vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

tamam tatlım söz verdim yineeee. dur bakalım neler olacak Allahım utandırmasın inş.

kend,ne fazla yüklenme bak, olacak olmazsa dünya başıma yıkılacak değil ki, ben ilk denerken eşime şey demiştim bak olmazsa kızmak yok ama , deniyoruz sadece, tamam kızmayacağım demişti, kendimi en azından olmazsa bağırırsa baskısında kurtarmak istedim, ama o an başka şey düşünmedim, olmayacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye, sadece nasıl yapsam şöyle denesem falan dedim, çünkü ben yönü bilmiyordum, eğimli olacağını falan, üstte rahat kontrol bende olacak falan, yada yağ kaydıracak acımayacak diye bilmiyordum, herşey doğaçlama gelişti, mutlaka duşunu al tatlım, vajinana buhar banyosu yaptır,yağı sürdür,bolca ama,ayetel kürsi oku 7 defa, dua et,sonra deneme sırasında p ye sürtün sen hissetmesende o klitoris az çok rahatlar, sonra eğimli otur, derin derin nefes al ve gevşeeeee ıkınarak it ama önce minik minik itmeye çalış tam yerini bilmiyorsun ya hafif çukur gibi olur orası hissedersin, ilk başta tutarak p yi vajinanın orda gezdir deliği tam keşfetmeye çalış, korku düşünme, orada canını yakacak birşey yok, unut sen kastığın için ilerlemedi acıdı,şimdi p başını gezdirirken ıkın tamam mı azıcık azıcıkta ittir, yerini bulduğunda ohhhh de bir gevşek bırak kendini sadece birkaç saniyelik gevşemene bakıyor herşey.

canım sabırlı ve azimli ol ben bile yapabildiysem herkes yapar moralini bozma önce moral ne gözyaşları döktüm neler çektim ama hiçbi işe yaramadı bugün bu iş olacak dedim acıycaksada acısın dedim eşim için evliliğim için bunu yapmalıyım dedim en önemlisi de kendim için tabiki ve çok şükür çok iyi değilim daha ama daha iyi olucam

ilaç kullanmıyosan neccafe yada bitki çayı iç adet sancısına birebir :)

bende beş yıllık evliyim ama kızım doğduğundan beri eşimle hep zoraki beraberliği kabul ediyorum istemiyorum hemen kuruyoum.anlamıyorum haz da almamaya başladım.bazen kaçıyorum resmen uyuyorum erkenden yada kızımla vakit geçiriyorum ilişki esnasında adapte olamıyorum sıkılıyorum.anlamıyorum vakit bulup da doktorada gitmiyorum.bu kremler varmış istek arttıran onlara mı başvursam bilemiyorum kızlar ne yapacağımı:26::26:

ilaç kullanmıyosan neccafe yada bitki çayı iç adet sancısına birebir :)

canım benim Allah razı olsun, ağrı kesici aldım dün, zaten o da olmasa yanmıştım, ilacın etkisiyle biraz uyumuşum, eve gidince bitki çayı içeyim bari çok sağolasın hatırlattığın için kuzucum.

çokkkk geçmiş olsunnn bitanemm dün merak ettimm senii

canım çıkar yarıya kadar gelip ilerlemiyorsa, biraz daha yağ sür p ye vajinanı yeterince yağladıysan.tekrar giriş dene, inan ilkinden çok kolay oluyor, girdirip çıkarmaktan korkmayı arkadaşlar, bu da rahatlatıyor insanı,takıldığında ıkın arkadaşım, birde nefes verirken gevşe, sanki iğne yaptıracaksın ve gevşemezsen iğne donacak canın boşyere acıyacak gibi serbest bırak poponu vajini, gevşediğin anda oturmaya devam et.bu arada eşinize eğilin mesela boynunuza doğru bir yaptığında serbest bırakıp rahatlayabilirsiniz.

