vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

tamam canım ben oraya yazarım.saol.

canım sen neden kendini aptal gibi hissediyorsun ki. yaşayan bilir bunun sıkıntısını dalga geçeceklerse bırak geçsinler onlardan büyük Rabbim var

haklısın ama, işte ben bu konuda fazla hassasım.

Bu Yapılann haksızlıgaa kesinliklee seyirci kalamıcamm önceliklee size aylarcaa uykularınızz haramm oldumuuuu sevdıgınızz adamın yüüzündeki umutsuzlıugu mutsuzluguu bize hisseettirmedigii endişelerii gördünüzmüü allahım şu alay eden insanların tavaya kızarmtayaa kadar bizi basitt tanıtann algılatann insanlarıı islah etsin allahımm dert verip derman aratsın bedduaa etmek isdemiyorumm kesinliklee de huyumm degildirr elleriniz kırılsaydıda o yzıları yazamasaydınızz allahaa havallee ediyorumm limon sıkarsann hamilee kalammıyomuşuzz allahım o kadar sinir oldum kii şuan yemin ediyorumm ellrım tıtrıyo bu kadrda düşük insan olmaz yaa allahım tekrar söylüyorummm sana havalee ediyorumm ıslah ett.

Al benden de o kadar. Ayip ya, burda psikolojikmen rahatlayip adim atan bircok insan var. Yapamayan da en son careyi terapistlerle devam ediyor.

Ama gelip ayni seylerin dr'larinda uyguladigini da dile getiriyorlar. Nedir bu alayci tavirlar??

Kimse kimseye zorla bisey yaptirmiyor. Kusura bakmayin ama eger sorun yardimci olmaya calisan birine camur atmaksa, herkes once kendisinden sorumludur.

Elestiri yaparken insancil olun, onaylarsiniz yada onaylamazsiniz, begenirsiniz yada begenmezsiniz.Bu ayri bisey ama alayci tavrinizi sergilemeniz sizi yansitir haberiniz olsun.

Tutku arkadasim alinti yapip, yazdiklarina eklemek istedim..

canım sen neden kendini aptal gibi hissediyorsun ki. yaşayan bilir bunun sıkıntısını dalga geçeceklerse bırak geçsinler onlardan büyük Rabbim var

biridee yazmışkiii vajinayıı dırek yazıyosunuzz p niyee p diye yazıyosunuzz diyoo sitenin adı kadınlar klübü adı üstünde kadınlar var ve hepsinde bir vajina var demi ? tabi araya giren kendinii kadından hisseden erkekler varmı bilemem o onlarınn kendilerinee kalmışş penis i p diye yazmamızz normall degilmii aa çok ayıp ediyolarr ama :)

bi söz vardırr zatenn bilirmisin bilmem Çamur mu sürmek istiyorsun birinin duygularına; önce senin ellerin kirlenecek! ... :))

işte diyorum ya kapasite meselesi, nüfus cüzdanında kadın erkek seçeneği var, koysunlar insan diye bir seçenek kimin ne olduğunu bilelim bunlar rahat rahat böyle konuşuyorlar nasıl bir site nasıl yöneticiler var anlamadım. ben şimdi insan dedim ya kesin yasak alırım , Allah razı olsun bizim kk bu konuda çok iyi biraz dozumuz fazla olsada =) olsun disiplin iyidir.

Son düzenleme:
Bitanemm kaderimm sen sakın üzülmee moralini bozmaa bak ben ilk okudugmdaa kafam bozuldu ama geçdii şimdii çünkü basitlerle basitleşmemekk lazım kimbilirr ne dertlerii vardaa kendilerini böle avutuyolar çünkü kimsee aslında bu hastalıgın ne oldugunu bilmedenn sadece dkkatını çekdiği bi kaçç kelimee dışında bişey bilmedikleri göz yaşlarınıı umutsuzluklarıı ufacık bişeyde nasıl mutlu olduklarını bılmıyolar burdaki insanların o kadar çaresizlerr kii bölee öneml, bi konuylaa alayy edebiliyolar.. Burda biirde kimse zeytin yagından şikayetçi degil kaç kişinin duasınıı aldınn kimse kimseyide yag sür diyee zorlamıyo kayganlaştırıclar var gitsinler onlardan faydalansınlar sen canını sıkma tamam mı biz seni seviyoruzz :)

aynen disiplin iyidirr hakkatenn ınsanları bu kadar rencıde edıcı konusulamamsıı lazım nasıl biyer orası yaa

inşallah canım benim benimde inancım bu konuda tam yani bu sefer olcak inşallah tabi azim cesaret lazım Allah senden razı olsun maşallah çoğu kişinin yardımına koşuyorsun..

canım verdiğin cevabı okudum ve inan yine sana dua ettim. hiç bıkmadan usanmadan bizim için çabalıyosun canım ya valla sen cennetliksin dualarım seninle bizi yalnız bırakmadığın için Allah razı olsun

kesinlikle katılıyorum canım..

ve şu ziyaretçi akımına gelince başta şaşırdım olaylardan haberim yok tabi bi baktım birileri saçmalamış yazık diyorum başka birşey demiyorum kim böyle birşeyle dalga geçebilirki insanlar duygularını yitirmiş illa başlarına aynı olay gelmesimi gerekiyor bizleri anlamaları için anlamıyorum yazıklar olsun bu düşüncede olan zavallılara.. kaderim canım hiç takma kafana bırak dalga geçen olsun bırak anlamayan olsun ya Rabbim görüyor herşeyi biz aynen yolumuza devam ediyoruz bu yağ konusuda bu insanları neden bukadar gerdi anlamıyorum ya öf sıktı ama artık..!

üzüldüm canım ister istemez yazdıklarım öyle kolay anlatılabilecek birşey değil ki, bende biliyorum komik bir anlatım farkındayım, ama her yeni birşey duyduğumda aklıma geldiğinde olduğu gibi yazıyorum.bende sizi çok seviyorum, kendi derdimize yanmamıza bile izin vermiyorlar ya Allaha havale ediyorum onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…