Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Yavrum nasil oldun?agri sizi varmi?bir de merak ettigim bu ameliyatlarda temizlik ve bakim ne sekilde yapiliyor.sonucta tuvalete cikiliyor mecbur.mikroba acik bir alan.
Canım ... Genital bölgede sızı ve baskı hissi sıkında öyle aman aman ağrı yok.. Bacak aramdan yağ alınmış dış dudaklara enjekte edilmesi için. O bölge büyük bandajlarla sarılı. O kısımda ağrı var. Dayak yemiş gibi,spor yapmış hamlamış gibi ..
İçeride tampon vardı,şimdi o çıkarıldı ve idrar sondası çıkarıldı.. Hafif kan sızmaları olabilir Dedi doktorum,bı gayet normal Dedi.. Tuvaletten sonra su ve baticon yapacagım pansuman yapar gibi.. Banyo yasak.. Salı kontrolüm var,değerlendirip gerekli şeyler tekrar söylenecek :KK66:
Valla asistan tamponu çıkartmak için külotu indirdiğinde üstten şöyle bir baktımda inanılmaz değişmiş yani :) Sadece bu kadarcık bakışta bile çok fark gördüm düşün yani :KK66:

Canım ... Genital bölgede sızı ve baskı hissi sıkında öyle aman aman ağrı yok.. Bacak aramdan yağ alınmış dış dudaklara enjekte edilmesi için. O bölge büyük bandajlarla sarılı. O kısımda ağrı var. Dayak yemiş gibi,spor yapmış hamlamış gibi ..
İçeride tampon vardı,şimdi o çıkarıldı ve idrar sondası çıkarıldı.. Hafif kan sızmaları olabilir Dedi doktorum,bı gayet normal Dedi.. Tuvaletten sonra su ve baticon yapacagım pansuman yapar gibi.. Banyo yasak.. Salı kontrolüm var,değerlendirip gerekli şeyler tekrar söylenecek :KK66:
Valla asistan tamponu çıkartmak için külotu indirdiğinde üstten şöyle bir baktımda inanılmaz değişmiş yani :) Sadece bu kadarcık bakışta bile çok fark gördüm düşün yani :KK66:
En zor ameliyatlardan biri oldugunu düsünüyorum.sonucta bir kadinin en hassas yeri.sanirim bundan sonra en önemlisi temizlik ve bakim.tampon ve sonda cikarilinca cok rahatlamişsindir.labioplastiyi gordun mutlaka guzel olmustur.vajinoplastinin de basarili olup olmadığını herhalde 1 ay sonra falan anlarsin

En zor ameliyatlardan biri oldugunu düsünüyorum.sonucta bir kadinin en hassas yeri.sanirim bundan sonra en önemlisi temizlik ve bakim.tampon ve sonda cikarilinca cok rahatlamişsindir.labioplastiyi gordun mutlaka guzel olmustur.vajinoplastinin de basarili olup olmadığını herhalde 1 ay sonra falan anlarsin
Şöyle söyliyim.. Karın germe,meme büyütme yada burun ameliyatından daha kolay.. Ağrı sızı doğum sonrası gibi. Dikiş yerleri ağrıyor.Kesi var birde iç dudaklar kesilip alındığı için bir ağrı var.. Eve geldim,henüz tuvalete çıkmadım :) sonda rahattı :KK66:
Tabi temizlik bakım çok çok önemli.. Allah korusun birşey olmadan atlatırım inşallah..
Üstten gördüğüm kadarıyla iç dudaklar gitmiş harika bebeksi bir görüntü var :KK22:
Diğeride bir ay 40 gün sonra gibi belli olur herhalde :KK30:

Arzumm canimm cokkk gecmis olsun!!! Olmus bitmis!' Bile!
Gercekten cok hasas bir yer! Ne kadar alindi acaba?

