikeli. Yarin a agrın kalmaz ins.
Teşekkürler kızlar.. Zor olan kısım yeni başlıyor sanki.. Ağrı sızı ara ara oluyor ama baskı hissi fena.. Hemşire geldi şimdi yürüttü beni. Tampon baskı hissi yapıyor,çıkınca rahatlarsın Dedi ama onun çıkmasıda nasıl olur bilemiyorum

Cnm bana tampon ku
Cnm bana tampon kullanilmadi.sonda da takilmadi.acaba gogus agrimdan ,vajinal agiriyi hissetmedim mi
Tampon cikmasi biraz zor oluyor.ablamdan biliyorum.ama her insanda ayni degil. Umarim memnun kalirsin.

Cnm bana tampon ku

Cnm bana tampon kullanilmadi.sonda da takilmadi.acaba gogus agrimdan ,vajinal agiriyi hissetmedim mi
Tampon cikmasi biraz zor oluyor.ablamdan biliyorum.ama her insanda ayni degil. Umarim memnun kalirsin.
Her doktorun farklı teknikler var.. Tamponu bilmem ama sonda takılması harika çünkü ben zaten sürgüye tuvaletimi yapamam.. Bu şekilde tuvalet sorunu olmaması iyi oldu bence.
Hemşire hanım benim ameliyatımda varmış.. Valla çok güzel oldu,18 lik oldunuz diyor

Çok çok geçmiş olsun arzum77

Bu süreç nasıl ilerliyormuş bilgi verdilermi mesela ödem olacakmı muhtemelen olur diye düşünüyorum şekillenme direk aml belli oluyormuymuş ay bu Sürecin görsel takibide zor ayol göbek meme gibi değilki resim çekelim dimi :))

arzum77 oncelikle gecmis olsun.seninle eski forum arkadasiyiz senin sureclerini oldukca iyi biliyorum sevgili arzum77..

Cesaretinin yaninda bilgilerin gercekten degerli forum icin..allah yardimcin olsun
Iyilesme surecini takipteyiz gelismeleri seve sevede dinleriz

Çok çok geçmiş olsun arzum77
Teşekkür ederim canım :)
Iyi cesaretlisiniz .Gecmis olsun .
Teşekkür ederim
Ödem olacak tabi. Ama şu ana kadar çok öyle aman aman şişlik olmadı. Gece hemşiresi ameliyatımdaymış,çok güzel oldu diyor ama bilemiyorum :)
Üstten azıcık baktım. Güzel görünüyordu
canım çok geçmiş olsun..iyice dinlen
Teşekkür ederim canım :) Zaten uyuyup uyanıyorum sürekli.. Tansiyonum düşük oldukça,serum iğne yapılıyor ..
Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşirsin
İnşallah,çok teşekkür ederim güzel Dilek'lerin için
Çok geçmiş olsun inşaallah herşey istediğindende iyi olur Can'ım Arzum
Çok teşekkür ederim ... İnşallah
Canim benim gorusemityoruz bayadir. Cok gecmis olsun dikkat et cok
Canım.... Evet görüşemiyoruz Teşekkür ederim öptüm çok
Çok teşekkür ederim Ne Mutlu faydalı olabiliyorsam

Konuyu yeni goruyom canim hayirli olsun
Cok gecmis olsun saglikli surecler diliyorum

canım çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun. Sonuçların çok güzel olacağını daha önce test etmiş biri olarak söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…