vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

kayganlaştıcı alsaydınız bu kadar araştırma yapmanıza gerek kalmazdı. düşünmeden edemiyorum. zeytin yağına gelene kadar neler denediniz acaba. dfgkjhkjdgf

arkadaşlar ekşi sözlüğe fazla takılmayın....beyni iki bacağı arasına çalışan, erkeğim diye geçinen beyinsizlerden anlayış beklemeyin..
kendi başlarını gelince anlarlar artık. Rabbim buyuruyor Kınadığın gelir başına.......

Arkadaşlar, Allah aşkına şu gereksizlere takılmayın. canınızı sıkıpta cevap vermeyin ki iyice havaya girmesinler siz böyle yaparak onları asıl amacına ulaştırmış oluyorsunuz maksatları o zaten bizleri kışkırtmak.. karşılıklı atışmalar devam eder gider bitmez bu.. kendi sıkıntımız fazlasıyla yetiyor onun için boşverin biz yine kaldığımız yerden devam edelim bakalım Allah büyüktür. kkaderim sen de canını sıkma o onu demiş bu bunu BOŞVERRR..

bunu gerçekten aşmak istediğim için burdayım ve siz benim en büyük destekçimsiniz..her şey için çoook tşk ederim :) deniyorum yapamıyorum yıkılıyorum pes ediyorum ama sizlerin paylaşımlarını okuyunca tekrar cesaretleniyorum..yarın benim için dönüm noktası olsun inş:) çok istiyorum yenmeyi ama o esnada istemiyorum hep bi erteleyiş içerisindeyim..ne kadar ertelersem o kadar kötü oluyorum.her gün ne yapıcam nasıl olucak diye düşünmekten bıktım artık..reglden dolayı denemelri bırakmıştık o da bitti yarın tekrar deneme yapıcaz bakalım ne olucak(?)

canım kriz derken ne oluyo mesela bayılma gibi bişimi ?

bayılsam daha iyi ağlama,titreme,resmen kendimden geçiyorum bi noktaya bakıp takılıp kalıyorum..eşim tokatladı suyun altına soktu zor kendime geldim.bi daha cesaret edemedik eşim de korktu zaten..stresten erken regl oldum.yarın yine denicez bakalım

ağda örneğini yine bana vermiştin tatlım :) eşime güvendiğim halde beni incitmeyeceğini bildiğim halde rahatlıkla karşına uzanamıyorum bacaklarımı açamıyorum kasılıp kalıyorumbacak masajı yaparken bile çılgına döndüm..eşimde çok korktu ben de regl bitti yarın inş bi daha denicem..

bu arada sayfayı takip eden pek muhterem saçma arkadaşlar ;kurban olduğum allah kimseye bu derdi vermesin hem biz hem de eşlerimiz için çok sıkıntılı bi süreç..başına gelmeyen anlamaz bizi ama inanın biz kimsenin başına gelmesini istemeyiz çeken bilir arkadaş çeken bilir..aşağılamanızı aşağılıyoruz

nasılsınız arkadaşlar boşverin takılmayın okuyan okusun biz kendi derdimize yanalım ayıplayanlar da birgün görür cezalarını..

kayganlaştıcı alsaydınız bu kadar araştırma yapmanıza gerek kalmazdı. düşünmeden edemiyorum. zeytin yağına gelene kadar neler denediniz acaba. dfgkjhkjdgf

