vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

ervacım beni dinlemiş olsaydın inan bana bugün bitirmiş olurdun..sen aklına kabul ettirmiyorsun ki..es denemesine geçmem hep olumsuz sonuç doğuracak..ne gerek var ki bu eziyeti kendine yapmaya..hatta ne hakkın var..ya soyle diyim lütfen yazılanları iyice oku..yalnız yapmak istemezsen esin yanındayken denemeler yap..sen içine parmağı geçirdiğinde orayı hissetmiş tanımış olacaktın..ve öğrendikten sonra hayli hayli korkacak birsey olmadığını anlıcaktın..derken aparat bile yapıp denemelere devam ederdin..tekrar diyorum bu esinin sorunu deil bu eslerimizin sorunu deil ki onlarla deneme yapalım..bu bizim sorunumuz o yüzden bizim çözmemiz lazım..bizim bunu öğrenmemiz lazım..esinle deneme yap tamam ama sonuç aynı olacak ve inan bana olumsuz her sonuç senin esinle zamanla aranıda acar tartısmalarıda başlatır satasmalarıda..bunları diyorum cunku seninle cok konuştum ama bi türlü başlamıyorsun..lütfen ya bak ben senden rica ediyorum daha fazla uzatma bu isi esin yanında olduğu zaman denemelerini yap..oda azmini cesaretini gorsun sana destek olsun..sen baslıcam yapacam de bak soz bir haftaya bitmiş olacak..ama artık karar ver

aynı sorun bende de var :KK43: dokunamıyodum bile ama şimdi vajin girişinde parmağımı tutabiliyorum sadece..ilerletemiyorum cesaretim yok..kaç haftadır aynı yerdeyim hiç ilerleyemiyorum..

Size bişeyi itiraf edeyim.. ben ilk gecenin ardından sabah uyandığımda ; artık genç bir kız değil de genç bir kadın oluşuma üzüldüm.. :KK53: şimdi düşündüğümde çok saçma geliyor ama o an böyle hissettim. bir parçamı yitirmiş gibi oldum. aslında burada yazan arkadaşları düşünüyorum , sadece acı mı yoksa yitirmek korkusu mu ?

bunun cevabını son bikaç denemede aldım..o esnada yitirme korkusu sarıyo beni.patlamasın öylece kalsın istiyorum.bundan dolayı eşimi itiyorum sanırım.

aynı sorun bende de var :KK43: dokunamıyodum bile ama şimdi vajin girişinde parmağımı tutabiliyorum sadece..ilerletemiyorum cesaretim yok..kaç haftadır aynı yerdeyim hiç ilerleyemiyorum..

Herkes yapar veya yapacak diye bir kural yokcanım. Yapanları tebrik ediyorum ben yapamadım ama eşimin parmagıyla oldu. İki gündür deniyoruz ve git gide iyiye gidiyor. Sen eşinin parmagını denedin mi canım? Bana sorarsan bi dene derim inan cok daha kolay

Herkes yapar veya yapacak diye bir kural yokcanım. Yapanları tebrik ediyorum ben yapamadım ama eşimin parmagıyla oldu. İki gündür deniyoruz ve git gide iyiye gidiyor. Sen eşinin parmagını denedin mi canım? Bana sorarsan bi dene derim inan cok daha kolay

denemeye açlıştık 2 kez ama yaklaştıramıyorum bile..kriz geçirdim korkudan 2. denememizde...ama artık korkularımın üstüne gitmeliyim. senin adına çok sevindim canım benim inş her şey daha iyi olur :)

