vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Haklısın. Canım..tamam en azından parmakla deneyecegim.. Şöyle bi düşündüm gercekten kendim yapıp hissedersin tam olarK inanacagım galiba..

Keske nerde canim bende o cesaret derin derin nefes alıyorum esinle denemeye kalkışıyorum yok kesiliyorum resmen ya herseyden anlık soğuyorum

Canim ara verdigin içindir bende bi ara azda olsa ilerlemem vardi ama hasta oldum falan filan yine basa dondüm

Ya kizlar sizde şeyde oluyomu ya acıma korkusunun dışında birde onu icimde olması gidip gelmesi düşüncesi beni rahatsız ediyo

bendeeee de olmuyor canım acıyor ya kesin bişi yanlış ama ne çözemedim,moral desen sıfırın altında duvar mıdır set midir nedir bilmyorum bildiğim tıaknıp kalıyor ve canım acıyorr

ya kızlar bende eşşimle denedim aynısı oldu böyle acı. ama parmağı girebiliyo. pof ne yapıcaz. lütfen biri moral versin

canım çok teşekkür ederim desteğin için,inan bana yazdıklarının o kadar farkındayım ki. yani oranın çok esnek olduğunun,içine aldığı şey kadar esnediğinin,şekil aldığının anlık birşeyin olduğunun bilincindeyim. diyeceksin ki o zaman sorun ne. işte onu bende bilmiyorum. galiba çok korkak ve cesaretsizim. etrafına bak herkes sen gibi değil mi diyorum,aynı dönemde evlendiğim arkadaşlarım var onlar hamileler şimdi ve diyorum ki onların ki can değil mi onlar nasıl yaptı senin ne farkın var,hepsini geçtim eşine neden bunu yaşatıyorsun ben yeni evliyim her yeni evli gibi eşinde ne yaşanması gerekiyorsa onu yaşamak ister neden ona bunu yapıyorsun diye hergün binlerce düşüncelere dalıyorum,kendime kızıp kendimi toparlamaya çalışıyorum ama iş o ana gelince herşey bitiyor. etrafımda bunu bilenler bana şımarıklık yapıyorsun ne var bunda herkes senin gibi diyorlar, aslında şımarıklık değil biliyorum ama o konuştukları sözler bana acaba dedirtiyor. herkesin yapabildiği neden bana zor. 2 ay olacak evleneli 2 aydır aynı tantana. hep aynı korku ya ACIRSA..ilk günlerdeki denemelerimde bu oldu çünkü ACIII. sonrası bu hale geldim işte. acıya dayanıksız biri olmuşumdur hep,işte bu durumda bende ACIYACAKKK korkusu bıraktı.

Ya kizlar sizde şeyde oluyomu ya acıma korkusunun dışında birde onu icimde olması gidip gelmesi düşüncesi beni rahatsız ediyo

canım acıma olmasında içte mi oluyor dışta mı gidecek mi gelecek mi inan hiç onu düşünmüyorum. benim tek derdim şu lanet olası ACIYACAK korkusu.millet çatır çatır yapıyor acırsada acısın ne olur diyor bende aman acıyacak diye kaçıyorum Allahımm ben ve şu korkummm... böyle tatlım işte ben başı düşünüyorum yani ilk girişi sonrasını inan bugüne kadar hiç düşünmedim yani içimde olma duygusunu ona fırsat kalmadı....

merhabalar öncelikle benimki medeni cesaret değil sadece arkadaşlarımın yaşadığı çaresizliği bende iliklerime kadar yaşadığım için bir konu açmıştım, burda utanıp herşeyi yazamıyordum, o yüzden özelden sormak istedikleriniz olursa birde burda herşeyi yazamıyoruz pozisyon linki falan yolluyorum msn den diye özel yolluyordum, bir sürü arkadaş vardı 1 tanesi bile şikayetçi değldi, aslında yönetim sitedeki 1 msj ı okusa bunu anlardı ama onlarda haklı kendilerince, birgün siteye yine herzaman ki gibi giriş yaptım, ama olmadı engellenmişim, birisi benim dr a müşteri topladığımı, bi başkası bu erkektir diye şikayet etmiş, yönetim böyle söyledi, görüştük dediki neden utanıyor üyeler yada siz , sonuçta gerçek isimlerinizle girmiyorsunuz, linkleri falan da burda yazın, hem de size kolay olur , sürekli sorulan soruları falan tek başlık altında toplayın dediler ve ben medeni cesaret değil zorunluluktan herşeyi burda topladım, sizi kadılar kulübünde miyim diye tereddüte düşürdüğüm için üzgünüm, yoksa bizde inanın +18 meraklısı değiliz.teşekkürler desteğiniz için.

