güzel ama :)))))))
hu huuuuuuuuuuuuuuuu bacımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kıssssinşallah canım benim benimde inancım bu konuda tam yani bu sefer olcak inşallah tabi azim cesaret lazım Allah senden razı olsun maşallah çoğu kişinin yardımına koşuyorsun..
kesinlikle katılıyorum canım..
ve şu ziyaretçi akımına gelince başta şaşırdım olaylardan haberim yok tabi bi baktım birileri saçmalamış yazık diyorum başka birşey demiyorum kim böyle birşeyle dalga geçebilirki insanlar duygularını yitirmiş illa başlarına aynı olay gelmesimi gerekiyor bizleri anlamaları için anlamıyorum yazıklar olsun bu düşüncede olan zavallılara.. kaderim canım hiç takma kafana bırak dalga geçen olsun bırak anlamayan olsun ya Rabbim görüyor herşeyi biz aynen yolumuza devam ediyoruz bu yağ konusuda bu insanları neden bukadar gerdi anlamıyorum ya öf sıktı ama artık..!
inşallah canım benim benimde inancım bu konuda tam yani bu sefer olcak inşallah tabi azim cesaret lazım Allah senden razı olsun maşallah çoğu kişinin yardımına koşuyorsun..
kesinlikle katılıyorum canım..
ve şu ziyaretçi akımına gelince başta şaşırdım olaylardan haberim yok tabi bi baktım birileri saçmalamış yazık diyorum başka birşey demiyorum kim böyle birşeyle dalga geçebilirki insanlar duygularını yitirmiş illa başlarına aynı olay gelmesimi gerekiyor bizleri anlamaları için anlamıyorum yazıklar olsun bu düşüncede olan zavallılara.. kaderim canım hiç takma kafana bırak dalga geçen olsun bırak anlamayan olsun ya Rabbim görüyor herşeyi biz aynen yolumuza devam ediyoruz bu yağ konusuda bu insanları neden bukadar gerdi anlamıyorum ya öf sıktı ama artık..!
hu huuuuuuuuuuuuuuuu bacımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kıssss
üzüldüm canım ister istemez yazdıklarım öyle kolay anlatılabilecek birşey değil ki, bende biliyorum komik bir anlatım farkındayım, ama her yeni birşey duyduğumda aklıma geldiğinde olduğu gibi yazıyorum.bende sizi çok seviyorum, kendi derdimize yanmamıza bile izin vermiyorlar ya Allaha havale ediyorum onları.
seni görmek ne güzel kadercimmm inşallah iyisindirrr cecemide burda görüncee bir selam vermeden geçemedim harikasınızzz.... inşallahhh bende denk geldikçe birilerine yardımcı olmaya çalışırım inşallahhhdeneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.
evet aynen öyle ama çamurun elleri olmaz ki
ne olsun bacım bizde başka sağlık sorunlarıyla 1 aydır uğraşyoz bunada şükür bakalım.... asıl sen ne yaptın kaderle denk gelmene sevindim açıkcasııı ...haydi güzel haberlerni ver be artıkkkkkkgökçeeecimmm ay hoşgeldin nbr kızz nasılsınn özledim vallaa :)))))
ne olsun bacım bizde başka sağlık sorunlarıyla 1 aydır uğraşyoz bunada şükür bakalım.... asıl sen ne yaptın kaderle denk gelmene sevindim açıkcasııı ...haydi güzel haberlerni ver be artıkkkkkk
aynen disiplin iyidirr hakkatenn ınsanları bu kadar rencıde edıcı konusulamamsıı lazım nasıl biyer orası yaa
çamur atan kişininn elleri yahuuu
sağolasın bacımmm elab mina anlatmıştır durumumu zaten burdan yazıp milletide sıkmayım... benimde skype üyeliğmi unuttum gitti o bakıma bizim kızlara selam söyle açık olamıyomm hiç
çok geçmiş olsun canım neyin var Allah şifa versin inş. ya bayadır yoktum ama skype den görüştüğüm arkadaşlarla takılıyordum elab mina sonra birde siteye bakım dedim baktım kaderimden başkası yok sağolsun koşuşturuyor insanların yardımına dedim benimde biraz katkım olsun hem etkileniyorum yazıları okuyunca ay yenmeden gitmicem inşallah bu sefer senide bekleriz canım seninde az yardımın olmadı yani arkadaşlara..
