vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

oradaki eleştiriler sadece bu yönde mi sizce?

canım bunu ben düşünmüştüm yazmıştım zaten, belki birileri bu sayede görür diye, bu sayede görecek birinin öyle bir sitede ne işi olacak dedim sonra, zaten bizim site direk çıkıyor bu sıkıntıyı çekenler bizi bulacakken birde o site çıktı başımıza.

Bosverin canlar tatsızlık hiç olmamış farzedelim yolumuza devam edelim. Onlar kim ki insanlıgını kaybetmiş bi alay erkek bozuntusu . Laflarını etmeye bile değmez boşverin :)

Bosverin canlar tatsızlık hiç olmamış farzedelim yolumuza devam edelim. Onlar kim ki insanlıgını kaybetmiş bi alay erkek bozuntusu . Laflarını etmeye bile değmez boşverin :)

kızlar ilk msj ı sildim birşeyler yazdım, belkide konunun kapatılması daha hayırlı olur bilmiyorum, bizim site, ya yazılanları üye olmayanların göremeyeceği şekilde yapılabiliyorsa yapsınlar bir kişiden öyle birşey duymuştum, bu arada artık o saçma sapan insanları takmıyoruz kafaya, onlarla ilgili yorum yaptıkça malzeme çıkarıyorlar.

Son düzenleme:

Kimsee zeytin yagından herangi bi sorun yaşamadı..
Burda kımse kezban da değill kimsee daha öncee cinseelik hakkında bişey bilmiyorr da degildi bu kadar alçakk olmayınn bu ayrıı bişeyy pskolojık bişey bunu anlamanızz ıcın önce yaşamanızz lazımm erkek milletini bu kadar nedenn ilgilendirdii bu konu daa daha halen üzerinde duruyolar..
Herkez sizin giibii cinselligi ön planda tutmuyoo olabilir..
Bazılarınınn namusu aaltın değerinddeyken bazılaarınınn umrunda bilee deigill siz böle umrunda olmayannlarla takılaa takılla Burdakilerii yabani gördünüzz yag da bi nevii kayganlaştırıcıı kadar işimizee yaradıı mecbur kalmasakk zaten yapmazdık kimsee böle bişeyi durduk yere yapmayada meraklı degill bide utanmadann halen okuyosunuzz ayrıcaa terbiyesziligin dibine vurmuşsunuz.. Burdakilerii okuyupdaa orgazm olan ahlaksız bile vardırr.. kımse burda açık kimliklee dolaşmıyoo normal hayattaa buluşup görüşmüyoo Resimleri avatarlarında yokk neyinn gizliliğni yapıcazz anlam veremedim ? Kaç kişinin huzurunuu bozdunuz burdaki herkesinn umudunu kırmayada hakkınız yok.. Kaç kişininn günahını aldınızz ben huzurumuzu kaçırdıgınızz içinn hakkımıı helal edmiorumm bilmem ne kadr önemii varr ama benimm için en önemlii şeylerden biridir.. Arkadaşlarımında bana katılacagından eminimm nokta............

kızlar o sitedeki kişiler hakkında şikayette bulunuyoruz içiniz rahatlasın. avukat kuzenim var durumu biliyordu anlattım ve ayrıntıları öğrendiğimde bilgilendiririm sizi. ıp numaralarından kişiler tespit edilebiliyormuş. öyle kolay değilmiş ismim nasıl olsa yazmıyor diye gizli gizli hakaret etmek.psikolojimizi de bozdukları için ekstra ceza alıyorlarmış.

kızlarr boşverinn yaa kimseden ne yaşadığımızı anlamalarını beklemiyoruz,bizz bu ılletten kurtulmaya bakalım suan eşimm yolda geliyoo ve biz deneme yapacaz nolurr bana birazz cesarett verin henüz duş almadım eşim gelince alcam ki daha rahat olayım diyee..

tatlım ilk msj ı sildim şimdilik yöneticilerle bağlantı kurduğumuzda şekillenecek ama şimdi istersen özelden tekrar yollayım mı? gerek var mı?
sakin ol canım şekilde de yapabilirsin nefes verirken kendini gevşek bıraktığında çok kolay olacak biliyorsun, artık hep söylüyoruz aslında acı yok, kendimizi sıktığımız için hissediyoruz, ıkınmayı nefes alıp vermeyi ihmal etme.ve lütfen çabuk pes etme.

ben yazını kaydetmiştim canım hep okuyodum zaten evet nefes alıp vermeyı unutmcm :) yaa rabbimm yardımcım olsun heycanlıyım inşallah bu seferr yinee kendimee yenilmem..sürekli ertelemek için kendimle savaşıp duruyorum bugn dursammı ? yarınmı denesek ?
hastamym falan filan suan kendimle savaşıyorum :)

canım bence artık erteleme, sadece kendi üstünde baskı kurma bu bir deneme, olacak yada olmayacak ama biraz daha alışacaksın ilerleyeceksin bunu düşünerek deneme yap.

