vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

ben birkaç gün önce de yazdım. ben bu şekilde hamile kaldım şimdi hamileyim diye egzersizleri deneme dediler:KK43: benim zar dahil herşeye korkum var kendime bakmaya bile

kızlık zarın gidince mi hamile kaldın ki ??:KK17:

:)))) evt bende ıkındım sanıp ıkınmamış olabilirm o an bildiğim herşeyi unutuyorum :KK17: herkes ıkınıp rahat olduğunu yazıyor bende de tam tersi. illa bişi muhalefet olacak :)))) kabız gibi diyor ya kaderim ıkına ıkına olacaz bu gidişle :26: buarada ben seve seve sana eşlik ederim zil takıp oynamada valla sabaha kadar oynarım.

=))) ıkınma alıştırması yapalım o zaman şimdi, ayna karşısına geçin, ıkınarak orda ki delikcik açılıyor mu minnacık ona bakın.aman kabız olmayın fazla zorlayıpta fıtık olmayın sakın Allah korusun, ben söylerken de onu aklımdan geçiriyordum biliyor musun. çok ıkınıpta zorlamasalar bari falan =)

ben varım yeni sadece okuyup belki cesaret ederim diye bekliyorum:KK43:

hoşgeldiniz;

kaderimin dediği gibi sadece okumayın anlatın anlattıkça cidden o kadar çoğaldık ki biz burda bende yeni üyelerdenim. 1 hafta oldu ama kattetiğim yola bakarsanız keşke daha önce üye olsaydım dedirtti. çünkü başta kaderim olmak üzere tüm değerli arkadaşlarımın sayesinde çok yol aldım ben. burda kardeşlik ortamı var sanki birbirini tanımayan ama yıllardır tanıyormuş gibi birbirine yardım etmek için çırpınan insanlar var. yenen yenmeyen herkes kenetlenmiş biribirine destek oluyor,yenenleri geç yenmeyenlerde kendini bırakıp karşıdakine cesaret vermeye çalışıyor düşünün böyle bir yer burası. anllatıkça açılıyor insan sonra aaaaaa ben ne kadar açık yazmışım diye bir utanıyıor sonra da amannnn iyi yaptım diye düşünüp rahatlıyor. (en azından bende böyle:26:) umarım sizde bu kervana katılırsınız

okuyorum ve inanılmaz ama sürekli cesareteniyorum. inanılmaz diyorum çünkü ne resimlere bakabiliyorum nede dokunabiliyorum okurken içim kalkıyor.ama bu parmak olayı bana daha çok korku veriyor.inşallah herkes bu sorunu bir an önce aşar. bu arada yanlış anlamadıysam sende mi hamilesin yada doğum mu yaptın

canım hepimiz için ürkütücüydü ama egzersizden daha kolay en azından bir kereye mahsus eş parmağıyla yağ sürüyorsun oraya, sırf kayganlaşsın diye, ama biliyor musun hiç acımıyor,arkadaşlar biraz daha cesaret toplamak için birkaç kez eş parmağıyla deneme yapmayı tercih etti.,ben hamileydim tatlımda malesef bebeğimin kalbi durunca bebeği almak zorunda kaldılar.

canım hepimiz için ürkütücüydü ama egzersizden daha kolay en azından bir kereye mahsus eş parmağıyla yağ sürüyorsun oraya, sırf kayganlaşsın diye, ama biliyor musun hiç acımıyor,arkadaşlar biraz daha cesaret toplamak için birkaç kez eş parmağıyla deneme yapmayı tercih etti.,ben hamileydim tatlımda malesef bebeğimin kalbi durunca bebeği almak zorunda kaldılar.

çok üzüldüm inşallah allah hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eder. hatırlattığım için de özür dilerim:KK43: eşim bir keresinde zorla beni ağlata ağlata parmak soktu ve daha kötüye gitti herşey bu yüzden parmaktan p den korktuğumdan daha çok çorkuyorum. samimiyetiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iiki varsınız

=))) ıkınma alıştırması yapalım o zaman şimdi, ayna karşısına geçin, ıkınarak orda ki delikcik açılıyor mu minnacık ona bakın.aman kabız olmayın fazla zorlayıpta fıtık olmayın sakın Allah korusun, ben söylerken de onu aklımdan geçiriyordum biliyor musun. çok ıkınıpta zorlamasalar bari falan =)

çok abes olacak ama işe yarasında fıtığa bile razıyım ne yapayım. ya dediğini yaptım biliyor musun? evdeyken aynanın karşısına geçtim ıkındım ıkındım ıkındımmmmmmmm minicik bişi gördüm ama sanki ıkındıkça dışa doğru kapanıyor ya da ben yanlış yeremi baktım acaba:KK17: dün bir arkadaş ıkındıkça orası kocaman açılıyor demişti ben mi yanlış anladım öyle açılma görmedim:26:

hahahaaaaaaa;

ay çok güldüm d:KK52:
derse desin hadsizzzz sen beni aramada derim bende ;

sen bana muhtaçsın haddini bil otur derim (nasıl bir güven geldiyse bana artık bakar mısın):KK17:

aklıma ne geldi bak,karikatür vardı iki çocuk var, erkek diyor ki sende benimkinden yok =) kızda diyor ki
-annem dediki büyüyünce benimkiyle istediğim kadar seninkinden bulabilirmişim :KK1:ya dile getirilince çok salakça ama karikatürü gördüm çok güldüm.

