vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Ins canım ya evlendiğinden bu yana hiç böyle bir sorunum yoktu en son doğum işi bitti ve ben daralmak istedim ama görüntü çok güzel olmuş ma işlem yapınca işkence kesinlikle deniyeceğim.bikere yeterlimi yoksa her defasında yaglamammi gerek?

Merhaba bende 4aylık evliyim fakat hiçbişekilde girmedi p. 2.ayda kadın dogum doktoruna gittim ben korkmuyorum oturdum muayene oldum doktor parmagımı vajinama soktugunda cok acıdı elini ittirdigimde sert sekilde anlattı zihinsel problemin var büyük ihtimalle 2tane ilac yazıyorum bunları kullan olmazsa gel ameliyatla zarı acarım fln dedi sert şekilde ben o an o kdar acı duyuyordum ki doktora cevap bile veremedim eve geldigmde cok agladım esim cok destek oluyo saolsun sonra kendime kızdım doktor parmagını sokabildiyse oraya demekki bende yapabilirdim hemen arastırmaya basladım sizin sitenizi buldum ayna alarak vajinama baktım ki ben bunu önceddnde yapmıştım ıkındıkca acıldıgını gördüm o deligi gördügümde sevincten hıckıra hıckıra agladım ıkındıkca altıma yastık alarak serce parmgımı sokmayı denedim ve oldugunda aglamam arttı ama sevincten hafif bi baskı oldu sonra işaret parmagını denedim orta parmagı denedim ben orta prmagımı sonuna kadar ilk denemdmde alabiliyordum böyle yapmaya hergün devam ettim ben eşimin istegiyle baska bi kadın dogumcuya gittim doktor okdar ilgiliydiki cok memnun kaldım muayene koltuguna oturmamın muayeneye izin vermemin bile cok büyük bi sonuc oldugunu vajinismusu psikologa dahi gitmeden yenebilirsin sen dedi bana bi özgüven geldi ben kaygnlastırıcı aldım ve denedigimzde p.nin sadece bası girdi devamı olmadı ittim yine eşimi burayı sürekli takip ettim en sonunda üye olmaya karar verdim bu aksam bi aksilik olmazsa zeytinyagını deniycez inşallah bende yenerek sevinenlerin arasına katılırım ve yenmek için çabalayanlara sizin gibi destek olurum

Ben 2 ay herseferinde denedim şimdi yağsız yapıyoruz ağrı çok az oda alicak zamnla:)

Arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun yıllardır giremiyorum siteye.hepinize eskisi gibi yardım etmek isterdim ama inanın siteye girecek zamanim yok.şuan bir sürü birikmiş msj var ama okuyacak zamanım yok nolur hakkınızı helal edin.ilk sayfada yazdığım tüm ayrıntılara dikkat ederseniz çok rahat sekilde yenersiniz. Birde eşinizin giriş esnasında sizi sürekli uyarması lazım bakin bu çok önemli.en çok etkilendiğiniz bölge hangisiyse giriş esnasında o böleyi uyarsın eşiniz.mesela kulak memesi çok hassastir.esiniz kulak memenizi ağzına aldığinda o an siz vajonayi değilde beyninizle zevke odaklanmaya çalışin inanin tilsım burda.vajina esnek birsey sadece zevk alinca genisliyor.vajina ve sperm ayni isleyiste aslinda.sadece vajina kapali bir kutu oldugu icin biz anlamiyoruz.penis nasıl zevk aldiğında genişliyor iste vajinada ayni şekilde genişliyor.bakın suan kac yillik evliyim eger zevk almazsam yine sanarim ki vajina dar ama tabi biliyorum ki zevk alınca genisleyecek.artik korkunun yerine zevki koymam gerekiyor duygu olarak.hani takildigim bir yer var, orda bir kemik var ilerlemiyor diyoruz ya, aslında o kemik degil çünku kemik esnemez zevk alinca bacağimiz kolumuz esnemiyor degil mi, vajina zevk alınca esnedigine gore o yapıyi bir perde gibi dusunun.lutfen korkuyla zevkin yerini degistirmeye calisin.şuan hicbirinize kiyamiyorum ama eskiden sabah girerdim siteye aksama kadar msj lara cevap yazardim ama suan oyle bir sansim yok malesef. Yenipte destek olmaya çalısan arkadaşlardan Allah razi olsun.Suan yenipte dua eden arkadaslar varsa hepinizin duasina çok ihtiyacım var.Allah hepinizin yardımcısi olsun.eger girebirsem zaman zaman siteye girip tavsiyede bulunmaya calisirim.neden msj larima cevap vermiyor diye dusunmeyin cunku okuma şansim bile su dönem için yok çok özür dilerim.

merhaba yeni yazmışsın sonuç ne oldu yapabildinizmi bende aynı durumdan muzdaribim

merhaba yeni yazmışsın sonuç ne oldu yapabildinizmi bende aynı durumdan muzdaribim
Yok yani zeytinyagsız bidaha deneyelim dedi eşim denedigimizde budefa yarısını aldım bakalım adet olmadan önce bde zeytinyagıyla mutlaka deniycem inşallah çözeriz kurtuluruz su vajinismus denen rahatsızlıktan

ya bizde denedik ancak olmadı yine bende bir tülü bacak açma olayını yapamıyorum hala kızlık duruyor 2.5 ay oldu evleneli henüzbişey yok sen yine birazını almışsın ben asla alamıyorum

ya bizde denedik ancak olmadı yine bende bir tülü bacak açma olayını yapamıyorum hala kızlık duruyor 2.5 ay oldu evleneli henüzbişey yok sen yine birazını almışsın ben asla alamıyorum
Merhaba tekrar arkadaşm bacaklarınızı açamadığınız için aslinda üst pozisyonu öneriyorum.altta kendinizi motive etsenizdr malesef kendinizi kasarsiniz.üstte olmanin avantajı bacağınızı kapatmazsinız.kontrol sizde oldugu için istediğiniz zaman durursunuz istediginizde devam edersiniz, eşinizi itmek gibi bir reflekse gerek kalmaz.birde ıkınmakta zaten vajinayı sıkipta pns girisine engel olmamak için.ıkınırken aynı anda vajinanızı sıkamazsınız çünkü.vajinanın verdigi tepkiler istemsiz tepkiler olduğu için ilk etapta bunları öneriyorum.

bence hiç birini kullanma sen ilk önce eşinle konuş sana yardımcı olması için emin ol strest yapmadan daha rahat halledebilirsin bunları

bana da yazarmısınız...

Bu yazıyı nasıl alıp kaydedebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…