denemeye açlıştık 2 kez ama yaklaştıramıyorum bile..kriz geçirdim korkudan 2. denememizde...ama artık korkularımın üstüne gitmeliyim. senin adına çok sevindim canım benim inş her şey daha iyi olur :)
seni dövmeye kimsenin gücü yetmez canım sitemi dövecek özel koruma ayarlarız =) yok yok sen azimlisin artık farkındayım, herkesin bir hikayesi var, vaji deyip geçmek doğru değil, kimse kimsenin bilinç altında neler yatıyor bilemez o yüzden kimseye kızmaya hakkımız yok, sadece üzülürüm ben senin için çünkü bittiğinde sevinçle birlikte neden bunca zaman beklemişim üzüntüsünü yaşayacağını bildiğim için. ama senin bu defa dönüşün muhteşem oldu ben farkındayım ve yapacağına inanıyorum.
şaka şaka canım alınmadım tabi, gençmiş annen ama ben saygıdan öyle söylemiştim
hayy allahhh yaa üzüldüm şimdii sen 25 lik fıstıksın ama
aklımda kaldı bak bu saatteee
canım verdiğin cevabı okudum ve inan yine sana dua ettim. hiç bıkmadan usanmadan bizim için çabalıyosun canım ya valla sen cennetliksin dualarım seninle bizi yalnız bırakmadığın için Allah razı olsun
Kızlar dün gece 2 parmak denemesi için işe başladık.önce tek parmakla alıştıralım bi dedik.ama tek parmağı girdirince batmalar hissettim ıkınmama ve rahat olmama rağmen.birde eşimin parmağı hep iltihap gibi bi akıntı oldu.ayrıca bendende aynı bu sıvıdan aktı..nedirki bu?..benzer durum yaşayanınız varmı?..2 parmağa falanda gecemedik tabi böyle olunca
Kızlar dün gece 2 parmak denemesi için işe başladık.önce tek parmakla alıştıralım bi dedik.ama tek parmağı girdirince batmalar hissettim ıkınmama ve rahat olmama rağmen.birde eşimin parmağı hep iltihap gibi bi akıntı oldu.ayrıca bendende aynı bu sıvıdan aktı..nedirki bu?..benzer durum yaşayanınız varmı?..2 parmağa falanda gecemedik tabi böyle olunca
canım yağ sürdükten sonra mı oldu? bu arada akıntı süt kesiği gibi değilse, uzun süreli kaşıntı yanma olmuyorsa , koku yoksa mantar değildir, vajinanın en iyi temizleyicisi kendi sıvısıdır diyoruz ya hep, yabancı cisimlerle falan uğraşınca gelen sıvı olsa gerek.benzer durum yaşayanlar var.parmakla deneme yaptığında hangi pozisyonda oluyorsun, dümdüz uzanıyorsun belinin altına yastık koyuyorsun, doğru mu?
bu arada canım yağ kullandın işin bitti ya mesela sabunla falan yıkamaya çalışma vajinayı, sadece peçeteyle sil tamam çünkü vajina kendi kendini temizler zaten.
yağı daha 1 defa kullandık canım onun yüzünden olacağını zannetmiyorum.akıntı bozuk süt gibi diyim..durma şeklimde oturur konumdayım canım bacaklarım açık şekilde..yanlış mi
ya bende iltihap vardı zaten yazın doktora gittiğimde fitil falan verdi..ama ilaçların yarısını bitirmeden adet oldum öyle yarıda kaldı ilaçlar.tedaviyi tamamlayamadım yani
bozuk süt gibiyse mantar olma ihtimali var tatlım,geçmiş olsun, korkma dr a git mutlaka ihmal etme, ilaçla düzelecek birşey, mantar zaten dar çamaşır kullandığında bile oluşabilen birşeymiş.
sırt üstü uzanıp bacaklarını yana açarsan daha rahat olursun canım, hatta ben tek bacağımı bir parça yana sarkıtmıştım, öyle rahat hissediyorum kendimi, bacaklarımı kapatmayım diye ordan da güç aldım falan.
Çok sağol kaderim yardımların için Allah razı olsun..peki parmağa devam edeyimmi yoksa önce doktoramı görüneyim.bulunduğum ilçedede kadın doğumcu yok ile gitmem gerekecek o da baya zaman alacak gbi
Ben 438 ziyaretci görüyorum şuan.. Gel arkadaşım geeelll :)))
582 rekora gidiyoruz:)off bu nee yaa ılk defa görüyorum :)
Ben mi yanlış görüyorumm yoksa 111 tane ziyaretçi mi varrr
582 rekora gidiyoruz:)
Kaderimm nasılsın tatlım