çok üzüldüm inşallah allah hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eder. hatırlattığım için de özür dilerim:KK43: eşim bir keresinde zorla beni ağlata ağlata parmak soktu ve daha kötüye gitti herşey bu yüzden parmaktan p den korktuğumdan daha çok çorkuyorum. samimiyetiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iiki varsınız

aminnn inşallah,
estağfurullah canım önemli değil insan nelere alışıyor.Allah birdaha acı göstermesin inşallah, ne bana nede birbaşkasına.işte eşin hata yapmış, kuru kuru canın acır güzelim, kaygan olunca hissetmezsin çok fazla, en azından acımaz ilk girişinde garip gelir ilk olduğundan sonra alışırsın ne acı ne bişey.Allah razı olsun sizde iyiki varsınız.inşallah yardımım olursa o zaman alırım teşekkürlerini =))

çok abes olacak ama işe yarasında fıtığa bile razıyım ne yapayım. ya dediğini yaptım biliyor musun? evdeyken aynanın karşısına geçtim ıkındım ıkındım ıkındımmmmmmmm minicik bişi gördüm ama sanki ıkındıkça dışa doğru kapanıyor ya da ben yanlış yeremi baktım acaba:KK17: dün bir arkadaş ıkındıkça orası kocaman açılıyor demişti ben mi yanlış anladım öyle açılma görmedim:26:

aman Allah korusun işe yarasında fıtık olma gülüm oda zor,ıkındıkça kocaman falan açılmıyor tatlım, ıkınınca minnacık açıklık görürsün, oda şu demek zaten vajinanın yapısı esnektir,kendini ıkınınca kasmazsın, p girşi serbest diye sinyal vermiştir vajina =)) sensor yakar=)) biz kendimizi sıkınca girmiyor p, normalde serbest kaldığımızda p rahatça geçer gider, ilk sayfada yazdım ya iğrenç popo ve dışkı örneği =))

aklıma ne geldi bak,karikatür vardı iki çocuk var, erkek diyor ki sende benimkinden yok =) kızda diyor ki
-annem dediki büyüyünce benimkiyle istediğim kadar seninkinden bulabilirmişim :KK1:ya dile getirilince çok salakça ama karikatürü gördüm çok güldüm.

:)))))))))) biliyorum o karikatürü çok gülmüştüm ..

ama öyle değil mi
biz olmadan ne işe yarıyorlar sanki hıhhh... aslında vajinusmusun tek yararlı yanı bu herhalde azıcık kıymetini anlasınlar aştıktan sonrası rutinnn işlerr :))) muzurluğum tuttu :emir_bebek:

aman Allah korusun işe yarasında fıtık olma gülüm oda zor,ıkındıkça kocaman falan açılmıyor tatlım, ıkınınca minnacık açıklık görürsün, oda şu demek zaten vajinanın yapısı esnektir,kendini ıkınınca kasmazsın, p girşi serbest diye sinyal vermiştir vajina =)) sensor yakar=)) biz kendimizi sıkınca girmiyor p, normalde serbest kaldığımızda p rahatça geçer gider, ilk sayfada yazdım ya iğrenç popo ve dışkı örneği =))

mantıklı bir örnekti ama iğrenç de değil doğanın kanunuuuuuu :))))))

:)))))))))) biliyorum o karikatürü çok gülmüştüm ..

ama öyle değil mi
biz olmadan ne işe yarıyorlar sanki hıhhh... aslında vajinusmusun tek yararlı yanı bu herhalde azıcık kıymetini anlasınlar aştıktan sonrası rutinnn işlerr :))) muzurluğum tuttu :emir_bebek:

=))) bizde onlar olmadan yaramıyoruz :KK1:onlarda penisusmus mu olsun şimdi =) yada daha sevimli ve çocukça pipinismus :KK1:

mantıklı bir örnekti ama iğrenç de değil doğanın kanunuuuuuu :))))))

orası öyle canım, şimdi bak o delikcik varya doğru ıkındığını gösteriyor, dene onu nasıl yapınca açılıyor ona dikkat et kuzum.

Ziyaretcı arkadaşım, evet sen , sana söylüyorum, gel sende aramıza katıl ve derdine derman olalım.. Bak ben yeni yeni aşmaya baslıyorum buraya üye olalı olmuşsa bir ay olmuştur.. Gel paylaş bizimle ve rahatla. Unutma beni senden senide bizden başka kimse anlamaz..

Ziyaretcı arkadaşım, evet sen , sana söylüyorum, gel sende aramıza katıl ve derdine derman olalım.. Bak ben yeni yeni aşmaya baslıyorum buraya üye olalı olmuşsa bir ay olmuştur.. Gel paylaş bizimle ve rahatla. Unutma beni senden senide bizden başka kimse anlamaz..

ziyaretçi 1.255 : (kim kim bana mı diyor o :44: nasıl gördü ki beni)
-şeeey ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım

canım:KK1: kaçırdın ziyaretçiyi.:2:

Son düzenleme:
X