vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

geçmiş olsun kaderim bekledik dün seni bi çok ama olsun geldin yaa :) evet akşam ben parmak denedim o da girmiyo aynayı aldım baktım baktım :) ölece duruyor bakalım nereye kadar

sağolasın tatlım nasıl üzüldüm ama valla hala stresi atamadım üstümden anlatamam sana,siz umutsuzluğa kapılınca ben teselli veremezsem kendimden geçiyorum, bir daha umutsuzluğa kapılmak yok söz verin bana, yarın Allahın izniyle çocuklarımız olacak, bir kere olmadı diye pes etmemesi gerektiğini nasıl öğretiriz onlara.biz bu kadar çabuk pes edersek.tamam ilkte olmadı sonuçta acemiyiz inşallah inatla üstüne gidersek aşamayacağımız şey yok.

hoş geldin canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim sana şifa versin. sen bize daha lazımsın:)) seni dün valla çok aradık ya sanki sözleşmiş gibi deneyipte olmayan arkadaşlar çoktu veeeeee özellikle dün bende moral sıfır hatta sıfırn altında idi. canım çok yandı kaderim ya oysaki ne kadar inandırmıştım kendimi acımayacak diye.

Valla dogru diyosun canim ya herkez nasil yapıyo anlamıyorum ya bi arkadasım resmen azgın bi kız ya şaşıyorum ya kendimi cok kotu hissediyorum onu duydukca

teşekkürler kaderim biz 7 aydır denemeyi hiç bırakmadık ama nasıl oluyor da bi adım ilerlemiyoruz ki anlamıyorum arkadaşım yendi sizin sayfa da okuduklarımı anlattım yönünü anlattım telde ertesi gün aradı yapmıştı aynı şeyi neden ben yapamıyorum acaba kendi anlattıklarımla kendim yapamıyorum bu arada arkadaşım 17 aylık evli ve çocuğu var vajiyken hamile kaldı

Son düzenleme:
gülüm valla buraya gelmek için can attım, keşke görmeseydim dayanamadım birkaç msj ı telde gördüm, yazamadım bile ne zaman girsem az bekliyor telefon kndiliğinden çıkış yapıyor internet sayfasından, inanmazsınız siz sıkıntı çektiniz ben orda depresyona girdim sanki, valla yalan gelir belki ama, hem sizi çok sevmem hemde ne yaşadığınızı çok iyi bildiğim için, bu çaresizliğe çözüm olamadım diye paralıyorum kendimi, nolursunuz pe stmeyin bak beni çok üzüyorsunuz.biliyorum elinizde değil ama, biz anne olacağız inşallah, anne çözemedim diyecek çocuğumuz bir soru çıkaracak karşımıza, yavrum dene bak yapacaksın diyeceğiz, bir kere denedim olmadı yok, sen yaparsın bunu akıllısın , uğraş ve gerçekten çözemezsen getir bana demeyecek miyiz, peki ne yüzle söyleriz, annesi de cesur ve inatçı olmalı değil mi?

kuzum olabilir o ilk denemede yapmış belki sen ikincide yapacaksın ,bu kadar paralama kendini lütfen, şimdi anlat nasıl yaptın nerde hata var onu bulalım.

Valla dogru diyosun canim ya herkez nasil yapıyo anlamıyorum ya bi arkadasım resmen azgın bi kız ya şaşıyorum ya kendimi cok kotu hissediyorum onu duydukca

evet canım benimde öyle bir iki tanıdığım var onları görünce ben kendimden utanıyorum eksik hissediyorum. onlarda olan bende de var aynı olayları onlarda yaşıyor neden onların sorunsuz da benim ki memleket meseles, oldu anlamadım. hep benim korkaklıklarım...

çok doğru diyorsunda tatlım gelde bunu anlat bana. kendime nasıl kızdım bir bilsen ne kadar beceriksizsin dayanıksızsın diye. inan senle en son konuştuğumuzdan bu yana parmağıda denedim onda aşama kaydettim sayılır en azından artık biraz daha az korkuyorum şu parmaktan ama iş p ye gelince taş beton kesiliyorum. denedim sana burdaki arkadaşlarıma ve kendime söz vermiştim deneyecektim sözümü tuttum ertesi gün sevincimi yazacaktım üzüntümü paylaşmak düştü payıma çünkü BECEREMEDİM.CANIM ÇOKKKKK ACIDI. niye acıyor her yapan acı olmadı bumuymuş diyor o umutla denedim AMA BENİM ÇOK ACIDI. ya bu hep böyle devam ederse ne olacak. zar zor topladığım cesaret yerlerde şimdi,tekrar hayal kırıklığı yaşıyorum ...

canım benim boşver onları onlarda abartılı, senin kendinden utanacağın birşey yok, birşey sorucam mesela köpekten korkan birisini ayıplar mısın, ne kadar ayıp köpekten korkuyor, utan kendinden falan, yada asansörden yada böcekten korkan birisini, biliriz bilinçaltında yatan korkuları var, siz o korkuların ne kadar gereksiz olduğunu bilirsiniz ama asla ayıplamazsınız, neden şimdi kendinize acıyıp, kendinizden utanıyorsunuz, olacak belki birkaç gün belki 1 hafta uğraşacaksınız ama bitecek bu kabus, ben inanıyorum çünkü aynı korkuları yaşadım sizinle,inanıyorum çok yakında güzel şeyler yazacaksınız buraya.şimdi ne yaptınız neyi eksik yaptınız bunu konuşalım arkadaşlar, bu arada tatlım sen burdasın diye senin ben yokken ki msj larına cvp yazmıyorum, yoksa sizi bekleticem baya birikmiş, şimdi hadi anlat tatlım ne yaptın nasıl denedin, neyi ihmal ettin?