bak eger bunu istersen yapabilirsin onunde hic bi engel kalmaz..yitirme korkusu demişsin..yanlış anlamadıysam kızlık zarından bahsetmissin :KK53: tatlım patlama falan diyede birsey yok istersen hissetmezsin bile..ben ilk gecemde yapamadım ikinci gecemde zor bela yapmıştım ama ağrım falan olmamıştı bu ay ogrendimki hersey tamamen psikolojikmş..bak annem sen artık evlisin bi eşin var..bu iş senin için görev deil..evliliğinin bir parçası..sevdiğin ait olduğun adamla berabersin..seni korkutacak ya da yitirme duygusu dediğin sorunları ortadan ve aklından kaldırmalısın..sanırım korkun var ondan oyle düşünüyorsun..bak bende oyleydim ve zamanında herkes oyleydi..ama eger istersen gerçekten istersen bu senin için çocuk oyuncağı olur..hatta inan astıgın her kademe sana daha fazla cesaret verir..belirli bi müddet sonrada sen esinin pesinin pesinden koşarsın :KK70: ben iki hafta once burda tum korkularımı herseyimi yazmıştım..belkii sende bir tanesini bile olsa yasamıssın..eger bunu yenmek asmak istersen ben burdayım hatta tüm burdaki arkadaşlar yanında..tek çözüm sadece tamam istiyorum demen..bak tekrar diyorum bu bir gğrev deil ve kaldı ki o senin artık eşin..hadi gel bunu beraberce aşalım burda..

İnsanın üstesinden gelemeyeceği hiçbir problem yok. Sadece ben bunu başarırım diye kendinizi saat kurar gibi kurun. Bilgisayarı programlar gibi kendinizi programlayın. Gün içi ben bunu başaracağım diye tekrar yapın. Milyarlarca insandan benim neyim eksik diye bir düşünün ozaman başarırsınız. Başarmak zorundasınız ayrıca. Çünkü bir eşiniz var, adam ihtiyacını başka yerdemi karşılasın.

yee huu:KK8::21: eşimin tek parmağını alabildim :KK17:
öyle bir kasıyorum ki kkaderimin dediği delikcik ortada görünmüyor bile ama eşim beni kandırdı yapmıyorum diye meğerse girmiş :KK52:
benim için müthiş ilerleme lay la lay la lay layyyy:KK52:

öyle bir kasıyorum ki kkaderimin dediği delikcik ortada görünmüyor bile ama eşim beni kandırdı yapmıyorum diye meğerse girmiş :KK52:

tebrikler tatlım sevindim senin adına ilk adımı atmışsın bileee... yağ ile mi denedi eşin?

bak eger bunu istersen yapabilirsin onunde hic bi engel kalmaz..yitirme korkusu demişsin..yanlış anlamadıysam kızlık zarından bahsetmissin :KK53: tatlım patlama falan diyede birsey yok istersen hissetmezsin bile..ben ilk gecemde yapamadım ikinci gecemde zor bela yapmıştım ama ağrım falan olmamıştı bu ay ogrendimki hersey tamamen psikolojikmş..bak annem sen artık evlisin bi eşin var..bu iş senin için görev deil..evliliğinin bir parçası..sevdiğin ait olduğun adamla berabersin..seni korkutacak ya da yitirme duygusu dediğin sorunları ortadan ve aklından kaldırmalısın..sanırım korkun var ondan oyle düşünüyorsun..bak bende oyleydim ve zamanında herkes oyleydi..ama eger istersen gerçekten istersen bu senin için çocuk oyuncağı olur..hatta inan astıgın her kademe sana daha fazla cesaret verir..belirli bi müddet sonrada sen esinin pesinin pesinden koşarsın :KK70: ben iki hafta once burda tum korkularımı herseyimi yazmıştım..belkii sende bir tanesini bile olsa yasamıssın..eger bunu yenmek asmak istersen ben burdayım hatta tüm burdaki arkadaşlar yanında..tek çözüm sadece tamam istiyorum demen..bak tekrar diyorum bu bir gğrev deil ve kaldı ki o senin artık eşin..hadi gel bunu beraberce aşalım burda..