Ben de aynı şeyi düşündüm. Zeytinyağının tek sağlayabileceği yarar kayganlaştırmak, ki vajinismustaki asıl sorun da bu değil psikolojik bir şey ne kadar kayganlaşsa da o kaslar gevşemedikçe bir ilişki olamaz. Artı bunun sağlıklı bir yöntem olduğu da şaibeli vajinanın kendine has bir florası var ya bu yağ mukozaya zarar verirse? Mantardan tut başka sorunlara kadar yol açabilir. -Oradaki eleştiriler de çoğunlukla bu yönde sanırim- Zararsız olan bi kayganlaştırıcı yerine bu yağ denenmemeli bence. Çok zor bir durum yaşamayan bilemez tabii, öyle atıp tutmak kolay tabii de benim nacizane fikrim sadece uzmanın söylediklerini uygulamak ve bunun dışında duyulan her şeyi denemeye çalışmamak. Tabii arkadaşlarımız da tamamen iyi niyetle, naif bi şekilde kendiyle aynı sorunları yaşayanlara yardımcı olmak istemiş bir şey demiyorum sadece dikkatli olunması gerektiğinin altını çiziyorum.

arkadaşlar bırakın okuyan okusun reklamında iyisi kötüsü olmaz demişler bırakın kendileri dalga geçsinler belki bu sorunla uğraşan birileri görüp daha çok kişilere de duyurmuş oluruz :) bide bu yönden düşünün bu dalga geçenlere de dilerim allahtan bi gün başına gelsin gelsi ki anlasın dalga geçilmeyecek bi konu olduğunu ne kadar ciddi olduğunu ......

aslında umrumda bıle degılde ben ssen uzuldun dıyee işde

tatlım benimde umrumda olmazdı ama çok ağır şeyler yazmışlar. anlamıyorum herkes nasıl bu kadar kolay atıp tutabiliyor, yarın maddi manevi dava açsam kazanırım yani, avukata da para vermem.canımsın üzülme sende.

tatlım onlarda zaten bir işlev bozukluğu olsa kalpleri durur kesin, çünkü onların akılları beyinleri herşeyi konuşmalarında sık sık bahsettikleri, mahremimizi ayaklar altına almaya çalıştıkları şey. eşlerimize kadar dil uzatmışlar, bizim eşlerimiz kimsenin mahremine dil uzatmayacak kadar şerefli insanlar ve bize kayıtsız şartsız destek oldular oluyorlar Allah razı olsun onlardan.

sen hiç moralini bozma beraber verdiğimiz savaş ortada o eksik onların beyinlerinde ayıpp ayıpp insanlarla dalga geçmeleri üzülme kkaderim burdayız bizz

canım benim çok sağolasın gülüm, konuşsunlar biz değerimizden birşey kaybetmeyiz.bazılarıda buraya gerçek isim soyisimlerimizle giriyoruz sanacak kadar akıllı (!)bir tanesi demiş ki gerçek ad soyadlarıyla girmişler de yok yarın google da taratınca o isimler çıkacakmışta.bu kadar zekiler işte düşünün.

kaderimm nolmus boyle kim üzdü seni kim napmış..

canım benim düşüncem şu, bu sayfayı hasta olmayan bir insan bulamaz neden vajinismusla alakalı araştırma yapsın normal bir insan üstelik 1 senedir var sayfamız, birsürü kişi bu yazdıklarımızdan fayda gördü ya, bu birilerinin canını yakmaya başladı bence ve ben bilmiyorum herkesin günahı kendine ama bu konu böyle birileri tarafından mı açıldı diye düşünmeye başladım.

çaresiz kalırsanız neler deneyeceğinizi sizde görürsünüz.üstelik zeytinyağ neden bu kadar rahatsız ediyor bu insanları anlamadım, kayganlaştırıcı değilde neden zeytinyağ sizi rahatsız ediyor, yahu kimseye zorla denetmiyoruz, çok iyi okusaydınız kayganlaştırıcıda denediğimizi işe yaramadığını görürdünüz.

tatlım rahat bırakmıyorlar ki baksana, bizi kadınlar bile rahat bırakmıyor ki herekes yoluna baksın ya.canım sağolun hepiniz.

hakkaten mi =) ben zaten bir kişiye verdim o örneği senden önce diye hatırlıyordum oda sen miydin =) kusura bakma canım, bazen aklıma birşey geliyor başkalarıylada paylaşmak istiyorum belki ufacık bir söz gaza getirir tek amacımız bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…