vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

tamam canımcım aynen bu dediklerini uygulayacağım inşallah benimde miladım olur yarın inşallah sen ilk denemede mi yaptın ondan öncesinde bizim gibimiydin her yolu denedim olmadı ya

ben 4 ay herzaman aynı şekilde eşimi itmemek için şartlandırdım bu defa olacak falan dedim olmadı, sitelere bakıyorum hep dr sayfaları çıkıyor kadınlar kulübü o kadar araştırmama rağmen çıkmadı,kısmet işte, halbuki dr lar ne egzersizi yaptırıyor diye ne kadar araştırdım ama bulamadım. anestol dediler denedim, kas gevşetici, dr jel dedi onuda denedim olmadı olmadı, eşimin yüzüne baktım ya kızarsa şimdi derken yağ mı sürsek dedim, öyle ümitsizce, olur dedi ama ne o işe yarayacağına inanıyordu nede ben =) sadece zaman kazamak istedim, ve çok kaydı başlarda olmuyor diye bırakacakken eşim bırakma dedi, biraz destek vererek azıcık azıcık derken baktım oluyor, paniklemeye başladım hızlı hızlı nefes aldığımı farkettim hamile bayanlar gibi =) bunun farklı bir yerde heyecanı artıracağını okumuştum galiba, hemen sakin ol dedim durdum derin derin nefes aldım verdim, gevşediğimde hemen o kadar hızlı oldu ki, şaşırdım bu kadar mı hepsi dedim =)) sabah kalktığımda dedim ki ben bu sıkıntıyı yaşayanlara ulaşmalıyım, ama nasıl, herkes dr lara para veriyor yazık. sonra google amcaya vajinismusu zeytinyağ ile yendim yazdım, diğer konu çıktı karşıma, orda anlatmaya başladım yağdan bahsedince birkaç arkadaş kızdı tepki gösterdi belkide haklı olarak, egzersizden soğuyacak herkes diye, bu defa gizli gizli herkese özel msj yazdım,kendimi çok tuhaf hissediyordum, sonra ben birşey farkettim bir kişi iki kişi derken baktım herkes yağı egzersizde kullanıp farkını anlamaya başladı,şimdi şunu farkettim eskiden egzersizlerde de bu kadar kısa sürede ilerleyemiyordu sanki deneyenler, ama yağdan sonra 4 günde bile aşan oldu. belkide tesadüf bilmiyorum, ama bildiğim birşey var, birileri aştıkça o kadar seviniyorum ki, heleki azda olsa payım varsa o zaman daha çok keyif alıyorum.

aman o muymus bende içeride sanıyorum :) onumu uyarmk lazım sımdı kaderim:)

evet tatlım klitorisi uyaracaksın, hazzı artırır, mesela yağı bırakırken ıslaklık artırmak için kullanılabilir, söylemişimdir annem sana

sen bu sitede en çok detaya inen en güzel anlatan ve en çok yardımcı olabilensin bana göre herkes kendince yardımcı olmaya çalışıyor evet ama benim gibi egzersiz yapamayanlara umut oldun inan şu anda bile sana dua ediyorum bi bitse heralde ömrüm boyunca sana minnettar olucam. iyiki yazmışsın buraya sen olmasan hala umutsuzca egzersizi düşünüp yapamayan biri olarak kalıcaktım sanırım

Merhaba tatlımm.. Bu yazını okuyunca tam olarak neden korktugumu anladım.. Şöyle bi düşündüm ilk denememizi.. Ikındıkca itmeye cesaretim oluyordu eve acı hissetmiyecegime kendimi inandırdıgım için. Ama hani ıkındıktan sonra nefes al ver o sırada gevsiyorsun kayması daha kolay oluyor diyorsun ya, nefes alıp verirken ittirmemiz mi gerekiyor? Asıl ozaman acı hissetmezmiyiz? Ben hissederim diye korktugumdan ıkındıkca itirmeye calıstım nefes alıp verdigimde durdum sonra tekrar ıkınınca devam ettik ama pes ettim tabi.. Başı girmişti ozaman ama korkudan bacaklarımı hissetmiyordum..

