• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismusum ...çok mutsuzum....

bak başka sitelerden ne öğrendim idrara çıktığın zaman idrarını azıcık yap geri tut kendini azıcık yap sık orayı azıcık yap kaslarını sıkacakmışsın her tualetini böle yap canım ne kolay egzersiz bununla başla bakalım diğerlerinide sonra yaparsınnn

tmm saol canm benim yarından itibaren yapıcam bide ben bişey sorcam sen evlisn ve herşey gayet normal ya mesela sen şimdi istersen eğer vajinana parmağını sokabiliyormusun benim evli arkadaşım ben asla öyle bişey yapamam dedi. peki vajinismuslular nasıl yapsın normal ilişki yaşaynın bile yapamadığını.

hemde ne özgüven eksilikliği .. artık kimseyle kavga etmeye çekiniyorum biliyormusunuz %100 haklı bile olsam hep bi adım gerideyim dik duramıyorum. bana laf sokanlara cevap veremiyorum anlamamzlıktan geliyorum uğraşamıyorumm

eşinle birleşme olmadan sevişiyor musunuz?

evet hep öyle yapıyoruz zaten oda olmasa eşimin halini düşünemiyorum zavallımmm benimm

peki, sen ? ilişkiden çok zevk alman lazım ki ilerlemen kolay olsun.

ayrıca arkadaşın atmış parmak sokamam falan. millet neler neler kullanıyor, neyse. bu konu yakında cinsellik kısmına gider.

hiç öyle kötü düşünme canım. yavaş yavaş olacak. kısır değilsin ya ! ne bu cocuğum olmaz falan.

birbirinizi tatmin etmeye bakın. ayrıca sana masturbasyon yapmanı öneriyorum. kontrol sende olduğundan belki çok kasılmazsın.

tmm saol canm benim yarından itibaren yapıcam bide ben bişey sorcam sen evlisn ve herşey gayet normal ya mesela sen şimdi istersen eğer vajinana parmağını sokabiliyormusun benim evli arkadaşım ben asla öyle bişey yapamam dedi. peki vajinismuslular nasıl yapsın normal ilişki yaşaynın bile yapamadığını.

şimdi sana şöle sölim benim geçen ay adetim gelmemişti bu siteden parmakla hamile olduğunuzu anlayabilirsiniz diodu ve ben güzelce ellerimi yıkadıktan sonra soktum parmağımı anlatılan üzere kontrol ettim hamile değildim hamile olmayanlarda olması gerektiği gibiydi içi daha sonra kocama söledim belki benim parmağım yetmemiştir birde sen bakarmısın dedim oda kontrol etmişti yani hiç rahatsız olmadım durumdan hiç bişi olmuyo rahat ol canım sen

canım uzme kendını rahat olmaya calış ılıskıye gırmek o cok bılmıs yengelerımızın bıze dugunden once annattıkları gıbı cok acı veren bısey degıl o kadar cok yanmıyo kı ınsanın canı.hem senın kocan da anlayıslı bırıne benzıyo sen kendını ona bırak emın ol o kadar acı veren bısey degıl hanı dıyosun ya egsersız yaptıgın sey ıcın o sey oraya nasıl gırer dıye onu da mereak etme hanı her kadında olan akıntı varya o kolaylastırıyo herseyı:37::37:

hakkaten arkadaşın dediği gibi kaygan bişi geliyo içimizden artı olarak ta yağlı güvenilir bi krem kullan oda çok işe yarayacaktır

canım uzme kendını rahat olmaya calış ılıskıye gırmek o cok bılmıs yengelerımızın bıze dugunden once annattıkları gıbı cok acı veren bısey degıl o kadar cok yanmıyo kı ınsanın canı.hem senın kocan da anlayıslı bırıne benzıyo sen kendını ona bırak emın ol o kadar acı veren bısey degıl hanı dıyosun ya egsersız yaptıgın sey ıcın o sey oraya nasıl gırer dıye onu da mereak etme hanı her kadında olan akıntı varya o kolaylastırıyo herseyı:37::37:

saol canım acımıyor dimi yani be rahat bırakırsam kendimi vajinam açılacakmı rahat mı gircek

hakkaten arkadaşın dediği gibi kaygan bişi geliyo içimizden artı olarak ta yağlı güvenilir bi krem kullan oda çok işe yarayacaktır

yağlı iyi değil. su bazlı, ve organicler var
ben sliquid organic kullanıyorum.. biraz pahalı ama çok rahat!

