vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Anladım canım

aslında ilk kez kendimi bu durumu aşmada bu kadar istekli ve güçlü hissediyorum,daha önceleri bi şekilde olacak nasılsa diyerek pasif kaldım o kadar zaman.bişeyi merak ediyorum; egzersiz olmadan bu sorunun ileride tekrarlayabileceğini duymuştum?? ama vajiyi yeneli 1 sene olmuş sanırım senin kkaderim.yani bu da bize dayatılan bi başka yanlış hurafemidir?ben doktora gidip daha fazla vakit kaybetmeyi de istemiyorum artık.ama eşime hiç yağ konusunu açmadım.oyüzden o bi dr.a gidelim diyor

güzelim bak bu fiziksel bir rahatsızlık değil, bilinç altında ki korkular seni acıya odaklıyor ve sen kendini bırakıp ilişkiden afedersin zevk alamıyorsun, ıslaklık olsada oraya gelince, hep o duyduğun korkular su yüzüne çıkıyor anında kuruluk oluyor,şimdi sen bir kere aşıpta aaa bu muymuş bizi korkuttular hep diye kndin gördüğünde, birkaç kezde bunu alışana kadar yağ ile denediğinde yavaş yavaş kendini doğal şekilde devam ediyorsun yağsız, beyin bir kere kabul etti artık herşey hurafeymiş, kendimi bıraktığımda birşey olmuyor diye,bak ben aştıktan sonra birkaç denem sonrasında eşimin iş yoğunluğu yüzünden sadece ayda 2 , 3 kez deneyebiliyorduk, sonra hamile olduğumu öğrendim ilk 3 ay riskli diye ilişki yasaklandı ben alışmadan, sonra bebeğin kalbi durdu kürtajdan korkmuştum ama onuda atlattık hamdolsun, kürtaj sonrası korku oluşur yapamayabilirdim arada vermiştim, ama ilk anda hani hemen anında olmadı biraz uğraştım ilk girişte dedim ki daha önce olduysa yine olacak, sonuçta ben biliyorum bunu.uğraşırken ıslaklık arttı ve hemen ıkınarak devam etti, başkası olsa aaa olmuyor diye bıraksa mesela, aman ben yine vaji oldum diye düşünür herkese öyle söyler, hayır ya bu psikolojik, grip mi oluyorsun da vaji tekrarlar diye söylüyorlar, egzersiz de zaten yararları elbette var ama psikolojik bu olay, oraya birşeyin acısız girebileceğini beyninize kabul ettirin olay bu.ve şu var tatlım. kegel egzersizi faydalı şu afedersin küçük abdestimizi yaparken birden kestiğimiz kaslar varya onu tutup 10 sn mesela tutup bırakma hareketleri,ama bunu yensenizde heryerde uygulayabileceğiniz şeyler, ben eğitim almadım malum sadece kendi tecrübemi, zamanla araştırma yapıp falan belli bir mantığa oturtarak konuşuyorum, bilmediğim şey hakkında konuşmam, korkutmam, bak geçen gün diğer sayfada bir arkadaş zarla ilgili birşey yazmış çok kanadı demiş 3 deneme yaptık hepsinde kanama oldu,herkes aman hemen dr a git demiş,bende dedim bak 3 ihtimal var, ama ilk iki ihtimal bence sende yok, 3. ihtimal zarın damarlı ve kalın korkma ama dilersen dr a git dedim ki evet dr zarın kalın diye bilgi önceden vermiş. bak bunları eskiden biliyor muydum hayır, valla afedersin vajina girişini bilmiyordum ama burda herkes yorum yapar önemli olan doğru yönlendirmek vebal alamam ben. o yüzden araştırmadan bilmeden yorum yapmam.güven bana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

canım yaa ben elimle koyamamda sen üstte kendiliğinden kayıp girmezmi yaa..bu gecede deneyecez bakalım neler olacak rabbime dua ediyorum bi anda olsun bitsin yaa bi kere olsaa ah ahhh geçecek tüm korkularımm..

