tatlım kendi kendine oturup aynayı karşına al ve normal haline bak vajinanın, ama şurda şu var aaa normal mi diye telaşlanma, çünkü muhtemelen herkeste olan yapıya sahiptir.bazen aa burda mercimek gibi birşey var normal mi, orda bir et parçası var sanki üstünü kapatıyor falan diyor arkadaşlar. şimdi vajinanı rahat görebileceğin şekilde ayarla kendini, sonra normal haline baktınya birde nefes al ve kabızmış gibi vajinanı sanki dışarı itiyormuş gibi ıkın, minicik ufacık açılma göreceksin doğru şekilde ıkınırsan, bunun anlamı, vajina p girişine izin verecek esneklikte kendini kasmadığın zamanlar.sonra dokun o senin bir parçan, korkma kul yapısı değil dokunmakla zarar görmez, Allah yapısı, dokunmaya alış lütfen , sonra yağ al gerekirse eline orayla oyna ıkınırken parmağın hiç girebiliyor mu azıcıkta olsa ona dikkat et. ama korkma bak orası kocaman bir boşluk hiçbirşekilde zarar vermezsin. eşimin parmakları çok kalındır, iki parmağıyla giriş olduğu halde hiçbirşey olmadı, p genişliğinde birşey olmadığı sürece hiçbirşey olmaz korkma.bak yapamam yok, bugün vajinana dokunmaya alış, hatta eşinin dokunmasınada, eliyle sadece dokunmasını iste ama eline yağ sürsün ki daha az hisset.kuru kuru rahatsız edici bir his çünkü, birde lütfen yapamam deme dene elini başka yerlere tut acımayacak dokunacak sadece, bilirsin birkaç kez dokununca ilk seferdeki rahatsız edici his azalır, git gide alışırsın. p den çok korkardım ama korktukça bakmadan dokunup alışmaya çalıştım, dalga geçtim şeklini komik şeylere benzetmeye çalıştım, sırf korkmayım diye.yapacaksın canım ve ne kadar kolay olduğunu hiç acımadığını göreceksin, eğer seni uyarmasak dersin ki madem bu kadar kolaymış neden söylemediniz, eğer denemeyi ertelersen, o kadar söylediler kolay olduğunu neden erteledim diye kendine kızarsın, yazık etme bak benim kalbim duracak gibi çarpardı, eşim bacaklarıma bile dokunsa elini iterdim, ama dokundukça alışıyorsun.