vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

huhuuu ben geldim annem bende o yüzden giremiyorum pek bugün topluca okudum gurbetçi kardeşimiz yenmiş çok sevindim darısı başımıza yine umutlandım onu görünce ama oda burdan destek olsun bizlere. yeni yendiği için bizi anlayacaktır. hepinizi seviyorum vajisiz günler diliyorum :)

hoş geldin tatlııımm =) darısı başınıza canım benim bir kişi daha var burdaki yöntemle yenmiş ama yan sayfayayazmış bende eklemedim listeye, aslında bizim yöntemi kullanan çok kişi var arkadaşlar, ama diğer sayfada konuşulduğu için buraya yazmıyorlar, kimiside yendikten sonra yazma gereği bile duymuyor yendiğini bilemiyoruz. o yüzden emin olun çok kişi bu şekilde aşıyor.siz umutlarınızı hep taze tutun.

Kizlar beklenen an geldi reglim bitti bu aksam ilk denemeyi yapmak icin sabirsizlaniyorum tavsiyeleriniz neler

eveeet hadi bakalım bismillah deyip işe koyulma zamanı =) canım şimdi deneme yapmıştın değil mi hatırlatsana bana bir.

deneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.

öncelikle merhaba . bende vajinismus belasıyla uğraşıyorum bugün bu siteye üye oldum yazdıklarınızı okudum zeytinyağından bahsetmişsiniz ? ne kadar süre snra yendiniz bunu merak ediyorum ? parmak egzersizi falan öneriyorlar onu yapamaıyorum ben. sizde yapamadığınzı belirtmişsiniz bu egzersizleri acaba zeytinyağ ile denerken ne farklılık oluyor da yapılabiliyor? beni bilgilendirseniz çok sevinirim teşekkürler

eveeet hadi bakalım bismillah deyip işe koyulma zamanı =) canım şimdi deneme yapmıştın değil mi hatırlatsana bana bir.

Tam yapamadım canim ama kendimi hazır hissediyorum burda okuduklarımdan sonra bu aksam bole birden denemek istiyorum eger olmazsa başlıcam egzersizlere ?

öncelikle merhaba . bende vajinismus belasıyla uğraşıyorum bugün bu siteye üye oldum yazdıklarınızı okudum zeytinyağından bahsetmişsiniz ? ne kadar süre snra yendiniz bunu merak ediyorum ? parmak egzersizi falan öneriyorlar onu yapamaıyorum ben. sizde yapamadığınzı belirtmişsiniz bu egzersizleri acaba zeytinyağ ile denerken ne farklılık oluyor da yapılabiliyor? beni bilgilendirseniz çok sevinirim teşekkürler

merhaba hoş geldiniz arkadaşım, ben 4 ay kendi kendine olmasını bekledim arkadaşım sonra anestolle denedim kas gevşetici aldım olmadı, jel sürdüm hemde nerdeyse kutunun yarısını sıktık olmadı, egzersiz yapmadım evet, çünkü dr a seans versede bizim o kadar para dökecek durumumuz yoktu.o egzersizleride ne kadar aradıysam kısmet değilmiş bulamadım. bu siteyi yendikten sonra buldum ben.5. ayda jelde olmayınca aklıma direk yağ geldi, aslında yoğunluğu yüzünden, hani kabız olunca yağ içirirler ya =) aklıma gelen şey buydu, içmek olmayacağına göre sürmek dedim =) yağ çok yoğun ve zeytinyağ doğal olduğu için vajinaya zararı olmaz diye düşünmüştüm, hakkaten deneyen her arkadaşta yağ gerçekten çok iyi diyor. ben yağ ile ilk deneme yaptım ve aştım, şunu söyleyim kimse önermediği için işe yarayacağını bilmeden denedim, ama çok kaydı deneme esnasında, malum yağlı olunca p yi yerleştiremeden kayıyor, tam bırakacakken eşim devam et dedi, iyiki de demiş, ben o gün bıraksam asla işe yarayacağını bilemezdim.

Tam yapamadım canim ama kendimi hazır hissediyorum burda okuduklarımdan sonra bu aksam bole birden denemek istiyorum eger olmazsa başlıcam egzersizlere ?

canım bak yağı mutlaka vajina içine sürdür ama ve şunu söyleyim parmak girdiğinde gelgit yapıyorsun ya ileri geri, sonra orta parmakla sonra eşin sana söylemesin bile çıkarıp tekrar yağa batırıp tek parmaktan sonra iki parmağıyla denesin, sonra alışıyor ya orası gelgit yapıncada alışıyor işte o zaman hemen p denemesi yap elinle tutarak biraz girişi sağla ıkınarak, parmakla alıştığı için biraz açık kalıyor sanki vajina girişi, p girişi kolay olur hemen konuşmadan girdireye çalışın.en rahat olduğun pozisyonda.

