- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
3 yıldır evliyim vajinismusum bi kaç birlikteliğimiz oldu ağrılı aralıklı zamanlarda tabi. ama şimdi aşamıyorum ne yapıcam egzersizde yapamıyorum ve sanırım depresyona girdim. intihar etmek ölmek kaybolmak bu hayattan silinip gitmke isitiyorumherkes unutsun benimle ilgili konuşmasın isityiorummm nolur bana moral verin akıl verin çok kötüyüm
soyle bir derin nefes al !
oyle kolay oyle sacma bir durum ki bu... kimse ile paylasilmiyor kimse halinden anlamiyor... yasayanlar haric!
cok ama cok yorgunum yarin mutlaka sana msj yazmaya gayret edicem.
ben vajinusmusu pek bilemiyom k. bakmayın bilmediğim için soruyom ne gibi sıkıntılarr oluyo ne yaşıosunuz?
bu psikolojik bir rahtsizlik doktora gidin mutlaka cozumu vardir
olumu dusunmeni gerektirecek kadar buyuk birsey kacirmiyorsun:)[/QUOTE]
ölümü düşünecek kadar büyük bişey kaçırmıyosun derken ne demek istdiğinizi anlamadım. vajinismus nedir biliyomusnuz psikolojik olarak mahveder insanı. amaç tatmin olmak değil evliliğinde mutlu olmak eşini mutlu etmek anne olmak ama bu hastalık herşeyi alıp götürüyor neyse sanırım bekarsınız bunu anlayabilmeniz için evli olmanız bile yetmez yaşan anlar ancak .
bu psikolojik bir rahtsizlik doktora gidin mutlaka cozumu vardir
olumu dusunmeni gerektirecek kadar buyuk birsey kacirmiyorsun:)[/QUOTE]
ölümü düşünecek kadar büyük bişey kaçırmıyosun derken ne demek istdiğinizi anlamadım. vajinismus nedir biliyomusnuz psikolojik olarak mahveder insanı. amaç tatmin olmak değil evliliğinde mutlu olmak eşini mutlu etmek anne olmak ama bu hastalık herşeyi alıp götürüyor neyse sanırım bekarsınız bunu anlayabilmeniz için evli olmanız bile yetmez yaşan anlar ancak .
canım benim için anlatmışsın sağol bu bi korkunun sonucu mu tiksinme mi ben evliyim de 1.5 senedir çok şükür orda bisıkıntı yok da öğrenmek için sordum sağol canım Allahım şifa versin inş. mutsuz olma kocan seni seviyo belli sevmese 3 yıl beklemez seni çok seviyo ki beklio her insan başka sorunlarla sınanır bizde 1 senedir uğrraşıoz hamile bile kalamadım bi başkası başka şeyle sınanır hep sınanırız Allahımız tarafından elinden geleni yap sonrası Allahımıza kalmış canım dert etme
canım benim için anlatmışsın sağol bu bi korkunun sonucu mu tiksinme mi ben evliyim de 1.5 senedir çok şükür orda bisıkıntı yok da öğrenmek için sordum sağol canım Allahım şifa versin inş. mutsuz olma kocan seni seviyo belli sevmese 3 yıl beklemez seni çok seviyo ki beklio her insan başka sorunlarla sınanır bizde 1 senedir uğrraşıoz hamile bile kalamadım bi başkası başka şeyle sınanır hep sınanırız Allahımız tarafından elinden geleni yap sonrası Allahımıza kalmış canım dert etme
yok canım senin için yazmadım. tşk ederim ama çok zor bir durum allahım sanada sağlıklı evlat nasip etsin canm saol
gecenin bu saatinde yazdığınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim geceleri uyumuyorum gündüzleri uyumak istediğim için. çünkü herkes gündüz beni arıyor bana geliyor kaldıramıyorum uyumak benim kaçışım sanırım
işte egzersizlerde oranın sandığın kadar küçük olmadığını istenirse ne kadar genişleyebileceğini görebilmek ve bunu beynine yerleştirebilmek için gerekli keşke yapabilsen tekrar denesen çok küçüklerle başlasan mesela ama öncesinde senin bi sirkelenip kendine gelmen gerekiyor tamam durumun çok çok zor allah kimseye yaşatmasın ama bu durumu bi sen yaşamadın başarabilen o kadar çok insan varken sen neden onlardan birisi olmayasın bu konuda en azından başarı hikayelerini okumaya gayret et 3 yıldır bu sorunu taşımak elbetteki kolay olmasa gerek bu sebepten kendinde bir ozgüven eksikliği var sanırım mutlaka bi yardım almanda fayda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?