vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

vajınusmusun erkek versıyonu yazmışsınn yaaa dayanamadım atlayasımm geldi :KK70::KK3::KK24::KK33:

aklıma ilk gelen gülmekten atlayacağındı, ama başka msj ın altına yazmışsın ya yorumunu, birde ben gelemicem dedin başka birşey mi var diye düşündüm.gül gül sen ben seni pazartesi bulurum nasıl olsa :KK1:

aklıma ilk gelen gülmekten atlayacağındı, ama başka msj ın altına yazmışsın ya yorumunu, birde ben gelemicem dedin başka birşey mi var diye düşündüm.gül gül sen ben seni pazartesi bulurum nasıl olsa :KK1:

ötekini nereye yazdın bulamaddım ki :KK70: bul annem misafir gelecek ya ondan dedım arada kaçamak yaparım ama içim rahat etmez girip çıkmaklaa durmam lazım biraz girersem adım kalır :KK70: hemen çıkamam

ötekini nereye yazdın bulamaddım ki :KK70: bul annem misafir gelecek ya ondan dedım arada kaçamak yaparım ama içim rahat etmez girip çıkmaklaa durmam lazım biraz girersem adım kalır :KK70: hemen çıkamam

okuduysan problem yok neyse =))
benimde üç kalbim var lale oldum kütükle evliyim :KK1:

vermeeem =) benim o :KK1: benim o diyosam benim o:KK1: zaten sen bebiş düşünme esnasında ancak 1000 msj olursun denk gelir o ona :KK1:

heemenn 3 kalp yapmazlaarki daha çiçekler var bı kaç tane papatla nilüfer nergis derken iki kalp menekşee oldum :KK70: bebegım doğar anck 3 kalp olurum :KK1:

X