Merhaba ben 2006 yılında haziran ayında evlendim. kasım ayında zeytinyağı sayesinde bende vajiden kurtuldum. şimdi o zamanki hallerimi düşünüyorumda çok aptallık etmişim böyle güzel bir duygudan 7 ay hemde yeni evlendiğimde mahrum kalmışım ve kendimi çok yıpratmışım. Allah tüm bu sorunla uğraşanlara yardımcı olsun.

amin canım sen nasıl yendin anlatsana bizede moral olursun

arkadaşlar yarım saat içinde geliyorum cvp yazıcam msj lara, gitmeyin sakın

bugün cumartesiymiş ya =) ben pazar sanıp yarın yokum demiştim, bu arada konumuz sabite taşındı arkadaşlar çok şükür, daha çok arkadaşımız görebilecek oleeeeeyyyyyy.

çok sevindim canım bencede sabit konu olmalıydı iyide olmuş inş. bu sayede çoğu kişi kurtulur

kesinlikle katılıyorum combo ya canım aynen öyle yani oakdar incecik ayrıntısıyla anlatıyorsunki insanın yapası geliyor başarası geliyor inancı yükseliyor ben bugüne kadar egzersiz yapamadıgım için hep egzersiz yapmadan yenen biride varmıdır diye yanıp tutuştum ilk elab çıktı karşıma sağolsun o ne uğraştı benle ne sonra mina mina egzersizle başaran biriydi ama elab egzersiz olmadan emla ilen yenen biriydi yani egzersiz olmadan yenen arkadaşlara daha çok ihtiyacımız var he egzersiz yapabilen kesinlikle yapsın keşke yapabilsem bende ama yok çok denedim belkide o yüzden hep pes ettim ben egzersiz yapamıcam olmuyo dedim ben egzersiz olmadan yapmalıyım bak öylede yapanlar var dedim elab dan öğrendimde öğrendim kız bana inanılmaz diller döktü sağolsun ama ben yapamadığım için hep kaçtım utandım yordugumu düşündüm onun hakkınıda ödeyemem şimdi geri geldim sağolsun yine skype den yardımcı oluyor ve kaderim sende benim için 2.ci egzersiz olmadan yenen birisin oyüzden seninde bilgilerin benim için inanılmaz değerli z. yağını denicem biraz daha cesaretlenicem bütün herşeyi uygulucam elab dan kaptıgım senden kaptıgım ve daha diğer bütün arkadaşlardan aldıgım her türlü bilgiyle inşallah yarın bu işi başarıcam Rabbim dayanma gücü versin tek istediğim bu DAYANMA GÜCÜ :18: çünkü ben çok yaşadım o anları çok pnsin yarısını aldım pes ettim şu andada ucunu rahat alabiliyorum ama acıyı yada beynimde kendi kurguladıgım acı dediğim şeyi hissedince bıraktım hep inşallah aynısı olmaz ALLAH IM DUY SESİMİZİ BİTSİN BU İŞKENCE RABBİM...

valla tüylerim diken diken oldu, ya ben sizi tanımasamda çok seviyorum arkadaşlar, ya ne kadar vefalı ne kadar iyisiniz, Rabbim inşallah denediğiniz ilk gece yenmenizi nasip etsin canlarım ya. inşallah ömür boyu duvanı almak nasip olur arkadaşım =) Allah razı olsun duaların için.

canım hani nefes alıp veriyorsun ya böyle deriiiin derin gevşiyorsun hani nefes verirken o zamanda afedersin oturmaya devam ediyorsun, gevşek bıraktığında çok rahat saniyede sonuna ulaşırsın, ıkınmakta önemli tabi ilk giriş için ve kendini kastığın her an ıkın derim arkadaşlara herzaman,çünkü kendini kastığın zamanlarda ıkınırsan kasamıyorsun ve yol açılıyor o an, ıkınırkende gevşediğinde de poponu minik minik sallanan sandalyede vajini oturtmuşta arkadan poponla onu sallıyorsun gibi düşün, ileri geri sallayarak otur.sen yağı sürdükten sonra kendini kastığın anda zorla itmeye çalışmazsan acı olmaz, çünkü orda acı verecek hiçbirşey yok tatlım, acı vere tek şey kuruluk , kasmak, sen kuruluğu yağ ile çözüp, kasma sorununa da ıkınmakla çözüm buluyorsun ya geriye canını yakacak hiçbirşey kalmıyor, aklınızda olsun hani iğne yaptırdınız mı hiç, penadur falan vardır , onları yaptırırken poponu sıkarsan donar ikinci kez canın yanar iğneyi çıkarıp tekrar girdirmek gerekir falan, bakın orda hani afedersiniz kendinizi gevşek bırakmak zorundasınızdır ya, ben o anı hatırladım bildiğimden değil yani öyle gevşek bıraktım bir baktım olmuş bakmasam inanmazdım.

