vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

işin garip yanı ortada birşey yok :) komik ama hiç kavga etmeyince kavga etmeyi öğrenememişiz biz dursun bakalım neler olacak sakinim bekliyorumm :KK43: kaynanam bebek yeleği örüyormuş bol bol arayıp daha kızım demek gelio içimden :KK43:

bizim de hiç ortada sorun yoktur ama ufacık şeylerden çıkar sorun, sonra barışınca neden tartıştığımızı unuturduk eskiden.düşün yani o kadar küçük =)) inşallah o yelekleri bitirmeden sen vajiyi aşarsın.

Son düzenleme:
yok yok iyi olmuş tatlım böyle, eşine güven ama kendini kasarken girdirmeye çalışmayın, ıkınırken ilerletin , birde nefes verirken gevşe diyorum ya işte o zaman, belki kastığın an itmeye çalıştıysa ondan da acımış olabilir,acıyarak devam etmeyin, dur de mesela rahatla öyle devam et kuzum.

Giriste aci oldu sadece girdikten sonra git gel yapti ama aci hissetmedim.. Dúzelir insallah canim

ben varım yeni sadece okuyup belki cesaret ederim diye bekliyorum:KK43:

merhaba =) ama sadece okuyarak cesaret bulmayı beklemeyin, zihninizde korkular vardır bunları paylaşalım bence daha etkili olur belki.mesela zar korkusu var mı?

merhaba =) ama sadece okuyarak cesaret bulmayı beklemeyin, zihninizde korkular vardır bunları paylaşalım bence daha etkili olur belki.mesela zar korkusu var mı?

ben birkaç gün önce de yazdım. ben bu şekilde hamile kaldım şimdi hamileyim diye egzersizleri deneme dediler:KK43: benim zar dahil herşeye korkum var kendime bakmaya bile

ben birkaç gün önce de yazdım. ben bu şekilde hamile kaldım şimdi hamileyim diye egzersizleri deneme dediler:KK43: benim zar dahil herşeye korkum var kendime bakmaya bile

aaa pardon canım konuşmuş muyduk yoksa,ben sık konuşmayınca isimleri unutabilirim kusura bakma olur mu?
peki dr un biliyor mu vajili olduğunu? aslında hamilelik hassas olduğu için bu konuda iyi bir bilgi almak lazım.mesela dr ilişkiyi yasakladı mı? ben hamileyken 3 ay yasak demişti dr.

Kızlarr valla sizi hiç anlamıyorumm bu kadar çabuk pes etmeyın olmuyoo olmuyyooo deyip durmayın hırs lazım azim lazımmm :) biz yenenler boşuna demiyoruzz aynı şeyleri bizde düşünüyodukkkk

Kızlarr valla sizi hiç anlamıyorumm bu kadar çabuk pes etmeyın olmuyoo olmuyyooo deyip durmayın hırs lazım azim lazımmm :) biz yenenler boşuna demiyoruzz aynı şeyleri bizde düşünüyodukkkk

yok yok burda pes eden yok tutkucm. hepimiz umutluyuz yeni başlayan arkadaşlar bile bir iki güne yeneceğine inanıyor, bende inanıyorum tabi.topikleri karıştırdın =) burda umutsuzluğa yer yok Allahın izniyle =))

yok yok burda pes eden yok tutkucm. hepimiz umutluyuz yeni başlayan arkadaşlar bile bir iki güne yeneceğine inanıyor, bende inanıyorum tabi.topikleri karıştırdın =) burda umutsuzluğa yer yok Allahın izniyle =))

olmayanlarıı okumusdum bı ka defa ondann dedımmm :))

aaa pardon canım konuşmuş muyduk yoksa,ben sık konuşmayınca isimleri unutabilirim kusura bakma olur mu?
peki dr un biliyor mu vajili olduğunu? aslında hamilelik hassas olduğu için bu konuda iyi bir bilgi almak lazım.mesela dr ilişkiyi yasakladı mı? ben hamileyken 3 ay yasak demişti dr.

ilk gittiğim doktor hamile değilken vajinal muayene etmek istedi yapamadı ve hemen cinsel terapiye gitmelisin dedi. sonra hamile olduğumu fark edince başka bir doktora gittim o bilmiyor. ilişkiyi yasakladı ama düşük tehlikesi için

canım benim çok sevindim ve asla küçük birşey değil, o cesaretin varya dünyaya bedel, inşallah heyecanın bin kat artar birkaç gün sürmeden yenersin tatlım.

amin canım benim inş. ne olur duat et bize. sanki az kaldı gibi ve bunu düşünmke bile mutlu ediyor beni ne aşamadaydım nerelere geldim sen ve senini gibi kıymetli arkadaşlarımın desteği sayesinde. çok dua ediyorum sana ıkınmayıda becerirsem olay bitecek sanki bir orayı beceremedim yahu...en kolayını yapamadım ya ...

