vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

hu huuuuuuuuuuuuuuuu bacımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kıssss

bende bunu merak ediyorum tatlım, hiçbirşey değilde herkes zeytinyağ konusuna takılıyor, bebeyağı, vazelin bile süren var aparatlar mumlar insanlar derman arıyor ya bu kadar tepki vermenin anlamı ne bende hiç anlamıyorum.canım Allah hepinizden razı olsun inşallah biran önce yenersiniz ve yeni isimler ekler bu hadsizlere cevabımızı en iyi şekilde vermiş oluruz.

halen yazmaya devamm ediyolarr çok yükleniyolar birinin dur demesi gerekiyoo canm burasıı kapanmıyoo mu üye dışı ziyaretçilere neyse benım cıkmam lazım görüşürüz

deneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.
seni görmek ne güzel kadercimmm inşallah iyisindirrr cecemide burda görüncee bir selam vermeden geçemedim harikasınızzz.... inşallahhh bende denk geldikçe birilerine yardımcı olmaya çalışırım inşallahhh

gökçeeecimmm ay hoşgeldin nbr kızz nasılsınn özledim vallaa :)))))
ne olsun bacım bizde başka sağlık sorunlarıyla 1 aydır uğraşyoz bunada şükür bakalım.... asıl sen ne yaptın kaderle denk gelmene sevindim açıkcasııı ...haydi güzel haberlerni ver be artıkkkkkk

çok geçmiş olsun canım neyin var Allah şifa versin inş. ya bayadır yoktum ama skype den görüştüğüm arkadaşlarla takılıyordum elab mina sonra birde siteye bakım dedim baktım kaderimden başkası yok sağolsun koşuşturuyor insanların yardımına dedim benimde biraz katkım olsun hem etkileniyorum yazıları okuyunca ay yenmeden gitmicem inşallah bu sefer senide bekleriz canım seninde az yardımın olmadı yani arkadaşlara..

çamur atan kişininn elleri yahuuu

canımın içi ben zaten onlara çamur demek istedim ,yani çamurun elleri olmaz derken, onlar çamur sürmeye çalışmıyor zaten çamurun ta kendisi. senin söylediğini ağırlaştırmak istemiştim

sağolasın bacımmm elab mina anlatmıştır durumumu zaten burdan yazıp milletide sıkmayım... benimde skype üyeliğmi unuttum gitti o bakıma bizim kızlara selam söyle açık olamıyomm hiç inşallah hallderimde yine görüşürüz daha sık.... sende iyi yapmışınn gir tabi etkilenmeyi bırak artık olsu n bitsin bu iş :) anladın sen cecemmmmmmmmm :) kkadere de çokca selammm sende yardım ediyorsundur millete hadi bakalımgüzel heberlerini duyarız inşallahh bacım

canım bende tam sana yazıyordum ceceme yazdığını görünce, sağolasın benide es geçmemişsin, hamdolsun tatlım iyiyiz sen nasıl oldun daha iyi misin?

a.selam söylerim tabi duydum canım demek o yüzden uğraşıyorsun Rabbim yardımcın olsun inşallah çok geçmiş olsun inşallah sonumuz hayırlı olsun..

canım bende tam sana yazıyordum ceceme yazdığını görünce, sağolasın benide es geçmemişsin, hamdolsun tatlım iyiyiz sen nasıl oldun daha iyi misin?
iyim çok çok şükür ilk reglimde başlayıncaa ancaa kendime gelecem bakalımmm... sizlerde iyisiniz inşallahh bu aradaa cecemle denk gelmene ayrıyeten çok sevindimm hadi bakalım cecemmme tam gazzz hep gazzz o zaten herşeyi herkesden iyi biliyorr da bir anlık bir şeye ihtiyacı var iyi olmuş denk gelmeniz:) güzel haberlerini bekliyorum ceceminnnnnnnnnn...

sen nasılsın kader işler nasıl

Neler olmuş? Dışardayom mobilden sınırlı girebiliyorum dalga gecilmiş sanırım eve gidiyim bakacagım hemen ne olursa olsun kkaderim sakın moralini bozma seninsayende bizimde artık bir umudumuz var

a.selam söylerim tabi duydum canım demek o yüzden uğraşıyorsun Rabbim yardımcın olsun inşallah çok geçmiş olsun inşallah sonumuz hayırlı olsun..
aminnnnn cümlemzin yardımcısı olsunnn HERŞEYİN HAYIRLISIII sende egzersizleri hızlandır cecemcikkkkk.....

çok geçmiş olsun canım, biraz zaman alıyor ama regl hemende düzene girebilir, herşey yolunda gider inşallah.
canım sayfayı ilk açtığımda yollarımız kesişti cecemle, ama beni bıraktı gitti =( biliyorum herşeyi biliyor inşallah yakın zamanda yeneceğine inanıyorum, kendiside inandığında bitecek bu iş =)

Neler olmuş? Dışardayom mobilden sınırlı girebiliyorum dalga gecilmiş sanırım eve gidiyim bakacagım hemen ne olursa olsun kkaderim sakın moralini bozma seninsayende bizimde artık bir umudumuz var

tatlım hiç bakma bence insanın sinirleri bozuluyor, aslında onların istediğide bu, ben o sitede bir tane kayda değer yazı görmedim zaten, neden var bilmiyorum ki, acaba o site kurucusunun da karısına kızına küfür edilirse bu kadar kayıtsız kalabilecek mi, resmen küfür edilmiş bize kısaltmalarla.

EVET FARK ETTİM OKUYUNCA İLK ANDA KARŞILAŞMANIZ ÇOK İYİ OLMUŞ cecem kısssssssssss bırakma artık yahuuu...zaten kendine tam inanıyor halledeceği vakit ya bir misafiri geliyor kızın yada kendi memlekete gidiyorrr ama İNŞALLAH 2014 E BU DERTTEN KURTULMUŞ HALDE GİRERRRRRRRRR CECEMCİKKK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…