kızlar bir hafta önce zeytinyağı ile denedik p.. yarısını almıştım 3-5 damla kan gelmişti hiç acı hissetmemiştim ama bugün deneme yaptık gecen haftada ki kadar bile yapamadım((((.biraz girince baskı hissediyorum ve kalkıyorum hemen.bir hafta ara verdiğimiz için mi eskiye döndüm yoksa nedendir bilemedim.bu tür baskı hisseden var mı aramızda
moralini bozma canım benim dünyanın sonu değil ya napalım elbet olacak olmazsada kader deyip çekiczbakma böle sölediğime bende çok üzülüyorum ama üzülmek çare olmuyo neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ama bi terslik var eminim
tatlım yağı sürdün p yede sürdün değil mi? tamam sanırım altta denedin sen, bak şimdi bile altta başlarsak mesela eşim yanlış yere dokunursa canım yanıyor düşün, o yüzden kontrolü ele alın diyorum arkadaşlar, üstten korkmayın, ısrarla üstte yapın diyorum, çünkü hem vücudunuzun ağırlığıyla siz ıkındıkça o ilerleyecek, ıkınmakta hata yoktur ama eşin acemi mesela vajinanın girişinden azıcık yan tarafa bastırsa acı hissedersin ama sen üstte olsan p yi oraya koyduğunda yanlış yeri zorlama gibi bir ihtimal kalmayacak.
bende p yi itiyor deyince bende eşin itiyor sandım, o yüzden alttaydın sandım tatlım pardon.kuzum p kaygan olduğundan kaydı mı yerini ayarlayabildin mi? bu arada bugün biraz zor anlayabilirim dün çok strese girdim birde regl oldum fena sancım falan var, nedense sanki hayalet gibiyim, nolur kusura bakmayın zor anlarsam,hayır hayatım üstteydim ıkındım çok ıkındım kızardım valla ıkın ıkın ama ben ıkındıkça sanki p yi itiyor kaymıyor acaba yeri mi ayarlayamadım diye düşünmye başladım şimdi yazdıklarını okuyunca. zaten ben altta yapamıyorum bacaklarımı açamadığım için korkuyorum üst benim için en iyisi de sonrasını beceremedim herhalde...
ya kızlar bende eşşimle denedim aynısı oldu böyle acı. ama parmağı girebiliyo. pof ne yapıcaz. lütfen biri moral versin
arkadaşım merhaba , birkaç gündür burda olmayınca birikmiş msj lar olmuş baya, o yüzden ilgilenemedim hemen, afedersiniz, inşallah en kısa sürede aşmanız için destek olmaya çalışırız, bizim ilk sayfada ki yöntemi birkaç kez deneyin derim, olmazsa egzersizlere başlarsınız.
Merhaba canim allah razı olsun suanda hem reglim hemde evimde tadilat var annemde kalıyoruz haftasonu evi gecicem ve Pazartesi bismillahizi diip başlıcam ins egzersizlere o zaman dediklerinizi harfiyen yerine getirilen ilgin icin tesekkur ederim ins hepimiz asıcaz
bende p yi itiyor deyince bende eşin itiyor sandım, o yüzden alttaydın sandım tatlım pardon.kuzum p kaygan olduğundan kaydı mı yerini ayarlayabildin mi? bu arada bugün biraz zor anlayabilirim dün çok strese girdim birde regl oldum fena sancım falan var, nedense sanki hayalet gibiyim, nolur kusura bakmayın zor anlarsam,
bak kuzum birde hani p ye klitorisi sürtün demiştim hani onu kimse yapmadı galiba, bak onu bir yapın onunda faydası olur, yerini bulman kolaylaşır, ıkınırken bastırıyorsun değil mi p ye, yavaş yavaş ama aniden itme canını yakma, mesela ben öne arkaya sağa sola, minik minik hareket ediyordum , ileri geri sallayarak p yi oraya dayadıktan sonra hareket edin, birde dik değil eğimliydin değil mi kuzum?sonra bazen arkada kalıyoruz farketmeden p dokunuyor ama girmiyor, biraz yukarı kayın diyede yazmıştım.
ayy asıl sen kusura bakma canım benim hakkınıda helal et kendi derdimize düştük seninde bir hayatın olduğunu unuttuk, hastaysan seni çok yormayayım msj cvb yazayım iyi hissettiğinde yazarsın tatlım. üstteyim ve evet ıkınırken ittim itincede eşim boşuna itme olmadı kaydı aşağı dedi. klitoris olayınıda unutmadım canım ama o an korkudan mı anlamadım zevk alamadım herhalde bişi hissedemedim eşimde farketti hatta neden böyle diye sordu. öne arkaya doğru da gittim ama girmedi acıyınca da bıraktım. öne doğru eğildim ama kasttetiğin eğim bu mu bilmiyorum.değdiğini farkeetim hatta eşime de az ittir olacak sanki dedim ama acıyınca kaldı,sonrası malum duygular........(((((
yok kuzum ne kusuru, sadece bugün yeterince güzel motive edemezsem afedersiniz, birde anlamakta zorlanırsam, hani uykusuz olursun ya boşlukta gibi hissedersin, bende şuan öyleyim işte. o yüzden dedim neden anlamıyor diye düşünmeyin olur mu?