ucundan fazlası giriyo canım işte yön sorunu yok onun farkındayım sadece biyerde takılıyor ciddi ıkınmam lazım orayı aşmak için cesaret lazım orda korkuyorum... çok canım yanıyorr

tatlım ıkınmak çok önemli ama, kendini kastığın her an ve ilk girişte de ıkın demiştim ya, anlattığımı harfiyen uyguladığında inan acısız kurtulacaksın.ıkınmak,yağ , nefes alıp vermek, eğimli giriş bunlar önemli kuzum. o sert yer muhtemelen sen kendini kastığın için farkında olmadan karşına çıkıyor, sen duvara çarpmış gibi hissediyorsun.duvar falan değil bak ilk sayfada ki p ilerleyişine önünde çarmacağı duvar yok değil mi?canım azıcık ıkınmak değil ama kabız olmuş gibi ıkınmalısın ki orayı aşıp mutlu sona ulaşasın.

canım doğru ilerlediğinde canın acımıyor bu doğru, bana anlatır mısın, yağı vajina içine iyice sürdünüz mü? sonra ıkındın mı? nefes alıp verdin mi? p yi dik değil eğimli mi girdirdin, hangi yönde denedin, nerde işlem hatası var onu anlayalım kuzucum, başka türlü nasıl yardım edebilirim, önce yüzüme bak bakıym =) pes etmek yok tamam mı? neden burdayız senin için, diğer arkadaşlarımız için, sen pes edersen beni burda tutacak umut kalmaz ki.

tamam canım sorun değil. neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama dediklerini uygulamaya çalıştım parmağı denedim oldu,iyice ümitlendim ama eşim yanaşınca o an başladım kasmaya kendimi,p değdiği an da inanılmaz acı oldu ya. eşimede kızdım yavaş diye ama aslında sorun bende acısını ondan çıkarttım. hani ben başını falan alamadım içeriye,p yi almak için zorladığımda acıdı,aklıma dediklerin geldi ıkındım ıkındıkça itti sanki ve acıdı,nefes alıp verdim acıyı yine hissettim. acaba dedim yanlış mı yapıyorum ama nefes alıp vermenin ıkınmanında nesi yanlış olabilirki azıcık ucunu alsam cesaretlenecemde ben zaten o niyetle denemeye başladım gerisi nasılsa gelir dedim ama daha başlamadan bitti. (özür dilerim açık yazdım biraz ama kapalı daha nasıl anlatabilirim bilemedim bu ruh hali ile)

Kimseyede söyleyemiyorum artik oynamamdan da yoruldum cunku birine söylesem bana aaaaa yada baska bisekilde bakicaklar gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulucam her gece ağlıyorum artik bıktım

Kimseyede söyleyemiyorum artik oynamamdan da yoruldum cunku birine söylesem bana aaaaa yada baska bisekilde bakicaklar gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulucam her gece ağlıyorum artik bıktım

canım benim her işte bir hayır vardır herhalde bizde belik bunun sonunda bir hayır görücez yada ne bileyim bir aydınlık çıkacak . bu kadar acının,üzüntünün sonu aydınlık olsa gerek. sıkma canını, Rabbim bizi de görüyor inş. bizde o aydınlığa ulaşırız...

posta kutun dolmuş tatlım msj ım gitmedi.orda duvar şöyle oluşuyor kendimizi sıkınca bomboş yerde sıkışıklık yapıyoruz ozamanda duvar çıktı karşımıza sanıyoruz. ben kabız gibi ıkındım öyle geçtim ordan.

Ins canim benim ya bi an once bitsin artik

tatlım yağı sürdün p yede sürdün değil mi? tamam sanırım altta denedin sen, bak şimdi bile altta başlarsak mesela eşim yanlış yere dokunursa canım yanıyor düşün, o yüzden kontrolü ele alın diyorum arkadaşlar, üstten korkmayın, ısrarla üstte yapın diyorum, çünkü hem vücudunuzun ağırlığıyla siz ıkındıkça o ilerleyecek, ıkınmakta hata yoktur ama eşin acemi mesela vajinanın girişinden azıcık yan tarafa bastırsa acı hissedersin ama sen üstte olsan p yi oraya koyduğunda yanlış yeri zorlama gibi bir ihtimal kalmayacak.

arkadaşım merhaba , birkaç gündür burda olmayınca birikmiş msj lar olmuş baya, o yüzden ilgilenemedim hemen, afedersiniz, inşallah en kısa sürede aşmanız için destek olmaya çalışırız, bizim ilk sayfada ki yöntemi birkaç kez deneyin derim, olmazsa egzersizlere başlarsınız.

kkaderim nerelerdesin.merak ediyoruz seni.inşallah bir durum yoktur canım

benimde bu ay hatta bu son günlerde aşmam lazım evlilik yıldönümümüz doluyor 2.yılımız olacak ama buruk geçecek ya zaten regliyim.istesem de olmayacak galiba

canımın içi dün rahatsızdım gelemedim ama aklım sizde kaldı delirdim evde, eşime diyorum bana bir oku nolur içim daralıyor, rahatlarım belki,üzülme tatlım sen birkaç gün geç kutlarsınız regl bitince inşallah son vajili regl olur senin için canım kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…