- 12 Mart 2020
- 408
- 919
aynen....Milletin zevkle yaptığı olayı biz acı çekerek ağlayarak yapmaya çalışıyoruz. Yemin ederim çok zoruma gidiyor
İlerleme var mı canım ne durumdasınaynen....
maalessef aynı tas aynı hamam...değişen bir şey yok canım....İlerleme var mı canım ne durumdasın
Aparat egzersizlerini yapıyor musunmaalessef aynı tas aynı hamam...değişen bir şey yok canım....
maalesef hayır....sadecee penisin başını alabiliyorum sonrası çok acıyor....Aparat egzersizlerini yapıyor musun
Canım sakın bırakma aparatlarla çalışmaya devam ben ertelediğim için çok pişman oldum atlattığın zaman bumuymuş dert ettiğim diyeceksin.maalesef hayır....sadecee penisin başını alabiliyorum sonrası çok acıyor....
aparat kullanamıyorum,,,,Canım sakın bırakma aparatlarla çalışmaya devam ben ertelediğim için çok pişman oldum atlattığın zaman bumuymuş dert ettiğim diyeceksin.
Başarabildiniz mi?Milletin zevkle yaptığı olayı biz acı çekerek ağlayarak yapmaya çalışıyoruz. Yemin ederim çok zoruma gidiyor
Başaramadım ama nasıl başaracağımı kafamda çözdümBaşarabildiniz mi?
Nasıl çözdünüz? Umarım başarırsınız.Başaramadım ama nasıl başaracağımı kafamda çözdüm
Bence sürekli böyle düşünmeyin düşündükçe daha kötü olursunuz.benim canım kader arkadşlarım aylardır vaji ile ilgili tüm topikleri okudum yuttum...ben de bir cesaret bir gaz zaten başını daa alabiliyordum neyse eşim yurt dışından geldi 4 günlük tatile gittk ...ultrason jeli ve vemcaine sprey aldım muhteşem bir tatil düşünüyordum fakat tüm hayallerim suya düştüilk gece spreyin ucundaki cubuğu uyuştura uyuştura vajinamın yarısına kadar aldım uyuştumda ama korktum tüm cesaretim yaatağa girince btti sonuç hüsran taabii ben de göz yaşları sel...neyse eşim teselli etti hep olduğu gibi ikinci akşam olur dedik ama ikinci akşam uyuşturucunun çubuğunu dokunduramadım bile...artık sadece ölmek istiyorum...hazmedemiyorum çok kötüyüm be arkadaşlar....bu yazımı topiklerde de paylaşacağım belki halimden anlar birileri..ne oluur bana parmak yada diilatö demeyin yapamıyorum çünkü
aklımdan çıkmıyor ki....[
Bence sürekli böyle düşünmeyin düşündükçe daha kötü olursunuz.
Mesaj kutuna bakarmsnaklımdan çıkmıyor ki....
msj kutum da mesaj yok ki....Mina mesaj kutunu kontrol edermisn