- Konu Sahibi pelintoprak
çorap sokugu gıbı gelır gerısı merak etme
bı de bısey soylemek ıstıyorum daha rahat edecegın bısey ama kımıne ayıp gelebılır yada tıksınebılırler mesaj mı atsam sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorap sokugu gıbı gelır gerısı merak etme
güzel benzetmeydi. peki bişey sorcam diyelimki dediklerini yaptım kendimi rahat bıraktım ve olduuu peki sonraki ilişkide kendimi yine bırakırım dimi off size sorduğum en saçma soruydu sanırım
bı de bısey soylemek ıstıyorum daha rahat edecegın bısey ama kımıne ayıp gelebılır yada tıksınebılırler mesaj mı atsam sana
merak ettim msjıııııııı
konu burdan devam etsin vajinismus bi yana benim psikoljim bozuk ben sadece moral bulmak için konu açtım lütfenn verdiğiniz topiği biliyorum sadece egzersizlerden bahsediliyor egzersiz yapmadan yenenlerden olmak isitiyorum sadece. yenmek içinde moral istek olmalı ben o morali desteği almak için ve gerçekten ' bir derdim ' olduğu için buraya konu açtım
istanbulda doğdum büyüdüm 24 yaşında evlendim bekarken çevreden duyduğum ilk gece şöyle kötü böyle kötü yok kilitlenmişle hastaneye birleşik götütülmüşler diye tabi ben evlendiğim gece vajili olduğumu farkettim insan önceden bilemiyor tabi. sanırım bu duyduklarımın etkisi bendeki atamıyorum ki bir türlü