denedim ama ben bacaklarımı kapadım jel malesef kendim kasmama engel olamadı :(

yanlış anlamayın ama küçük yaştamı evlendiniz? yada korkmanıza neden başka şeyler?insanların yanlış bilgilendirmesi mi oldu?o ön yargıları silin önce bir.oraya parmak girmez demiş arkadaşınız ama orası doğum için dizayn edilmiş.10 cm e kadar açılan biryer.böyle düşünün.insanlar üremeye devam ediyor ve allah da bizi buna dayanıklı yaratmış deyip acıyacak korkusunu kenara atın.şimdiye kadar hiç mi biryeriniz acımadı?dünyanın sonu değil ya diyerek telkinle başlayabalirsiniz önce işe...ve o sırada hakimiyet sizde olsun.siz istediğiniz ve hazır olduğunuz anda....

istanbulda doğdum büyüdüm 24 yaşında evlendim bekarken çevreden duyduğum ilk gece şöyle kötü böyle kötü yok kilitlenmişle hastaneye birleşik götütülmüşler diye tabi ben evlendiğim gece vajili olduğumu farkettim insan önceden bilemiyor tabi. sanırım bu duyduklarımın etkisi bendeki atamıyorum ki bir türlü

saol canım acımıyor dimi yani be rahat bırakırsam kendimi vajinam açılacakmı rahat mı gircek

canım yok ole abartıldıgı gıbı degıl ama ön sevısme yapın bıraz o akıntıyı arttırır.sen sadece esıne odaklan gerısı gelır zaten.bı de ilk seferden asırı yapıyo bazıları ondan canları cok yanıyo ben mesela kan gelınce bıraktım bı gun ara verdık alısana kadar bırer gun arayla yaptık canım cok yanmadı :37::37:

istanbulda doğdum büyüdüm 24 yaşında evlendim bekarken çevreden duyduğum ilk gece şöyle kötü böyle kötü yok kilitlenmişle hastaneye birleşik götütülmüşler diye tabi ben evlendiğim gece vajili olduğumu farkettim insan önceden bilemiyor tabi. sanırım bu duyduklarımın etkisi bendeki atamıyorum ki bir türlü

bu örneği banada anlattılar tabi aslı varsa ya tabi hemen olmuyo benmde canım yanmıştı çok 2 gün sadece başını soktu azcık azcıkdaha derken alıştım

milyonda bir olan şeyler canım.3 yılını zehir etmişsin kendine.herşey senin elinde.kendini rahat bırakıp sıkmazsan emin ol acımayacak.at kafandan korkularını.derin nefes al. hani denizde üşüyüp kendini sıktıkça daha da titrersin ya.ama kendini serbest bırakırsan birden üşümen geçer ve titremezsin.onun gibi birşey.biraz tuhaf bir banzetme oldu ama tamamen kendini kasmanla alakalı.kendin başaramıyorsan bir doktora git canım....

Son düzenleme:

:1::1::1:allah ıyılıgını vesın olurmu oyle sey nıye yapısık goturmusle oğlanın seysı sıkısmısmı ya da ıcerıde yapıstırıcı felan mı varmıs:1::1:sen unut o duyduklarını kendını kocana bırak:37:

o tarz hikayeleri hepimiz duymuşuzdur herhalde tv bi uzman aynı şeyi soyledi yok efendim kitlenmişte battaniyeye sarılmışta hastaneye götürülmüş kimmiş onlar nerdeymiş hangi hastaneye götürülmüşler falan dedi hepsi şehir efsanesi bunların sen rahat olmaya bak ama öncelikle kendini hazırlaman lazım burada açıkca yazılamıyor ama sen üste ol ve kendin kontrol et elinle alıp yerleştir popo yonüne doğru ilerlet takıldığın yerde dur derin nefes al nefesini verirken ıkanarak tekrar dene bu söylediklerimi dene mutlaka işine yarayacak

milyonda bir olan şeyler canım.3 yılını zehir etmişsin kendine.herşey senin elinde.kendini rahat bırakıp sıkmazsan emin ol acımayacak.at kafandan korkularını.derin nefes al. hani denizde üşüyüp kendini sıktıkça daha da titrersin ya.ama kendini serbest bırakırsan birden üşümen geçer ve üşümezsin.onun gibi birşey.biraz tuhaf bir banzetme oldu ama tamamen kendini kasmanla alakalı.kendin başaramıyorsan bir doktora git canım....

güzel benzetmeydi. peki bişey sorcam diyelimki dediklerini yaptım kendimi rahat bıraktım ve olduuu peki sonraki ilişkide kendimi yine bırakırım dimi off size sorduğum en saçma soruydu sanırım

Back