- 5 Kasım 2013
- 42
- 0
- 34
ben msn adresinize yazdım.burdan özel msj da yazamıyorum 50 msj sınırı varmış.ben yeni olduğum için.bugün denemek istiyordum ama moralim bozuldu.yarın deniycem o zaman.msn den msjlaşsak olur mu.siz ne zaman müsaitsiniz.ç..hayır sakın vazgeçmek yok yarın internete girer misin canım seninle de konuşalım olur mu?şimdi çıkmak zorundayım ama söz ver geleceksin.
ben msn adresinize yazdım.burdan özel msj da yazamıyorum 50 msj sınırı varmış.ben yeni olduğum için.bugün denemek istiyordum ama moralim bozuldu.yarın deniycem o zaman.msn den msjlaşsak olur mu.siz ne zaman müsaitsiniz.ç..
hayır moral bozacak birşey yok tamam ordan da konuşuruz canım önemli değil de, bence ilk sayfayı oku ve yarın sabah girerim ben akşam 5 e kadar müsait olur rahat yazarım, sonrasında yazamıyorum eşim falan geliyor. şimdide çıkmak zorundayım da çıkamadım bir kişi yazarda cvp veremezsem diye. canım yarın konuşalım ama sakın moralini bozma çözeceğiz inşallah tamam mı?Allaha emanet ol görüşürüz yarın veririm adresimi.
ben yaptım egzersiz kulak çubuğunun 1 tanesini tam olmasada yarışını soktum sonra birkaçtane yaptım 6 adet oyle de yarısı girdi sonra seve parmağımı tam soktum orta parmağa denedim yarısı anca girdi ileri itemiyordum e denemesi yapmak istiyorum ama bu aksam yapsam mı acaba birde alkol aksam birazdaha cesaret gelirmi bana
tabiki gelirim.artık kurtulmak istiyorumhayır sakın vazgeçmek yok yarın internete girer misin canım seninle de konuşalım olur mu?şimdi çıkmak zorundayım ama söz ver geleceksin.
inşallah Allah razı olsun.ben artık vazgeçmek üzereydim ama sizin konuşmanız beni rahatlatıyor.bir olsun bu iş Allah ın izniyle...hayır moral bozacak birşey yok tamam ordan da konuşuruz canım önemli değil de, bence ilk sayfayı oku ve yarın sabah girerim ben akşam 5 e kadar müsait olur rahat yazarım, sonrasında yazamıyorum eşim falan geliyor. şimdide çıkmak zorundayım da çıkamadım bir kişi yazarda cvp veremezsem diye. canım yarın konuşalım ama sakın moralini bozma çözeceğiz inşallah tamam mı?Allaha emanet ol görüşürüz yarın veririm adresimi.
kelin merhemi olsa başına sürer olacak belki benim önerim ama bence alkol alman hiç bişeyi değiştirmez.çünkü ben denedim ve daha çabuk vazgeçtim.ben de 5 aylık evliyim ve henüz olmadı.ben egzersiz de yapamadım ama z.yağını deniycem inşallah.ben yaptım egzersiz kulak çubuğunun 1 tanesini tam olmasada yarışını soktum sonra birkaçtane yaptım 6 adet oyle de yarısı girdi sonra seve parmağımı tam soktum orta parmağa denedim yarısı anca girdi ileri itemiyordum e denemesi yapmak istiyorum ama bu aksam yapsam mı acaba birde alkol aksam birazdaha cesaret gelirmi bana
gözünüz aydın ne güzel.darısı benim başıma inşallah.ben de 5 aylık evliyim ve henüz olmadı.z.yağını denemek istiyorum ama korkuyorum yine hüsran olacak diye.biz de bir türlü yapamıyorduk 2,5 aydır evliydik. zeytinyağıyla tek seferde yapabildik. Allah razı olsun bu başlığı açan güzel kardeşim.
