- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
bak başka sitelerden ne öğrendim idrara çıktığın zaman idrarını azıcık yap geri tut kendini azıcık yap sık orayı azıcık yap kaslarını sıkacakmışsın her tualetini böle yap canım ne kolay egzersiz bununla başla bakalım diğerlerinide sonra yaparsınnn
hemde ne özgüven eksilikliği .. artık kimseyle kavga etmeye çekiniyorum biliyormusunuz %100 haklı bile olsam hep bi adım gerideyim dik duramıyorum. bana laf sokanlara cevap veremiyorum anlamamzlıktan geliyorum uğraşamıyorumm
eşinle birleşme olmadan sevişiyor musunuz?
evet hep öyle yapıyoruz zaten oda olmasa eşimin halini düşünemiyorum zavallımmm benimm
eczanede satılan jellerden denediniz mi peki?
tmm saol canm benim yarından itibaren yapıcam bide ben bişey sorcam sen evlisn ve herşey gayet normal ya mesela sen şimdi istersen eğer vajinana parmağını sokabiliyormusun benim evli arkadaşım ben asla öyle bişey yapamam dedi. peki vajinismuslular nasıl yapsın normal ilişki yaşaynın bile yapamadığını.
canım uzme kendını rahat olmaya calış ılıskıye gırmek o cok bılmıs yengelerımızın bıze dugunden once annattıkları gıbı cok acı veren bısey degıl o kadar cok yanmıyo kı ınsanın canı.hem senın kocan da anlayıslı bırıne benzıyo sen kendını ona bırak emın ol o kadar acı veren bısey degıl hanı dıyosun ya egsersız yaptıgın sey ıcın o sey oraya nasıl gırer dıye onu da mereak etme hanı her kadında olan akıntı varya o kolaylastırıyo herseyı
hakkaten arkadaşın dediği gibi kaygan bişi geliyo içimizden artı olarak ta yağlı güvenilir bi krem kullan oda çok işe yarayacaktır
denedim ama ben bacaklarımı kapadım jel malesef kendim kasmama engel olamadı
saol canım acımıyor dimi yani be rahat bırakırsam kendimi vajinam açılacakmı rahat mı gircek
istanbulda doğdum büyüdüm 24 yaşında evlendim bekarken çevreden duyduğum ilk gece şöyle kötü böyle kötü yok kilitlenmişle hastaneye birleşik götütülmüşler diye tabi ben evlendiğim gece vajili olduğumu farkettim insan önceden bilemiyor tabi. sanırım bu duyduklarımın etkisi bendeki atamıyorum ki bir türlü
istanbulda doğdum büyüdüm 24 yaşında evlendim bekarken çevreden duyduğum ilk gece şöyle kötü böyle kötü yok kilitlenmişle hastaneye birleşik götütülmüşler diye tabi ben evlendiğim gece vajili olduğumu farkettim insan önceden bilemiyor tabi. sanırım bu duyduklarımın etkisi bendeki atamıyorum ki bir türlü
milyonda bir olan şeyler canım.3 yılını zehir etmişsin kendine.herşey senin elinde.kendini rahat bırakıp sıkmazsan emin ol acımayacak.at kafandan korkularını.derin nefes al. hani denizde üşüyüp kendini sıktıkça daha da titrersin ya.ama kendini serbest bırakırsan birden üşümen geçer ve üşümezsin.onun gibi birşey.biraz tuhaf bir banzetme oldu ama tamamen kendini kasmanla alakalı.kendin başaramıyorsan bir doktora git canım....
güzel benzetmeydi. peki bişey sorcam diyelimki dediklerini yaptım kendimi rahat bıraktım ve olduuu peki sonraki ilişkide kendimi yine bırakırım dimi off size sorduğum en saçma soruydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?