ervacım beni dinlemiş olsaydın inan bana bugün bitirmiş olurdun..sen aklına kabul ettirmiyorsun ki..es denemesine geçmem hep olumsuz sonuç doğuracak..ne gerek var ki bu eziyeti kendine yapmaya..hatta ne hakkın var..ya soyle diyim lütfen yazılanları iyice oku..yalnız yapmak istemezsen esin yanındayken denemeler yap..sen içine parmağı geçirdiğinde orayı hissetmiş tanımış olacaktın..ve öğrendikten sonra hayli hayli korkacak birsey olmadığını anlıcaktın..derken aparat bile yapıp denemelere devam ederdin..tekrar diyorum bu esinin sorunu deil bu eslerimizin sorunu deil ki onlarla deneme yapalım..bu bizim sorunumuz o yüzden bizim çözmemiz lazım..bizim bunu öğrenmemiz lazım..esinle deneme yap tamam ama sonuç aynı olacak ve inan bana olumsuz her sonuç senin esinle zamanla aranıda acar tartısmalarıda başlatır satasmalarıda..bunları diyorum cunku seninle cok konuştum ama bi türlü başlamıyorsun..lütfen ya bak ben senden rica ediyorum daha fazla uzatma bu isi esin yanında olduğu zaman denemelerini yap..oda azmini cesaretini gorsun sana destek olsun..sen baslıcam yapacam de bak soz bir haftaya bitmiş olacak..ama artık karar ver
aynı sorun bende de var dokunamıyodum bile ama şimdi vajin girişinde parmağımı tutabiliyorum sadece..ilerletemiyorum cesaretim yok..kaç haftadır aynı yerdeyim hiç ilerleyemiyorum..