canım bak o duyguya benzer bir duyguydu benim yaşadığım, eşimle sorun yaşasak belki saçma ama gidersem sanki geldiğim gibi gitmiş gibi birşey kaybetmemiş gibi hissedecektim, saçma biliyorum ama ufacık tartışmada, zaten buraya ait değilim gibi bir duygu sarıyordu beni, aslında her tartışmada nedeni o olmasada aslında başarısızlığımızın gerginliğiyle çıkan tartışmalardı belki, ama başardığım da öyle bir duyguydu ki, evimi bile daha farklı benimsedim, eşim artık bana daha yakındı, artık daha az tartışıyorduk,artık kendime güvenim daha fazlaydı, kendimi yarım gibi hissedip aptalca başka kadınlardan kıskanmıyordum, sen sadece yıllardır koruman öğretilen şeyi artık bırakman gerektiğini kabullenmelisin, hani annemiz elimize para verirdi küçükken, kaybetmemek için sıkı sıkı tutardık ya, artık bırakmamız gerekiyor bunun farkına varmalıyız.inan çok mutlu olacaksın.

hoş geldin kkaderim : ) ben özelden yazamıyorum ne yazık ki

canım benim aferin çok iyi cesaret vermişsin kendine ve maşallah çok iyi gelişme, önemli olan ilerlemek kendine moral vermek, inşallah bundan sonra ki ilk denemende aşarsın arkadaşım.

hoş geldin kkaderim : ) ben özelden yazamıyorum ne yazık ki

canım hoş buldum tabi dün rahatsızdım gelemedim, telden girmeye çalışınca benim tokaz sayfadan çıkarıyor 10 saniye dursam,dün birkaç arkadaşın msj ını okuyabildim, yazamadım ama dün beni görecektiniz, yemin ederim evin içinde dört döndüm, evde net olsa girecektim ama yok malesef,teselli veremediğim için moralim bozuldu, sanki resmen birşey beni böyle sıkıştırıyordu her yerimden nasıl daraldım anlatamam, elinin kolunun bağlı olması çok zor, canım şimdi hemen birikmiş msj ları cvp layım seninlede konuşalım olur mu? yada çıkam lazım acelem var dersen önce seninle konuşalım.

canlarım zaten ilk denemede olmayabilir, zaten ben pes ettiğimde eşim kızıp bırakma sakın demeseydi bende ilk denememde başarmış olmayacaktım, belkide hala çaresiz çaresiz ben ömür boyu aşamam diye depresyona girecektim.canım o girişe gelipte hemen olmayınca girmeyecek sanıyorsunuz ama biraz uğraştıkça, yağlı olupta sizde ıkınarak bastırdığınızda p ye doğru bir bakmışsınız saniyelik iş, nasıl ben bu kadar uğraşmışım diye hayret edeceksiniz, ama acemilik sonuçta ilk biraz uğraştıracak hemen pes etmeyin nolur arkadaşlar. lindamix çok doğru arkadaşım korkularının üstüne git bravo sana.

gülüm benim beklettim gelemedim hakkınızı helal edin, bak kuzucum yanlış yöne itmiş olabilirsiniz acı hissettiysen, birde hep diyorum yavaş yavaş kendinizi zorlamadan ilerleyin diye, bak bence ikinci denemen olacak cecem, yarıya ilkkez mi geldin daha önce oluyor muydu? yarıya geldiğinde üstte olsan kesin biterdi altta olsun dersende ıkınarak aşacaksın kuzum , kendini kasıyorsun ya o yüzden yolu tıkıyorsun, sadece ıkınarak aşacaksın orayı, derin derin nefes alıp gevşeyerek nefesini vereceksin. bak serbest kaldığında da normalde ıkınmaya gerek kalmadan girer ama kastığın için ıkınman gerekiyor.ben inanıyorum cecem az kaldı burda aynı anda bir sürü gelin olacak inanıyorum ben inşallah.

geçmiş olsun kaderim bekledik dün seni bi çok ama olsun geldin yaa :) evet akşam ben parmak denedim o da girmiyo aynayı aldım baktım baktım :) ölece duruyor bakalım nereye kadar

canım sadece ilk denemeydi bu hemen pes etmek yok lütfen arkadaşım, bazen bir problem verirler elimize saatlerce bakarız çözemeyiz, belki kafamız dağınıktır ama başka zaman bir konsantre oluruz saniyede çözülür, aaa deriz bu muymuş, aynen öyle buda, belki ilk de olmadı ama devam edicez, nerelerde hata yaptık bunu konuşacağz.ve sonunda olacak inşallah.

canım yarısı girmiş süper ilerleme farkında değilsin, sonrası sadece ıkınarak kendini serbest bırakarak atlatacağın birşey, arkadaşlar güçlü ıkının, sanki kabız gibi.hayır ilkini girdirdiğinde bazen yönü bulamıyorlar bazen kendilerini kasıp orda duvara tosladık sanıyor bırakıyor arkadaşlar hepsi geçecek az kaldı, sen bir sonrakinde gelin olursun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…