aaa işte bak o kayma varya kaçkez oldu bende, sonra bırakıyordum, eşim hayır olacak dedi, bu defa elimle alttan tutarak ıkınarak itmeye çalıştım, p yide öne doğru eğeceksin
ervacım beni dinlemiş olsaydın inan bana bugün bitirmiş olurdun..sen aklına kabul ettirmiyorsun ki..es denemesine geçmem hep olumsuz sonuç doğuracak..ne gerek var ki bu eziyeti kendine yapmaya..hatta ne hakkın var..ya soyle diyim lütfen yazılanları iyice oku..yalnız yapmak istemezsen esin yanındayken denemeler yap..sen içine parmağı geçirdiğinde orayı hissetmiş tanımış olacaktın..ve öğrendikten sonra hayli hayli korkacak birsey olmadığını anlıcaktın..derken aparat bile yapıp denemelere devam ederdin..tekrar diyorum bu esinin sorunu deil bu eslerimizin sorunu deil ki onlarla deneme yapalım..bu bizim sorunumuz o yüzden bizim çözmemiz lazım..bizim bunu öğrenmemiz lazım..esinle deneme yap tamam ama sonuç aynı olacak ve inan bana olumsuz her sonuç senin esinle zamanla aranıda acar tartısmalarıda başlatır satasmalarıda..bunları diyorum cunku seninle cok konuştum ama bi türlü başlamıyorsun..lütfen ya bak ben senden rica ediyorum daha fazla uzatma bu isi esin yanında olduğu zaman denemelerini yap..oda azmini cesaretini gorsun sana destek olsun..sen baslıcam yapacam de bak soz bir haftaya bitmiş olacak..ama artık karar ver
tamam canım benim söz pes etmeyip bir daha deneyeceğim, dediklerini aynen uygulayacağım inş. hayırlı haberler veririm ne olur dua et bana. sana da Rabbimden çok çok şifa diliyorum. herşey umarım gönlünce olur,mutlu huzurlu olursun. bunu canı gönülden inan diliyorum. kendini çok yorma ben yeteri kadar seni meşgul ettim. ben gibi çok arkadaşım var ne olur hakkını helal et kaderim arkadaşım
kkaderim sen hastamı oldun geçmiş olsun canım sen bize lazımsın dikkat et kendineeee
cetrina sen egzersizden mi bahsediyosun sen neler yaptın anlatsna tatlım
canım çok teşekkür ederim desteğin için,inan bana yazdıklarının o kadar farkındayım ki. yani oranın çok esnek olduğunun,içine aldığı şey kadar esnediğinin,şekil aldığının anlık birşeyin olduğunun bilincindeyim. diyeceksin ki o zaman sorun ne. işte onu bende bilmiyorum. galiba çok korkak ve cesaretsizim. etrafına bak herkes sen gibi değil mi diyorum,aynı dönemde evlendiğim arkadaşlarım var onlar hamileler şimdi ve diyorum ki onların ki can değil mi onlar nasıl yaptı senin ne farkın var,hepsini geçtim eşine neden bunu yaşatıyorsun ben yeni evliyim her yeni evli gibi eşinde ne yaşanması gerekiyorsa onu yaşamak ister neden ona bunu yapıyorsun diye hergün binlerce düşüncelere dalıyorum,kendime kızıp kendimi toparlamaya çalışıyorum ama iş o ana gelince herşey bitiyor. etrafımda bunu bilenler bana şımarıklık yapıyorsun ne var bunda herkes senin gibi diyorlar, aslında şımarıklık değil biliyorum ama o konuştukları sözler bana acaba dedirtiyor. herkesin yapabildiği neden bana zor. 2 ay olacak evleneli 2 aydır aynı tantana. hep aynı korku ya ACIRSA..ilk günlerdeki denemelerimde bu oldu çünkü ACIII. sonrası bu hale geldim işte. acıya dayanıksız biri olmuşumdur hep,işte bu durumda bende ACIYACAKKK korkusu bıraktı.
canım ben iyiyim tatlım Allah razı olsun sen düşünme beni, yorulmam. geçti dün çok kötüydüm de bugün sadece biraz boşlukta gibiyim o kadar. lütfen dene o an herşeyi dene, ağrıdığında tut biraz daha yağ sür. hiçbirşekilde acı olmaması lazım.acıyınca itmeye devam etme demek hata yapıyorum de yönü değiştir dikkatli ol falan, ama denemeyi bırakma.
Allah razı olsun kuzum :) yok dün regl oldum ama perişan etti beni, çok aşırı sacım vardı, bugünde ruh gibiyim, sanki uykusuzluktan etrafta olan hiçbirşeyi anlamazsın ya, öyle hissediyorum, cümleleri çok toparlayamıyorum şuan.