vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

yok neden kızayım ki sana. sen yardım etmeye çalışıyorsun ve gördüğüm kadarıylada hergün bir çok kişiye cevap veriyorsun. fakat ben zeytinyağı mucizesine inanmıyorum. en azından gerçek vajinismus hastalığını tek başına zeytınyağı yardımcı olamaz. kafada biten bir şey.

tamam canım herkes inanacak diye birşey yok, 8 ay öncede kimse inanmıyordu, çok şükür şimdi deneyipte 5 yıldır vaji yaşayan bir arkadaşım bile aştı, benim için önemli olan birilerinin hayatının değişmesi.

Abartıyormuyum bilmiyorum ama çokkk mutluyum:))))))))) dün eşimin orta parmağını tamamını aldım ve hiç bişey hissetmedim acı namına.hatta girmedi sandım..önce kendi parmağımı denedim sonra eşimi çağırdım.çok rahattı.şimdi ne yapmam gerekiyor kızlar 2 parmağa mı geçiyoruz yoksa az daha bekliyormuyum????

abartmıyorsun her aşamada heyecanlanman hem azmini artırır hemde başarıya daha hızlı götürür bence tatlım. bence çok iyi gidiyorsun tebrik ederim. inşallah p de de aynı tepkiyi vereceksin.inanamayacaksın acımadığına =)

tamam canım herkes inanacak diye birşey yok, 8 ay öncede kimse inanmıyordu, çok şükür şimdi deneyipte 5 yıldır vaji yaşayan bir arkadaşım bile aştı, benim için önemli olan birilerinin hayatının değişmesi.

valla benim hayatım tamamen degisti kaderim Allah razı olsun..kurtuldum giitti..

ervacımmm günaydın;

msj yeni okudum ve adına çokkkkk mutlu oldum arkadaşım. bu çok güzel bir gelişme. (böyle yazıyorum çünkü bende o aşamadayımmm kendimi de yüreklendirip mutlu edeyim :KK34: ) tatlım bence bunu yenmemiz çok yakındır. ben diyeyim bir günn sende de iki günnnn :)) ama bu hafta bitecek Allahın izniyle canım. sonra sen beni tebrik edersin ben seni,sonrada kaderime yardım ederiz diğer arkdaşlara yol göstermede:KK1: senin msj okuyunca inan kendim gibi sevindim çünkü en başından beri destekleyenlerim arasındasın ve msj bana iyice cesaret verdi durmak yok yola devammmmmmmm:KK76:

canım çok sevindim bu kadar neşeli olmanıza, ilerlemenizin farkındasınız, hafife alsanız üzülürdüm bence çok iyi gidiyorsunuz.inşallah en kısa sürede birsürü gelinimiz olacak peşpeşe. hadi hayırlısı bakalım

Çok sevindim canım:))..İnşallah parmak kadar kolaydır..iki parmak nasıl olacakki acaba???

canım senin cesaretine bağlı mesela ben eşime bacaklarıma bile dokunmasın diye ellerini iterken, önce bacaklarıma masay yaptı sonra artık dokunmasından rahatsız olmamaya başladığımda yağı alıp tek parmağını ilerletti, tabi ilk girişte acımasada ben çok korktum, var gücümle ıkındım, kabız olmuş gibi sanki, sonra biraz ileri geri yaptı parmağını, sonra çıkardı tekrar yağa batırdı bu defa işaret parmağı, sonra çıkardı orta parmağını, sonra çıkarıp iki parmağını girdirmiş ben bilmiyordum 3 parmakla da deneyim mi dedi, neee dedim yok artık =) sonra p denemesi yapmıştık, hani böyle bekletirken parmağınızı mesela şunu yapın bu yeni aklıma gelen birşeydi birkaç gündür, klitoriside uyarmaya çalışsın eşiniz, o zaman biraz daha gevşeme olabilir, sonra parmağı ileri geri yapsın çıkarır çıkarmaz fazla vakit kaybetmeden konuşmadan üstte giriş yapmayı deneyin derim.

