- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
=))) bizde onlar olmadan yaramıyoruz onlarda penisusmus mu olsun şimdi =) yada daha sevimli ve çocukça pipinismus
neyi yaramıyorsak şeyyy yapamayız yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=))) bizde onlar olmadan yaramıyoruz onlarda penisusmus mu olsun şimdi =) yada daha sevimli ve çocukça pipinismus
neyi yaramıyorsak şeyyy yapamayız yani
kendim topikten aşagı atacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün çok konuşamadık kuzum seninle, gitme vakti geldi =(kendim topikten aşagı atacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün çok konuşamadık kuzum seninle, gitme vakti geldi =(
olsunn b en pzartesıye kdar gelemeyebılırım
noldu kuzucum neden atlıyosun onu söyle önce,neyin var? ağlamaaa kıyamam sana.
yarım saattir gülüyorum :)
Allah ağlatmasın canım =))
vajınusmusun erkek versıyonu yazmışsınn yaaa dayanamadım atlayasımm geldi
artık iki tane kalbim var ben menekşe olmuşum:))
aklıma ilk gelen gülmekten atlayacağındı, ama başka msj ın altına yazmışsın ya yorumunu, birde ben gelemicem dedin başka birşey mi var diye düşündüm.gül gül sen ben seni pazartesi bulurum nasıl olsa
bende bana iltifat edeceksin sandım iki kalbim var biriside sen puhaha
kalbin üçe çıktığında bebişte gelecek =)) hadi hayırlısı.
ötekini nereye yazdın bulamaddım ki bul annem misafir gelecek ya ondan dedım arada kaçamak yaparım ama içim rahat etmez girip çıkmaklaa durmam lazım biraz girersem adım kalır hemen çıkamam
okuduysan problem yok neyse =))
benimde üç kalbim var lale oldum kütükle evliyim
tamam senın 3 tane onu bana ver allahh agzından bal damlıyo :)
şimdi çıktım canım öptmdemee yaaa :) sen çıkmıyomusun :) enişde kızmasın
vermeeem =) benim o benim o diyosam benim o zaten sen bebiş düşünme esnasında ancak 1000 msj olursun denk gelir o ona
şimdi çıktım canım öptm