- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 34
canım hani nefes alıp veriyorsun ya böyle deriiiin derin gevşiyorsun hani nefes verirken o zamanda afedersin oturmaya devam ediyorsun, gevşek bıraktığında çok rahat saniyede sonuna ulaşırsın, ıkınmakta önemli tabi ilk giriş için ve kendini kastığın her an ıkın derim arkadaşlara herzaman,çünkü kendini kastığın zamanlarda ıkınırsan kasamıyorsun ve yol açılıyor o an, ıkınırkende gevşediğinde de poponu minik minik sallanan sandalyede vajini oturtmuşta arkadan poponla onu sallıyorsun gibi düşün, ileri geri sallayarak otur.sen yağı sürdükten sonra kendini kastığın anda zorla itmeye çalışmazsan acı olmaz, çünkü orda acı verecek hiçbirşey yok tatlım, acı vere tek şey kuruluk , kasmak, sen kuruluğu yağ ile çözüp, kasma sorununa da ıkınmakla çözüm buluyorsun ya geriye canını yakacak hiçbirşey kalmıyor, aklınızda olsun hani iğne yaptırdınız mı hiç, penadur falan vardır , onları yaptırırken poponu sıkarsan donar ikinci kez canın yanar iğneyi çıkarıp tekrar girdirmek gerekir falan, bakın orda hani afedersiniz kendinizi gevşek bırakmak zorundasınızdır ya, ben o anı hatırladım bildiğimden değil yani öyle gevşek bıraktım bir baktım olmuş bakmasam inanmazdım.
Anladım canım