vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

inceliyorum herseyi ama benimkisinin nedenini cok dar olmasına bağlıyorum vajinismusta en azından p..si içeri alabilecek kadar büyülük olabiliyo dimi lisedyken bir jinekolağa gitmiştim akıntım cok olduğu için, dr dar demişti dar olması ilişkiye girmeye engel mi kusura bakmayın insan çok çaresiz oluyo biraz açık yazdım ama

kızlar konunun ilk sayfasında kkaderim gayet detaylı izah etmiş iyice okuyun derim. aklınıza takılan olursa sorun burdan

Evet okudum gerçekten açıklayıcı olmuş aydınlatıcı... ama orda eş parmağıyla giriş yapsın diyor zytinyağı sürerek yani parmak girecek kadar bir büyüklük yok bende:KK43:bu benden kaynaklanan bir sorunmu onu merak ediyorum birde vajina cerrahi müdahaleyle genişletibiliyo mu?

Evet okudum gerçekten açıklayıcı olmuş aydınlatıcı... ama orda eş parmağıyla giriş yapsın diyor zytinyağı sürerek yani parmak girecek kadar bir büyüklük yok bende:KK43:bu benden kaynaklanan bir sorunmu onu merak ediyorum birde vajina cerrahi müdahaleyle genişletibiliyo mu?

tatlım vajinismusla ilgili internetten iyice araştırma yap bence. ben baya okudum çoğu kadın şöyle düşünüyo ilk başta 1) benim vajinam dar 2) eşimin penisi çok büyük 3) kızlık zarından dolayı ilişki olmuyo.
bunların 3 de hurafe
evet benimde ilk başta öyle ahım şahım açıklık yoktu delik görünmüyo bile. tek parmak-2 parmak genişlettim. orası esnek ni yer bişe girince açılıyo. normal durumda küçücük.
yani kafanda şuna inan burda bütün kadınlar başardı vajinanın içine penis giriyo ve her anatomi bunu yapabilecek güçte.
sana vajinismus teşhisi konuldu mu peki doktora fln gittin mi?

Bu formu bulalı yaklaşık iki ay olmuştur. Kkaderimle defalarca konustuk ama ben hep erteledim. Reglim bitsin bukez kesin ve kesin kararlıyım.. Düşünüyorumda galiba cok bencilim.. Eşim 1.5 senedir bana birkez olsun bu hastalıgımdan dolayı kaşını eymedi ben ise hala erteliyorum..

biz de bir türlü yapamıyorduk 2,5 aydır evliydik. zeytinyağıyla tek seferde yapabildik. Allah razı olsun bu başlığı açan güzel kardeşim. :KK23:

zeytinyağ kolaylık saglıyor ve acıyı dındırıyor sanki.. Benimde yenmeme az kaldı gıbı gelıyor. Rabbim sen her hastaya şifa ver Aminnn

kızlar anestol kullanın ben öyle yendim,ayrıca zeytin yağı kötü kokuyor bebek yağı kullanın aksi taktirde her salata yemenizde mideniz bulanır :)

tatlım kendi kendine oturup aynayı karşına al ve normal haline bak vajinanın, ama şurda şu var aaa normal mi diye telaşlanma, çünkü muhtemelen herkeste olan yapıya sahiptir.bazen aa burda mercimek gibi birşey var normal mi, orda bir et parçası var sanki üstünü kapatıyor falan diyor arkadaşlar. şimdi vajinanı rahat görebileceğin şekilde ayarla kendini, sonra normal haline baktınya birde nefes al ve kabızmış gibi vajinanı sanki dışarı itiyormuş gibi ıkın, minicik ufacık açılma göreceksin doğru şekilde ıkınırsan, bunun anlamı, vajina p girişine izin verecek esneklikte kendini kasmadığın zamanlar.sonra dokun o senin bir parçan, korkma kul yapısı değil dokunmakla zarar görmez, Allah yapısı, dokunmaya alış lütfen , sonra yağ al gerekirse eline orayla oyna ıkınırken parmağın hiç girebiliyor mu azıcıkta olsa ona dikkat et. ama korkma bak orası kocaman bir boşluk hiçbirşekilde zarar vermezsin. eşimin parmakları çok kalındır, iki parmağıyla giriş olduğu halde hiçbirşey olmadı, p genişliğinde birşey olmadığı sürece hiçbirşey olmaz korkma.bak yapamam yok, bugün vajinana dokunmaya alış, hatta eşinin dokunmasınada, eliyle sadece dokunmasını iste ama eline yağ sürsün ki daha az hisset.kuru kuru rahatsız edici bir his çünkü, birde lütfen yapamam deme dene elini başka yerlere tut acımayacak dokunacak sadece, bilirsin birkaç kez dokununca ilk seferdeki rahatsız edici his azalır, git gide alışırsın. p den çok korkardım ama korktukça bakmadan dokunup alışmaya çalıştım, dalga geçtim şeklini komik şeylere benzetmeye çalıştım, sırf korkmayım diye.yapacaksın canım ve ne kadar kolay olduğunu hiç acımadığını göreceksin, eğer seni uyarmasak dersin ki madem bu kadar kolaymış neden söylemediniz, eğer denemeyi ertelersen, o kadar söylediler kolay olduğunu neden erteledim diye kendine kızarsın, yazık etme bak benim kalbim duracak gibi çarpardı, eşim bacaklarıma bile dokunsa elini iterdim, ama dokundukça alışıyorsun.

