vajinismusum ...çok mutsuzum....

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
3 yıldır evliyim vajinismusum bi kaç birlikteliğimiz oldu ağrılı aralıklı zamanlarda tabi. ama şimdi aşamıyorum ne yapıcam egzersizde yapamıyorum ve sanırım depresyona girdim. intihar etmek ölmek kaybolmak bu hayattan silinip gitmke isitiyorumherkes unutsun benimle ilgili konuşmasın isityiorummm nolur bana moral verin akıl verin çok kötüyüm

soyle bir derin nefes al !
oyle kolay oyle sacma bir durum ki bu... kimse ile paylasilmiyor kimse halinden anlamiyor... yasayanlar haric!
cok ama cok yorgunum yarin mutlaka sana msj yazmaya gayret edicem.

bu psikolojik bir rahtsizlik doktora gidin mutlaka cozumu vardir
olumu dusunmeni gerektirecek kadar buyuk birsey kacirmiyorsun:)

biraz rahatlamay çalış canım ya çok zor bi durum. bende evliliğimin ilk yıllarında öyleydim. ama zamanla aştım. hep eşine olan sevgini düşün. başta ilişki için kendini motive etmeye çalış. o işteyken ve hazırlık filan yap onun yaklaşmasını beklemeden sen ona yaklaş. bu senin kendine olan güvenini artırır. öteki türlü insan kendini bi obje olarak görüyor ve ilişkiden dahada soğuyor

soyle bir derin nefes al !
oyle kolay oyle sacma bir durum ki bu... kimse ile paylasilmiyor kimse halinden anlamiyor... yasayanlar haric!
cok ama cok yorgunum yarin mutlaka sana msj yazmaya gayret edicem.

evet öyle kötüyümki yazdığın msjı okurken bile ağladım

ben vajinusmusu pek bilemiyom k. bakmayın bilmediğim için soruyom ne gibi sıkıntılarr oluyo ne yaşıosunuz?

canım öncelikle şu ölmek hayattan silinmek istiyorum laflarını düşüncelerini bir bırak herkes önce kendine baksın çokmu dört dörtlük herşey insanlar için herkesin başıan herşey gelebilir ama bak sağlıklı bir insansın elin tutuyor ayağın tutuyor gözün göryor yürüyebiliyorsun kimseye muhtaçlığın yok bu durumda olan insanlar var onları düşün vajinismusun bunlardan dahamı önemli hem tedavisi var artık herşeyin doktora gider tedavii olur aşarsın kötü düşünme bilinçaltına yerleştirme kendini kasma rahat ol sıkıntı yaparsan daha kötü olur iyi düşün iyi olsun

ah canım bu durumu yaşayan biri olaraktan seni çok iyi anlıyorum ama şu intihar olayını filan çıkar kafandan lütfen bende daha tam yenememişken hamile kaldım şuan hamileyim ama ben bu durumu biraz aştımsa yani yendimse sırf bebek için ve eşimi çok sevdiğim için.bi kere kesinlikle egzersizlerini yap ve mutlaka psikolojik destek al. bide bi kaç kez ilişki olmuş galiba keşke kesmeseydiniz arkası gelirdi o acılarda sen kendini kastığın için oluyor kendini rahat bırak hiç dr göründünmü??

canım allah yardımcın olsun öncellikle seninle aynı durumda olan bilerce insan var bu durumu kabullenip üzerine gitmek gerekir öncelikle sakin olup bunu yenebileceğini beynine yerleştirmen ve sürekli bunu başarabilirim diye kendine telkinde bulunman gerkir ki önce beyinde bitirmek lazım çünkü durumun tamamen psikolojik eğer imkanın varsa öncelikle bir yardım almanı öneririm görmüşsündür mutlaka ama bu forumda vajinusmula ilgili bir topik var oradaki arkadaşlar hep birlikte bunun ustesinden gelmeye gayret ederken sanada yardımcı olacaklardır senin durumun daha kolay çünkü daha önce ilişki yaşayabilmişsin kendine yaklaştırmayan arkadaslar var rabbim en kısa zamanda seni ve senin gibileri bu durumdan kurtarsın

o topiği biliyorum uzun süredir ordaydım ama egzersize başlayamadım yapmyorum. ben p...i yaklaştırıyorum ama sanki onu içime alamayağım orası çok küçük o nasıl olur giremez canm yanar korkusu var bende. yeni evlilere bakıyorum hamile kalıyolar diyorum aa buda yapmış bak yapabilmiş e ben niye yapamıyorum diyorum gözlerime hüzün indi artık gülemiyorum hep uyuyorum kimseyle görüşmüyorum arkadaşım aryor açmıyorum içimden gelmiyor sadece uyumak isitiyorum

gecenin bu saatinde yazdığınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim geceleri uyumuyorum gündüzleri uyumak istediğim için. çünkü herkes gündüz beni arıyor bana geliyor kaldıramıyorum uyumak benim kaçışım sanırım

keşke derdine derman olsam da sende üzülmesen ama geçecek canım bu günler alacaz kucağımıza bebeklerimizi sevcez Allahımızın bu günleride var ve bizde görecez (inş.)

işte egzersizlerde oranın sandığın kadar küçük olmadığını istenirse ne kadar genişleyebileceğini görebilmek ve bunu beynine yerleştirebilmek için gerekli keşke yapabilsen tekrar denesen çok küçüklerle başlasan mesela ama öncesinde senin bi sirkelenip kendine gelmen gerekiyor tamam durumun çok çok zor allah kimseye yaşatmasın ama bu durumu bi sen yaşamadın başarabilen o kadar çok insan varken sen neden onlardan birisi olmayasın bu konuda en azından başarı hikayelerini okumaya gayret et 3 yıldır bu sorunu taşımak elbetteki kolay olmasa gerek bu sebepten kendinde bir ozgüven eksikliği var sanırım mutlaka bi yardım almanda fayda var canım

bak başka sitelerden ne öğrendim idrara çıktığın zaman idrarını azıcık yap geri tut kendini azıcık yap sık orayı azıcık yap kaslarını sıkacakmışsın her tualetini böle yap canım ne kolay egzersiz bununla başla bakalım diğerlerinide sonra yaparsınnn

hemde ne özgüven eksilikliği .. artık kimseyle kavga etmeye çekiniyorum biliyormusunuz %100 haklı bile olsam hep bi adım gerideyim dik duramıyorum. bana laf sokanlara cevap veremiyorum anlamamzlıktan geliyorum uğraşamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…