ben uc aylık evlıyım bır defa yapabıldık sadece gercekten cok korktum bacaklarmı acamıyorum korkuyorum kasılıyorum gercekten cok sıkıntılıyım ne yapmam lazım bana da fıkır verırmısınız cok uzgunum

samimice anlattığın için teşekkürler arkadaşım.geçmiş olsun buarada, güçlü bi kadın olduğun yazdıklarından belli.ben de şuaralar bacak kasları güçlendirme ve idrar tutup bırakmayı yapıyorum ama asıl önemlisi artık bu işi yapacağıma inanıyorum:)kronik depresyondaydım uzun zamandır haberleri bile izlesem hüngür hüngür ağlıyordum.tabi aslında içimde birikenler beni ağlatıyordu,yazmak iyi geliyor buarada arkadaşlara tavsiye ederim ben yıllardır günlük tutarım,ne kadar eşim de olsa onunla bile paylaşamadığım düşüncelerim olurdu.keşke burayı daha önce keşfetseydim ama zararın nersinden dönülürse kardır bence.kendimi hazır hissettiğimde(bazı mazeretlerim var) denemeye başlıcam takıldığım noktalar olursa da görüşürüz yine inşallah.en güzeli ne biliyormusun yalnız olmadığımı bilmek ve sizlerden samimice sorularımın cevabını alabilmek.teşekkür ederim gerçekten

tatlım sana cvp yazdım görmedin sanırım birkaç msj önce.

canım yaa ben elimle koyamamda sen üstte kendiliğinden kayıp girmezmi yaa..bu gecede deneyecez bakalım neler olacak rabbime dua ediyorum bi anda olsun bitsin yaa bi kere olsaa ah ahhh geçecek tüm korkularımm..

tatlım yağlı olunca kayar zaten bu biraz uğraştırır, elinle tutmaya alış önce bende tiksiniyordum gülüm ama afedersin oyna alışmaya çalış onu başka cisimlere benzet aa şuna benziyor de kendince gül mesela, olayı korkunç halden çıkart, elinle tutmazsan çok yağlı kayar dediğim gibi, hatta ben denk getiremeyip kayıyor diye bırakacakken eşim bırakma dedi, iyiki demiş biraz tutarak ıkındım afedersin oturdum sonra zaten gevşek bıraktıkça kendini nefes alıp gevşiyorsun ya o şekilde ıkınarak çok kolay ilerliyor, elinle mesele böyle arkadan falan birşekilde tutarak keymasını önle, az girince zaten çıkmayacak şekilde bırakırsın yavaş yavaş oturursun,
arkadaşlar üstte çömelmeyin o şekilde değil dizler üstünde oturun bak bazı arkadaşlar dizlerim ağrıyor üstte dedi, çömelmişler, dizler kaval kemiği yerde olacak şekilde p ye iniş yapıyorsunuz ilk sayfada hem resmi hem anlatımı var mutlaka inceleyin.

tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur ederım gercekten korkuyorum ben ama denemelıyız ben de kıst problemı vardı onun ıcın doktora gıttım doktor alttan muayene etmesı gerektıgını soledı once korktum sonra zor da olsa muayene oldum kendımı kasmadım sonra acımadı ama eşimle ilişkıye gırmeye cok korkuyrm kendımı cekıyorum bacagım kasılıyor rahatlayamıyorm elimi bıle oraya koymak benı urkutuyr bazen bazı zamnlarda yapabılıyrm bana dua edın bu durumu yasayan herkes ınsallah en kısa zamanda atlatır zeytın yag ıle deneme fıkrı aklıma yattı ınsallah yapabılırım

rica ederim ne demek.sadece soru sormak değil içindekileri paylaşmak,belki sadece merhaba demek için bile gel tatlım.içini dök burası sadece vaji sayfası değil, herşeyimizi paylaşıp, deşarj olmalıyız, burda mükemmel dostluklar oluşuyor çünkü herkes utangaç ve çekingen aile terbiyesi görmüş arkadaşlar, hepimizin ailesi bu yönden ayıplarla yetiştirmiş bizi, o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.deneyeceğin zamanda , önceside biz burdayız yanında