kusura bakmayın bi kaç gündür pcden giremiyorum ama telden sürekli takip ediyorum fakat cevap yazamadım telden yazılmıyor :KK43: 2 günü kendime ayrıdım eş denemesi yapmadık.aldım aynayı karşıma iyice inceledim dokunmaya çalıştım.zeytin yağına parmağımı batırdım tam vajen girişine parmağımı yerleştirdim fakat sadece orda tutabiliyorum parmak girişine cesaret edemiyorum ve parmağımı hangi yöne sokacağımı bilmiyorum.eşim gösterdi ama güvenemedim ne :) yarın sabah direk eş denemesi yapmaya karar verdim bu sefer olacak biliyorum.akşama güzel haberlerle gelmek istiyorum buraya inşallahh:)

tatlım inan hepimiz aynı süreçlerden geçtik. korkacak bişe yok ve şöyle düşün yani dünyadaki tüm kadınlar bunu yapabiliyo. Rahatsız bir duygu oluyo üstüne git onun ona odaklanma seni mutlu edecek güzel bir anını fln düşün. çok rahat oluyo. ben dokunamam diyodum şimdi iki parmak tek boğuma kadar giriyo. bu arad herkese tavsiyem egzersiz yapamdığınız zaman tampon deneyin.

teşekkür ederim canım içim çok rahatlıyo sizinle yazışınca..bana boğumla ilgili bilgi verir misiniz..?tek boğum falan tam idrak edemiyorum :S bence artık sen eş denemesine geçmelisin 2 parmak çok iyi bence :)

:KK54:

kızlar anestol kullanın ben öyle yendim,ayrıca zeytin yağı kötü kokuyor bebek yağı kullanın aksi taktirde her salata yemenizde mideniz bulanır :)

böylesi bi durumda salata yememeye bile razıyız canım..ayrıca bu illeti yendiğmde her yemeği bol zeytin yağlı yapıcam hayatımın bi parçası oldu artık :) :KK56:

teşekkür ederim canım içim çok rahatlıyo sizinle yazışınca..bana boğumla ilgili bilgi verir misiniz..?tek boğum falan tam idrak edemiyorum :S bence artık sen eş denemesine geçmelisin 2 parmak çok iyi bence :)

:KK54:

tatlım tek bir parmağında 3 adet kemik var. mesela bük parmağını ilk eklem yeri ile parmak ucun ilk boğum o şekilde.
Kızlar eşe geçsem mi bide benim parmaklar kemikli yani normal bayan elindekilerden büyük.
ama işte iki parmak da içeride rahat hareket ediyo ama makas yapamıyorum. giriş kısmında bişe çok sıkıyo zar diye tahmin ediyorum kızlar bi fikir verin ? egzersiz yapanlar ? sizdede oldu mu böyle ?

tatlım sana gelince cidden çok kolay bişe bak yap görürsün önce parmak dene sonra tampon kullan. ama ara verme egzersizlere rahatsız bi duygu oluyo. ben şey yapıyorum işte komedi dizisi fln açıyorum 30dk 45 dk öyle bekliyorum iyice alışsın diye.

Ben ne zaman eşimle birlikte olmaya başlasam çok afedersiniz ama onu içime aldığımda kilitlenip kalacakmışız gibi saçma sapan bir korkuya kapılıyorum. Aslında öyle olmadığını biliyorum ama beynim kilitleneceğimiz yönünde bana negatif telkinlerde bulunuyor. :KK43:
Bu arada başlık sahibine çok teşekkür ederim cesaretimi topladığım ilk anda denemek istiyorum. Umarım bende en kısa zamanda bu illetten kurtulurum..

biz de bir türlü yapamıyorduk 2,5 aydır evliydik. zeytinyağıyla tek seferde yapabildik. Allah razı olsun bu başlığı açan güzel kardeşim. :KK23:

gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin. birde yendiğiniz tarihi gün olarakda yazarsanız ilk sayfaya ekliyorum artık.dualarınızı eksik etmeyin.ve bağlantıyıda koparmayın sormak istediğiniz birşey olursa lütfen çekinmeden sorun.

