Cnm cok gecmis olsun.bu da bitti gitti masallah.
arzum77 çok geçmiş olsun canım inşallah sonuç tamda istediğin gibi olur
Geçmiş olsunarzum77 bunu da atlattin Cnm umarım herşey istediğin gibi olur
Teşekkürler kızlar.. Zor olan kısım yeni başlıyor sanki.. Ağrı sızı ara ara oluyor ama baskı hissi fena.. Hemşire geldi şimdi yürüttü beni. Tampon baskı hissi yapıyor,çıkınca rahatlarsın Dedi ama onun çıkmasıda nasıl olur bilemiyorumGecmis olsun cnm.bilgin vardir ama kabizlik sorunu varsa magnesium calcine toz ilac icmelisin.dikisler icin kabizlik zararli Ve tehlikeli. Yarin a agrın kalmaz ins.
Cnm bana tampon kullanilmadi.sonda da takilmadi.acaba gogus agrimdan ,vajinal agiriyi hissetmedim miTeşekkürler kızlar.. Zor olan kısım yeni başlıyor sanki.. Ağrı sızı ara ara oluyor ama baskı hissi fena.. Hemşire geldi şimdi yürüttü beni. Tampon baskı hissi yapıyor,çıkınca rahatlarsın Dedi ama onun çıkmasıda nasıl olur bilemiyorum
Ayyy bende sunnet oldum diyordum.Çok sağol canım benim
Sünnet olmuş çocuklar gibiyim
Her doktorun farklı teknikler var.. Tamponu bilmem ama sonda takılması harika çünkü ben zaten sürgüye tuvaletimi yapamam.. Bu şekilde tuvalet sorunu olmaması iyi oldu bence.Cnm bana tampon ku
Cnm bana tampon kullanilmadi.sonda da takilmadi.acaba gogus agrimdan ,vajinal agiriyi hissetmedim mi
Tampon cikmasi biraz zor oluyor.ablamdan biliyorum.ama her insanda ayni degil. Umarim memnun kalirsin.
Çok çok geçmiş olsunKızlar.. Ameliyatımı oldum,tam iki saat sürmüş operasyon. Doktorum,asistanım gerçekten çok ihtiyacın varmış keşke karın germede söyleseydin o Zaman birlikte yapardık dediler ..
Sabah sekizde hastanede oldum,hemen kan tahlilleri için kan alındı hazırlandım..
Sedye geldi sakinleştirici ve antibiyotik verildi. Sakinleştiriciden dolayı yarım yamalak hatırlıyorum bazı şeyleri
Vajına daraltıldı,iç dudaklar küçültüldü.. Ve dış dudaklara yağ dolgusu yapılıp daha diri görünmesi sağlandı
Tampon var,idrar sondası var .. Ağrı ve yanma başta çok fazla idi.. Şimdi baskı hissi ve hafifi sızı var.. Çorba ve meyve suyu içtim yürüyüşümü yaptım dinleniyorum şimdi..
Doktorum odaya gelmiş ama hatırlamıyorum.. Artık yarın sabah detaylı konuşurum kendisi ile :)
Şimdilik size aktaracaklarım bu kadar..
Bu süreç nasıl ilerliyormuş bilgi verdilermi mesela ödem olacakmı muhtemelen olur diye düşünüyorum şekillenme direk aml belli oluyormuymuş ay bu Sürecin görsel takibide zor ayolHer doktorun farklı teknikler var.. Tamponu bilmem ama sonda takılması harika çünkü ben zaten sürgüye tuvaletimi yapamam.. Bu şekilde tuvalet sorunu olmaması iyi oldu bence.
Hemşire hanım benim ameliyatımda varmış.. Valla çok güzel oldu,18 lik oldunuz diyor
Teşekkür ederim canım :)Çok çok geçmiş olsunarzum77
Teşekkür ederimIyi cesaretlisiniz .Gecmis olsun .
Ödem olacak tabi. Ama şu ana kadar çok öyle aman aman şişlik olmadı. Gece hemşiresi ameliyatımdaymış,çok güzel oldu diyor ama bilemiyorum :)Bu süreç nasıl ilerliyormuş bilgi verdilermi mesela ödem olacakmı muhtemelen olur diye düşünüyorum şekillenme direk aml belli oluyormuymuş ay bu Sürecin görsel takibide zor ayolgöbek meme gibi değilki resim çekelim dimi :))
Teşekkür ederim canım :) Zaten uyuyup uyanıyorum sürekli.. Tansiyonum düşük oldukça,serum iğne yapılıyor ..canım çok geçmiş olsun..iyice dinlen
İnşallah,çok teşekkür ederim güzel Dilek'lerin içinÇok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşirsin
Çok teşekkür ederim ... İnşallahÇok geçmiş olsun inşaallah herşey istediğindende iyi olur Can'ım Arzum
Canım.... Evet görüşemiyoruzCanim benim gorusemityoruz bayadir. Cok gecmis olsun dikkat et cok
Çok teşekkür ederimarzum77 oncelikle gecmis olsun.seninle eski forum arkadasiyiz senin sureclerini oldukca iyi biliyorum sevgili arzum77..
Cesaretinin yaninda bilgilerin gercekten degerli forum icin..allah yardimcin olsun
Iyilesme surecini takipteyiz gelismeleri seve sevede dinleriz
Teşekkür ederim canımKonuyu yeni goruyom canim hayirli olsun
Cok gecmis olsun saglikli surecler diliyorum
Bu süreç nasıl ilerliyormuş bilgi verdilermi mesela ödem olacakmı muhtemelen olur diye düşünüyorum şekillenme direk aml belli oluyormuymuş ay bu Sürecin görsel takibide zor ayolgöbek meme gibi değilki resim çekelim dimi :))
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Çabucak iyileşmeni diliyorum.
Yavrum nasil oldun?agri sizi varmi?bir de merak ettigim bu ameliyatlarda temizlik ve bakim ne sekilde yapiliyor.sonucta tuvalete cikiliyor mecbur.mikroba acik bir alan.Teşekkür ederim canım