Merhaba kkaderim zeytinyağını sadece p sürsek yeterli değil mi
Parmak egzersizleri beni çok daha fazla kasıyor ?

Kkaderim parmak egzersizi bana cok sacma geliyor ? Özel mesaj hakkım yok bana özelden ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin ? Size konuyla ilgili Bilgi vereceğim :)

Arkadaslar bende de sanki yarim vajinismus var

Ilk asamayi geciyoruz da sonraki duvar asamasini zor geciyoruz. Biraz zamanimizi aliyor ve giris cikislarda cok aci hissediyorum.

Bana bilgi verebilirmisiniz? Nasil yenebilirim bundurumu?

Allah zeytin yağını öneren arkadaşımızdan razı olsun. Kızlar ben 1 buçuk aylık vajinismusum. İlk ilişkim çok acılı ağrılı oldu kendimi aşırı kastım zaten tam birleşme olmadı kızlığım bozulduğu gibi bıraktık. Sonraki denemeler hep hüsran. Sanki bir duvar var ve orada takılıyor. Parmak egzersizlerine asla cesaret edemem diyordum. Sonra buradaki yorumları okuyup kendimi motive ettim. Duşa girdim küveti doldurdum uzun uzun sıcak suda oturdum iyice gevşedim. Sonra parmağımı zeytinyağı ile yağladım hooop giriverdi hiçbir şey anlamadım. Sonra ikinci parmağı denedim onu da aldım. Ne acı ne ağrı hiçbir şey olmadı. Hani kalın misafir peçetelrri var ya desenli renkli Normal peçetelerden daha kalın. İşte onun 1 tanesini rulo yaptım streçe sardım. İki parmak kalınlığında 14 cm uzunluğunda oldu. Onu da iyice zeytinyağı ile yağladım. Vajina içine biraz anestol sürdüm 5 dk bekledim sonra yine zeytinyağı sürdüm parmağımla ve asla yapamam derken kendi yaptığım aparatı aldım. Geriye sadece p.. denemesi kaldı. Sizce ne durumdayım çok yol kat etmiş miyim aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi sanki. Bu arada 6 temmuza kadar memleketimde ailemin yanındayım eşimle ayrıyız 6 temmuza kadar aparatı günden güne kalınlaştırarak inşallah bu işin üstesinden gelebilirim.

ÖZEL MESAJ ATTIM :)

Mesajınızı okudum. Ben bekârım ama size destek vermek isterim ben de bir bayan olarak. Cesaretinize hayran kaldım yemin ederim ya süpersiniz :) Yol kat etmek ne demek siz bunu aşmışsınız tebrik ederim ya gerçekten harikasınız :) İnanın bana her şey çok güzel olucak egzersizlere devam edin :)

Arkadaslar bende de sanki yarim vajinismus var

Ilk asamayi geciyoruz da sonraki duvar asamasini zor geciyoruz. Biraz zamanimizi aliyor ve giris cikislarda cok aci hissediyorum.

Bana bilgi verebilirmisiniz? Nasil yenebilirim bundurumu?
Arkadaşım halâ yapabildiniz mi yardıma ihtiyacınız varsa anlatabilirim yardımcı olabilirim ?

Arkadaşlar benimde sorunum 2.5 ay önce vajina daraltma deformeleri toparladık.fakat 2 ay sonrasında ilişki girmek işkence gibiydi.cok ayrımıydı.sanirim giriş dar ama normal diyor doktor.bunu nasıl atlatacağım zeytin yağı benimde işime yararmı acaba?

Ben dün zeytinyağıyla yendim bu illeti. Tek yapman gereken zeytinyağını sür ikinize de bol bol sür hatta aksın o kadar bol sür korkma. Var gücünle ıkın. Büyük ıkın böyle. Eşin yavaşça girsin. Nasıl girdiğini anlamiycaksın bile. Vajinismusta zaten psikolojik bi şey vardır. Benim vajinam çok dar eşimin penisi çok büyük gibi görürüz. Halbuki o kadar esnerki o vajina hayretle nasıl olduğunu şaşırırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…