- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
tamam tatlım söz verdim yineeee. dur bakalım neler olacak Allahım utandırmasın inş.
kend,ne fazla yüklenme bak, olacak olmazsa dünya başıma yıkılacak değil ki, ben ilk denerken eşime şey demiştim bak olmazsa kızmak yok ama , deniyoruz sadece, tamam kızmayacağım demişti, kendimi en azından olmazsa bağırırsa baskısında kurtarmak istedim, ama o an başka şey düşünmedim, olmayacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye, sadece nasıl yapsam şöyle denesem falan dedim, çünkü ben yönü bilmiyordum, eğimli olacağını falan, üstte rahat kontrol bende olacak falan, yada yağ kaydıracak acımayacak diye bilmiyordum, herşey doğaçlama gelişti, mutlaka duşunu al tatlım, vajinana buhar banyosu yaptır,yağı sürdür,bolca ama,ayetel kürsi oku 7 defa, dua et,sonra deneme sırasında p ye sürtün sen hissetmesende o klitoris az çok rahatlar, sonra eğimli otur, derin derin nefes al ve gevşeeeee ıkınarak it ama önce minik minik itmeye çalış tam yerini bilmiyorsun ya hafif çukur gibi olur orası hissedersin, ilk başta tutarak p yi vajinanın orda gezdir deliği tam keşfetmeye çalış, korku düşünme, orada canını yakacak birşey yok, unut sen kastığın için ilerlemedi acıdı,şimdi p başını gezdirirken ıkın tamam mı azıcık azıcıkta ittir, yerini bulduğunda ohhhh de bir gevşek bırak kendini sadece birkaç saniyelik gevşemene bakıyor herşey.