toplam 308 kullanıcı ben ve tutku kullanıcı diğerleri ziyaretçi resmen siteye çökmüşler.çook üzüldüm yaa(
bak eger bunu istersen yapabilirsin onunde hic bi engel kalmaz..yitirme korkusu demişsin..yanlış anlamadıysam kızlık zarından bahsetmissintatlım patlama falan diyede birsey yok istersen hissetmezsin bile..ben ilk gecemde yapamadım ikinci gecemde zor bela yapmıştım ama ağrım falan olmamıştı bu ay ogrendimki hersey tamamen psikolojikmş..bak annem sen artık evlisin bi eşin var..bu iş senin için görev deil..evliliğinin bir parçası..sevdiğin ait olduğun adamla berabersin..seni korkutacak ya da yitirme duygusu dediğin sorunları ortadan ve aklından kaldırmalısın..sanırım korkun var ondan oyle düşünüyorsun..bak bende oyleydim ve zamanında herkes oyleydi..ama eger istersen gerçekten istersen bu senin için çocuk oyuncağı olur..hatta inan astıgın her kademe sana daha fazla cesaret verir..belirli bi müddet sonrada sen esinin pesinin pesinden koşarsın ben iki hafta once burda tum korkularımı herseyimi yazmıştım..belkii sende bir tanesini bile olsa yasamıssın..eger bunu yenmek asmak istersen ben burdayım hatta tüm burdaki arkadaşlar yanında..tek çözüm sadece tamam istiyorum demen..bak tekrar diyorum bu bir gğrev deil ve kaldı ki o senin artık eşin..hadi gel bunu beraberce aşalım burda..
canım kriz derken ne oluyo mesela bayılma gibi bişimi ?
tatlım bak şimdi bir arkadaşa daha söylemiştim, ağda yapmışsındır, o ağda bezini yapıştırırız da elimizle o bezi sıkı sıkı tutarız acıyacak diye bir türlü o cesaret toplanmaz, çeksekte yarıda kalır yavaş çekeriz canımız daha çok acır, ama bir başkası çektiğinde cırtt diye hatta caarttt diye =)) bir çeker ki hem olay kökünden çözülürhemde canımız daha az acır.
yani şunu diyorum hadi parmağına iğne batır desem yapamazsın ama karşındaki bunu çok daha rahat yapar,bütün bu bahsettiklerim zaten canını acıtacak şeyler buna rağmen karşında ki daha az acıtarak yapıyor , ama tatlım bu ilişki bize zevk almamız için verilmiş bir lütuf, hem erkek hemde kadın için tek taraflı değil, buna rağmen acıması sadece biliyorsun ki bizim kendimizi kasmamızdan kaynaklanıyor, ama sen değil de eşin parmağınıyla yağ sürdüğünde o esnada sen ellerini birbirne kenetle , eşine engel olma kesinlikle ve parmak girerken ıkın bak şaşıracaksın nasıl olduğuna inan bana.
kayganlaştıcı alsaydınız bu kadar araştırma yapmanıza gerek kalmazdı. düşünmeden edemiyorum. zeytin yağına gelene kadar neler denediniz acaba. dfgkjhkjdgf
aslında umrumda bıle degılde ben ssen uzuldun dıyee işde
merak edip bir göz attım bende o ekşi sözlüğe.bunlar galiba şu gün boyu başını internetten kaldırmayan ,bayanların mahremiyetine doymayan sürekli gevezelik sululuk yapan basit karakaterli erkek tipleri.. sanki hiç evlenmeyecekler gibi konuşmuşlar görsünler bakalım başlarına gelince eşlerine nasıl davranacaklarını bile bilmez onlar.ne derlerse desinler gevezeler.biz sayfamıza sahip çıkalım.ÇOK ŞÜKÜR Kİ EŞLERİMİZ HEP YANIMIZDA BİZİM EN DEĞERLİMİZ.BİZİ HİÇ ÜZMÜYORLAR BU KONUDA.Allah ıslah eylesin ........
canımm boşverelim bir süre takip ederler sonra susarlar.onlar dinden hayadan da ne anlar.asıl cinsel işlev bozukluğu olanlar onlar biz değil.
sen hiç moralini bozma beraber verdiğimiz savaş ortada o eksik onların beyinlerinde ayıpp ayıpp insanlarla dalga geçmeleri üzülme kkaderim burdayız bizz
kaderimm nolmus boyle kim üzdü seni kim napmış..
kayganlaştıcı alsaydınız bu kadar araştırma yapmanıza gerek kalmazdı. düşünmeden edemiyorum. zeytin yağına gelene kadar neler denediniz acaba. dfgkjhkjdgf
Arkadaşlar, Allah aşkına şu gereksizlere takılmayın. canınızı sıkıpta cevap vermeyin ki iyice havaya girmesinler siz böyle yaparak onları asıl amacına ulaştırmış oluyorsunuz maksatları o zaten bizleri kışkırtmak.. karşılıklı atışmalar devam eder gider bitmez bu.. kendi sıkıntımız fazlasıyla yetiyoronun için boşverin biz yine kaldığımız yerden devam edelim bakalım Allah büyüktür. kkaderim sen de canını sıkma o onu demiş bu bunu BOŞVERRR..
ağda örneğini yine bana vermiştin tatlım :) eşime güvendiğim halde beni incitmeyeceğini bildiğim halde rahatlıkla karşına uzanamıyorum bacaklarımı açamıyorum kasılıp kalıyorumbacak masajı yaparken bile çılgına döndüm..eşimde çok korktu ben de regl bitti yarın inş bi daha denicem..
bu arada sayfayı takip eden pek muhterem saçma arkadaşlar ;kurban olduğum allah kimseye bu derdi vermesin hem biz hem de eşlerimiz için çok sıkıntılı bi süreç..başına gelmeyen anlamaz bizi ama inanın biz kimsenin başına gelmesini istemeyiz çeken bilir arkadaş çeken bilir..aşağılamanızı aşağılıyoruz