ben yaptım egzersiz kulak çubuğunun 1 tanesini tam olmasada yarışını soktum sonra birkaçtane yaptım 6 adet oyle de yarısı girdi sonra seve parmağımı tam soktum orta parmağa denedim yarısı anca girdi ileri itemiyordum e denemesi yapmak istiyorum ama bu aksam yapsam mı acaba birde alkol aksam birazdaha cesaret gelirmi bana

canım benim alkol hiçbirşeye çözüm değil inan bana, bak tek seferde yenen çok fazla arkadaşımız var, ilk sayfada anlattıklarımı aynen uygula korkacak birşey yok inan ne acı ne başka birşey, kendini zorlamadan uygula anlattıklarımı.sadece 1 gün gerekirse 2 saatni ver, kendi parmağını denemek eş denemesinden çok zordur, bak ben şuan 1 senelik aşmış biri olarak, parmağımın ucunu bile afedersiniz girdiremiyorum. ama o kadar korkmama rağmen kendimi acımadığı sürece bağırıp engel olmayacağım diye şartlandırdım ellerini itmedim eşimin ama ben ıkındıkça yağlı parmak zaten kaydı gitti, ellerimi birbirine kenetledim tavana baktım ve korkuyu değil aşmayı düşündüm, orası bomboş ve parmak zarın ortasından karşıya geçip gidecek, çünkü zaten zarın ortasında delik var. yani canının acıması mümkün değil, yeter ki kasma kendini.

Son düzenleme:
inşallah Allah razı olsun.ben artık vazgeçmek üzereydim ama sizin konuşmanız beni rahatlatıyor.bir olsun bu iş Allah ın izniyle...

canım keşke erken saatlerde gelebilsen daha rahat konuşurduk, eşim gelince eve gitmek zorunda kalıyoruz ve evde internet yok malesef. aklım sizlerde, Allahım yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 3 aylık evliyim ve bende de aynı sorun ama sorunun ne olduğunuda bilmiyorum açIkçası.. cok istiyorum ama olmuyor vajinam küçük ondan olur mu? zor günler yaşıyorum eşim Allahtan cok anlayışlı ama ben cok mutsuzum heran aklımda kafama cok takıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?vajinamın dar olma gibi durumu gercekten söz konusu olabilir mi cerrahi müdahale gerekir mi?

canım vajinan küçük falan değildir herkese öyle gelir, benimde dr birşeyin dar dedi ama ne dedi anlamadım, başka bir dr da herşeyin normal dedi, sen bakma, ilişkiye girmemiş bir bayanla girmemiş bir olmaz,bak kuzum hep deriz ya ordan bebek çıkıyor diye, sen dıştan delik görünmüyor falan diye düşünme Allah orayı esnek yaratmış ki kendini serbest bıraktığında p o kadar rahat geçer gider ki, tabi bu kuru kuru olmaz, o yüzden haz alıpta oraya bir sıvı salgılanması gerekiyor, aslında Yaradan kadınlarında sadece bunun bir görev olarak değil zevk olsun diye verdiğine kanıt, hani kadın değil erkek için bu cinsellik var gibi yansıtılır ya hep, erkek isterse olur falan, işte Allahın büyüklüğü kadın zevk almazsa olmuyor bu iş,çünkü işi kolaylaştıran o sıvı, kuru kuruya ilerler mi hiç.ama biz tabi sağdan soldan duyulan şeylerle korktuğumuz için kendimizi serbest bırakamıyoruz ve dolayısıyla kasıncada orası iyice kapamıyor p giremiyor.p nin girmesi için bütün imkanlar kalkarsa vajinada sanki dar gibi gelir gözümüze. bak ilk sayfada da örnek verdim kötü bir örnek belki ama popo deliğide minicik görünmüyor afedersin ama dışkı incecik değil sonuçta rahatça çıkıyor popo deliği esniyor ve sonra yine ski haline dönğyor, kuzum orası açık olsa düşünsene nasıl korururz sürekli mikrop kapardı, düşün regl kanı geliyor mesela ince ince gelmez bardaktan boşalırcasına kanama olur oda bizi perişan ederdi.bak doğum başladığında bile bebek kolay ilerlesin diye bir sıvı salgılanıyormuş doğum başlarken ve aynen şu şekilde yazıyordu, doğum yolu yağlanıyor bebek ilerlemesi kolaylaşsın diye, düşünsene daha çok acılı olurdu o zaman.vajinan dar falan değil,sakın cerrahi müdahele falan düşünme öyle birşey olmaz.

Son düzenleme:
Bu formu bulalı yaklaşık iki ay olmuştur. Kkaderimle defalarca konustuk ama ben hep erteledim. Reglim bitsin bukez kesin ve kesin kararlıyım.. Düşünüyorumda galiba cok bencilim.. Eşim 1.5 senedir bana birkez olsun bu hastalıgımdan dolayı kaşını eymedi ben ise hala erteliyorum..

artık ertelemek yok arkadaşım, bende dün sana bakınıyordum sitede, nerelerde ne yaptı diye. lütfen regl bitince kaçma gel ve biraz konuşalım.kendinede haksızlık etme korkularımız bazen bizi ele geçiriyor ama ,onlara patron kim gösterelim, korku bizden korksun =)

X