canım bak zeytinyağ kuruluğa çözüm, bacaklarını kapatmaya çözüm üstte olmak, kasmana çözümde ıkınmak
altta olsan yağda olsa muhtemelen bacaklarını kapatırsın, ama üstte olup dizler üstünde kalkıp yerleştirip yavaş yavaş ilerlersen, ve ilk anda kayıp yerini bulma esnasında hemen pes etmez, ilk sayfada yazanlarada mümkün olduğunca uyarsan canım birgünlük işi var.
yalnız bak ilk sayfada bir arkadaşla yazışmamız var maili oraya ekledim orda önemli kısımlar var pozisyon resimleri falan var, mesela vajina eğimli, gerçi ben aştığımda bilmiyordum gevşeyince yerini buldu falan ama herşeye resimlere bak gerekirse eşinizede gösterin arkadaşlar.inşallah hepiniz kısa sürede ilk denemede aşarsınız,lütfen pes etmeyin ilk giriş ıkınarak sonrası geliyor ama ilk sayfada ki gibi.

bu akşam anlattığın şekilde yapmaya calışcamm korkuyorum imkansız gibi geliyor yapmak ama beynime yenilmcemm yapacam
ne bilim yapmak için elimden geleni yapacam içimm olmaz desedee aklım bana oyunlar oynasada rabbimde yardım edecek p.tesi günü evli,lik yıldönümümüz belkidee bana en güzel hediyee olacak nolur dua edinn banaa :) üzülmüycem kaderime küsmüycem artık rabbimde bunla sınıyo benii diyeblyrmm olacakkk inşallah...belkii yarınn belkii yarındanda yakınn :)

arkadaşım okuma sadece lütfen sende derdini paylaş, korkularını bilelim destek olmaya çalışalım. arkadaşlar gitme vakti geçti bile. sormak istediğiniz birşey var mı???

ahh canım benim inşallah olur da sende şaşırırsın, mutlaka ilk sayfaya uy olur mu, yağı eşin sürsün falan Allahım yardımcınız olsun, hep dualarımdasınız hepiniz arkadaşlar.bizi mutlu etmek için yap olur mu =)) kendin için pes ettiğin anda eşin için, onun içinde pes edersen, bizim için pes etme =) ilk giriş ıkınarak iyi oluyor sonrada afedersin oturarak ilerletirken de nefes verirken gevşiyorsun ya iğne yapılır gibi serbest bırak ve oturmaya devam et, ama sakın kendini kasarken itme, o zaman dur nefes al gevşe, ve devam et, kasarsan ıkın falan herşeyi dene sana güveniyoruz, eşine söyle bazı şeyleri o an hatırlatsın devam et ıkı yada sakin ol nefes al ver falan diye, çok gerilirseniz , eşinize doğru eğilin birtane öpsün sizi :) boyundan yanaktan size ne iyi gelirse =) etkilendiğiniz bir öpücük olsun

arkadaşlar şuan aklıma birşey geldi, şimdi azıcık girincede ilk sayfamda animasyon videolar var hani, orda adam eşinin afedersiniz klitorisini uyarıyor, orası hassas ya korkuyu unutup zevke dönüşürse birden o şekilde de kendinizi bırakırsınız belki rahat olur, bak bunuda bir deneyecekleriniz arasına ekleyin, bu arada klitoris hassas çok sert olmayan dokunuşlar olursa iyi olur.şimdilik bana müsade canlar, Allaha emanet olun öptm ve lütfen azminizin meyvesini pazartesi bekliyorum, yarın olmazsam pzartesi okurum. Allah yardımcınız olsun ayetel kürsi okuyun 7 defa başlamadan önce dua edin ve pes etmeyin inanın olacağına, yapana kadar bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…