kaderim kaderim kadermmmmmmm;

daha tam bitmedi ama sayende korkumu yendim,acımayacağını gördüm ve benim için asla asla asla yapamam dediğim dokunmaya bile korktuğum vajiye parmak olayını başardım kiii bu küçük bişi gibi de dursa benim için dünyalar kadar... parmağa alıştıkça korkum azaldı artık eşim bana yanaşınca korkmuyorum, ufaktan ufaktan denemelerde yapmaya başladık ve cidden acımıyor acır gibi olunca da dediklerin geliyor aklıma nefes alıp veriyorum rahatlıyorum:KK76: sadece illa bir yerde beceriksizlik yapacam ya şimdide ıkınma olayında zorlanıyorum nedense. ya ben anlamadım ıkınınca herkes rahatça içine alabiliyor ben de de ıkınınca acıyor itiyor. burdaki tersliğide çözersem olay bitecek. yön mü yanlış ya da ıkınmayı mı yanlış yapıyorum (ıkınmanın da nesini yanlış yapabilirim bilmiyorum:KK17: )

canım benim çok sevindim ve asla küçük birşey değil, o cesaretin varya dünyaya bedel, inşallah heyecanın bin kat artar birkaç gün sürmeden yenersin tatlım.

bende acele etmek istemedim 2 parmak için..benim sıkıntım ama p i yarıya kadar alabiliyorum yarıdan sonrası girmiyor..onun için 2 parmağı iyice halletmem lazım sonra p denemesi..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..çok umutluyum çokk:))

canım p yarıdayken var gücünle ıkındığında atlarsın o duvar gibi yerden,aynı şeyi yaşadık çünkü.

Evet bu duygu bi harikaa..dün akşamdan beri yani parmak başarımdan beri yüzümde sürekli bir gülümse:)))..Ervaa26 aynı basamaktayız seninle..Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlıyımmmm:))

Evet cok farkli bir duygu canim sabah uyandim ruyamiydi diye kendime sordum bian :))

ervacımmm günaydın;

msj yeni okudum ve adına çokkkkk mutlu oldum arkadaşım. bu çok güzel bir gelişme. (böyle yazıyorum çünkü bende o aşamadayımmm kendimi de yüreklendirip mutlu edeyim :KK34: ) tatlım bence bunu yenmemiz çok yakındır. ben diyeyim bir günn sende de iki günnnn :)) ama bu hafta bitecek Allahın izniyle canım. sonra sen beni tebrik edersin ben seni,sonrada kaderime yardım ederiz diğer arkdaşlara yol göstermede:KK1: senin msj okuyunca inan kendim gibi sevindim çünkü en başından beri destekleyenlerim arasındasın ve msj bana iyice cesaret verdi durmak yok yola devammmmmmmm:KK76:

Evet kesinlikle durmak yok yola devam cesaretliyiz artik ve korkmuyoruz.. bu bile harika bi duygu bide tamamen kurtulsak halayida gectim zil takip oyniyacagiz :)

kaderim kaderim kadermmmmmmm;

daha tam bitmedi ama sayende korkumu yendim,acımayacağını gördüm ve benim için asla asla asla yapamam dediğim dokunmaya bile korktuğum vajiye parmak olayını başardım kiii bu küçük bişi gibi de dursa benim için dünyalar kadar... parmağa alıştıkça korkum azaldı artık eşim bana yanaşınca korkmuyorum, ufaktan ufaktan denemelerde yapmaya başladık ve cidden acımıyor acır gibi olunca da dediklerin geliyor aklıma nefes alıp veriyorum rahatlıyorum:KK76: sadece illa bir yerde beceriksizlik yapacam ya şimdide ıkınma olayında zorlanıyorum nedense. ya ben anlamadım ıkınınca herkes rahatça içine alabiliyor ben de de ıkınınca acıyor itiyor. burdaki tersliğide çözersem olay bitecek. yön mü yanlış ya da ıkınmayı mı yanlış yapıyorum (ıkınmanın da nesini yanlış yapabilirim bilmiyorum:KK17: )

ikinma konusunda ayni sorunu yasiyorum canim.. giriste ikindim ve aciyarak girdi, sonrasinda rahat birakmaya calistim kendimi nefes aldim aci yoktu daha dogrusu aci vardi ama rahatsiz etmiyordu tuhaf bi duygu . okadar heycanliydim ki ikindim sanip ikinmamis da olabilirim :)

oooo sen iyice halletmişsin canım ya yarıya kadar almak ne demek... süpeerr. bende o kadarını yaparsam ne mutlu bana. yarıya kadar bir almayı başarayımda aldıktan sonrasını yavaş yavaş alıştırırım kendimi diye düşünüyorum..