Merhaba,ben de erteleme hastalığına sahibim hem de yaklaşık 4 yıl olacakbu forumu yakın zamandan beri takip ediyorum,cesaretlendirici paylaşımlar var ancak hala çok kaygılıyım.hiç egzersiz denemedim hep bi bahanem vardı.sizlerin aranızdaki bu sohbetle gaza geldiğinizi ve başardığınızı okudum.belki bana da çare olur die ilk mesajımı yazıyorum.en büyük korkum bu egzersizleri yapıp ta eşimle yine başarısız olmak!inşallah biz de yeneriz.tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum..

benım de vajınusmus problemım var ne yapacagımı bılmıyorum sureklı moralım bozuk ağlamaklıyım 3 aylık evlıyız bır ıkı kez yaptık o kadar kastım kı bacagımı acamıyorum korkuyrm ne yapmalıyım lutfen bana yardımcı olun

cecem sana yazarken yine müşteri geldi afedersin tatlım, Allah razı olsun valla beni mahcup ediyorsunuz, elimden gelen bu kadar onuda yapmazsam nasıl vicdanım rahat uyurum ki ben,lafta değil gerçekten, kpss çalışmak için siteye fazla girmeyim arada gireyim diye düşünmüştüm birara , ama yapamıyorum aklım burda, size yazdıklarım deneyimlerle beraber yanlış bilgi vermeyim diye araştırdığım şeyler, inşallah bundan sonraki hayatınızda kocaman bir gülücüğe vesile olurum, daha ne isterim ki.

merhaba arkadaşım aramıza iyiki katıldınız,inşallah kısa sürede aşarsınız sizde, ilk denemede yenen arkadaşlarım oldu, ilk sayfada ki msj ı okumuşsunuzdur sanırım,sormak istediğiniz ne varsa çekinmeden sorun lütfen.

sabitt bir sayfada sabit kalmamak üzere 2.yılıma gelin olarak girmek istiyorum şu günlerde...beni de duanıza alın.herşeyin hayırlısı olsun.Allah sizlerden razı olsun.....

merhaba arkadaşım sizde aramıza hoş olmasada iyiki geldiniz, ama hoş gidersiniz inşallah.şimdi hepimizde kendimizi kasma eşimizi itme sorunları var arkadaşım, ilk sayfayı evvela bir okuyun derim sonra sorularınızı alayım. şimdi eşimizi itmeyip bacaklarımızı kapatmayalım diye en güzel çözüm üstte deneme yapmak, sakın üstte imkansız diye düşünmeyin, başlangıçta herkese üst korkutucu gelir, sanki çivili koltuğa oturacakmış gibi hissediyoruz derim ben. sanki afedersin gelecek p saplanacak işin gerçeği benim düşündüğüm oydu, halbu ki üstte kontrol sizde olunca, istemediğiniz hiçbirşey olmayacak, acırsa duracaksınız,ki yöntemi harfiyen uygularsanız acı falan olmayacak Allahın izniyle.nden acımayacak biliyor musunuz? şimdi zaten bu zevk almamız için bize verilen birşey değil mi? Allah kullarına eziyet olsun diye vermemiş, biz korktuğumuz için kendimizi kasıyoruz ve birde olması gereken acı duymamaızı engelleyen ıslaklık yeterince gelmiyor, dolayısıyla biz daha ilk girişte kruluk olunca sadece baskı hissediyoruz ve patlayacak gibi bir his ve direk itiyoruz eşimizi, itmesekte kuruluk olduğundan tahriş olur ağrı yanma hissederiz zaten.vajina içini zeytinyağ ile kayganlaştırdığınızda, kendiniz kastığınız heran ıkınarak p yi ittiğinizde nefes alıp gevşeyerek p ye oturmaya devam ettiğinizde bir gecede bu sıkıntınıza son verebilirsiniz, ben ve birçok arkadaşımda olduğu gibi.

sabitt bir sayfada sabit kalmamak üzere 2.yılıma gelin olarak girmek istiyorum şu günlerde...beni de duanıza alın.herşeyin hayırlısı olsun.Allah sizlerden razı olsun.....

benim kuzumda gelmiiiişş, gördün mü artık sabitiz ama en güzel yorumu yapmışsın bana laf bırakmamışsın gülüm, inşallah sabit kalmazsın kimse kalmasın ve burayı her okuyan ilk denemede gelin olsun inşallah. dualarımız ve kalbimiz hep birbirimizle olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…