vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

helal olsun canım sana aferin, işte burda olay anlamazsın bile, gevşediğin an, nefes veriyorsunda gevşek bırakıyorsun ya o zaman kayıp gider iki parmağı bile olur, o esnada p bile olur

hergün çalışmak var artıkınnn :)) yenene kadar he huuu

diğer sayfayada yazmaya çalışıyorum ama bazen yetişemiyorum malesef =( yaşlandım galiba kuzum ya.hoş geldin ne yapıyosun. pasta yok mu =))

ne pastaa mı ısdedıı canınn yaparım ben hemenn :)))) yemeklerr benı bekler mutfagım benı beklerr yemin töreni bitmişş gelirler birazdan mutfakk yolu gözüktüü ama hoşuma gidiyorr misafir agırlamakk allahdan annem yanımdaaaaaaaa :)

canım benim Allah razı olsun, bende yaparım da çok yemiyorum artık pasta =) yoksa bebek olmadan yuvarlacııkk olucam ama yemiş kadar oldum teşekkür ederim kuzucum =) anneye slm lar ellerinden öperim.hadi sana kolay gelsin canım.

inşallah canım kendini şartlandırma ama bir parmak olacak diye, alışınca iki parmak bile oluyor peşpeşe.

devam edicez her gün biraz biraz bi gün bi çok olucak ve bitecek :)) iyi ki varsınız burayı bulduğum için o kadar mutluyum kii

her daim başındayım pcnin yaa kim ne yapmış takip edeceğim diye :)

Son düzenleme:
devam edicez her gün biraz biraz bi gün bi çok olucak ve bitecek :)) iyi ki varsınız burayı bulduğum için o kadar mutluyum kii

her daim başındayım pcnin yaa kim ne yapmış takip edeceğim diye :)

canım bak eşinin sadece bir parmağını aldınya, gelgit yapsın parmağıyla ileri geri çıkarmadan, sonra birkaç kez böyle yaptıktan sonra çıkarsın tekrar yağa batırsın parmaklarını orta parmağını denesin hatta sana söylemesin şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye, sen bu esnada hep salavat getir rahatla, başka şeyler düşün, ileri geri yaptıktan sonra iki parmağını girdirsin ama sana yine söylemesin tamam mı olana kadar.o esnada zaten vajina rahatlıyor ya, hatta sen parmakları bir kendini sıkar gibi yaparak sık bırak birkaç kez, sanki o kasları komtrol altına alır gibi. vajina girişi açık kalıyor adeta bir süre o zaman işte p yi çok rahat girdirebilirsin bu denemelerin hemen peşinden

hoş geldin kuzuuummm =)

aaa bu msj da gitmemiş yarım saat oldu ya =(

Hoşbuldum canıım bugun benimde basım kalabalık. İşe gitmiyorum diye seviniyodum misafir yagmuruna tutuldum:))
Canım ben sana seyi soracam dün denedik parmagı ama girişte hala cok acı hissediyorum. Girdiği an bitiyor agrı ama girene kadar ölüuyorum

ilk giriş sırasında ıkınıyor musun peki tatlım? birde yağı azıcık sürmesin eşin yanlış yerede itmesin sen ıkındığın an girdirsin,ay misafirde ne zamanlama yapar gelmek için =( Allah kolaylık versin kuzum.

Son düzenleme:
Cok kasıyorum kendimi rahat bırakamıyorum hala.. Ikınıyorum ama sankı ıkınamıyormussum gibi geliyor bana tutupda yapısacak yer arıyorum gireceginde. Ama bir anlık girer girer hissetmiyorum bişey serbest bırakıyorum kendimi.. Bol bol da batırıyor yaga sanırım cok kasıyorum kendimi
Misafır konusunda seninle hemfikirim canım tam dinleneyim derken.. Neyse misairde evin bereketi :))

tamam canım artık yaptı ya eşimde umutlu sanırım önceden parmak konuşamıyorduk bile akşam kendi söyledi deneyelim diye sevindim ona da cesaret geldi artık hepsini deneriz :)) arkadaşlar diyor ya ıkınamıyorum bende öyleyim ne yazık ki ama olsun denemeye devam :)

ay canım benim çok sevindim ya rsmen kendim yapmış gibi duygulandım ya inş bizde başrabiliriz canın acıdımı

huhuuu ben geldim annem bende o yüzden giremiyorum pek bugün topluca okudum gurbetçi kardeşimiz yenmiş çok sevindim darısı başımıza yine umutlandım onu görünce ama oda burdan destek olsun bizlere. yeni yendiği için bizi anlayacaktır. hepinizi seviyorum vajisiz günler diliyorum :)

canım normal bende şimdi mesela parmağıyla eşim denese, ilk başta kasarım kendimi, ama eşinizle denemeden önce ıkınmayı kavramaya çalışsanıza isterseniz oturduğunuz yerde deneyin, vajinanın dışa doğru itildiğini hissedin
ayna karşısına geçin varsa öyle büyük bir ayna, eşinizin parmağı girdiğini görme şansınız varsa, girdiğini görmek olumlu sonuç verebilir.

ıkınamadığınızı sanıyorsunuz ama bazen çok ara verince bende ıkınmakta yardım alırım biliyor musunuz? şşşttt aramızda kalsın bende bazen sanki ıkınamıyormuşum gibi geliyor o zaman. bu arada bana bakmayın ben çok aşırı ara veriyorum bizim işler çok yoğun o yüzden.panik yapınca da ıkınamadığını sanıyor insan, sadece ıkınmak değil nefes verirken gevşediğiniz zaman var yaderin derin nefes alıp verdiğinizde, tamamen gevşek bıraktığınızda ıkınmaya ihtiyaç zaten kalmaz, ama ister istemez kasınca ıkınmak lazım.

Bende artik ertelemememk ve baslamak istiyorum

arkadaşım hoş geldiniz, vajinismusu arkadaşlar egzersizle aşmayı deniyorlar ancak ona alternatif olarak bende zeytinyağ ile birkaç deneme yapıp daha sonra eğer başarılı olamazsanız çok fazla denediğiniz halde olmazsa, egzersizlere başlayın diyorum. ne durumdasınız korkularınız neler paylaşır mısınız? zar mı? acıması mı? nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…