iyiyim bebeğim sen nasılsın =) vay beee ziyaretçi sayısını diğer sayfada bile görmemiştim.
hakkaten ya
Ekşi Sözlük'te başlığı açılmış da o yüzden.
https://eksisozluk.com/vajinismusu-zeytinyagi-ile-yenmek--4131144?day=2013-11-30&p=1
bende burda görünce hemen o tarafa bakdım 10 ziyaretçi
canım benim Allah razı olsun ne kadar tatlı ne kadar duyarlı arkadaşlarım var benim ya =) ne mutlu bana valla.cennetlik olmak öyle kolay değil ki kuzum nerdeeee. insan içinden gelmeyen, zorla yaptığı birşeyde belki sıkılabilir ama siz beni bunaltsanız keşke hiç soru bile sormuyorsunuz ki.inan sizden asla sıkılmam.benimde dualarım sizinle canım. Allahım inşallah bugün yarın bu sıkıntıyı aşmanızı nasip etsin inşallah.
inşallah cnm benim seninle okadar umutlanıyoruzki aşıcaz inşallah
merhaba arkadaşlar ben egzersiz yaparken aparatın ucunu ince tutmuştum ilerisi kalındı böyle olur sandım.eş denemsinde p.. in ucu kalın geldi yapamadım,pozisyonlada ilgili sıkıntılarımız var maalesef.tekrar egzersize başladım ve ucunuda kalınlaştırdım 8 9 cm yaptım.aparatın ucu inceyken kayıp gidiyordu kalınlaşınca sokamadım çok üzgünümbiraz ugraştıktan sonra 3 4 cm ilerledi daha fazla ilerlemedi ve yanma hissettim.egzersizim bitti hala yaniyor orası.ucu inceyken hiç yanma hissetmemiştim.sunu öğrenmek istiyorum aparatın ucunu kalınlaştırdıgınız zaman sizinde böyle sorunlarınız oldu mu,yanma,ilerletememe vs. egzersiz yaptıkça ilerlermi.lütfen benim yüregime su serpin,yoksa umudu kırılacak.oysa çook umutluydumm
Bu arada madem başlık ilgini çekti sevgili ekşici kardeşim bir-iki bir şey karalayayım buraya...
Senin için her şey goygoy malzemesi, farkındayız. Sen nutella kavanozunla orgylerin, doggy styleların dibine vuruyor olabilirsin. Ama senin için "gülmekten sandalyeden düştüğün" konu başlığının içeriği, burada yüzlerce insanın kabusu. Evet, bu insanlar değil zeytinyağı "porçöz geçiriyor" dense, deneyecek kadar çaresiz.
Başlığını açıp, dalga geçerek bu insanların umutlarını kırdığın için çok teşekkürler. Telkinlerini ve ön sevişmeni de alarak gidip bi' çay koymanı yürekten diliyorum.
Sevgiler,
bizim umutlarımız birilerinin alay konusu olmuş baksana
arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...rimizle-vajinismusu-yenelim.html#post32887275 burda egzersiz konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir arkadaşlar. ben egzersiz hiç yapmadığım için sadece söyleyeceğim, diğer arkadaşlar da dönemsel bu sorunları yaşıyor, yavaş yavaş ilerleme oluyor ama, yanma hisside kuru kuru yada yeterince kayganlık sağlanmadan ilerletmeye çalışırsan tahriş olur ve dolayısıyla yanma batma hissi oluşur.
aman canım ya boşver. bizim derdimiz bize yetiyor. rabbim kimseye vermesin bu sıkıntıyı. bizde kurtulalım tez zamanda sen bakma onlara canım benim
Allah razı olsun söyleyecek söz bırakmamışsın ama anlayacak kadar kapasite olmadığı zaten yazdıklarından belli o insanların.sadece sinir bozmaktan başka işe yaramıyor. ziyaretçi sayısını görünce bize daha rahat ulaşabiliyor artık insanlar dedim sevindim ama bir yandan da bu kadar vajinismus yaşayan insan var mı diye içim sızlamıştı. Allah bu sorunu yaşayanlara şifa versin, o insanlarada akıl fikir versin ne desek boş.
kkaderim çok saol okudum burayı daha fazla yağ kullanırım bundan sonra.egzersiz yapıp benim derdimi çekmiş arkadaşlar,bu sorun geçici mi ve neler yaptınız bilgi verin ltütfen.
Amin, ne diyeyim...
siz nasıl farkettiniz ekşi sözlükte konu açıldığını, keşke görmeseydim gerçekten can sıkıcı bir durum.
bununla alay eden insana versin ne deyim, kimse yaşamasın diyoruz ama yazdıklarını bir oku insanın tepesi atıyor. alay ettikleri her maddeyi silmek geliyor içimden utanıyorum, zaten utanıyoruz burda birşeyleri bu kadar açık yazmaktan.yazdığım herşeyle alay edilmiş, kendimi aptal gibi hissetmeme neden oldular evet ama bu çaresizliği dilerim onlarda yaşasın.