tamam tatlım söz verdim yineeee. dur bakalım neler olacak Allahım utandırmasın inş.
merhaba kızlar bugün yine deneme yapacağız lütfen dua edin de tamamı olsun artık bugün. baskı hissedince acıyacakmış sanıyorum ve yarıda bırakıyorum. ufacık çocukların yapabildiği aklıma gelince bnm neyim eksik diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi(((
ilaç kullanmıyosan neccafe yada bitki çayı iç adet sancısına birebir :)
ilaç kullanmıyosan neccafe yada bitki çayı iç adet sancısına birebir :)
canım benim Allah razı olsun, ağrı kesici aldım dün, zaten o da olmasa yanmıştım, ilacın etkisiyle biraz uyumuşum, eve gidince bitki çayı içeyim bari çok sağolasın hatırlattığın için kuzucum.
merhaba kızlar bugün yine deneme yapacağız lütfen dua edin de tamamı olsun artık bugün. baskı hissedince acıyacakmış sanıyorum ve yarıda bırakıyorum. ufacık çocukların yapabildiği aklıma gelince bnm neyim eksik diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi(((
posta kutun dolmuş tatlım msj ım gitmedi.orda duvar şöyle oluşuyor kendimizi sıkınca bomboş yerde sıkışıklık yapıyoruz ozamanda duvar çıktı karşımıza sanıyoruz. ben kabız gibi ıkındım öyle geçtim ordan.
canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun, bende sizi çok merak ettim tutku hepinizi çok merak ediyorum gelemeyince.çokkkk geçmiş olsunnn bitanemm dün merak ettimm senii
tatlım daha da iyi olacaksın ve şimdi değil ikinci denemende yazıcam adını, çünkü sende emin ol istiyorum, inşallah hepimize yarın bir sürü güzel haber gelecek diye dua edelim.canım sabırlı ve azimli ol ben bile yapabildiysem herkes yapar moralini bozma önce moral ne gözyaşları döktüm neler çektim ama hiçbi işe yaramadı bugün bu iş olacak dedim acıycaksada acısın dedim eşim için evliliğim için bunu yapmalıyım dedim en önemlisi de kendim için tabiki ve çok şükür çok iyi değilim daha ama daha iyi olucam
canım çıkar yarıya kadar gelip ilerlemiyorsa, biraz daha yağ sür p ye vajinanı yeterince yağladıysan.tekrar giriş dene, inan ilkinden çok kolay oluyor, girdirip çıkarmaktan korkmayı arkadaşlar, bu da rahatlatıyor insanı,takıldığında ıkın arkadaşım, birde nefes verirken gevşe, sanki iğne yaptıracaksın ve gevşemezsen iğne donacak canın boşyere acıyacak gibi serbest bırak poponu vajini, gevşediğin anda oturmaya devam et.bu arada eşinize eğilin mesela boynunuza doğru biryaptığında serbest bırakıp rahatlayabilirsiniz.
canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun, bende sizi çok merak ettim tutku hepinizi çok merak ediyorum gelemeyince.
Öncelilkle gecmış olsun tatlım yoklugun nasılda farkedildi inan.. Posta kutumu boşalttım :)
o esnada heralde panik oluyorum ıkınmayı ve nefesi unutuyorum canım yaa
kıyamamm bian önce iyileşş
bende beş yıllık evliyim ama kızım doğduğundan beri eşimle hep zoraki beraberliği kabul ediyorum istemiyorum hemen kuruyoum.anlamıyorum haz da almamaya başladım.bazen kaçıyorum resmen uyuyorum erkenden yada kızımla vakit geçiriyorum ilişki esnasında adapte olamıyorum sıkılıyorum.anlamıyorum vakit bulup da doktorada gitmiyorum.bu kremler varmış istek arttıran onlara mı başvursam bilemiyorum kızlar ne yapacağımı:26::26:
şimdi arkadaşlar unutabilirsiniz çok normal eşlerinizede yapmanız gereken şeyleri söyleyin moral versin ıkın nefes al diye hatırlatsın, bırakma desin olacak devam et, ya o an sizin normalde hoşunuza giden şeyleride yapmayaçalışsın, mesela ilk sayfada ilk videoda demiştim ya adam klitorise dokunuyor, ilk videoyu izleyin bir, belki işe yarar denemekte fayda var, çünkü o an haz aldığınızda çok çabuk ilerliyor, yada nefes verirken gevşek bıraktığınız an.
bebişim merak etme iyiyim önemli değil regl sadece biraz fazla ağrılı oldu, birde buraya gelemeyince, kızlarında olmadı pes ettim yazılarını görüp cvp yazamayınca çok üzüldüm ben,strese girdim valla bak inanın.
tatlım geldiğinde konuşalım olacak, tek denemede pes etmek yok, edison tek denemede pes etseydi şuan hepimiz karanlıkta oturuyor olacaktık belkide.
tatlım daha da iyi olacaksın ve şimdi değil ikinci denemende yazıcam adını, çünkü sende emin ol istiyorum, inşallah hepimize yarın bir sürü güzel haber gelecek diye dua edelim.
sizde bende bağımlılık yaptınız tatlım,tutku bak birgün yerim seni aç anıma denk gelmebende bağımlılık yaptı burasıı :) sizii görmeyince durumıyoruum :)