yaparsın yaparsın hatta o an da bir gevşersin olacak diye bir bakmışsın p nin tamamı kaybolmuş ortalıktan =)

ben eşimle konuşmuyorum 2 gündür bizim işler kaldı bende sizin gibi mutlu haber vermek isterdimmm :KK43::-)18::KK14:

Evet cok farkli bir duygu canim sabah uyandim ruyamiydi diye kendime sordum bian :))

Evet kesinlikle durmak yok yola devam cesaretliyiz artik ve korkmuyoruz.. bu bile harika bi duygu bide tamamen kurtulsak halayida gectim zil takip oyniyacagiz :)

ikinma konusunda ayni sorunu yasiyorum canim.. giriste ikindim ve aciyarak girdi, sonrasinda rahat birakmaya calistim kendimi nefes aldim aci yoktu daha dogrusu aci vardi ama rahatsiz etmiyordu tuhaf bi duygu . okadar heycanliydim ki ikindim sanip ikinmamis da olabilirim :)

ervaaa ne yaptın bebeğim merak ettim seni.

ervaaa ne yaptın bebeğim merak ettim seni.

Canim dun gece yazdim görmedin sanirim :) Esimin parmagini aldim tamamen bi kac kez giris cikis yaptik ve herseferinde daha rahati.. Bi kac gun böyle deneyip sonra p denemesine gecicez.. Super bi duygu ama.. Cok heycanliydim vazgececektim yine esim izin vermedi :) Aklimdan o an neler gecti anlatamam.. surekli kendi kendime aci yok ikin nefes al ver.. Allahim yardim et dedim durdum :) ilk baslarda elini cektim yine bi kac kez dogruyu söylemek gerekirse aci hissettim ben, ama ilk kez öyle dokundugu icinde olabilir bu.. Ama atlattim güveniyorum kendime korkmuyorum artik. Allah senden bin kere razi olsun bitanem iyiki varsin

ben eşimle konuşmuyorum 2 gündür bizim işler kaldı bende sizin gibi mutlu haber vermek isterdimmm :KK43::-)18::KK14:

tatlım benim köprüyü geçene kadar idare et =) ben eşime kızınca derdim ki neyse şu durumu bir atlatalım da sesimi çıkarmıyorum şimdilik, içimden konuşurdum, ne sinir olurdum ama, zaten hassasım birde o anlayışsız davrandığı zamanlar, tabi farkında değildi ama çok gıcık oluyordum, sonra aşınca zaten çoğu şey düzeliyor Allahın izniyle, mutlaka kalbini kırmıştır haklısındır ama bir dizide şey demişlerdi, eşiyle küs olsadaadam, o yatağa girdiğimizde birbirmize sarılıp uyurduk, evliliğimizin uzun sürmesi bu yüzden demişti. yapabilene aşk olsun ama aslında çok iyi fikir.

tatlım benim köprüyü geçene kadar idare et =) ben eşime kızınca derdim ki neyse şu durumu bir atlatalım da sesimi çıkarmıyorum şimdilik, içimden konuşurdum, ne sinir olurdum ama, zaten hassasım birde o anlayışsız davrandığı zamanlar, tabi farkında değildi ama çok gıcık oluyordum, sonra aşınca zaten çoğu şey düzeliyor Allahın izniyle, mutlaka kalbini kırmıştır haklısındır ama bir dizide şey demişlerdi, eşiyle küs olsadaadam, o yatağa girdiğimizde birbirmize sarılıp uyurduk, evliliğimizin uzun sürmesi bu yüzden demişti. yapabilene aşk olsun ama aslında çok iyi fikir.