çok güzel yazmışsın canım yaa.ellerine sağlık... insanoğlu işte bazen öyle takılıp kalıyoruz ki elimizde olmadan korkak insanlar haline geliyoruz. en azından ben böyleyim benim tek sorunum KORKU.YA ACIRSAAAA KORKUSU....yoksa çok şükür herşey tamı,sevdiğim insanla evliyim,sağlıklıyım insanın başka ne isteği olabilirki

heemenn 3 kalp yapmazlaarki daha çiçekler var bı kaç tane papatla nilüfer nergis derken iki kalp menekşee oldum :KK70: bebegım doğar anck 3 kalp olurum :KK1:

1000 msj sayısına ulaşınca 3. kalp tatlım o zamana yetişir inşallah bebişcik :KK1:

tatlım bak şimdi bir arkadaşa daha söylemiştim, ağda yapmışsındır, o ağda bezini yapıştırırız da elimizle o bezi sıkı sıkı tutarız acıyacak diye bir türlü o cesaret toplanmaz, çeksekte yarıda kalır yavaş çekeriz canımız daha çok acır, ama bir başkası çektiğinde cırtt diye hatta caarttt diye =)) bir çeker ki hem olay kökünden çözülür :KK66: hemde canımız daha az acır.
yani şunu diyorum hadi parmağına iğne batır desem yapamazsın ama karşındaki bunu çok daha rahat yapar,bütün bu bahsettiklerim zaten canını acıtacak şeyler buna rağmen karşında ki daha az acıtarak yapıyor , ama tatlım bu ilişki bize zevk almamız için verilmiş bir lütuf, hem erkek hemde kadın için tek taraflı değil, buna rağmen acıması sadece biliyorsun ki bizim kendimizi kasmamızdan kaynaklanıyor, ama sen değil de eşin parmağınıyla yağ sürdüğünde o esnada sen ellerini birbirne kenetle , eşine engel olma kesinlikle ve parmak girerken ıkın bak şaşıracaksın nasıl olduğuna inan bana.

bunun cevabını son bikaç denemede aldım..o esnada yitirme korkusu sarıyo beni.patlamasın öylece kalsın istiyorum.bundan dolayı eşimi itiyorum sanırım.

canım görünürde bu neden olmasada altında genelde bu cinselliği aşamama durumumuz yüzünden eşimizle aramızda sorunlar çıkıyor çoğu zaman ve biz bazen düşünüyoruz zar gittiğinde bizim geri dönüşümüz olmayacak, ama böyle birşey yok, sen zaten evlisin ve eşinle ne yaşadığını kimse bilemez, ki zaten Allah korusun ayrılmak için evlenmedik. o yüzden neden bu saydıklarım değilse, o zarı kim için yitirme korkusu yaşıyoruz ki, hem biliyor musun o zarın yaradılış nedeni ne?
"Kız çocukları henüz daha küçük bir bebek veya çocukken dış dünyanın mikroplarından sadece 5-6 cm uzak olan karın içindeki steril ortam kızlık zarı tarafından korunmaktadır. Kızlık zarı olmasaydı küçük yaşta kakasını ve çişini altlarına yapmaları veya bilmeden vajinalarına parmaklarıyla dokunmaları bu çocuklar için büyük tehlike teşkil edecekti. Karın zarına ulaşabilecek mikroplar ciddi sorunlara yol açacağından birçok kız çocuğu ergenliğe bile ulaşamadan ölecekti. Bu bakımdan kızlık zarı kadının genital bölgesini dış etkenlere karşı koruyan bir engeldir ve bu amaçla yaratılmıştır. Fakat bizim toplumumuzda dahil olmak üzere bir çok toplumda kızlık zarı bekaretin, el değmemişliğin simgesi olmuştur."