Arzumm çok geçmiş olsun atlattın işte memnun kalmana inanılmaz sevindim bende olmuştum8 ay önce Ercan Beye karın germe ile beraber ama daraltma olmamıştı benimki çok sarkıktı baya bi fakat inanılmaz şişti bildiğin gibi değil yaratık gibi oldu sonra düzeldi ama bebk gibi olamadı o da malesef dudaklarım hala var çok çıkardım dedi ama yeterli olmadı sanırım klitoris e çok yaklaşmak istemedim düzeltiriz dedi ama artık karın da biliyosun istediğim gibi olmadı belki hepsin revizyon bende senin adına çok sevindim senin kini hangi istemle yaptı normal mi lazer mi cnm

Şöyle söyliyim.. Karın germe,meme büyütme yada burun ameliyatından daha kolay.. Ağrı sızı doğum sonrası gibi. Dikiş yerleri ağrıyor.Kesi var birde iç dudaklar kesilip alındığı için bir ağrı var.. Eve geldim,henüz tuvalete çıkmadım :) sonda rahattı :KK66:
Tabi temizlik bakım çok çok önemli.. Allah korusun birşey olmadan atlatırım inşallah..
Üstten gördüğüm kadarıyla iç dudaklar gitmiş harika bebeksi bir görüntü var :KK22:
Diğeride bir ay 40 gün sonra gibi belli olur herhalde :KK30:
Arzum cok geçmiş olsun bende iç dudakları gördüğümde (ilk başta şişlikten görememiştim dudak gitmiş diye paniklemiştim :KK70: ) bebeksi hissetmiştim minicik yaptıkları için öyle oluyor batikon bana yan etki yaptı yaktı beni ve şişti dr kes demişti ben her wc den sonra bi losyok hazırlatmıştı bana onunla temizliyordum dr una bence sende sor wc sonrası nasıl temizlik yapman gerektiğini cok hassas bi bölge Allah korusun mikrop kapmaya cok acık bi bölge

Başka bir konuda ameliyat olacağınızı okumuştum . Geçmiş olsun , inşallah herşey tam da istediğiniz gibi olur . Sizin adınıza çok sevindim .

Slm arzumcum hayirli olsun konunu yeni gördūm masallah bunuda atlattin:)canim meme buyutme ve karin germe ameliyattinda bende yaptirim diyorum bunu kombine oldugu icin 7 50euro dedi sence uygunmu 3zor olurmuki acaba

Arzumm canimm cokkk gecmis olsun!!! Olmus bitmis!' Bile!
Gercekten cok hasas bir yer! Ne kadar alindi acaba?
Teşekkür ederim askkitabi askkitabi :KK66:
Doğum yapmış gibi düşün.. İç dış dikişler.. Tek fazlası labıumların kesilip alınması ve onların dikişleri.. Hijen e dikkat etmek lazım tabi.. Rahatım çok şükür,biraz sıkıntılar olacak :KK66:
Gerekli oldugu kadar almış yani.. Nasıl anlatsamki,öncesi ve şu an arasında oldukça fark var. Bence
Güzel oldu :KK66:

Arzumm çok geçmiş olsun atlattın işte memnun kalmana inanılmaz sevindim bende olmuştum8 ay önce Ercan Beye karın germe ile beraber ama daraltma olmamıştı benimki çok sarkıktı baya bi fakat inanılmaz şişti bildiğin gibi değil yaratık gibi oldu sonra düzeldi ama bebk gibi olamadı o da malesef dudaklarım hala var çok çıkardım dedi ama yeterli olmadı sanırım klitoris e çok yaklaşmak istemedim düzeltiriz dedi ama artık karın da biliyosun istediğim gibi olmadı belki hepsin revizyon bende senin adına çok sevindim senin kini hangi istemle yaptı normal mi lazer mi cnm
Canım çok teşekkür ederim :KK66:
Ben iki normal doğumdan dolayı çok değiştiğini fark ettim zaten. Oldukça daraltılmış,labıumlar da çok büyük ve sarkıktı. Şu hali ile kıyaslayınca oldukça fark var . Dış dudakların orta kısmınada yağ enjekte etti. Daha diri genç durması için valla güzel oldu :)
Ben bakıyorumda şişlik öyle olmadı. Tampon vardı bende. O tampon şişliği önlüyormuş,hemşire öyle demişti.. Buz falanda uygulanmadı. Yani hem daraltma,hem labıumların kesilmesi ve yağ enjeksiyonu olmasına rağmen çok şişmemesi mucize bence.. Başka bir kadın doğumcu bana ameliyattan sonra eğilmek kalkmak,merdiven inip çıkmak yasak yoksa dikişler atar demişti ama doktorum yok öyle birşey. Bu kadar pamuk ipliğine bağlı olsa anlamı yok Dedi. Sen durması gereken yeri bilirsin,zorlama tabi kendini ama hareketsizde kalma Dedi. Evde rahatım. En çok lipo olan bacak içi yeri ağrıyor. O da aman aman değil yani..
Benim lazer değil tatlım.. Lazer önermedi bana. Bildigin dikişli oldu. Ama alınan dikiş yok,eriyen dikişmiş..
Allahım herkese revizyonsuz güzel sonuçlar versin.. Tekrar tekrar ameliyat olmayı gerektirmesin zor nede olsa. Vücudum çok halsiz güçsüz. Sürekli yorgunluk ve uyku hali var bende..
Bu son ameliyatım olur inşallah :)) Amelşyat sonrası dinlenme istirahat süresi sıkıcı. Ama herşey geçip iyileşince güzel :)