Öncelilkle gecmış olsun tatlım yoklugun nasılda farkedildi inan.. Posta kutumu boşalttım :)

tatlım daha da iyi olacaksın ve şimdi değil ikinci denemende yazıcam adını, çünkü sende emin ol istiyorum, inşallah hepimize yarın bir sürü güzel haber gelecek diye dua edelim.

o esnada heralde panik oluyorum ıkınmayı ve nefesi unutuyorum canım yaa

Öncelilkle gecmış olsun tatlım yoklugun nasılda farkedildi inan.. Posta kutumu boşalttım :)

canım benim teşekkür ederim, Allah razı olsun, inanın sizin yokluğunuzda bende acayip bir stres oluşturdu, dün halimi görseniz acırdınız valla.

o esnada heralde panik oluyorum ıkınmayı ve nefesi unutuyorum canım yaa

şimdi arkadaşlar unutabilirsiniz çok normal eşlerinizede yapmanız gereken şeyleri söyleyin moral versin ıkın nefes al diye hatırlatsın, bırakma desin olacak devam et, ya o an sizin normalde hoşunuza giden şeyleride yapmayaçalışsın, mesela ilk sayfada ilk videoda demiştim ya adam klitorise dokunuyor, ilk videoyu izleyin bir, belki işe yarar denemekte fayda var, çünkü o an haz aldığınızda çok çabuk ilerliyor, yada nefes verirken gevşek bıraktığınız an.

kıyamamm bian önce iyileşş

bebişim merak etme iyiyim önemli değil regl sadece biraz fazla ağrılı oldu, birde buraya gelemeyince, kızlarında olmadı pes ettim yazılarını görüp cvp yazamayınca çok üzüldüm ben,strese girdim valla bak inanın.

merhaba arkadaşım, eşinizle aranızda sorunlar var mı peki? yani bunu anlatmayın ama bazen eşimizle sürtüşmeler olduğunda yaşıyoruz bu isteksizliği, yada hep siz hazır olmadan denediğiniz için ağrı mı hissettiniz? düzenli bir beraberliğe rağmen istek yoksa sizin suçunuz değil altında yatan bir neden mutlaka vardır.

yardımların için Allah razı olsun canım inşallah yarın mutlu haberlerle gelirim

bende bağımlılık yaptı burasıı :) sizii görmeyince durumıyoruum :)

tatlım geldiğinde konuşalım olacak, tek denemede pes etmek yok, edison tek denemede pes etseydi şuan hepimiz karanlıkta oturuyor olacaktık belkide.

kkaderim canım çok geçmiş olsun selam vermezmiyim yazılanları okudum sonuna kadar öle yazayım dedim. nasılsın şimdi iyimisin biraz daha. biz sana güzel haberler veremedik tatlım hiçbirimiz başaramadık ama tabiki başarma yolunda pes etmek yok yine denicez inşallah. bi yerde hata yapıyoruz ama nerde bazen diyorumki o anda keşke yanımda bilen biri olsa o şöle yapın böle yapın dese
yağ çok güzel bir fikir öncelikle bunu söyleyebilirim kesinlikle kayganlaştırıcıdan çok daha iyi çok sevdim ben önce duş aldım buharda oturdum sonra yaklaşık 2 yada 3 parmak kalınlığında aparatı 3 kere yağlayıp soktum çıkardım sonuna kadar sonra biraz içeride bıraktım. bunu yapabiliyorum p... ide alabilmem lazım normalde neden olmuyor bilmiyorum altta yapamam bunu anladım bu sefer iice çünkü çok kasıyorum kendimi veacı hissediyorum hemen durduruyorum eşimi. üstte denedim ilk ama sanırım ben direk oturuyorum p... üstüne önce ucunu yerleştrip öyle oturmam lazım galiba. yerini bulmadım yine heralde ki olmadı alta geçincede hemen kastım zaten olmadı yani anlayacağın tatlışım

tatlım daha da iyi olacaksın ve şimdi değil ikinci denemende yazıcam adını, çünkü sende emin ol istiyorum, inşallah hepimize yarın bir sürü güzel haber gelecek diye dua edelim.

inş cnm benim inş. yarın sabah buraya gelip adımı yaz kkaderim die yazıcam sana e halayda isterim artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…