kelin merhemi olsa başına sürer olacak belki benim önerim ama bence alkol alman hiç bişeyi değiştirmez.çünkü ben denedim ve daha çabuk vazgeçtim.ben de 5 aylık evliyim ve henüz olmadı.ben egzersiz de yapamadım ama z.yağını deniycem inşallah.ben yaptım egzersiz kulak çubuğunun 1 tanesini tam olmasada yarışını soktum sonra birkaçtane yaptım 6 adet oyle de yarısı girdi sonra seve parmağımı tam soktum orta parmağa denedim yarısı anca girdi ileri itemiyordum e denemesi yapmak istiyorum ama bu aksam yapsam mı acaba birde alkol aksam birazdaha cesaret gelirmi bana
inşallah ben de sevinirim bir günaynen katılıyorum canım
kuzucum bende tam 2sene bırlıktelık yasamadımmm dusunnnnnn.....sen yıne o su dolu olayı yap rahatla sonra bı aparatla deneme yap en son es denmesıne gec kuzumm esının ustune doru dur ayaklarnı kır yatakta ama oturma p..... havada dur ayaklaırnı kırıp sonra p... elıne al ve vajınana yerlestır elını sakın cekme p...ten ıttır p... elınle ve esıne doruda kendını ıttır popo yonune doğru ıttırmıs oluyosun o anda p... zaten ama zeytınyağını sakın unutma canım azımlı olursan korkmazsan emın olkı yenıceksın dusun o kısı sana zarar vermıcek ınsannn 1 sene beklemıs senın ıcınnn.dusunku bu acı senı oldurmucak p.. yerlestırınce ıkın ıttır acımıycak he oldukı bıraz sızı hısettın korkma devam ettt 5 dakka dayanmaykla hersye bıtıcek cnmmm.ben yapabılceıne ınanıorum azımlı olursan yaparsın bıtanem
ne güzel gözünüz aydın.darısı başımıza...bende kkaderim in yazısını okuyunca hemen denemeye koyuuldum. önce parmakla başladık tabı ben parmagı yaklastıramadm bıle ama yavas yavas konusarak esımle bıraz gırdıkce bıraz daha bırz daha derken parmagın tamamını aldm. soınra ara vermeden p..s denemesı yaptık aynen parmaktakı gıbı once ucu sonra bıraz da bıraz daha derken tamamını aldım. bı kac gun sonra p..s denemesı yaparken yagsız ve hıc bır sey kullanmadan yaptık çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum cunku yendım:) ınşallah sızde bı faydasını gorursunuz z.yağının
off of ben hala korkuyorumBen de 2 gündür senin önerinle zeytinyağını kullanıyorum. Çok faydalı oldu. Üstte çok fazla yapamıyorum ama popo altına yastık alarak dün gece denedim daha rahat ve kolay oldu. Arkadaşlara da tavsiyem z.yağı ile denemek ben de kendi parmaklarımla egzersiz yapamadım...
banada yardım edermisiniz
Coook tesekkir ederim kkaderim biliomusun 3 aylik kahrim bitti bugun oldu ve 2.3 damla kan geldi. Olay bittikten sonra ic camasirimada bulusti. Arkadaslar lutfen ertelemeyin bnde zeyti yafi ile yaptim ve inanin 2 kez denedik pes etmedik olduuuuu. Cooook mutluyum artik bir kadinim ve anne adayiyim bu mutlulugu hepiniz ins yasayin sendende tekrar allah razi olsun kkaderim. Coook opuyorum hepiniziiii :))))
bana da yardım...
burda darılmaca gücenmece yok, herkes hallolsun sorunlar istiyor, oyuzden dırek sölicem,,, burda nolur nolur yardm edın dıye sakın vakıt kaybetmeyın, hemen kolları sıvayın başlayın egzersizlere, şuan bile zaman kaybı, hiç bişey yapamıosan al elıne ayna ıyce ıncele, erteleyerek tahmın edemeyecegınız sorunlar cıkmaya başlıyor,, haydi... avesra nın yazdığı şey burda yenenlerın yuzde 98 inin başarma öykusudur... herkes herşeyi denedı ve o pozısyonda yendi,, bence vakıt kaybetmeyın yazık gunah valla...
burda darılmaca gücenmece yok, herkes hallolsun sorunlar istiyor, oyuzden dırek sölicem,,, burda nolur nolur yardm edın dıye sakın vakıt kaybetmeyın, hemen kolları sıvayın başlayın egzersizlere, şuan bile zaman kaybı, hiç bişey yapamıosan al elıne ayna ıyce ıncele, erteleyerek tahmın edemeyecegınız sorunlar cıkmaya başlıyor,, haydi... avesra nın yazdığı şey burda yenenlerın yuzde 98 inin başarma öykusudur... herkes herşeyi denedı ve o pozısyonda yendi,, bence vakıt kaybetmeyın yazık gunah valla...
ben de inşallah anne olabilirim artık umudumu kaybediyorum ama böyle güzel sonuları okuyunca umutlanıyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 3 aylık evliyim ve bende de aynı sorun ama sorunun ne olduğunuda bilmiyorum açIkçası.. cok istiyorum ama olmuyor vajinam küçük ondan olur mu? zor günler yaşıyorum eşim Allahtan cok anlayışlı ama ben cok mutsuzum heran aklımda kafama cok takıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?vajinamın dar olma gibi durumu gercekten söz konusu olabilir mi cerrahi müdahale gerekir mi?