çok güzel yazmışsın canım yaa.ellerine sağlık... insanoğlu işte bazen öyle takılıp kalıyoruz ki elimizde olmadan korkak insanlar haline geliyoruz. en azından ben böyleyim benim tek sorunum KORKU.YA ACIRSAAAA KORKUSU....yoksa çok şükür herşey tamı,sevdiğim insanla evliyim,sağlıklıyım insanın başka ne isteği olabilirki

tamam hadi ozaman asmak şcşn geriye engelin kalmadı ki:KK70:

merhaba hoş geldiniz arkadaşım, ben 4 ay kendi kendine olmasını bekledim arkadaşım sonra anestolle denedim kas gevşetici aldım olmadı, jel sürdüm hemde nerdeyse kutunun yarısını sıktık olmadı, egzersiz yapmadım evet, çünkü dr a seans versede bizim o kadar para dökecek durumumuz yoktu.o egzersizleride ne kadar aradıysam kısmet değilmiş bulamadım. bu siteyi yendikten sonra buldum ben.5. ayda jelde olmayınca aklıma direk yağ geldi, aslında yoğunluğu yüzünden, hani kabız olunca yağ içirirler ya =) aklıma gelen şey buydu, içmek olmayacağına göre sürmek dedim =) yağ çok yoğun ve zeytinyağ doğal olduğu için vajinaya zararı olmaz diye düşünmüştüm, hakkaten deneyen her arkadaşta yağ gerçekten çok iyi diyor. ben yağ ile ilk deneme yaptım ve aştım, şunu söyleyim kimse önermediği için işe yarayacağını bilmeden denedim, ama çok kaydı deneme esnasında, malum yağlı olunca p yi yerleştiremeden kayıyor, tam bırakacakken eşim devam et dedi, iyiki de demiş, ben o gün bıraksam asla işe yarayacağını bilemezdim.

yanıtladığın için teşekkür ederim .bende 1 yıllık evliyim bir türlü birleşme olmuyor eşim çok anlayışlı o sayede biraz daha rahatım dediğin gibi 2-3 günde tedavi eden yerler var ama çok pahalı en azından şimdilik bizim için öyle :KK43: zeytinyağ denemeyi düşünüyorum bi zarar vereceğini sanmam yenilen bişey sürülünce neden zarar versinki :) seninde egzersiz yapmadan bunu yapabilmen bana referans oldu :) ben fazla dokunamıyorum ama acaba yapabilir miyim bu şekilde onu bilmiyorum.

canım bak yağı mutlaka vajina içine sürdür ama ve şunu söyleyim parmak girdiğinde gelgit yapıyorsun ya ileri geri, sonra orta parmakla sonra eşin sana söylemesin bile çıkarıp tekrar yağa batırıp tek parmaktan sonra iki parmağıyla denesin, sonra alışıyor ya orası gelgit yapıncada alışıyor işte o zaman hemen p denemesi yap elinle tutarak biraz girişi sağla ıkınarak, parmakla alıştığı için biraz açık kalıyor sanki vajina girişi, p girişi kolay olur hemen konuşmadan girdireye çalışın.en rahat olduğun pozisyonda.
Sagol canim benim cok heyecanlıyım :)

canım benim Allah razı olsun, bende yaparım da çok yemiyorum artık pasta =) yoksa bebek olmadan yuvarlacııkk olucam :KK14:ama yemiş kadar oldum teşekkür ederim kuzucum =) anneye slm lar ellerinden öperim.hadi sana kolay gelsin canım.

teşekkürr ediyorr canımm onunda sana selam ıı var :) da çpok yaşlı degil ellerinden öpme bence kızabilirr :KK23:

kız ceceem döveyim mi seni he :KK4::KK47: ne zaman yenmeyi planlıosun bacım bak kız ben bisey yok diyosam yok ıkınıver gitsin anaaaaam.

hatta bak bir öneri daha... bol bol jel sür yatakta sen doggy style olarak otur. yanı dızlerını kır sonra belını kır. eşin de arkadan yanaşsın. öyle çok çok kolay giriyor en rahatı böyle bence. artık kızıyorum ha zeytinyağı falan da sürme lütfen ph dengeni bozma!