Arzum cok geçmiş olsun bende iç dudakları gördüğümde (ilk başta şişlikten görememiştim dudak gitmiş diye paniklemiştim :KK70: ) bebeksi hissetmiştim minicik yaptıkları için öyle oluyor batikon bana yan etki yaptı yaktı beni ve şişti dr kes demişti ben her wc den sonra bi losyok hazırlatmıştı bana onunla temizliyordum dr una bence sende sor wc sonrası nasıl temizlik yapman gerektiğini cok hassas bi bölge Allah korusun mikrop kapmaya cok acık bi bölge
Teşekkür ederim Can'ım :KK66:
Valla öyle bir iç dudaktan sonra bunu görünce öpesi geliyor insanın :KK70:
Şu anlık batıcon yan etki yapmadı bilmem.. Her wc den sonra su ile temizleyip gazlı bezle baticon sürüyorum.. Üzerine temiz gazlı bez koyuyorum.. Çamaşırımda da ped var. Azıcık renkli akıntı okuyor ama baticonmu yoksa sızıntımı anlamadım valla..
Bu şekilde temizlemem gerektiğini kendileri söyledi. Kontrol muayenelerindede gerekli olanları söyleteceklermiş zaten. Bakalım,salı günü gideceğim :)
Birde ben külot giyinebiliyorum rahat yani. Hatta iç bacaktan yağ aldıkları için şort şeklinde sıkı birşey giyin dediler bana. Ben sıkı tayt giyiniyorum iyi oluyor.

Slm arzumcum hayirli olsun konunu yeni gördūm masallah bunuda atlattin:)canim meme buyutme ve karin germe ameliyattinda bende yaptirim diyorum bunu kombine oldugu icin 7 50euro dedi sence uygunmu 3zor olurmuki acaba
Teşekkür ederim Can'ım,bunada el attık şükür :KK66:
Bana doktorumun asistanı ameliyattan sonra gerçekten çok ihtiyacın varmış,keşke karın germede söyleseydin bu şikayetini kombin yapsaydık Dedi.. Yani ayrıca bunun için tekrar Amelşyat masasına yatıp o istirahat dinlenme dönemini ayrıca geçirmeye gerek yok bence.. İhtiyacın varsa kombin yaptır kesinlikle :KK66:
Hayır zor olmaz. Hem cinsel perhiz konusunda her ikisini aynı anda atlatırsın hem Amelşyat sonrası dinlenme sürecini beraber geçirirsin :KK66:

Teşekkür ederim askkitabi askkitabi :KK66:
Doğum yapmış gibi düşün.. İç dış dikişler.. Tek fazlası labıumların kesilip alınması ve onların dikişleri.. Hijen e dikkat etmek lazım tabi.. Rahatım çok şükür,biraz sıkıntılar olacak :KK66:
Gerekli oldugu kadar almış yani.. Nasıl anlatsamki,öncesi ve şu an arasında oldukça fark var. Bence
Güzel oldu :KK66:

iyi sevindim. gercekten hasas bir yer!!

son ameliyatim olur, yazmissin, Sanmam sen hicten birsey bulursun kendinde :KK66::p

iyi sevindim. gercekten hasas bir yer!!

son ameliyatim olur, yazmissin, Sanmam sen hicten birsey bulursun kendinde :KK66::p
:KK48:
Valla ameliyattan sonra narkozlun ve o ilk Ağrı'lardan sonra tamam bu son daha ameliyat istemiyorum demişim. Eşimde inşallah inşallah... Bu son evet daha yok artık,demiş ama bakalım :))

X