Evet cok farkli bir duygu canim sabah uyandim ruyamiydi diye kendime sordum bian :))

Evet kesinlikle durmak yok yola devam cesaretliyiz artik ve korkmuyoruz.. bu bile harika bi duygu bide tamamen kurtulsak halayida gectim zil takip oyniyacagiz :)

ikinma konusunda ayni sorunu yasiyorum canim.. giriste ikindim ve aciyarak girdi, sonrasinda rahat birakmaya calistim kendimi nefes aldim aci yoktu daha dogrusu aci vardi ama rahatsiz etmiyordu tuhaf bi duygu . okadar heycanliydim ki ikindim sanip ikinmamis da olabilirim :)

:)))) evt bende ıkındım sanıp ıkınmamış olabilirm o an bildiğim herşeyi unutuyorum :KK17: herkes ıkınıp rahat olduğunu yazıyor bende de tam tersi. illa bişi muhalefet olacak :)))) kabız gibi diyor ya kaderim ıkına ıkına olacaz bu gidişle :26: buarada ben seve seve sana eşlik ederim zil takıp oynamada valla sabaha kadar oynarım.

ilk gittiğim doktor hamile değilken vajinal muayene etmek istedi yapamadı ve hemen cinsel terapiye gitmelisin dedi. sonra hamile olduğumu fark edince başka bir doktora gittim o bilmiyor. ilişkiyi yasakladı ama düşük tehlikesi için

işte onu sormuştum tatlım bende de hamilelik için yasakladılar ilişkiyi, o zaman sen biraz bekle tatlım risk alma, zaten şuan yasaklı ama burayı oku dilersen yorum yap konuş bizimle ve senin için bebeğin için risk kalmadığında denemelere başla.ama sakın ortadan kaybolma kabuğuna çekilme olur mu?

amin canım benim inş. ne olur duat et bize. sanki az kaldı gibi ve bunu düşünmke bile mutlu ediyor beni ne aşamadaydım nerelere geldim sen ve senini gibi kıymetli arkadaşlarımın desteği sayesinde. çok dua ediyorum sana ıkınmayıda becerirsem olay bitecek sanki bir orayı beceremedim yahu...en kolayını yapamadım ya ...

etmez miyim canııımm ediyorum tabiki,estağfurullah kendi azmin sayesinde oldu herşey, Allah razı olsun dualarını eksik etmediğin için =) ıkınmak nasıl biliyor musun? yap şuan bak oturduğun yerde sanki vajinanı içten dışa itiyormuş gibi dene,birde kabız olduğunu farzet ve var gücünle ıkın, bak bunu ayna karşısında yapabilirsin, iki şekilde ıkın söylediğim gibi hangisinde ne oluyor bir bak,ben saki kabız olmuş gibi var gücümle ıkınmıştım.ama kendini gevşek bıraktığında ıkınmana gerek kalmadan ilerler ama biz korkup serbest bırakamıyoruz diye ıkınıyoruz kendimizi kastığımızda.nees verirken tamemen gevşeyerek ilerletmeyi denesene çok kolay oluyor öyle.

işte onu sormuştum tatlım bende de hamilelik için yasakladılar ilişkiyi, o zaman sen biraz bekle tatlım risk alma, zaten şuan yasaklı ama burayı oku dilersen yorum yap konuş bizimle ve senin için bebeğin için risk kalmadığında denemelere başla.ama sakın ortadan kaybolma kabuğuna çekilme olur mu?

okuyorum ve inanılmaz ama sürekli cesareteniyorum. inanılmaz diyorum çünkü ne resimlere bakabiliyorum nede dokunabiliyorum okurken içim kalkıyor.ama bu parmak olayı bana daha çok korku veriyor.inşallah herkes bu sorunu bir an önce aşar. bu arada yanlış anlamadıysam sende mi hamilesin yada doğum mu yaptın

X