denemeye açlıştık 2 kez ama yaklaştıramıyorum bile..kriz geçirdim korkudan 2. denememizde...ama artık korkularımın üstüne gitmeliyim. senin adına çok sevindim canım benim inş her şey daha iyi olur :)

tatlım herşeyi beynimiz kontrol ediyor, ben kalp krizi geçireceğimi sanırdım ama sen dediğimi yap kendi kendine denersen daha çok panikliyorsun ama uzan ve eşin yapsın.ellerinide ona engel olmayacağın şekilde koy bacağının birisini boşluğa salla gerekirse, ben öyle rahat hissederimde eşine kesinlikle engel olma sadece ıkın, onada başta söyle acıdı dersem dur diye, acımaz ama sen yinede kendini güvende hissetmiş olursun, korktuğunda da ıkın sadece , çok paniklersen dur bir dk de, çıkarmasın sen derin nefes al ve verirken yavaş yavaş gevşe tamamen, o gevşeme anında zaten sona ulaşır anlamazsın bile.

helal olsun canım sana aferin, işte burda olay anlamazsın bile, gevşediğin an, nefes veriyorsunda gevşek bırakıyorsun ya o zaman kayıp gider iki parmağı bile olur, o esnada p bile olur :KK66:

canım görünürde bu neden olmasada altında genelde bu cinselliği aşamama durumumuz yüzünden eşimizle aramızda sorunlar çıkıyor çoğu zaman ve biz bazen düşünüyoruz zar gittiğinde bizim geri dönüşümüz olmayacak, ama böyle birşey yok, sen zaten evlisin ve eşinle ne yaşadığını kimse bilemez, ki zaten Allah korusun ayrılmak için evlenmedik. o yüzden neden bu saydıklarım değilse, o zarı kim için yitirme korkusu yaşıyoruz ki, hem biliyor musun o zarın yaradılış nedeni ne?
"Kız çocukları henüz daha küçük bir bebek veya çocukken dış dünyanın mikroplarından sadece 5-6 cm uzak olan karın içindeki steril ortam kızlık zarı tarafından korunmaktadır. Kızlık zarı olmasaydı küçük yaşta kakasını ve çişini altlarına yapmaları veya bilmeden vajinalarına parmaklarıyla dokunmaları bu çocuklar için büyük tehlike teşkil edecekti. Karın zarına ulaşabilecek mikroplar ciddi sorunlara yol açacağından birçok kız çocuğu ergenliğe bile ulaşamadan ölecekti. Bu bakımdan kızlık zarı kadının genital bölgesini dış etkenlere karşı koruyan bir engeldir ve bu amaçla yaratılmıştır. Fakat bizim toplumumuzda dahil olmak üzere bir çok toplumda kızlık zarı bekaretin, el değmemişliğin simgesi olmuştur."

Bende geldiiiim :)

çok güzel yazmışsın canım yaa.ellerine sağlık... insanoğlu işte bazen öyle takılıp kalıyoruz ki elimizde olmadan korkak insanlar haline geliyoruz. en azından ben böyleyim benim tek sorunum KORKU.YA ACIRSAAAA KORKUSU....yoksa çok şükür herşey tamı,sevdiğim insanla evliyim,sağlıklıyım insanın başka ne isteği olabilirki

hayır sen korkak bir insan değilsin, cesursun kendine haksızlık etme, şuan bir bebğin olsun istersin değil mi? o ne zorlukla dünyaya gelecek bildiğin halde istersin, biz kadınlar asla korkak değiliz, bunlar bilinç altı oyunları biz bunları yenecek kadar güçlüyüz, doğum sancısına erkekler dayanamazmış biliyor musunuz? Allah kimseye katlanamayacağı şey vermez ya, biz kadınlar doğum sancısına rağmen yine bebek istiyoruz önceki sancıyı unutup. kimse bize korkak diyemez, kendimiz bile.korkularının üstüne giderken kendine cesaret vermek yerine haksızlık edersen olmaz canım benim.sürekli ne kadar güçlü olduğunu hatırlat kendine, bilinç altını yeneceksin, başaracaksın.

X