yok neden kızayım ki sana. sen yardım etmeye çalışıyorsun ve gördüğüm kadarıylada hergün bir çok kişiye cevap veriyorsun. fakat ben zeytinyağı mucizesine inanmıyorum. en azından gerçek vajinismus hastalığını tek başına zeytınyağı yardımcı olamaz. kafada biten bir şey.

dövebilirsin canım zaten yakında bütün site dövecek beni :)) ah canım sende bu yollardan geçtin bilirsin bu psikolojiyi işte o bi anlık cesaret bana ne zaman gelicek bilmiyorum inş. kısa zamanda gelirde bende kurtulurum bu arada yağ meselesine gelince valla yeniyimde kız ister yağla ister tuzla ister şekerle hiç farketmez yeterki yeniyim ya vaji az bozulsun bozulacaksa bişiy olmaz birde yağ olayı benimde eşimin de çok hoşumuza gitti jelle yapamadıklarımzıı yağla yapabiliyoruz ciddi kayganlık ve farklı bişiy sağlıyo saglıyo kolay hissettiriyor bi yenelimde sonra zaten kullanmayız :))

yanıtladığın için teşekkür ederim .bende 1 yıllık evliyim bir türlü birleşme olmuyor eşim çok anlayışlı o sayede biraz daha rahatım dediğin gibi 2-3 günde tedavi eden yerler var ama çok pahalı en azından şimdilik bizim için öyle :KK43: zeytinyağ denemeyi düşünüyorum bi zarar vereceğini sanmam yenilen bişey sürülünce neden zarar versinki :) seninde egzersiz yapmadan bunu yapabilmen bana referans oldu :) ben fazla dokunamıyorum ama acaba yapabilir miyim bu şekilde onu bilmiyorum.

rica ederim canım ne demek.eşimizin anlayışı hem artı hem eksi malesef, artı olması psikolojimizi bozmuyor çok güzel, ama anlayışlı olduğu içinde biz kaçabildiğimiz kadar kaçıp erteliyoruz ama siz bunun farkındasınız ve çözüm arıyorsunuz bu çok güzel.canı dr a da sordum ben, ilk sayfada yazmıştım, zararı olmaz ama varsın mantar yapsın vajiyi çözsünlerde, mantar ilaçla geçecek birşey dedi, fazla değil 2 kere kullandım ben ama daha fazla kullanmayın dediğim halde egzersizde kullanan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla zararını değil faydasını gördüler.tatlım ben hiç dokunamıyordum hatta şuan 1 sene oldu parmağımı afedersin girdiremem ama anlattığım şekilde yaptım, çok korktum ama denedim acımayıncada yavaş yavaş bıraktım kendimi, yapamam demek yerine denedim ve gördüm.

aleyküm selam tatlım. tabi tabi ben yaşlıyım ya :KK14: ondan ellerinden öpemem değil mi:KK19:

yoooooooooooooooooooooooooo :KK1: hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlış anladınnn annem 43 yasındaa şakasına dedim :KK70: hii kıyamammm alındınmı :18::18::18::18:

dövebilirsin canım zaten yakında bütün site dövecek beni :)) ah canım sende bu yollardan geçtin bilirsin bu psikolojiyi işte o bi anlık cesaret bana ne zaman gelicek bilmiyorum inş. kısa zamanda gelirde bende kurtulurum bu arada yağ meselesine gelince valla yeniyimde kız ister yağla ister tuzla ister şekerle hiç farketmez yeterki yeniyim ya vaji az bozulsun bozulacaksa bişiy olmaz birde yağ olayı benimde eşimin de çok hoşumuza gitti jelle yapamadıklarımzıı yağla yapabiliyoruz ciddi kayganlık ve farklı bişiy sağlıyo saglıyo kolay hissettiriyor bi yenelimde sonra zaten kullanmayız :))

seni dövmeye kimsenin gücü yetmez canım sitemi dövecek özel koruma ayarlarız =) yok yok sen azimlisin artık farkındayım, herkesin bir hikayesi var, vaji deyip geçmek doğru değil, kimse kimsenin bilinç altında neler yatıyor bilemez o yüzden kimseye kızmaya hakkımız yok, sadece üzülürüm ben senin için çünkü bittiğinde sevinçle birlikte neden bunca zaman beklemişim üzüntüsünü yaşayacağını bildiğim için. ama senin bu defa dönüşün muhteşem oldu ben farkındayım ve yapacağına inanıyorum.

yoooooooooooooooooooooooooo :KK1: hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlış anladınnn annem 43 yasındaa şakasına dedim :KK70: hii kıyamammm alındınmı :18::18::18::18:

şaka şaka canım alınmadım tabi, gençmiş annen ama ben saygıdan öyle söylemiştim :KK24:

X