hayırlısı olsun herşey için ben takip etmeye devam edeyim :))

Canim dun gece yazdim görmedin sanirim :) Esimin parmagini aldim tamamen bi kac kez giris cikis yaptik ve herseferinde daha rahati.. Bi kac gun böyle deneyip sonra p denemesine gecicez.. Super bi duygu ama.. Cok heycanliydim vazgececektim yine esim izin vermedi :) Aklimdan o an neler gecti anlatamam.. surekli kendi kendime aci yok ikin nefes al ver.. Allahim yardim et dedim durdum :) ilk baslarda elini cektim yine bi kac kez dogruyu söylemek gerekirse aci hissettim ben, ama ilk kez öyle dokundugu icinde olabilir bu.. Ama atlattim güveniyorum kendime korkmuyorum artik. Allah senden bin kere razi olsun bitanem iyiki varsin

tatlım ben onu gördüm de sandım ki deneme öncesi olmuştu, başka birşey konuşmuştuk ya ben onu beklyordum ama sen umutlu ve mutlu =) geldin ya bu benim için çok büyük bir mutluluk. gözün aydın, ilk başta belki tam delikcik değilde yanına falan doğru ittiyse, yadaaaa dik mi itti acaba parmağını, belinin altına yastık koydun mu canım?

hayırlısı olsun herşey için ben takip etmeye devam edeyim :))

canım hayırlısı olsun tabi ama küslüğü fazla uzatmaya çalış yanlış anlama beni, yeri geldi başkası yapsa yüzüne bakmayacağım şeyleri affettim, hemde karşılığında özür bile dilemediği halde.çünkü hatasının farkına varmıyor bazen erkekler, gerçi böyle bayanlarda var,kırıp döküp sonrada bunları kim kırdı diyecek kadar duyarsız insanlar var malesef.inşallah önemli birşey değildir arkadaşım, hiç canını sıkma, ama küslükte 3 günden fazla sürmez derdi annem, o gelmiyorsa sen ona git cenneti kazan derler.

tatlım ben onu gördüm de sandım ki deneme öncesi olmuştu, başka birşey konuşmuştuk ya ben onu beklyordum ama sen umutlu ve mutlu =) geldin ya bu benim için çok büyük bir mutluluk. gözün aydın, ilk başta belki tam delikcik değilde yanına falan doğru ittiyse, yadaaaa dik mi itti acaba parmağını, belinin altına yastık koydun mu canım?

canim dik itmedi assagiya dogru girdi.. bana dik gibi geldi dik girmiyeceksin dedim, bunun assagisi yok zaten hissediyorum ben guven bana dedi. zamanla gececektir belki veya zamanda tam yönü bulacagizdir. dünki konustugumuz kadar ileri gidemedim canim, cok heycanliydim. P ile denersek tekrar korkup kendimi kapatacagimdan korktu esim adim adim ilerliyoruz. Bu bile buyuk bir adim benim icin

işin garip yanı ortada birşey yok :) komik ama hiç kavga etmeyince kavga etmeyi öğrenememişiz biz dursun bakalım neler olacak sakinim bekliyorumm :KK43: kaynanam bebek yeleği örüyormuş bol bol arayıp daha kızım demek gelio içimden :KK43:

canim dik itmedi assagiya dogru girdi.. bana dik gibi geldi dik girmiyeceksin dedim, bunun assagisi yok zaten hissediyorum ben guven bana dedi. zamanla gececektir belki veya zamanda tam yönü bulacagizdir. dünki konustugumuz kadar ileri gidemedim canim, cok heycanliydim. P ile denersek tekrar korkup kendimi kapatacagimdan korktu esim adim adim ilerliyoruz. Bu bile buyuk bir adim benim icin

yok yok iyi olmuş tatlım böyle, eşine güven ama kendini kasarken girdirmeye çalışmayın, ıkınırken ilerletin , birde nefes verirken gevşe diyorum ya işte o zaman, belki kastığın an itmeye çalıştıysa ondan da acımış olabilir,acıyarak devam etmeyin, dur de mesela rahatla öyle devam et kuzum.

X