seni görmek ne güzel kadercimmm inşallah iyisindirrr cecemide burda görüncee bir selam vermeden geçemedim harikasınızzz.... inşallahhh bende denk geldikçe birilerine yardımcı olmaya çalışırım inşallahhh
sağolasın bacımmm elab mina anlatmıştır durumumu zaten burdan yazıp milletide sıkmayım... benimde skype üyeliğmi unuttum gitti o bakıma bizim kızlara selam söyle açık olamıyomm hiçinşallah hallderimde yine görüşürüz daha sık.... sende iyi yapmışınn gir tabi etkilenmeyi bırak artık olsu n bitsin bu iş :) anladın sen cecemmmmmmmmm :) kkadere de çokca selammm sende yardım ediyorsundur millete hadi bakalımgüzel heberlerini duyarız inşallahh bacım
iyim çok çok şükür ilk reglimde başlayıncaa ancaa kendime gelecem bakalımmm... sizlerde iyisiniz inşallahh bu aradaa cecemle denk gelmene ayrıyeten çok sevindimm hadi bakalım cecemmme tam gazzz hep gazzz o zaten herşeyi herkesden iyi biliyorr da bir anlık bir şeye ihtiyacı var iyi olmuş denk gelmeniz:) güzel haberlerini bekliyorum ceceminnnnnnnnnn...canım bende tam sana yazıyordum ceceme yazdığını görünce, sağolasın benide es geçmemişsin, hamdolsun tatlım iyiyiz sen nasıl oldun daha iyi misin?
aminnnnn cümlemzin yardımcısı olsunnn HERŞEYİN HAYIRLISIII sende egzersizleri hızlandır cecemcikkkkk.....a.selam söylerim tabi duydum canım demek o yüzden uğraşıyorsun Rabbim yardımcın olsun inşallah çok geçmiş olsun inşallah sonumuz hayırlı olsun..
iyim çok çok şükür ilk reglimde başlayıncaa ancaa kendime gelecem bakalımmm... sizlerde iyisiniz inşallahh bu aradaa cecemle denk gelmene ayrıyeten çok sevindimm hadi bakalım cecemmme tam gazzz hep gazzz o zaten herşeyi herkesden iyi biliyorr da bir anlık bir şeye ihtiyacı var iyi olmuş denk gelmeniz:) güzel haberlerini bekliyorum ceceminnnnnnnnnn...
sen nasılsın kader işler nasıl
Neler olmuş? Dışardayom mobilden sınırlı girebiliyorum dalga gecilmiş sanırım eve gidiyim bakacagım hemen ne olursa olsun kkaderim sakın moralini bozma seninsayende bizimde artık bir umudumuz var
EVET FARK ETTİM OKUYUNCA İLK ANDA KARŞILAŞMANIZ ÇOK İYİ OLMUŞ cecem kısssssssssss bırakma artık yahuuu...zaten kendine tam inanıyor halledeceği vakit ya bir misafiri geliyor kızın yada kendi memlekete gidiyorrrçok geçmiş olsun canım, biraz zaman alıyor ama regl hemende düzene girebilir, herşey yolunda gider inşallah.
canım sayfayı ilk açtığımda yollarımız kesişti cecemle, ama beni bıraktı gitti =( biliyorum herşeyi biliyor inşallah yakın zamanda yeneceğine inanıyorum, kendiside inandığında bitecek bu iş =)